A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Igen és itt van Tancsu!!Szia.Gergő?

Kép
martik77

Oké olvastam :oops: :D

Kép
martik77

Nyitva van a park minden nap , -4ig van pénztár és 5-ig kell elhagyni,de hamara kell menni,mert sötétben semmit nem látsz már és nincs világitás...:)

Kép

Kép[/
tancsu

De az is egy jó program a park nem?

Kép
martik77

Milyen park? :wink: Tök Mary Poppins-os érzésem lett ettől a park témától. :lol:

KépKép
benó

Ma már megfőztem,csináltam franciasalit is,kimostam,elmosogattam, kivasaltam,összepakoltam,gyerekkel játszottam és még gépezni is van időm...

Jah és apával ma közöltem,hogy már elég nagy az inas,annyira kezd önálló lenni,már alig van szüksége rám,igy kell még egy baba...
Szerintetek mér röhögött ki?????? :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Lillafüred előtt van de mindent erről Tancsu tud elmondani.

Kép
martik77

Oké, visszamentem az előző oldalra. Menjünk! Oké! :D :D :D Szóval ezekre a helyekre szeretnétek velünk elmenni? És ezt bírni fogja a kismama (Márti) és Gergő? :lol:

KépKép
benó

Vadaspark Benó,ott doliztam ezért tudom...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kiröhögött?De gonosz. :D :D :D :wink: :wink:

Kép
martik77

Mi Gergővel sajna nem tudunk veletek mindenhova menni,mert ugye a szopi miatt időhöz vagyok kötve,de kismami tuti elkisér Titeket ugye????

Kép

Kép[/
tancsu

Sejtettem ám, csak nem olvastam még el. :lol: Azt hittem, azt állatkertnek hívják. :wink:

KépKép
benó

Nem tudom mit bírunk de szerintem ezek a programok a legjobbak.Tancsu szerinted?
Vagy kocsmázni :lol: :lol: :lol: De azt most ki kell hagyni :(

Kép
martik77

Oké, a két kismama majd gurul. :lol:
Ügyi vagy, hogy ennyi mindent csináltál ma, Tancsu. Én még fel se öltöztem. :oops:

KépKép
benó

Ma mennem kell sztkba , mert pisilő-poharakat kell vennem....
A tejgyüjtő poharak nagyon drágák,igy ezt fertőtlenitem és ebben fagyasztom a tejet...
Na inaskának most van szüksége rám...mentem etetni...

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Úgy megyünk Tancsu,hogy jó legyen.

Kép
martik77

Ó, a kocsma is nagyon jó! :lol: :lol: :lol: Mehetünk, majd iszunk alkoholmenteset. Kirúgunk a hámból. :lol:

KépKép
benó

Helló, Tancsu! :D

KépKép
benó

Amúgy mindenhová kocsival kell menni és úgy séta.Meg két napra kell elosztani.Majd Benó már korán ide értek.

Kép
martik77

Csak a szombatra osztjuk, oks? Másnap túra valahol a Gy.-val, mert az kell neki. :D

KépKép
benó

Kocsmába alkoholmenteset az olyan illúzió romboló :?

Kép
martik77

Az igaz. De pl. alkoholmentes koktél, hm? :lol:

KépKép
benó

Oks.Ezért kell másnap a Vadaspark+környéke az túrázós hely.

Kép
martik77

Jól van, majd addig még kialakul.
:D
Gy. azt üzeni, ne aggódj, ő ihat piát, mehetünk kocsmába. :lol: :lol:

KépKép
benó

Koktél jöhet.De mondjuk akkor már te is 16 hetes kismama leszel igaz?Te,hogy fogod bírni?

Kép
martik77

simán :lol: :lol: :lol: :lol: vagy nem :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

L.is ihat.Akkor nem iszik senki magába. :lol:

Kép
martik77

:lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

te mit eszel ma ebédre?
kivis a kezem, 1 ujjal írok

KépKép
benó

Mennem kell,mert L. felkelt és muszáj bemenni a városba mert bugyit kell vennem meg melltartót.Minden kicsi. :oops:

Kép
martik77

helyes, csavarogj :D :D :D :D :D puszi

KépKép
benó

Nem tudom tegnap csináltam csirke mellett meg krumplit még abból van.De kell csinálni valamit mert ez kevés.Tegnap anyós küldött dolgokat a hűtőbe egy kis segítség.Pont jókor.Még a hűtőnek is korgott a gyomra. :lol:

Kép
martik77

Mikor leszel?

