A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benó drága, ment privi...

Heni

Kép
szheni

Egyszerű. Összeaprítod a hagymát, rádobod a kockára vágott húst, őrölt paprikával megszórod. Felöntöd vízzel. Bele raksz kockára vágott petrezselymet, répát,céklát, megfűszerezed és főzöd. Aztán kruplit is raksz bele,kockára vágva ezt is. Végül pedig savanyú káposztát. Ha megfőtt tejfölben elkevert kevés liszttel besűríted.

Kép
flóra 11

Sziasztok LÁnyok! Látom, Flóra és Martik itt vagytok! Olyan édesek voltatok, hogy ilyen kedvesen fogadtatok! Köszönöm szépen! :)

Heni

Kép
szheni

Helló Heni! Köszi! :D :D
A többieknek idemásoljam, hogy ne kelljen még egyszer leírnod?

KépKép
benó

Természetesen a nevedet kiszedem belőle. :lol:

KépKép
benó

:) Oké...

Heni

Kép
szheni

Na vagyok.Anyám is így hívta ezt amit írtál receptet Flóra de nálunk ez nem ugyan az volt mint a krumplistészta.

Szia Heni!!!!

Kép
martik77

Én Esztergomban lakom, másfél éve mentem férjhez, de a férjemmel ez a 19. közös évünk. Most 33 vagyok, tehát 14 éves korunktól vagyunk együtt. Dorogon tanítottam szeptemberig- idén 4 napot sikerült dolgoznom a lombik miatt- , némettanár vagyok, de az utóbbi két évben alsós osztályom volt. Iwiwen ha kíváncsi vagy rám, meg tudsz nézni. Sőt, ha gondolod és megengeded, szívesen küldök képet Neked akár itt is az esküvőnkről.
Van két kutyánk, picikék, Mázli dec.1-jén lesz 1 éves, Sammy júniusban született. Mindketten menhelyes kutyák. Kellettek, mert volt egy nagyon öreg, szuperédi kutyink, Valter, aki már elment , a férjem 3 napig sírt utána... így viszont jobb neki. Mázlit elhoztuk, de miután Valter meghalt, nagyon depis lett. Kellett neki egy társ, így elhoztuk neki Sammyt. Jól megvagyunk velük egyébként, imádjuk őket... Róluk van kép iwiwen.

Kérünk esküvői képeket! :lol: :lol:

KépKép
benó

Szia Heni! :D

Kép
flóra 11

Heni, képzeld, a Timi is Esztergomban dolgozott a babaság előtt, az autógyárban.

Megtaláltalak az iwiw-en (csajok, tehát nálam keressétek majd, Sz. Heni néven), nagyon aranyos vagy! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Oksa.De milyen néven vagy iwiw-en?
Nekem is van kutyu egy 1 éves törpe tacsi.
Eddig nem aka5rtatok babát?

Kép
martik77

Keresem :D

Kép
martik77

Jól hangzik ez a borscs. Jó nehéz leírni ám szabályosan. :lol: És milyen húst teszel bele?

Heni, megkaptad mindenkiről a tudnivalókat? 2 részes volt...

Szegény Mártinak nem is írtunk ilyet, neki kérdeznie kellett. Bocsi, Márti, pletyitársam! :cry: :cry:

KépKép
benó

Dehogynem... 16 éve nem jött össze, bár tudatosan kb 3 éve kezdtünk el foglalkozni a témával... aztán utánajártunk, és kiderült, hogy velem van a baj... priviben írom meg a nevem, ha nem baj...

Heni

Kép
szheni

Heninek a lombik segített, ezért is jött közénk, hogy segítsen a Zsuzsinak ebben. Persze nemcsak ezért. :lol: :lol: Már neked is szelektív az olvasásod? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nem baj Benó.Ha valami nem tiszta kérdezek. :D

Oké Heni úgy egyszerűbb megtalálni. :D

Kép
martik77

Benó, az egyik leveletmegkaptam, két leányzóról... gondolom a másikat mostanában írtad, úgyhogy majd jön...
Martik, ezek szt már megvan a név Benótól... :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Helyes, kérdezz is. :lol:
Én már nem tudom, képzeljétek, az előbb saját magamnak akartam megírni priviben a nevedet. Ez már a vég. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Megjött a Flórián.Mondja, hogy totál hideg van kinn, ropog a jég. :shock:

