A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Engedélyezek magamnak egy gyors benézést a német házi készítése közepette!

vizkriszisback: termékenység köve: tűzopál, Jade és rózsakvarc

Skrisz: Időjárás és hőmérsékletjelentés H-Biharban: ragyogó napsütés - 3 celsius fok

Kép
brizo

bocsi + 3 celsius fok

Kép
brizo

Sziasztok!

Skrisz: nagyon-nagyon szép a teszted!!!! :lol: úgy drukkolok, hogy csak na! :lol:

Vkrisz: most Te jössz! :-)

Rana: hőd?

Estike: hó???? :-D és annyi, hogy lapátolni kell? Akkor csak óvatosan :-)

Időjárásjelentés Nyugatról: eddig 7 ágra sütött a nap, de északnyugat felől nagyon sötét felhők jönnek most már, szerintem hózás lesz itt is :-)

Brizo: nekem is van rózsakvarc nyakláncom :-) Úgy kell hordani, hogy a csecsemőmirigy és a gyomor között érintkezzen a bőröddel. De lehet, hogy ezt már tudtad :P

Rana: mi újság a hőddel? Az enyém rendületlenül kúszik felfelé, most 36,9, nem sok, de ez normális nálam ilyenkor.

Babim: szerintem 14. napig simán szépre nőhetnek a tüszőid :wink: hajrá!!!!

És persze tüszőnövesztő energiák mennek Mindenkinek, aki most versenyben van!!!! :-D

Pusszantás Mindenkinek! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Skrisz
Érdekes, hogy a Kaális teszt sokkal pozitívab!!!Az is furi, hogy tegnapelőtti teszt szerintem sötétebb mint a tegnapi...ez a 10es teszt kicsit becsapós. :? De ez mostmár 100%, hogy babó/k!!!

Itt is hétágra süt a nap!!! :D

Fú de rossz ez a cicka!!!brrr..minjár visszajön :shock:
vizkriszisback

Skrisz
Előző hozzászólás félig visszavonva...látom már, hogy a 2. teszt a mai 1 step...akkor az is erősödött. :D Sorry.
vizkriszisback

Sziasztok!

Krisz, itt már nincs min variálni, mert itt bizti baba van!! Végre! Mostmár neked is küldhetem a pompomlányok csapatát, vagy majd csak a vv után? :wink:

Brizo, könyvet olvasom, DVD-t még nem csináltam, mert lusti voltam, most meg nem merem.... :oops: De ami késik nem múlik. (De azért késsen egy pár hónapot, hogy ráérjek ezzel a tornával! :wink: )

Szezso, hőm érdekes: 3-szor mértem két lázmérővel ugyanabban az időben: 36.9, 37.0, 36.8 lett az eredmény. :? A 37-et írom be, biztatásul.... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, pompomlányokat majd csak hétfő délután! :lol:

Estike, nem vetted észre magadon, hogy kicsit jobban érezni az izzadságszagot? Egy pár napja "büdösebb" vagyok a szokottnál. Bocsánat a gusztustalan részletekért. :oops: Nekem sosem szokott "szagom" lenni.

skrisz72

Rana
Hát milyen lázmérőd van neked? :shock:

Az enyém digi...de én úgy mérem, hogy kb egy perc múlva csipog...de az még nem az igazi, általában 2-3 tizedet feljebb megy mielőtt kikapcsol. Ma ezt cáfoltam:37,1kor csipogott először és csak 37,2-re ment fel.De én mindig a végső erdményt nézem, az a tuti....a higanyos is azt mutatná.(teszteltem már)

Örülök, hogy így hiszel bennem! :D Mi is bízunk...hisz a remény hal meg utoljára!!!
vizkriszisback

Skrisz :D :D :D gyönyörűűűűűű tesztek :D megadrukkok a vv-hez,akkor a nyulacskámat is csak utána kapod meg.Annyira,de annyira örülök :D
Szerintem csak a szaglásod finomodik,ezért ami a legközelebb van hozzád,vagyis saját magad,azt érzed a legjobban :lol: mert ugye hallottunk már olyanokat,hogy ilyen "állapotban :wink: "érzékenyebb a nózi a szagokra.
Vendég

