A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Csak kapkodom a fejem mennyit írtatok, nem is tudok reagálni, csak Veronikusz legnagyobb fürtöskéjének üzenem:
Nagyon nagyon boldog születésnapot drága Kata!

Heni

Kép

Kép
cancan

Az elsőszülőtt fürtöskének én is nagyon boldog szülinapot kivánok!!!

köszi lányok a versdicsérő szókat, ha kijön a kötet, féláron hozzájuthattok(valszeg ti lesztek az egyetlen vevőim is...)

Kép
Kép
paklincs

Mse! és dedikáltat kérek!!

Etenci!a Böbe aki szintén fiatal, és Gombán lakik? mert ő is ott volt anno velem, és most is őt választottam volna...Kati ajánlotta :lol:

nálunk is esika hóóóóóóó :lol:

Kép
gablaty

Sziasztok mindenkinek!

VERONIKUSZ!
KATÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

És téged pedig a világért sem akartalak megbántani,mikor türelemre szólitottalak az öreg banyákat illetően!Tudom,hogy abszolut toleráns vagy(aki a férje munkamániáját is telejs nyugalommal viseli :D ),csak próbáltam egy kicsit okoskodni :oops:
A kozmetikusomat anno én is azért hgytam ott,mert téríteni akart..

ENI!
Kösd már le a kezedet a combodra!!!!!! mit lóbálod ott szerte szét a tested mellett???!!!!! :lol: :lol: :lol:

HENI!
Jól vagy? remélem sikerül a terved!!

BORSIKA!
tényleg,most hogy így mondják,beugrott..angelina !!!!tisztára!!!!
mint egy ilyen címlapfotó.
én egyértelműen FÉLTÉKENY vagyok a csajra,mert Brad Pitt a férje és mert KÉPES VOLT ELCSÁBÍTANI JENNIFER-től :oops: :oops:

(mókás,nem,hogy 37 évesen ilyenfajta érzéseim vannak..)

BETEG GYEREK
Én aztán benne vagyok rendesen,úgyhogy a saját bőrömön átéltekről beszélek.
Ha a terhesség alatt kiderül bármilyen rendellenesség(ami borcsának van,nem mutatta volna ki a magzatvizvizsgálat,ugyanis erre a kormoszómára nem szűrnek)nem biztos,hogy nem engedtem volna megszületni..(de csak azért,mert akkor még nem ismertem a mostani önmagamat),azt hittem,hogy én soha nem lennék képes egy sérült gyereket nevelni,ugyanakkor a sérült emberek soha nem álltak távolt tőlem,nekem nem jelentett gondot közeledni hozzájuk(Tünde,te hoztad ezt fel,az integrált ovi kapcsán).
Mikor Boróka megszületett és elindult a kálváriánk(egy páran köztületek még emlkeznek rá),ugye 2 hónapig nem tudtuk,hogy genetikailag nem is akárhogyan sérült,kűzdöttünk érte,mint egy ép értelmű beteg gyerekért..
aztán mikor megtudtuk,hogy sérült..hosszú,hosszú hetek következtek,dönteni kellett sorsáról...vagy hagyjuk meghalni vagy esélyt adunk a szívműtéttel az életre,de milyen életre??
először szerettem volna úgy dönteni,hogy ne éljen...igen,mert belegondoltam,hogy milyen életünk lesz..neki,mandulának,nekem a férjemnek...imádkoztam azért is,hogy ha másnap bemegyek a kórházba,rossz hírt közöljenek...ami nekem a megváltás lett volna...gondoltam ezt akkor..
aztán teltek a napok és tudtam,hogy csak egyféleképpen dönthetek,esélyt adok neki,mert a vérem,mert én vagyok az anyja,mi vagyunk a családja..
és ahogy ez a döntés megszületett,hihetetlen nyugalom és béke költözött belém és akkor már nem volt kérdés,hogy mi lesz velünk..az volt a bemondás,hogy majd megoldjuk,mindent megoldunk..
Boróka egy tünemény..hálás minden mosolyért,simogatásért,pusziért...érti a viccet,imád minket,megzabálom mikor azt mondaj,hogy anya...add ide...

igen,gyötör néha a bánat,hogy Mankának nem adtam egészséges testvért,hogy mi lesz majd Borcsával,ha mi már nem leszünk..,de ezek valahogy eltörpülnek azok mellett az örömök mellett,amit nekem ő ad,pusztán a létével..
sokszor gondolok arra,hogy ha egészséges lenne már járna,csacsogna,tudna énekelni..de arra is gondolok,hogy ha most másképp döntöttem volna,már nem élnék...mert nem bírtam volna megölni a már élő gyerekemet...

