A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benó, Márti,Jó éjt!

Kép
flóra 11

Cupp Flóra...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na ismét egy szép mondás a laptetőre Benótól!!!!.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu! Mi már nagyon rég taliztunk. :wink:

Kép
flóra 11

:lol: :lol: :lol: :lol: Legalább őszinte. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Mert alig vagyok mostanában...
Annyira elmegy a napom,hogy észre sem veszem....
Mosok,főzök,takaritok,pelusozok,játszok,szoptatok és rácsatlakozok a fejőgépre....
Délben séta,aztán folyt.köv....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Látom ma issok mindent megcsináltál. Bár amennyire fáradt voltam munka után én sem panaszkodhatom,elég sokra futotta még az erőmből. :wink:

Kép
flóra 11

Már sokszor nem is tudlak Titeket követni sajna,igy kicsit car dolog,de ez van...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Ma kicsit depis is vagyok,egész nap nagyapám jár az eszemben....

Kép

Kép[/
tancsu

Igen,elfoglalt anyuka lettél. És én is keveset vagyok hétköznap.Én inkább csak hétvégén tudok jönni. Hétköznap mostanában csak este jutottam ide. :(

Kép
flóra 11

Mi holnap este menünk Edelénybe,de vasárnap estére jövünk vissza....

Kép

Kép[/
tancsu

Ne izgulj Tancsu,én jelenleg sok-sok oldallal le vagyok maradva. Nem tudom,mikor fogok visszaolvasni. :(
Mi van a nagyapáddal?

Kép
flóra 11

Menek lassan....

Még megmaszirozom a párom hátát,letusolok,nézek picit tévét és lehet újra szopiztatni.....

Kép

Kép[/
tancsu

Már nem él...
Ma 10 éve hogy meghalt és nagyon hiányzik...
Egész nap Ő jár a fejemben..:(

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj,úgy nem szeretem,mikor Edelénybe mész. :( Bocs, de valahogy otthon tudlak téged elképzelni. Mindig a rossz emlékek jutnak eszembe,amikor Edelényt említed. Én nehezen felejtek. És sok rossz történt ott veled. :(

Kép
flóra 11

Ne haragudj,menek...

Holnap majd benézek...

Remélem majd valamikor tudunk egy jót beszélgetni mi is,mert valahogy mindig elkerüljük egymást... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Szép álmokat,jóéjt mindenkinek...:)
És szép hétvégét,bár már jön a rossz idő...:(:(:(

Cupp-cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Ja,így érthető,ha rá gondolsz. Én a nagyapámat,az egyiket nem ismertem. Az anyu 16 volt,amikor meghalt. Pedig okos ember volt. 5 nyelven beszélt olyan szinten, hogy megértette magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.11.21 21:30-kor.

Kép
flóra 11

Jó éjt Tancsu!

Kép
flóra 11

Szilvi, ma az én fejem is fáj és most még erésödik is.Talán a szemeimtől,pihenniük kéne....

Benó, kipróbálom a sámánkodásodat. Pedig erről már én is hallottam,de nem próbáltam.

Kép
flóra 11

Itt akkora szél lett! Nem csodálkoznék, ha holnapra megérkezne a hó is. :(

Kép
flóra 11

Kis szemüvegesek,megbeszéltétek? A Flórián isszemüveges volt,őismegműttette mindkét szemét.Itt Pozsonyban. Az exem isaz volt, ő is megműttette a szemét,ő Pesten. Nagyon hamar rendbejön a szem a műtét utánésaztán semmi gondod,csaka napsütéstől kell védeni.

Kép
flóra 11

Na,utolértem magam. Most még megnézem a leveleimet, zuhany és szunya.

Pá...

Kép
flóra 11

csajok lázam van. gondolom ilyenkor nem szoptathatok. ha nem, akkor meddig nem lehet :?: :?:

1-kor 39 volt, most lement 38,5-re. vettem be lázcsillapitót.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi!!!!!!!
Tancsu is szoptatott!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Lányok én visszaolvastam, és annyit röhögtem! :D :D

Benó nem semmi vagy! Tényleg menj szemorvoshoz, mert igen szelektív az olvasásod! :wink: :wink: :wink:
Benó, egyszerű a helyzetetek egyik baba Gy.hasonlit majd másik rád!