Skrisz
Bár nem hozzám intézted a kérdést... :D ...
Az izzadságszaghoz...nekem is van ilyen tünetem vagy 3 napja.. :oops: én már ki akartam dobni a dezodoromat. :twisted: Persze lehet, hogy tényleg az szar! :roll: :roll: De mostanában én is sűrűbben ellenőrzöm magam és gyakrabban mosakszom, kenem, pólót váltok..na azért nem vagyok disznószagú :shock: ...de ez tényleg nem volt jellemző eddig.Mindjárt lecsekkolom a szavatoságát annak a deónak! :D
vizkriszisback

Vizkrisz,nem csodálom,hogy hasonló tüneteid vannak :D
Vendég

Meg a bőröm extrára ki van száradva (bár ez is lehet, hogy csak a hideg meg a fűtés), has hatalmas és mikor hogy de fáj picit vagy szúr, mell egyértelműen egyfolytában fáj, tegnapelőtt amikor törülköztem és a durva törcsi a mellbimbómboz ért, azt hittem vérezni fog..olyan s*ar volt, émelygés néha van...most főleg a cickától, székletürítés nem a régi, folyton álmos vagyok és éhes.Szóval van nekem tünet bőven...már csak pozitív teszt és maga hcg-s vv kell! :lol: :lol: Nagyon jól tudo, hogy a tünetek lehetnek a ok bogyótól meg pszichésen is...mielőtt vki le akarna hűteni. :roll: :lol:
vizkriszisback

Tényleg Nyulasz!
Menzi?Teszt? :D
vizkriszisback

Vizkrisz,mensi még nincs,ma fel is kutattam az egész házat egy tesztért,de nem találtam...pedig biztos voltam benne,hogy van még egy itthon :roll: ...na mindegy max ha hétfőig sem jönne meg,hűűű,ez maga lenne a csoda,akkor veszek tesztet.Ma is vendégek jönnek,meg holnap is,úgyhogy nem lesz időm se elmenni tesztért.Mondjuk még csak a 28.napon vagyok,simán belefér,hogy csak késik...de olyan jó picit reménykedni...
Vendég

Ja,és semmiképp sem akarlak lehűteni,tessék csak bízni a babáidban :D Most viszont mennem kell,holnap egyáltalán nem leszek,de hétfőn csupa jó hírre szeretnék jönni. :wink:
Vendég

Rendeben Krisz, pompomlányokat majd hétfőn küldöm (vagy valami hasonló vidámat).

Vizkrisz, van két digitális lázmérőm és egy higanyos. Akkor megnyugodtam, mert én mindig kiveszem, ha csipognak (az új az jó hangosan csipog, mondjuk gyanúsan hamar megszólalt a csipogás, ezért mértem vele még egyszer). Ha bent hagytam volna még tuti lett volna 37 simán. :) Mondjuk tegnap délután meg 37.3-at mértem, fene tudja, lehet hogy valami betegség bujkál bennem, ezért magasabb a hőm. :roll:

Na, terhességi tüneteim azok nekem is vannak (farkaséhség, álmosság, szagérzékenység, mellbimbófájdalom). Egy a bibi, hogy én ezeket majdnem minden hónapban produkálom. Úgyhogy nem tudom, mi lesz, ha tényleg terhes leszek. Lehet hogy onnan fogom tudni, hogy NEM lesznek tüneteim! :shock:

Na le is dőlök szundizni egyet. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz, kezdesz érzékeny lenni a szagokra!Iszonyúan drukkolok! Ha a kaális teszt poz., márpedig az, akkor állapotos vagy ész kész!Merténaztmondom :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

ész=és

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Nyulasz,
hű, én pedig már megijedtem, hogy lakásfelújítási vállalkozást indítasz, és ki sem látszol az új megrendelésekből... 8)