Mindezek mellett nem török és nem törhetek pálcát azok felett akik,elhagyják beteg gyereküket és nem gondoskodnak róluk...biztos meg van/volt jó okuk így dönteni.

ja képet én nem tudok idevarázsolni,de ha kíváncsiak vagytok borcsára(is),akkor a www.taby.freeweb.hu-n van egy rakat kép róla,rólunk..

szép hétvégét,durca

Kép

Kép
durca

hülye vagyok lányok....
azt akartam írni,hogy biztos nem engedtem volna megszületni....ha kiderül a pocakomban,hogy nagyon beteg...

Kép

Kép
durca

Csajok,
hadd kérjen gyorsan tanácsot:
Jankónak reggel óta 2x 3x csipacsomót bányásztam ki a szeméből, illetve reggel meg most is úgy ébredt, hogy körbe rá volt száradva a váladék. Más tünet nincs, azt mondja, nem fáj a szeme. Elég, ha kamillával megtörölgetem, vagy irány az ügyelet?
Köszi szépen:
Emese

Kép
Kép
paklincs

Durca! megnéztem a képeket! olyan drágák!!!!
anno is, és most is meghatott amiket írtál :cry:
nem is tudok mit írni....

Kép
gablaty

MSE sztem kamilla elég...

Kép
gablaty

Itt is hóvihar......már tiszta fehér az udvar.... :lol:
Veronikusz!
GYere majd a beszámolóval :lol: :lol: már izgulok.......

Borsika!
Tényleg tiszta Jolie.....nehiába sztárok vannak itt, meg költők.....(MSE) :lol: :lol:

Durca!
Minden tiszteletem a Tiéd/Tiétek...és azoké a családoké akiknek beteg a gyerekük....nem tudom mit tennék, szeretném ,mert az enyém.....
Nem hiszem , hogy a Mandula sérelmezi, hogy a tesója beteg, ahogy láttam a képeiteken szereti Borcsát...nagyon édesek :) neki szerintem ez a természetes , ebbe nő fel és mindig is gondoskodni fog róla....így érzem.++++++++++++

KépKépKépKép
vdorka3

A multkori szánkós kép, auchanban vásárlás közben

Kép

Kép
gablaty

Tudod Durca, végig, amikor írtam, ti jártatok az eszemben. És látod, te is leírtad, hogy talán nem tartottad volna meg"de csak azért mert akkor még nem ismertem a mostani önmagamat". Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy tudjak önmagam maradni gond esetén is. Az összes mondatod teljesen rímel arra, amit gondolok ezzel kapcsolatban, többek között Rólatok is. Egy csomó minden visszajön most, nagyon emlékszem rá, hogy miket gondoltam tavalyelőtt, amikor hónapokon át olvastam a kálváriátokat. Féltem nagyon, mégis sokszor arra gondoltam, hogy meg fogod találni az örömöt Boriban, mert van benne és mert szereted. Nagyon sokat tudsz ezzel adni, hogy beszélsz ezekről, és így.

FÜRTÖS LÁNY! PUSZILUNK A NEGYEDIK SZÜLINAPODON! :)

Etenci, üdvözöllek! :)

Kép

Kép

Kép
memme

Ja, Emese, hát nem bírsz magaddal... :D
De asszem' nincs még itt a Babaneten olyan topic, amelyiknek különbejáratú verselője volna... :)

Kép

Kép

Kép
memme

Katának boldog szülinapot!!

Majd kérünk az új konyhában készült sütiből!! :lol:

Durca,
nagyon sajnálom, nem tudtam! Megnéztem a képeket és nagyon szépek vagytok! Mindkét csak tündéri!!! Nem gondolkoztok hármaskában? Vagy Borcsa nagyon leköti az időtöket? Viszitek valami különleges tornára, fejlesztésre, vagy mit javasoltak a dokik?

Aprooka,
átjött a privi tegnap, már írtam is rá!
Vendég

hali lányok!

