A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló Lányok! :D
Gy. még itthon van, úgyhogy csak kicsit jövök. Mi is tv-t néztünk ma, semmi érdekes nincs benne. :wink:
Jól vagytok?

KépKép
benó

Halihó.Flóra most lépett le.Mikor megy Gy.?

Kép
martik77

3-ra kell odaérnie Gödöllőre. Valószínűleg dél körül elindul. Nekem meg mennem kellene könyvtárba, de nem tudom, hol a kártyám. :roll:

KépKép
benó

3-ra kell odaérnie Gödöllőre. Valószínűleg dél körül elindul.

KépKép
benó

Én meg szerintem lefekszek és kapcsolgatom a tv-t.

Kép
martik77

Most kb. 5x elküldtem, vagy mi történik? Kétszer is megnyitottam a babanetet :shock: és mind a kettőben elküldtem. Hogyan? X akták.

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: már írtad!!És nem találod a kártyád!

Kép
martik77

Fáj a fejed még mindig? :cry:

KépKép
benó

Nem baj most már tuti megjegyzem dél körül és háromra :lol:

Kép
martik77

:lol: :lol: :lol: Ügyi vagyok, mi? :lol:

KépKép
benó

Nem most egész jól vagyok.Összeszedem magam.Muszáj.Veled minden oké?

Egyedül leszel otthon vagy mész szüleidhez hétvégére?

Kép
martik77

Egyedül leszek itthon. :D

KépKép
benó

Örülök, hogy jobban vagy.
Unatkozol, szegénykém? :wink: Jó lenne, ha közelebb laknánk, tudnánk együtt menni könyvtárba. Meg pont most hívott a tesóm, hogy menjek neki megnézni ezt-azt, tök nincs kedvem egyedül menni. :D

KépKép
benó

Én még sose voltam egy napot se L. nélkül.Nem is tudom mit csinálnék. :D Ha meg totál egyedül lennék tuti becsinálnék a félelemtől :? :oops:

Kép
martik77

Én nagyon tudok unatkozni,és mindenki olyan elfoglalt.Tancsu Gergő miatt,a két barátnőm is így unalom van.Mindig L-el se lehetek.Neki is kell tér meg nekem is.

Kép
martik77

Mi 3 évig úgy jártunk, hogy én Nyíregyházára jártam suliba, és csak hétvégenként jöttem haza és akkor taliztunk, aztán meg ő kezdett el járni Sopronba, bár ő nem minden héten, de amikor igen, akkor egész héten ott volt. Én is nagyon nehezen viselem, főleg azért, mert hiányzik, amúgy nem f.....ok. :lol: :lol:

KépKép
benó

Majd más lesz ha meglesz a baba,neked meg a babák.Jó idő,nagy séták.Peluscsere stb.

Kép
martik77

Nekem se igen van itt barátnőm.
Az igh. Andi itt lakik Battán, de ő most suliban van. :wink: Más nincs.

KépKép
benó

Én olvasni pl. nagyon szeretek, de most csak olyan könyveket vettem ki a könyvtárból, amik a tételekhez kellettek, és nem igazán van most türelmem olvasgatni, elkalandozni a figyelmem. :lol: Viszont ha meglesz a nyavalyás kártya, ha nem, akkor is elmegyek majd, mert vissza kell vinnem könyveket, azt kártya nélkül is lehet, és meg akarom keresni a régi újságokban az ikres cikkeket.

KépKép
benó

Majd L.t ráveszem,hogy mi is lemenjünk egyszer hozzátok jövőre.Meg mindenkihez.Legalább lesz okunk bejárni az országot.Sose tudtuk hová menjünk így nem indultunk el,hát most van egy pár úti cél!

Kép
martik77

Plusz HATÁRON TÚL!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Jövőre, kisbabával. :lol: Oké, gyertek nyugodtan.
Gyere, tervezzük meg azt a bizonyos hétvégét, amikor hozzátok megyünk. :D

KépKép
benó

Ikres cikkek?Van ilyen?Tapasztalatokat írják le?
A reality tv-n szokott egy műsor menni már sokszor ismételték a fogantatástól a szülésig és van egy ikres változata is.Azt láttad már?

Kép
martik77

Pedig ha Tancsuéknak jó lenne ha ott szállnátok meg akkor az lenne neki is és nekünk is sőt nektek is a legszuperebb.

Kép
martik77

Nem, nem láttam.
Régen olvastam valamelyik újságban (vagy az Ideálban vagy az Elixírben) olyan cikkeket, amelyek a méhen belüli fejlődésről szólnak, nagyon érdekes volt, más megközelítésben, mint ahogy pl. a dvd-n van, amit most rendeltem.

