A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ezt még gyerek voltam nem szerettem most inkább ez a jó.Nincs útba se ez se az.

Kép
martik77

A közelebbi a jó, azt mondod?
Messze van a másik kettő?

KépKép
benó

Még ezt leírom.Szóval:Van egy nagy könyvtár meg itt a giminél egy kisebb most lett kész ősszel meg ég egy a környéken,de lehet több is van.Miskolc elég nagy :D

Kép
martik77

Na, igen, és ezek messze vannak? :D

KépKép
benó

Az új az hozzám van a másik az Tancsuhoz van közelebb.A nagy pedig pár buszmegállóra.

Na megyek.Puszi.

Kép
martik77

Na, én is. :D
Menj el egyszer. :wink:
Puszi

KépKép
benó

Lányok vagyok. De látom más nincs. Gyorsan visszaolvasok, hogy mi a baj Timivel.

Kép
flóra 11

Timi éjjel bejelentkezett,hogy lázas, beteg és nem mer szoptatni. Tancsu megijedt, nehogy abbahagyja mert elapad a teje, ennyi.

Felhívott, kértem Timi számát, de nálam az még mindig nem nyugszik. Ezért zavartalak téged.

Kép
muzsuzska

Szia Flóra.
Én is vagyok,csak közben takarítok,a gép mos,ruhákat szedek le a szárítóról.Holnap lesz mit vasalnom. :?

Kép
martik77

Ebédeltünk, csak elköszönök mert megyünk lassan dolgozni.

Szép napot mindenkinek és jó pihenést! :D

Kép
muzsuzska

Remélem Timi nem hagyta abba a szoptatást.Most már biztos megnyugodott.Remélem. :(

Kép
martik77

Szia Márti! A vasalás tök felesleges dolog! Szokj le róla! :wink:

Kép
muzsuzska

Ne dolgozz sokat!Nem éri meg!!! :D

Kép
martik77

Mentem! :evil:

Kép
muzsuzska

Az a baj,hogy akár hogy teregetek meg minden nekem akkor is gyűrödt marad a ruha és muszáj kivasalnom.

Kép
martik77

Ahhoz képest,hogy havazást mondtak hat ágra süt a nap. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

sziasztok
köszi szépen a hozzászólásokat, flóra neked pedig az sms-t.
amikor 5,30-kor felébredt, nem volt lázam, úgyhogy megszoptattam.
valami kajától voltam rosszul, hasmenés meg egy irtózatos vukk is vol hajnalban, utánna lázasodtam be.
tegnap este 2x is kihányta a tejemet, biztos nem volt neki jó /akkor még csak a pocim fájt, más tünetem nem volt/ de 23-kor szopizott és akkor már nem jött vissza
most pihizek, ö meg alszik

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia.Timi.Megnyugtató,hogy jobban vagy.Azért hívd fel a dokit vagy a védőnőt hátha mondanak valami okosat.Pihenjél és teázzál,vagy gyümi lé de jó sokat!!!!

Kép
martik77

Közben visszaolvastam. Már csak egy oldallal vagyok lemaradva. :D

Kép
flóra 11

Timi, nagyon örülök, hogy lement a lázad és így tudsz szopiztatni. Azért az nagyon fontos a babának meg sokkal kényelmesebb is. Gondolj csak bele, ha esetleg rászokna az üvegre, akkor állandóan kifőzni az üvegeket,cumikat,vásárolni a tápszert, hozzá vizet, kevergetni,melegítgetni... Sok macera. Sokkalegyszerűbb és higiénikusabb a szopiztatás.Nem is beszélve arról, hogy mit kap a baba az anyatejjel. És ezt csak most adhatod meg neki,később nem pótolható.
Na, de látom rendbe jön minden. Vigyázz a kajcsival. :wink:

Kép
flóra 11

Nálunk reggelre megjött a hó. Később elolvadt,foltokban maradt csak meg. Mondjuk most süt a nap,de irtó hideg van,fúj kicsit még a szél is,de éjjel kegyetlen volt.

Kép
flóra 11

Ma piacoztunk a Flóriánnal. Vettem magamnak egy narancsszínű kardigánt. A F.-nak meg karira egy pulcsit, nagyon szépet. Mondjuk nem volt olcsó,de túldrága sem,5000,-Ft.