Nem azért írtam,hogy bezsebeljem a "hős vagy" mondatokat,hanem tényleg azért,mert beszélni róla oly más mint megélni,ami persze nem jelenti azt,hogy,aki csak beszél rólaaz ne tudná mit beszél.

Bori!
Gondolkodni gondolkodunk hármaskán,de azért elsősorban a házasságomat kell rendbetenni a vihar után :lol:
Borcsa sok időt elvesz,mert,ha egy egészséges második lenne,akkor nem hordanám biz isten sehová :oops: (mankával is csak tipegőtopogóra jártam),így meg hetente 4x megyek..dévényesre,korai fejlesztőbe,lovasterápiára..
de a lelkemben itt dobol egy hármaska...jönne,nagyon...
a dokik egyébként nem javasoltak anno semmit.vagyis azt,hogy hagyjuk el....
de ihaj-csuhaj....nekem így is szép az élet,tényleg...

na,jóéjt mindenkinek
és köszönöm a lányok szépségére vonatkozókat :lol:

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Most gyors leszek, mert már rágják a fülem vacsi miatt, meg Adri nézni szeretné a Megasztárt!! :lol: :lol: :lol:
Bár ez "durva", hogy nézni, mert egész végig táncol és "énekel" meg nem állna egy fél pillanatra sem! :lol: :lol: :lol:

Veronikusz! :)

Nem haragszom!!! :lol: Nincs miért. Csak kérdeztél én meg megpróbáltam rá válaszolni. (de nem tudok érdemleges választ adni...sajnos! :( )
Csak azért írtam, hogy én voltam és nem Bori, hogy ne legyen keveredés a dologból. :wink:

Katának soksok Boldog szülinapot!!! :lol: :lol: :lol:

Tenci! :)

Vonalzó: Kattints rá valakinek a vonalzójára és akkor arra az oldalra mész. (pl. babafalva.hu)
Ott rákattintasz a vonalzó feliratra és ott ki tudod választani a hátteret meg a jelet, amit akarsz, hogy legyen. Megcsinálod ott és elküldöd a saját emil címedre. Aztán ha meg vagy, nyisd meg az emiledet és nézd meg, hogy elküldték-e a vonlzót. Általában rögtön átmegy. :) Aztán lépj be babanetre, menj be a profilodba és a postafiókodból másold be az "url" kezdetü sort. És már kész is vagy! :)
Remélem érthető voltam! :oops:

Na menek, mert már a nyakamt szegik! :D

Puszi! :)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

KATÁT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kép
[/url]
etenci
Ercsi

Hahó!

Katának boldog születésnapot kívánunk és sok puszit küldünk!!!

Emlékeztek még, amikor annyit kínlódtam itt a genetikai vizsgálat miatt. Féltem, hogy elveszítem a babát miatta, hiába nyugatttatok sokan (köszi lányok a sok privit!), és bevallom, bennem volt a félsz, hogy ha kiderült "valami", dönteni kell, és nem tudtam, hogyan döntenék. Lehet, hogy emiatt talán jobban aggódtam, mint a vizsgálat miatt. Megértek mindenkit, de addigra (Panka 20. hét, Peti korábban) már annyira kötődtem a pocakban levőkhöz, hogy szívem szakadt volna meg. DE valószínűleg nem tartottam volna meg :oops: . És megértem, hogy Durca miről beszél, mert Petinél még az is bennünk volt, hogy szabad-e Pankát kitenni annak, hogy ha baj van, egész életében felelős lesz a testvéréért. Viszont azt is gondolom, jó, hogy aki rászorul, nem marad egyedül, és Mandula nyilván ebben nő fel, és szereti Borcsát, és teljesen természetes számára, hogy van.
És amikor beszéltek a hámaskáról, vagy itthon is beszélünk róla, mindig eszembe jut, hogy újból döntés elé kellene állnom (azért nem írom, hogy állnunk, mert ismerem a férjem álláspontját, és mindkét gyereknél végül enyém volt az utolsó szó), és nagyon félnék megint, mert végül is az általunk választott vizsgálat nem volt 100%-os biztonságú, viszont már ismerem a kötődést is, ami addigra kialakul (meg ismerem magamat is). És mindkét gyerekemnél az volt az első kérdésem, miután megszülettek, hogy egészségesek-e.
Hát ennyi a témához, remélem értitek, mit akartam mondani. (Mostanában azért is nem nagyon írok, mert valahogy képtelen vagyok összeszedni értelmesen a gondolataimat, és végiggondolni, mit szeretnék leírni.)