Márti több hsz-ed olyan volt mint az én gondolatom. Ja, engem is idegesít a rém rendes. :wink:

Kép
muzsuzska

Sziasztok!
Jöhetek Hozzátok?
Látom, hogy itt is vannak már kismamik... és olvastam Mazsuzska lombikjáról. Én is lombikos vagyok, gondoltam, hátha tudnánk tapasztalatokat cserélni.... és persze Benó véletlen levele is ide csábított. :)

Heni

Kép
szheni

Hétfőn megkezdődnek a kirúgások a munkahelyemen.
Lassan már megedződőm , volt fél év amikor rettegtünk hó elején. hó közepén, hó végén. Benó: nem havazás. :wink:

21.éve dolgozom itt,belefásultam, elegem van. Ahhoz hogy mindenki tudta nélkül lombikoljak, ez a felállás kellene. De nem ez marad.
Halvány lila gőzöm sincs,hogy fogom csinálni.
De rászántam magam és végigcsinálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit lelkiismeret furdalásom is van , ha én maradok rám nem igazán számíthatnak, de nem mondhatom el, mert akkor rögtön kirúgnak. Viszont ha szerdán elkezdem a dokinál a programot, törvény írja elő hogy nem rúghatnak ki!
Tehát ez most egy ördögi kör!

Az összes tököm tele van............

Kép
muzsuzska

Szia!!!!!!!!!! :D :D :D
Én csak szerdán megyek először a dokihoz!!!!!!!

Mesélj hogy kezdted és hol tartasz!!!!!!!!!

Jaj de örülök neked!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

A hol tartasz már látom!

Nagyon nagy macera????????

MUnkahely megoldható volt?

Elsőre sikerült?

Jaj, 10000 kérdésem lenne!!!!!!!!!!! Úgye segítesz nekem, én be vagyok szarva!

Kép
muzsuzska

Már hetek óta vadászom valakire, aki segíthetne mesélni.

Most láttam a privit, aranyos vagy!!!!

Kép
muzsuzska

Ne viccelj már, hogyne segítenék!:) Hová mész, melyik intézetbe?

Heni

Kép
szheni

Haakarod, mindent leírok, de nagyon hosszú sztori...

Heni

Kép
szheni

Pécsre megyek A Tapolcai kaális Török doktorhoz.

Félek! 39 éves vagyok, nincs sok ídőm, félek a tortúráktól. Mi történik először???????

Kép
muzsuzska

Ha van kedved én nagyon örülnék neki!!!!!!! :D :D :D

Nagyon sok leletem van, a lapartól kezdve a kontrasztos vizsgálatig. Remélem nem kezdik előről végig!

Kép
muzsuzska

A legeleje ugyanúgy indult, mint gondolom Nálad. Nem jött össze, elmentünk kivizsgáltatni magunkat. A férjemmel minden ok volt, sőt, donorszintű a srác, nekem meg mindkét petevezetőm el van záródva. Próbálta az orvosom átfújni, hát... nem sikerült, és iszonyú fájdalmas volt. Azt mondta, kb 7 cm hosszan össze vannak nőve. Viszont peteérésem volt, így maradt a lombik. A Kaáliba irányított, egy nagyon szuper orvoshoz, akihez közölték, hogy az idei évre már nincs időpont. Persze el voltam keseredve nagyon, de a nőgyógyászom mégis intézett nála egy időpontot márciusban. Te most mész az első randira?

Heni

Kép
szheni

Minden zárójelentést összekészítettem, +párom vizsgálatát. Leírtam az elmúlt év ciklusait, gyógyszereket, szúrikat stb...... Mondván olyan ideges leszek, hogy a nem is elfelejtem.

Kép
muzsuzska

Igen első randim lesz, na ezért vagyok beszarva......

Volt egy méhenkívülim, utána összenővések, egy petevezetékem van , párom meg szuper eredményekkel.