Skirsz,
még mindig borzalmasan drukkolok, alig várom a hétfőt
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, Rana ++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi, Brizo, Baba +++++++++++++++++++++++++++++

Estike, Lola ++++++++++++++++++++++++++++++++

ide ma délután érkezett meg a hó, de eddig nem tűnik veszedelmesnek. Igaz, itt Szegeden évek óta nem láttunk havat. Minden évben megcsodálom, mikor utazunk fel a messzi Északra a szüleimhez, hogy Kunszentmártonnál van a hóhatár, attól Délre alig látunk havat, onnantól meg fehér a világ.

én ma voltam vvt és uhu-n. Az ösztradiol lassan emelkedik, a tüszők is lassan nőnek, de nőnek, a hormon sem zuhant be, és a tüszők sem estek össze, mint októberben. Úgy néz ki, hogy szerdán lesz punkció. Nagy drukkokat kérek szépen.

És mindannyiótoknak pusszancs!

Kép
kisbuta

Sziasztok,

Skrisz :D Persze megvárjuk a hétfői vérvételt.

Többieknek is drukkhegyek mennek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kisbuta, tüszőnövelő megadrukkok!!!!++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok!
Azt hiszem, nagy unalmamban és ráérősségemben én is produkálok egy- két tünetet!
Hasfájás és derékfájás tegnap nagyon volt este felé, mára a derékfájás megmaradt. Már azt gondoltam tegnap is, hogy biztos Télapó szórakozik velem, ideje előtt kopogtat. Remélem nagyon tévedek.
Mit gondoltok, a derékfájás csak a mensit jelzi, hogy hamarosan megjön? (ET+5 napon vagyok)
mamaleszek

Mamamleszek
Messze van az a menzi még! :D (Reméljük vagy 8,5 hónap)
De komolyan!...Lehet beágyi tünet...azután érezhetsz egyfolytában hasfájást...de hogy derékfájást is?...azt nem tudom.
Ilyenkor érzünk mindenfélét ott lenn, hisz jól megbolygattak minket kicsit fizikálisan is, na meg hormonálisan. :roll:
vizkriszisback

Mamaleszek, a hasfájás nekem szinte mindennapos. Ne törődj vele. A derékfájás mensis tünet, nekem legutóbb másnapra megjött. A barátnőmnek viszont a derékfájás ellenére ikrei születtek. Szóval mindenki más és más. Ne figyeld a jeleket, mert hülyére fogod magad aggódni. :wink: Mikor kell "hivatalosan" megjönnie?

skrisz72

Ja, és azt még elfelejtettem írni, hogy a szervezeted emlékszik a szokásokra, és jelez, hogy most lenne az ideje a mensinek. De a babák ebben majd jól meggátolják!!! Bízzál bennük!

skrisz72

Skrisz! Ne aggódj, szerintem is szaglásod lett kismamis! :D Az nekem is rendben, bár eddig is olyan voltam, akár egy vadászvizsla, de komolyan apukám ki is szokta használni ezt a képességemet. Viszont sohasem izzadok. Még nyáron sem. Állítólag ezt a pajzsmirigy túlmükszinek köszönhetem. :D Legalább ennyit profitáljak. :D
Jelentem itt több hullámban havazott, közben sütött. Most jöttünk meg csaviból és csillagos az ég, keményen fagy.

Drukkjaim mennek mindenkinek, most megyek mert végre - átmenetileg- itt a párom, hagyom, hadd kényeztessen, ha annyira akar. :D :oops:
estike66

Zsu,
ha van kedved és időd gyere nyugodtan.
Számom tudod. Ha nem .... pü. :D

Brizo,
egyenlőre nem szeretnék venni, mert azt sem tudom mire jó. :?
Csak érdeklődtem, hogy mi az amiről FEMeltek. :D
Azt hittem ez a bogyi egy a FEMIBIONnal amit találtam. :wink:
Osztán felvilágosítottak, hogy nem. :wink: :D

Skrisz,
az OTT van!! :D

Én mondjuk nem szeretem ezeket a belelógatós teszteket. Valahogy jobban megbízom egy rápisilősben vagy a cseppentősben. (HCG-LINE VIZELETSUGARAS, Gabriel)
Mondjuk nekem már nagyon is mutatta Bogi hogy ott bent lapul. :wink: :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Csajok,
derékfájásról.