KépKép
benó

Nem, nem, én a Gy.-t nem akarom bezárni egy városba, amikor mehetne túrázni. :wink: Bocsánat, de ezt nem bírná, bár én napokig lennék veletek, és biztos ő is szeretne veletek lenni, de nem lenne elégedett, ha csak erről szólna a hétvégéje. :roll: És ezt nem mondja, de én tudom, és tiszteletben kell tartanom.

KépKép
benó

Szerintem induljunk ki abból, hogy szombat de. ott vagyunk nálatok. Hová menjünk először? Hozzátok vagy a Tancsuhoz? Vagy hogy legyen? Vagy menjünk el sétálni? Tervezgessünk. :D

KépKép
benó

Ami a tv-be volt az nagyon szuper volt.Méhen belül mutatta a babákat mondjuk lehet,hogy nem igazi felvétel volt csak animácio de nagyon jól meg volt csinálva.A szülést meg igaziból császárosat is meg a simát is.

Kép
martik77

Lehet, hogy ugyanez ment a National Geographicon is, amit megvettünk. :wink:

KépKép
benó

Gy. most a tévécsatornákat állítja be, tojik rám. :lol:

KépKép
benó

Flóra az előbb a suliból írt?

KépKép
benó

Értem én szerintem Tancsu is úgy gondolja,hogy menni aztán pihi náluk.Amúgy gondolom Tancsuhoz kéne mennetek mert én oda letudok 5 perc alatt sétálni.Meg náluk nagy hely van :wink:
Itt van azért látnivaló pl most Bükkszentkerszten lehet posta kocsikázni. :wink:

Kép
martik77

Suliból.
Lehet,hogy azon a csatornán volt,már nem vagyok benne biztos de az tuti jó volt.Neked jó volna,mert egy pár kérdésre rögtön meg kapnád a választ. :wink: :D

Kép
martik77

Jól van, Márti, menjünk akkor a Tancsuékhoz, ha nekik is jó úgy (de nem aludni! ebben hajthatatlan vagyok, bár köszönöm szépen a felajánlást), de a ti lakásotokat is meg fogjuk ám nézni (ha lehet). :lol:

KépKép
benó

Képzeld, most nincs kérdésem! :lol: :lol: Mi lett velem? :shock:

KépKép
benó

Csak azt nem tudom mikor kell lakást foglalnotok vagy akkor is elég aznap?Nem hiszem,nem tudom.
Ezt meg kell kérdezni Tancsut hátha ő okosabb. :roll: :wink:

Kép
martik77

Szállásra gondolsz? :lol:

KépKép
benó

Igen.Miért mit írtam? :roll: :shock:

Kép
martik77

Mi sose szoktunk előre foglalni szállást, megyünk, aztán majd lesz valami. Csak ha anyuékkal megyünk valahová, akkor foglalunk előre. Kettesben (négyesben :lol: ) nem. :D

KépKép
benó

Oké, most a Gy.-t útnak indítom, aztán visszajövök, jó? :D

KépKép
benó

Mi jártunk már úgy hogy lefoglaltuk a szállást csak a tulaj elírta a napot és nem volt hely.Ajánlott egy másikat d3e ott meg két vén banya lakott tisztára olyanok voltak mint két boszi,úgyhogy magunk kerestünk szállást.Ez Bogácson volt.De ott minden második házra ki van írva,hogy szoba kiadó.

Kép
martik77

Oké. :D

Kép
martik77

Ezen egy percig ne aggódj, én már a táborokat is olyan lazán szerveztem, hogy ihajj. :D Csak lazán. :lol: :lol:

KépKép
benó

Gy. rohangál ide-oda, ebben nem nagyon tudok segíteni. :lol: :lol:

KépKép
benó

Rohangálj utána csak a látszat miatt. :D :D :D

Kép
martik77

Oké. :lol: :lol:

KépKép
benó

Sziasztok

Nekünk ez jól hangzik,akor nálunk tali,szállást meg szerintem ráér aznap is,tél van és rengeteg kiadó szoba,tuti lesz hely...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nem aggódom,úgy se az utcán fogtok aludni az tuti.
De egy csomó helyre el kell menni.Este a sétálón végig kell menni,akkor Tapolcára,Lillafüred,Diósgyőri várba,nem tudom,hogy a Vadaspark nyitva van e ilyenkor azt Tancsu tudja.Szóval sűrű az egész.

Kép
martik77

Inasom alszika hintába,4 órája evett!!!!!!!!

Éjjel 2x kelt enni,de aludt,nem ment fel a láza szerencsére... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?