Kép
flóra 11

Megvan a másik is! :)
Ez a borscs tök jól hangzik. Isteni lehet... imádom a savanyú káposztát. :)

Heni

Kép
szheni

Én csak bénáskodni tudok.Egyszerűbb engem megtalálni.Kiss Márta.Miskolc

Kép
martik77

Én is. :lol: :lol: :lol:
Te is nagyon szereted most a savanyút? :lol: :lol:
A többiek a múltkor marha jót mulattak azon, hogy (én vega vagyok), és olyan savanyú káposztás főzeléket (vagy mit) csináltam, hogy csak főztem és kész. Mondták, hogy ilyet ők még nem hallottak. :lol:

KépKép
benó

Mára is kell valami hülyeség Benó :lol: :lol: :lol: Kakas? :lol:

Kép
martik77

:) Köszi Márti... :) Megnézlek.

Heni

Kép
szheni

Ropog a jég? :shock: Az már tényleg durva. :?

KépKép
benó

Megjelölhetsz nyugodtan ha akarsz :D

Kép
martik77

Na, öltözöm és megyünk kifagyasztani magunkat. Elmegyünk a Kauflandba rizslisztet venni. Az jó messze van, kiszellőzik a fejem. :D

Kép
flóra 11

A kakas marha jó volt. :lol:
Heninek: A kakas a kakaós szó elírása volt, és nem értettük, hogy jön a kuglófhoz a kakas. :lol:

KépKép
benó

Jó sétát! Azért öltözz föl rendesen. :D

KépKép
benó

Ja, Benó én disznóhúst teszek bele. De ha vega vagy, csináld hús nélkül.

Kép
flóra 11

Alaposan bebugyolálom magam. :lol:

Kép
flóra 11

Azért még gyere Flóra! :D

Kép
martik77

Oké, gondoltam, a Gy.-nak majd a végén dobok bele (hozzá, mellé) virslit.
Menj nyugodtan. :D

KépKép
benó

Na, a Heni most keres téged, mibe fogadjunk. :D

KépKép
benó

Benó.Sikerült lementenem a képeket amit az előbb írtam :D

Kép
martik77

Most az előbb megnéztem saját magamat az iwiw-en, hogy milyen idétlen képeket vagytok kénytelenek nézni vajon rólam, megállapítom, hogy a gyerekek szépek, én meg tényleg ilyen lökött vagyok. A kép reális, amit kaptok rólam.

Heni, várjuk az esküvői képeket itt! :D :D :D Pocakképet is, bármit, amid van! :D :D
Az a zöld házikó az én oldalamon a telkünkön van, egy kis szerszámos házikó, mi állítottuk össze és mi festettük le a férjikémmel. :D

KépKép
benó

:)
Márti, nagyon édik vagytok, Benó Te meg csodaszép vagy az esküvői fotón... Holnap délelőtt lesz egy csomó időm, akkor küldök Nektek én is képeket... esküvőit is, meg a házunkról is, meg mindenről...:) Ha nem baj.

Flóra vigyázz Magadra,mert hideg van kint, öltözz fel rendesen!
Most sajnos mennem kell vacsit készíteni... jók legyetek, és vigyázzatok Magatokra!
Puszi Nektek!

Heni

Kép
szheni

Gondolod sok a Kiss név? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Megint itt hagy mindenki minket pletyuzni. :lol:

Kép
martik77

Pont erre gondoltam én is. Megint mi ketten maradunk. Ez már majdnem olyan, mint a hegylakó (tudod: csak egy maradhat), csak mi ketten is maradhatunk. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ezt hogy küldted el még egyszer?Vagy elfelejtetted,hogy elküldted? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nem, frissíteni akartam, és elszúrtam. De most már átírtam, látod? :lol:

KépKép
benó

CSAK ŐK MARADHATNAK!!!! :lol:

Kép
martik77

Már megint éhes vagyok. :wink:

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Tényleg, neked akkor ma még volt granatír marsod, ugye? Így tessék nekem írni, mert akkor tán megjegyzem. :lol:

KépKép
benó

Egyél valamit aztán majd még csevegünk később.

Kép
martik77

Igen az ebéd ma nálunk GRANATÍR MARS volt :D

Kép
martik77

Ok, hozok valamit.

KépKép
benó

Szuper. :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság