A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Dumcsizzatok nyugodtan, én most csak olvaslak benneteket, jó, hogy mindent meg tudjatok beszélni rendesen. :D

KépKép
benó

Ja és ezekre a próbálkozásokra kifizettem több mint 100ezret. :evil:

Kép
muzsuzska

Jajj, Benó, olyan édi vagy... :oops: :oops:

Heni

Kép
szheni

Ha itt a Kaáliban jó orvost fogsz ki, márpedig itt csak jók vannak, akkor nem baj, hogy abban a petefészkedben érnek meg a petesejtek, ahol épp elzáródás van. Behív, elaltat, és leszedi őket. :)

Heni

Kép
szheni

A korom miatt nincs idő próbálkozni, elég nehéz eset vagyok. Jobban örültem volna ha az egy petevezetékem se lenne átjárható.

Vérzésem gyógyszerrel volt csak ebben az évben, tehát én nagyon hormonzavaros vagyok!!! :oops:

Kép
muzsuzska

Én az igazgató főorvost kaptam. :wink:

Kép
muzsuzska

Stimukor mindennap kellett menned uh-ra?

Kép
muzsuzska

Munkahelyed ,hogy oldottad meg, táppénz, szabi?

Beültetés után szigorú fekvés volt?

Kép
muzsuzska

Nálam is így volt... egyáltalán nem volt fájdalmas, sem e, sem a beültetés...annyira megéri.... :):) Ja, és egy jótanács: apát MINDIG vidd Magaddal! Egész másként néztek ránk, hogy a férjem is ugyanúgy akarta látni a dolgokat, mint én...
Nálam két petesejtet sikerült leszívni a tüszőpunkció alkalmával, és másnap azt mondták: " :) Gratulálok! Egy petesejt megtermékenyült!" Na, gondolhatod, hogy magam alatt voltam, hogy CSAK egy??? Ebből biztosan nem lesz semmi... Kéthét múlva megcsináltam a tesztet, és pozitív lett... még a laborba is elmentem, hogy biztos, ami biztos, nézzék már meg, h tényleg pozitív-e... hát lazán körberöhögtek a laboros lányok, gondolhatod!:)

Heni

Kép
szheni

Épp azon gondolkodom, hogy ugye nem fog először hülyének nézni a doki, ha apát is beviszem a rendelőbe!?
Meg szeretném ha végighallgatná ő is, vagy csak ő mert én lehet hogy hallani se fogok! :oops:

Kép
muzsuzska

Egyszer sem kellett mennem uh-ra stimukor. Megbeszéltük, mikor esedékes a köv. mensi, a doki osztott, szorzott, mondta, mikor menjek, mentem, pont akkor volt peteérés, láttam, mondta, minden ok, holnapután tüszőpunkció. :) Ennyi volt.
A munkahelyemen még márciusban szóltam, hogy vszínű augusztus vége-szept. eleje lombik. Én tanítok, így muszáj volt szólnom, h keressenek helyettem vkit. Nagyon örültek, mert egy embert el kellett volna küldeni, ha nálam nem jön össze, de hogy így alakult, nemzeti hősként ünnepelnek... :) Így 4 napot dolgoztam idén... egyébként a beültetés napján ágynyugalomra ítéltek, utána bmit csinálhattam... persze a sportot arra a hétre el kellett felejteni, és a nehezebb házimunkát... de pl sétálni kifejezetten ajánlott volt, sőt a szex is mehetett nyugodtan a beültetés másnapjától.

Heni

Kép
szheni

Heni, akkor te nagyon szerencsés vagy!

Kép
muzsuzska

Nyugi, apának kifejezetten örülnek majd. Képzeld, még azt is megkérdezte az orvos tőle, hogy akarja-e végignézni a beültetést... és láttuk a Pocakmacinkat 8 sejtes csíraállapotban... olyan szép volt....

Heni

Kép
szheni

Szerintem Te is az leszel, ha elkezditek, majd meglátod. Az biztos, hogy ez az egész, amit ma már az orvosok tudnak, egy csoda. Viszont mondanak mindenfélét meddőségi központokról, a Kaálinak a legjobb az átlaga sikeres beültetések terén.

Heni

Kép
szheni

Sajnos pont mensizni fogok szerdán! :oops: Gondolom az első tali nem is arról szó, hogy túrkáljon bennem.
10 percenként vannak időpontok, ez idő arra lesz elég, hogy elolvassa az eredményeimet.