Nekem most PONT félidőm van. Szülés elött nem éreztem, de tudtam a jelekből, hogy félidőben vagyok.
Most meg, .... tegnap este is annyira rosszul voltam, hogy be kellett vennem egy Algopyrint, mert majd leszakadt a hasam és a derekam. Szinte mensisen vagy még annál is jobban. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
Én mindig csak néztem, amikor mások szúrkálást éreznek középtájban..én sose semmi ilyesmit...nyúlós tojásfehérje is csak ritkán...a hőm mutatta mindig egyértelműen, hogy mikor volt pé.
De az ha már ennyire fáj, biztos nem túl jó érzés.Jobbulást!

Én ma halálra untam magam. :? Igaz tanítottam 4 órát délelőtt, kicsit mosogattam, főztem, kapcsolgattam a TV-t és 5 percenként néztem a fórumokat, hogy írtatok-e vmit. :? Szenvedek a bezártságtól, a mozgáshiánytól.Jó lenne egy kis idő a természetben, de hideg is van meg mittudomén... :?
vizkriszisback

Sziasztok!

De jó ilyen hírekre jönni! :lol: !!

Krisz, én azért már halkan gratulálok, és drukkolok tovább hétfőig.

Vkrisz, Neked is mennek a drukkok, remélem, hamarosan tényleg elkezd erősödni az a bizonyos 2. :wink:

Kisbuta, Neked is mennek a tüszőnövesztők, ahogy kérted.

A többieknek, és a kismamiknak is sok minden jót küldök és kívánok!!!!

Azért Pestet is elérte a hóesés, itt is minden fehér lett egy pillanat alatt, és a növényeken meg is maradt. Persze minket babakocsi vásárlás kellős közepén kapott el a hófúvás :evil:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Sziasztok!
Egy röpke bekukk,mert még gyorsan takarítanom kell,mert rokonok jönnek délelőtt.Tegnap is voltak nálunk,így késő délután főztem meg mára,de takarításra már nem maradt idő.
Vizkrisz,nagyon drukkolok a második csíknak :wink: erősődnie kell!!!
Skrisz,holnapi vv-hez szép magas hcg-t kívánok!!!
Rana,Mamaleszek nektek is pozitív tesztet!!!
Kisbuta,tüszőnövelők mennek++++++++++++++...el sem hiszed,de kaptunk megrendelést :lol: anyum panelban lakik,és három lakásból is jelezték,hogy szeretnének felújítást.
Petne,holnapi vizsgálathoz+++++++++++++++++++++ :wink:
Estike,remélem apa jól elkényeztetett.Neked az uhuhoz++++++++ :wink:

Lányok,drukkolok mindenkinek,bár még mindig nem vagyok teljesen képben.
Vendég

Sziasztok,
Rádon hétágra süt a nap, szikrázik a havon. Imádom ilyenkor. Kutyám elég izgatott, már tegnap sem vacsorázott, reggel meg csak egy féladagot evett. Most látott először havat. Rohangál a kertben. :lol: Kis hülye.

Vkrisz, van valami újság?

Rana, Mamaleszek, babaragik nektek!!!++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta, a tüszőcskéidnek +++++++++++++++++++++++++++

Estike, Petne, Lola nektek jó közérzetet kívánok! :lol:

Puszedlinek nagy ölelés!

Baba, mi volt UH-on?

Nyulaszkám, kellemes rokonlátogatást! :D Finom legyen a kaja!!

Hajnoca, szegénykém. Jobbulást!

skrisz72

Sziasztok!