Kép
flóra 11

Még piac előtt beraktam egy kenyeret sülni, most napraforgó magosat. :D Már meg is sült.De még nem vettem ki a sütőből, remélem ez is jólett.

Kép
flóra 11

Piacután ágyneműt húztam, beraktam mosni.Most fejeztebe a gép, mehetek teregetni. :evil: Hideg van kint, nincs kedvem....

Kép
flóra 11

Heni,üdv a csapatban! :D :wink: Örülünk, hogy jöttél, pár embernek szüksége van a tanácsaidra.Most épp a Zsuzsinak. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, én sokat jártam könyvtárba, de leszoktam róla. Drága a tagsági és lökött könyvek vannak. Semmi új, nem vesznek újakat, csak alig. Akkor meg minek járjak? Egyetemista koromban sem találtam magamnak semmi normális könyvet.Minden könyvért Győrbe vagy BP-re kellett mennem, mert itt megvenni sem lehetett. :evil:

Kép
flóra 11

Ja és nyugodtan írj bármennyit! Én mindig visszaolvasok. :wink: Néha lemaradok,de behozom. :wink:

Kép
flóra 11

Most teregetek ki én is,közbe ebédelek. :D

Kép
martik77

Helló! Én meg most ebédeltem és most megyek teregetni. :lol:

Kép
flóra 11

Váltjuk egymást :D

Kép
martik77

Letörölgettem,de úgy utálom ezt a kék szekrényt minden meglátszik rajta még az is,hogy merről merre töröltem. :x

Kép
martik77

Kiteregettem. :wink:

Kép
flóra 11

Ismerős. Nekem volt egyszer fekete bútorom. Szerencsére azt elvitte az ex,amikor elváltunk. :)

Kép
flóra 11

Megint sikeresen kerülgetjük egymást. :lol:

Kép
flóra 11

Akkor mikor az albiba megvettük kb éve úgy tetszett de most már utálom. :x

Na L.elment a szüleihez számítógépet beállítani.
Döme gépezik a szomszéd fiúval.
Én meg várom a miskoci barátnőmet,mert neki is hajat kell festeni.
Megint kezd szófo....om lenni. :oops: :oops: :oops:

Kép
martik77

Vagyok,most pihi van.

Kép
martik77

Na,én is vagyok akkor. :lol:

Kép
flóra 11

Egy mandarint majszolok.

Kép
flóra 11

Na jó. A mandarint megettem, annyit frissítgetek már... csak nem jössz. :( De akkor lépek én is.

Kép
flóra 11

Jó étvágyat.Nekem most elment minden étvágyam.A szomszédkisfiúnak hörcsögei vannak,és neki is érezni a ruháján.Majd elájulok a szagtól.

Kép
martik77

Itt vagyok csak a boon-on elolvastam a híreket.Ott is írják a havazást meg a megvert fiút. :?

Kép
martik77

Látom vagy! Itt most megint havazik.

Kép
flóra 11

Itt süt a nap.Pedig én várom a havazást. :D

Kép
martik77

Márti,nem vagyok most jó társaság. Fáj a fejem. Nem tudom mi van velem. Nekem sose szokott fájni. Most meg tegnap óta fáj.

Kép
flóra 11

Nem baj én elvagyok magamnak.Pihenjél.

Kép
martik77

Zsuzsi.Nekem most mutatott a gyerek egy játék programot vagyis oldalt.
www.gamepost.com. Rengeteg játék van rajta.

Kép
martik77

Megyek,majd jövök. :D

Kép
martik77

Hello!
Benó, képzeld, olyan szépen esik a hó nálunk...:)

Heni

Kép
szheni

Most olvastalak vissza Titeket- már amennyire az időmből pillanatnyilag futotta... tök aranyosak vagytok, köszönöm a kedves fogadtatást. Azért látom, hogy nekem is lesz kitől kérdeznem, ha épp úgy alakul... :) Nem ígérem, hogy mind a 683 oldallal képben leszek, de igyexem... :)
Jól vagytok? Nálatok is esik a hó?

Heni

Kép
szheni

Halihó.Időnként vagyok,csak még fodrászt játszom.

Heni.Gyere minél többet és akkor mindenkit megismersz és nem kell vissza olvasni.De Benó is letudja írni a lényeget röviden mindenkiről. :wink:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?