puszi:
Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Ha már így felvetődött ez a téma is, írok róla, ha nem baj.
Én is úgy gondoltam mindig, hogy ha a várandósság alatt kiderül, hogy vmi baj van a babával, nem tartom meg. Aztán elvesztettük a kislányunkat, és mindenki azzal jött, hogy jobb így, mit tennék egy beteg babával, két egészséges mellett. Mindenkinek így a legjobb. Neki is és nekünk is. De én már ezt nem így látom. Valami hiányzik az életünkből, és itt van 3 ördögfióka, rosszcsont gyerkőcöm, de jó lenne, ha most ő is itt lenne köztünk. Akkor is, ha nem lenne egészséges. A hiányát semmi sem pótolja.

Most mennem kell, jövök még....
Puszi

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Oks! Sikerült , köszönöm. Jön a következő.
etenci
Ercsi

Etenci!
Hurrá! Sikerült! Ügyi vagy!

Én is Király Katával szültem Pankát. Petivel meg Böbére (vagy Petire meg Böbével???) készültünk, de aznap, amikor született, mondta, hogy nem vállal, mert nincs szülőszobán egy darabig. De addig tök jól végigkísért CTG-ken, meg laborokon.

Kép
Kép
kriszta36

Kép
etenci
Ercsi

Ez is sikerült. De, hogy lesz együtt a kettő?
etenci
Ercsi

Kép

Kép
etenci
Ercsi

Megvan!!! Ez is OK!!! Köszi!
etenci
Ercsi

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Etenci! de nem ide másold a vonalzókat be, hanem a segédletek alatt a profilodba!!! és akkor minden hozzászólásodnál ott lesznek mindig!!

A témához: engem is azzal vigasztaltak tavaly is,most is (aki még nem ismeri a történetemet: tavaly a 22.héten ,most a 10.héten mentek el a babáim)hogy jobb így, biztos beteg lett volna...azért ment el stb. nem tudom...Úgy ahogy Adri is írja,nekem is hiányzik és mindig is hiányozni fognak...Fruzsinak este küldünk puszikat is!
Ahogy írta Kriszta is,megvolt a kötődés! de nekem NEM VOLT választásom, elmentek maguktól.... :cry: nekem nem kellett nehéz döntést meghoznom...és őszintén szólva ma sem tudom hogy döntöttem volna...biztos lett volna egy pár álmatlan éjszakám...

Kép
gablaty

Etenci
Ügyi vagy!!! :D :D :D
Nekem tovább tartott!

Kriszta, Durca
Annyira jól leírtátok, amit én végülis nem igazán tudtam megfogalmazni.
Durca, nekem vmiért nem jön be a honlap. Nem tudtalak titeket megnézni, de próbálkozom.

Szép estét mindenkinek!
Nálunk nincs hó, mit tudtok a XII. ker.-ről. Ott van? Mert holnap oda mennénk táncversenyre Patival, de már előre félek elindulni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kösz Gabi. Próbálkozom.

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Adri!
Durca véletlenül belinkelte a "-n"-t is, töröld le és megnézheted a szépleányokat.

Kép
Kép
kriszta36

Köszönöm a segítségeteket!
Adri-még jó,hogy neked lassabban ment három vonalzód van :lol: :lol: :lol:
Durca-így ismeretlenül is fantasztikus csaj vagy! és gyönyörűek a kislányok!
Nálunk most nyugi van a fiúk meccset néznek,a kedvenc csapat játszik és úgy hallom vezetnek :D Mikey nem mesét néz foci,F1,tenisz,vizisportok-ez a menő ja néha van Thomas de az is kifutószéria :shock:
na lépek Sziasztok

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Kriszta
Köszi a tippet, közben rájöttem és már nézegettem. :lol:

Durca
Szépek vagytok! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Etenci ! látom sikerült :lol:

Adri! a végéről töröld le a hu-t..ja látom neked is sikerült :lol:

na megyek én is

jó éjt

Kép

Kép
gablaty

Sziasztok!

Csak benéztem,de képtelen vagyok visszaolvasni,olyan sokat termeltettek :lol:
Ma volt az első alkalom, hogy anyósnál hagytuk Viktort, és nem kell modanom kicsit paráztam is :oops:
De szerencsére nem lett semmi baja, csak nagyon fáradt volt mert aludni nem volt hajlandó. :oops: Úgy hogy a kocsiban aludt hazafelé.

