Sziasztok!
Jöttem jó és rossz hírrel.
Kezdem a jóval:
Ma este kb. 8 körül tudtam bemenni a Péterfy-be a szülésznőmhöz. Jól emlékeztem, hogy nagyon kedves és szimpatikus. Elvállalt

, csak az a gond, hogy van pár vizsgaidőpontja decemberben és januárban, és ha akkor szülök, akkor nem Ő lesz. De persze ez nem fordulhat elő.
Említettem neki, hogy lehet, faros a baba, és erre ő sem vágta rá rögtön a császár lehetőségét.
Olyan jó viszonyba kerültünk, hogy megkérdeztem, nem csinálhatnánk-e sutyiban egy ultrahangot. Neki (is) felcsillant a szeme, és azt mondta: DE! És már szaladt is az ügyeletes orvosért.
Bevezettek az UH szobába (a doki is jó fel volt), és mikor megláttuk a képet, Gabikával egyszerre sóhajtottunk/kurjantottunk egyet, mert Igen, KICSI GEGI BEFORDULT, azért kínozta anyáját nemrég egy teljes napig!
Nektek meg igazatok volt!
Meg is mérték, 2600 g körül van, 35+2-nek felel meg, én meg most 33+1-ben vagyok.
Szóval minden oké, Mekka rulez, most már csak várni kell.
A rossz hír:
Zsozsinak estére felment a láza, úgy hagytam itt Apával, hogy tök meleg volt, Nurofent megint adtunk neki.
Kiskolbival beszéltem, lemondtam a találkát, mert így nem tudunk menni a talira. Ráadásul valamit én is visszakaptam, mert mielőtt elindultam volna, hőemelkedésem volt. De szerintem holnapra elmúlik, mert én már átestem ezen a nyavalyán.
Egy szónak is száz a vége, nem tudunk menni a talira.
Borzasztóan sajnálom, nagyon szerettem volna menni, de Zsozsi nincs jól, és mivel ez vírus, nem akarom, hogy a többi baba is megkapja. Ma 3x 1,5 órát aludt, alig evett valamit, és végig az ölemben akart lenni, bújt hozzám, mint egy kiscica.
És nem hiszem, hogy reggelre láztalan lesz.
Érezzétek nagyon jól magatokat, és kérünk sok-sok fotót!
Legközelebb - gondolom - tavasszal lesz tali, oda már sokan megyek.