Olyan jó helyre csöppentem, hogy csak ámulok-bámulok, hisz mindenki segítőkész, egymásnak drukkol, izgul érte. Egy hatalmas család alakult itt ki, akik törődnek egymással! Örülök, hogy én is betoppantam közétek!

Örömhír, de a derékfájás hipp-hopp eltűnt, remélem, csak ilyesztgetett. Skrisz, a mensi napjától még túl messze vagyok, jövő hét csüt. lenne a napja, pénteken meg a vérvétel lenne. (ET+6 ma).

Vizkrisz, én is küzdök a magánnyal, az unalommal, a semmittevéssel, a mozgáshiánnyal. Alig várom, hogy apa hazajöjjön munkából, kicsit csavarogjak valahová vele, de már az is jó, ha csak itthon van. A hétvégék szerencsésebbek, de a "bezártságtól" nagyon szenvedek. Most vásárolni indulunk, úgy örülök neki, mintha színházba mennék! (nekem már ez is program!

Egyébként a szaglás megváltozása, a túlérzékenysége szerintem akár egyértelmű tünet is lehet, nem?

Mindenkinek mennek a drukkok!
mamaleszek

Szép jó reggelt!

Nekem 23.cn, 11.dpo, ET+9 és teszt sztem nega...szóval a hcg még nem nő. :(
Megpróbálok ma kevesebbet jönni és elfoglalni nagam mert kezdek beleőrülni... :roll:

Petne
Sajnálom a hófúvást!Nálunk még nem esett a hó.

Nyulasz
Jó szórakozást a vendégekhez!Drukk megy továbbra is amíg nincs Piri! :D

(Ezt reggel nem küldte el a net...kicsit bénázott...)
vizkriszisback

Skrisz
Éljen az erősödő csík! :D

Mamaleszek
Örülök, hogy jobban vagy!
vizkriszisback

Vkrisz, még ne aggódj! Nagyon korai lenne. 3 napos transzfer esetén még a 10. napon sem biztos, hogy mutat valamit a teszt. A 12. nap lesz az igazi. Addig bírd ki! :lol:

Mamaleszek, óh, akkor kár izgulni! Hol van az még!!! Majd csütörtökön-pénteken izgulunk. :lol: Addig nyugi!!

skrisz72

Jó reggelt!

Nyulasz: látom, még nem kellett vonalzót cserélned :-D izgi!!!

Skrisz: holnap nagyon-nagyon-nagyon szép napod lesz :lol: talán éjjel már nem is fogsz aludni rendesen :-D Mikor tudsz minket informálni holnap?????????????????

Vkrisz: épp most nézegettem a Fertilityfriend-en babás lombikos görbéket, és bizony sokan vannak, akiknél ET+9-en, ET+10-en is negatív a teszt :wink: sőt most találtam egyet, 2 napos transzferrel, és ET+12-n is negatív volt. :-D

Petne: és sikerült babakocsit venni? Milyet?

Mamaleszek: az jó, hogy nincs derékfájás :-D szerintem ez nemcsak mensis tünet lehet, de a belek miatt is :oops:, vagy a sok üléstől-fekvéstől is érezhetted...

Babim: mi a helyzet?

Rana: hőjelentés? :-D

Hajnoca: jobban vagy?

Többiek???? :roll: mindenkit beszippantott a hétvége? :lol:

Úgy néz ki - legalábbis a hőmből - hogy nekem is volt pé-m :P egy kicsit reménykedek, hátha befigyel egy spontán babó :oops:

Ma gyors ebéd lesz (hamburger) - nem kimondottan vasárnapi :lol: viszont a tiramisu ott figyel a hűtőben 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Köszi a biztatást...tudom, hogy még korai bármit is várni ilyenkor...SKrisznek is elég későn lett egyértelműen pozitív pedig neki 5 napos volt a transfer...akkor én mit várok? :shock: Meg a legtöbb hasonló is azt igazolja, hogy van még időm, hogy pozitívat teszteljek...csak hát ez a várakozás. :roll:

Szezso
Drukk egy spontán babához!!!sok példa volt már lombik cilus utána babóra is! :D
vizkriszisback

Sziasztok!