Katának Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk mi is.

Visszaadom apának a gépet, hogy tudjon dolgozni.
Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Na ma én vagyok az első beíró! :lol:

Bosri!

Írtam privit! :D

Tenci!

Ügyes vagy! :) Úgy látszik értehető voltam! :wink: Mikey jóképű kispasi! :) Benedek? Vagy nem Benedek? Még kérdőjeles?:wink:

Durca!

Minden elismerésem a Tiéd és a Családodé!!!! :oops: A Csajok egyszerűen nagyon szépek!!!! :wink: Azt hiszem, hogy amit a képeken láttam....ahogy Mandula Borcsára néz....abban a tekintetben minden szeretet, jóság, vigyázás benne van. Azt hiszem, nem kell aggódnod Borcsa miatt, ha Te már 100 év múlva nem leszel!!!! Akkor is lesz, aki ilyen szeretettel fog vigyázni Rá!!! :oops: :oops:

Lányok!
Valaki kérdezte, hogy Érden lakunk-e. A válaszom igen a Parkvárosban. Bocsi, hogy nem toom ki volt az, de egyszerűen annyi a termelésünk :lol: :lol: :lol: , hogy néha képtelenség megjegyezni, hogy ki mit kérdezett.
Ha valakinek még valamire elfelejtettem volna válaszolni csak nyugodtan szóljon rám!!!! :lol: :lol: :lol:

Na most már nyugovóra térek, mert még reggel fel is kell ébrednem, ha jön az "ébresztőórám"...akarom mondani az "ébresztőlányom"!!!!. :wink:

Pussz! Remélem már Mindenki szépeket álmodik!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Még egy pill! :)

Most jut eszembe, hogy Emse neked még lógok egy privivel. :oops:
Holnap, vagyis akarom írni ma, majd még bepótolom! :wink:

Pusz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Nálunk hófehér lett minden, és most még a nap is szikrázóan süt. :lol: :lol: :lol: Annyira szuper, csak kicsit gyorsan lett tél, így fél nap alatt. Tegnap délelőtt még nálunk 10 fok volt és őszi napsütés, d.u. 4kor meg a vendégségbe induláskor esti sötétség és dúrva hóvihar.
Nem viseli meg ez a kislurkókat nálatok?
Mert Levi eléggé kapálódzott éjjel, sokszor felsírt és forgolódott is, amennyire megy neki.

Tigrincs, milyen volt a tegnapi kiruccanás?

Johanna, a családi vállalkozást én is szerettem volna kérdezni.

A Taby-honlap meg tényleg nagyon aranyos. Szépek a lánykák!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Csak beugrottam a hóviharból pihenni és Katának Nagyon Boldog Születésnapot kívánni! Képeket kérünk majd...

Tünde szeret szánkózni, nekem még gyúrni kell a húzásra, vagy veszünk egy kutyát :lol:
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Durca!

Én nem vagyok babonás se ilyesmi, de a névválasztásunkban sokáig kiesett a korábban favorit Boróka, pont a te Borcsád miatt. Sokszor tapasztalom, hogy nomen est omen, olyan sok azonos nevű ismerősöm hasonlít sokmindenben.
Aztán a terhességem vége felé még mindig nem tudtunk dönteni, volt minden, ami szemnek-szájnak és fülnek ingere. És akkor ismét előjött Boróka. Beszélgettem a férjemmel, és rájöttem. Borókáinkat egy dolog kötheti igazán össze nevüket tekintve, és az az élni akarás, a kitartás, és ezt igenis szeretném, ha közös lenne. Az pedig, hogy sérülten születik-e, nem ezen múlik.

Ja, titkon persze azért volt Boróka mindig is favoritom, mert annak idején nagymamám engem Borcsázott. De ez már csak Boró születése után esett le, amikor egyszer önkántelenül leborcsáztam. :)

Nem tudom, értetted-e amit írtam, és nem volt-e bántó!

mtunde

Judy,Bori
Leporelló nekünk is van, háziállatos. Iván nagy kedvence volt sokáig, így celluxot nem kímélve javítgattuk :lol: Amúgy a drágább könyveket is Kínában nyomják :wink: Most vettem Bogyó és Babócát 1490.-ért, ami egy kisalakú, normális könyv, szép kidolgozással és az is Kínában készült :?