Kép
muzsuzska

Picit megnyugtattál!
:D

Kép
muzsuzska

Zsuzska, feltétlenül írok még Neked, most sajnos mennem kell, mert jelenésem van... pont ma reggel néztem, hogy pár napja voltál itt utoljára, és izgultam is, vajon olvasol-e üzit... :) Merthogy van néhány sikersztorim más lombikos ismerőseimtől is. És szerdán nagyon pozitívan kell elmenned az első beszélgetésetekre... Húúúúh, tök izgulok Miattad! :)

Heni

Kép
szheni

Köszi mindent, de én mindennap itt vagyok!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

Szerintem délután mindenképp írok Neked, addig is vigyázz Magadra, és jó legyél! Benó, Neked is további szép napot, és kellemes pihenést hétvégére!
Sok-sok puszi Nektek!

Heni

Kép
szheni

Hát még én ,hogy izgulok miattunk!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Írj, majd holnap reggel olvasom mert délutános vagyok. :roll:

Kép
muzsuzska

Helló Heni, de nyugodtan gyere máskor is, nem kell mindent elolvasnod rólunk (681 oldal :lol: :lol:) , de te írhatnál magadról. Puszi :D

KépKép
benó

A folytatásos sikersztori..... :lol: :lol: :lol: az ide jól jön. :D :D :D

KépKép
benó

Már napok óta vadásztam valakire másik topicokból, akinek mostanában volt beültetése. De már mindenki babázik és senkit sem akartam zavarni. :roll:

Kép
muzsuzska

Benó, ha császáros leszel,azt felejtsd el hogy a földről fogsz felkelni matracról!!!!

Kép
muzsuzska

Na, én meg még egyszer régebben találtam egy lányt szerintem az ő topicjukból, aki pont ugyanott tart, ahol én napra pontosan, és írtam neki, hogy pont ugyanott tartunk. Most meg akartam tőle kérdezni, hogy hogy van, és erre (amilyen hülye vagyok, ti nagyon jól tudjátok) nem neki küldtem el a hsz-t. :oops: De azért beszélgettünk, visszaírt, ha már így eltévesztettem a házszámot. :D Biztos a sors akarta így. :D

KépKép
benó

:D :D

Kép
muzsuzska

Az igaz, látod, erre nem gondoltam. :roll: Szerintem a Gy. se lelkesedne a matracos ötletért.

KépKép
benó

Ma karfiol levest fogok főzni sok-sok répával. Meg valamit de azt nem tudom mit!

Kép
muzsuzska

Szegény Tancsu és Flóra nem tud visszaolvasni. Vissza kell fognom magam, tegnap a Mártival egész lelkesen nyomtuk a dumát. :lol: A Mártit persze nem korlátozom. :D

KépKép
benó

Az finom lesz. Én nem tudom, főzzek-e valamit egyáltalán, szerintem megyek majd anyuékhoz, meg jönnek a tesómék is, mert Mézes Napok vannak most hétvégén, és a tesóm ott fog arcot festeni, a gyerekek meg velünk stb.

KépKép
benó

Nem baj Benó, én élveztem az írásotokat!!!!!!!! :D :D :D Csak írjatok délután!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szerintem ne főzz, anyud úgyis megetet! :wink: Max elmosogatsz otthon, mire Gy. hazaér megleped hogy milyen rend van! :wink:

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D
Mondjuk semmi olyat nem írunk, amit baj lenne, ha nem olvasnának vissza, tehát információértéke nem sok van. :lol: :lol: :lol: Max. a hülyeségértékéről maradnak le. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Háháhá, erre még van 3 napom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Három napig vagy szalma???????? :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Na ,én most lelépek , majd később bekukk. :wink:

Kép
muzsuzska

Hétfőn este jön haza, úgyhogy majdnem 4 napig vagyok a tegnappal együtt. :cry: :D :cry:: mert hiányzik, :D: mert nagyon várta és tudom, hogy jól fogja érezni magát.

KépKép
benó

Oké, én meg eszem meg ilyenek. Én 10-kor elmegyek anyuékhoz és újra a könyvtárba, hátha már terrorizálható ktárosnénik lesznek ma. :twisted:

KépKép
benó

sziasztok

Timi

abba ne hagyd a szoptatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Flóra:léccike küldj neki egy sms-t,vagy ird meg priviben a számát!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez védi a babát a legjobban,akkor is szoptatni kell,ha beteg vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

inaska evett,alszik,cicimen lóg a fejőgép,tiszta idilli látvány vagyok,1 kézzel meg pötyizek.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D Ennél idillibb kép nem is kell. :D

KépKép
benó

cupp

ikrecskék jól vannak????

Kép

Kép[/
tancsu

már a job cicimen lóg....:P

Kép

Kép[/
tancsu

Úgy néz ki. :D :D

KépKép
benó

Hozok kaját.

KépKép
benó

itt vok

KépKép
benó

Heni

Üdv a csapatban és gratula a 12 héthez....:)

Kép

Kép[/
tancsu

jóétvágyat!!!

Kép

Kép[/
tancsu

2 szopi között megint lefejtem 70 milit,meg a hütőben is van tegnap estéről vagy 80 mili,menek lefagyasztom...
pill és jövök...

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?