Kép
muzsuzska

Amikor először mentünk, elmondta az orvos, hogy nagyjából minden vizsgálatot, amit eddig csináltak, újra kell csináltatni, mert képzeld, pl a spermavizsgálatot a Kaáliban csak a kaális eredményt fogadják el. Ez azt hisze 15000Ft-ba került. Kellett laborvizsgálat, de friss eredményekkel, ezt meg lehetett csináltatni máshol, Aids-teszt, Hepatitis B, C, ezekre a körzetimtől kértem beutalót, így megcsinálták a laborban Dorogon.
Amiért még fizetnem kellett, az egyetlen vizsgálat volt, a cukor és inzulinterhelés az Istenhegyi Klinikán. Ez a vizsgálat nagyon fontos volt, ugyanis a cukrommal minden rendben volt, mégis kiderült, hogy cukorbeteg vagyok, inzulinrezisztenciám van, igaz, nem komoly, de épp elég ahhoz, hogy egy lombik ettől sikertelen legyen.

Heni

Kép
szheni

A véreredményeim megvannak, mert véradó vagyok és ott szóltak, hogy csak be kell mennem értük!
Cukorvizsgálat, gondolom háziorvosi beutalóval is menni fog vagy a nőgyógyimmal.

Kép
muzsuzska

Hú, lányok, helló! Most nekem lesz mit visszaolvasnom! :shock:
Hát, nagyon örülök, Heni, hogy idecsábultál segíteni! Sok puszi neked érte! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ja, ez ma van, most írkáltok? :shock: Akkor helló csajok! :D :D :D :D

KépKép
benó

Szia Benó!!!!! Hát még én ,hogy örülök Heninek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Megcsinálták, kaptam rá gyógyszert, 3 hónapig szedtem, azt mondta az orvos közben, hogy petevezető elzáródás csak 85%-ban biztos... lehetett egy görcs, ami miatt nem jött össze a vizsgálaton az átfúvás, vagy bmi. Hát.... miután 16 évet vártunk erre a babára, így biztos voltam benne, hogy nekem 100%... Szóval az első megbeszélésen elmondta a lombik menettét, ami Nálad biztosan más lesz, mint nálam volt, hiszen az egyik petevezetőd átjárható. Kapni fogsz valamiféle hormonkezelést, amitől egyszerre több petesejted érik, peteéréskor be kell feküdnöd, leszívják a petesejteket, apa mintát ad, másnap telefonálsz, hogy mennyi sejtecske termékenyült meg, megmondják, mikorra kell menned beültetésre, beültetik őket, és jön az a két hét, ami egy örökkévalóságnak tűnik...

Heni

Kép
szheni

Szia Benóóóó!:):D

Heni

Kép
szheni

Igen, igen, a vércukorterhelést bhol megcsinálják. De az inzulinterhelést nem támogatja a Tb, így csak néhány magánlaborban. Persze lehet, h Pécs környékén is van ilyen labor, sőt, a dokid tuti fogja tudni.

Heni

Kép
szheni

Kicsit most bőgök, mert annyira örülök, hogy mindig jönnek segítő kezek itt nekünk, mindig tudunk valami jót szólni a másikhoz, amikor kell. Úgy örülök. :D :D

KépKép
benó

Hát így egyszerűnek tűnik.
VOlt pár hónap stimulálás: 1. hónapban 4 pete ért és a méhnyálkahártyám nem vastagodott, második hónapban az ellenkező oldalon levő petefészek termelt és sajna nem mászott át!!!!

Kép
muzsuzska

Én is Benó!!!!!!!!!!! Hiába a barátságunk nagyon fontos! :D

Kép
muzsuzska

Az is lehet, h Neked nem is kell elmenned. Ja, az árak: nálunk összesen max 170000 Ft-ba került az egész, a Tb támogatja az első 5 beültetést, ha sikeres, ha nem. A hozzá való gyógyszereket viszont nem, sem injekciót, sem semmit. Egy heti hormonkúra volt durván 100 000, plusz a többi kiegészítő... Utrogestan, amit a 12. hétig kell szedned, de mondjuk a nőgyógyászom a 14. hétig javasolta..., a gombaölő, meg ilyenek... viszont egyetlen fillért nem fogadnak el a Kaáliban hálapénz gyanánt. És nagyon korrekt intézmény sztem...

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?