Skrissz, Vkrisz, Rana, Zsófi, Brizo, Babim: Kép

Nyulasz: izgalmas,... :wink: +++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Csütörtökön megyünk vissza a dokihoz, akkor talán kapok új időpontot.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szezso: jujj, de szuper lenne!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz
Neked az első lombikodnál, hogy voltak a dolgok?
Tök jó, hogy a 2. sikerült!!!! :D
Nekem ez már a 3....jó lenne...
vizkriszisback

Sziasztok!

Vkrisz, a nega még tényleg nem nega! Én is a fertilitys görbéket lesem, azokból merítek erőt, hogy ha a 10. vagy 11. napon mondjuk még - lesz a teszt, az még nem jelent semmit! Sztem Skrisznek azért volt olyan hamar +, mert több baba van (nekünk meg csak egy)! :wink:

Szezso, hőm nem tudom mennyire informatív (37.1), mert tegnapelőtt már úgy fájt a fejem, hogy majd' széthasadt, tegnap estére meg jól betaknyosodtam. Kép Szóval lehet, hogy nem a sárgatest termeli a hőt, hanem a nátha. :( Nem kellett volna csütörtök este a városban rohangálni abban a "szép" időben. Mindegy, ez a szokásos őszi megfázásom, lassan sikerül éves szintre lecsökkenteni a dolgot (10 hónapja voltam utoljára megfázva), így legalább ha lombik lesz januárban vagy februárban, nem akkor leszek beteg! :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Itt még nem esik a hó, ragyogó késő őszi napsütés van. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Időnként olvaslak benneteket!

Csodálom a kitartásotokat :lol:

Nagyon drukkolok, hogy mindenki minél előbb megtapasztalja a kiasmamiságot :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.23 11:55-kor.
Vendég

Rana
Itt is hasonlóan szép az idő...de jó hideg van...tudom mert leugrottam reggel a boltba kajáért. Gondolkodtunk is egy kis sétán itt mellettünk a tó körül...de nem megyünk sztem.Ebéd mindjárt kész...chilisbab lesz. :D
Jobbulást a náthából!Nekem is van egy icipici takony...de gondot nem okoz...pedig már tegnap paráztam, hogy már vagy 4 napja nincs propoliszom...de nem is kell ...úgy tűnik...jól vagyok.
vizkriszisback

Rana: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Kitartás neked is!!!Köszi a drukkokat!!!Aranyosak a képeid! :D
vizkriszisback

Vkrisz, elsőnél 3 naposakat kaptam vissza. ET+11.napon jött meg a mensim. Csak egy napot késett a kis rohadék. Mensi előtti napon derék- és hasgörcs, kicsi barnázás. Teszt csont nega.

Szezso, hajrá spontán baba! Kb. délben jövök az eredménnyel.

skrisz72

Skrisz
Megtudott jöni a sok progipótló ellenére? :shock: Ilyen is ritkaság...mert ált-ban csak akkor jön meg ha abbahagyjuk az utrot és plusz vagy 3 nap.Te akkor miket kaptál?Akkor is kaptál szurit isÉn már olyat is hallottam, hogy valaki napi 3-3-3 utrot, egy szurit, meg duphastont is kapott 2-2-2-t. :shock:
vizkriszisback

Köszi Puszi, ari vagy.

Vkrisz, szted jó a propolisz a náthára? Van itt Apának propoliszos méze a kisfickókra, érdemes ennem belőle? (Csak az a baj, hogy úúúúúúúúúútálom a szagát) :roll:

Nekem is megjött Utro ellenére, meg úgy emlékszem, Brizonak is. Remélem most nem fog, de nem csak a progi ellenére! :wink:

Na megyek, itt fini forró csirkeleves van (tegnap főztem), hátha az is meggyógyít!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?