Kép
martik77

Te mikor leszel? Visszajövök addigra.

KépKép
benó

Bocs, hogy ilyen későn reagáltam. :oops:

KépKép
benó

Írd majd le, hogy mikor leszel, kikísérem a Gy.-t.

KépKép
benó

Kettőre legkésőbb itthon leszek. :wink:

Kép
martik77

Oké, akkor én is. Puszi, menjél csavarogni.

KépKép
benó

Addig visszaolvasok meg elmegyek a könyvtárba.

KépKép
benó

Majd akkor bejelentkezek,csak ha késő reagálok majd az azért lesz mert az L. valamit akar a gépen szerelni.De leszek. :D

Közben még most gyorsan elmosogattam de már indulunk is.Pusza.

Kép
martik77

Menj békével. :D

KépKép
benó

Ámen :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Na, visszaolvastam, most csinálok egy levest, aztán tényleg el kellene nekem is indulnom, hogy visszaérjek.

Zsuzsi, én nem tartom szemétségnek, ha a családnak elmondod a karácsonyi ajándék-kérdést. És igazad is van.

Szilzi, örülök, hogy jó lett a kocsi. :D De azért félelmetes lehet Pesten kocsikázni.

Flóra, örülök a kenyereidnek és klassz, hogy már itt tartotok a szervezésben a Péterrel! :D

Edina, nagyon klassz, hogy növekszik a petécskéd! :D :D Jöjjenek az ikrek! :D :D :D

Tancsu, ügyes volt szegény Gergő, hogy kibírta a szurit. És te? Nem sírtál? A tesóm szokott az ilyeneken sírni. :wink:

Timi, én is a babával aludnék szerintem. :wink:

KépKép
benó

Nem tudom, ki is mondta, vagy hol olvastam, hogy valakik úgy csinálták, hogy a földön lévő matracon aludtak, nem normál ágyon, és úgy simán oda tudták venni a gyerek(ek)et maguk mellé, mert nem tudtak esni semekkorát, max. elgurulni. Gy.-nak is javasolni fogom ezt, úgyis béna az ágyunk, mint mondottam volt. :lol:

KépKép
benó

Ma nem jönnek a tesómék, csak holnap, viszont anyuékhoz azért még lemegyek, meg gondoltam, hogy átmegyek egy volt kolléganőmhöz Érdre, de ugyebár antiszociális vagyok egy kicsit.... Legalább a könyvtárkártyám lenne meg. :lol: :lol: :lol: Lassan befogom és megyek, csak előbb legyen kész a leves és egyek belőle. :lol:

KépKép
benó

Detti barátnőm küldte: Kép

KépKép
benó

Kép Kép

KépKép
benó

Készülődöm, megyek a sunyiba. Lehet, hogy csak anyuékig, de mindegy. Aztán majd később megyek a könyvtárba.

KépKép
benó

Sziasztok!

Látom kismamik jól eldumcsiztatok, tervezgettetek! :D :D

Nekem ma fáj a fejem, de délelőtt nem akartam még gyógyszert bevenni, most meg már annyira fáj, hogy ..... :evil:

Kép
szilzi

Jaj, Szilzi, rohadt fejfájás. :twisted: :twisted: Ennél már csak a pirit utáljuk jobban, nem igaz? :evil: :evil: :evil: Vegyél azért be valamit, hátha segít. :wink: Ja, nekem a múlt héten a bortúrán baromira fájt, nem tudom, ezt írtam-e, és két kolléganőm is megsámánkodott, és valamit tudtak segíteni is. Az egyik olyat csinált, hogy mindkét kezemen a hüvelyujjamat végigmasszírozgatta jó erősen, aztán pedig a hüvelyujj mellett (a hüvelykujj és a következő ujj között) a karod felé van egy mélyedés, azt kell rohadt erősen kb. fél percig nyomni. Nekem annyira nyomta, hogy másnap is rohadtul fájt. De utána jobb lett.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?