FischerPrice: Jól lehúztam őket, erre tegnap Iván kiszúrta az Intersparban a robotot és azóta azt nyomja, hogy "kéem bombot". Magyaráztam, hogy ha jól viselkedik, lehet, hogy hoz neki a Mikulás karira. Aztán átölelt szorosan és sokáig, puszilgatott, dönnyögött. Néztem Anyura, hogy sztem ezt ő még nem köti össze... Erre rámnézet kérlelőn, hogy "kéem bombot" :lol: Nem hittem, hogy már ebben a korban is ilyen rafkósak :o

Hóesés tök jó, csak ez a szélvihar...... Délelőtt voltunk csúszkálni. Nekünk bébibobunk van, aki nem ismeri, annak ajánlom. Olyan, mint a sima, csak bele lehet kötni a gyereket, így "vadulni" is lehet és csúszhat egyedül a kisebb dombokon :wink: Már tavaly is használzuk és még jövőre is simán jó lesz... Aztán még utána is, csak már ugye nem kell bekötni :wink:

Katának Boldog Szülinapot!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Brigi
A savanyított termékekben kicsit másmilyen a fehérje, ezért nem okoz mindig allergiát és ezért lehet ezzel kezdeni a tejes dolgok bevezetését.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Csak gyors bekukk , mert mennem kell havatlapátolni,amig a kis zsivány alszik :lol:
Mi ez a pangás, mindenki hógólyozik, meg csúszkál?
Majd este visszanézek 8)

Szép napot mindenkinek
Puszi V

valentina

Durca! Felkötöttem. :lol: Épp Rólad jut eszembe mindig az, hogy nem létezik igazából olyasmi, hogy "a te helyedben én..." Nem létezik semmilyen értelemben. SENKI nem tudhatja, mit és hogyan érezne a ti helyetekben. De fantasztikus, ahogy csináljátok... :roll:

Etenci! Jól látom, Mikey után Benedek?! Szép nevet sikerült választani, nagyszerű kissrác lesz, az tuti. :wink: Igen, közel vagyunk... Remélem, hogy nagyjából valóságban is - majd. :shock:

Zsó, nálunk ez a "hirtelen" jött tél bekavarhatott olyan értelemben, hogy Benedek eddigi jól megszokott menete egyértelműen odaveszett. Az elmúlt 1-2 hónapban pedig már magától ment aludni, elég volt megkérdeznem, hogy hol az ágya... Most meg... délutánonként szó szerint órákig megy a huzavona, mire hajlandó egyáltalán egy helyben maradni. :? Majdcsak megszokják és beáll.
vbea

sziasztok

csak gyorsan...

Emese??? mi van szem-ügyben??
mennem kell,maajd később jövök :?

Kép
gablaty

hali lányok!

Köszönöm,hogy ennyi bátorító szót kaptam tőletek.Jólesett!

Azért summázatául a dolgoknak,boldoggá tesznek a gyerekeim,úgy ahogy vannak,de ha lenne egyetlen egy kívánságom....

Tünde!
Nem volt bántó,amit írtál,értettem,teljesen.
A boróka,mint növény az egyik legnagyobb túlélő!!!
úgy legyen a mi lányainkkal is..

Kép

Kép
durca

Durca! Úgy legyen bizony!!!

Eni! Én is akkor a hóra fogjam, hogy a gyerekek pár napja mindketten cirkuszolnak lefekvéskor? Őrület. Egymást ébresztik fel, és mire elalszik mindkettő. Villő ráadásul úgy szuszog, mint dartveder, mert taknyos. Holnap biztonság kedvéért megyünk fülészetre. Tudjátok, én ezt már nem hagyom szakember nélkül. :)

Dorka, neked akartam még írni a lukas agyammal. Szervusz sorstárs. Az osztályos blogot nézted? Nos, akkor láttad, hogy valszeg egy cipőben jártunk. Engem nagyon lemerített érzelmileg is. Jól jött a terhességem Benével, mert különben következő évben kaptam volna egy 9-es osztályt, pihenő évről szó sem lehetett. Most nagyon gondolkodok, hogy 2-3-4 saját gyerekkel tudnám-e azt csinálni? Kifáradt, kiégett meg nem akarok lenni.

mtunde

Katának jó egy nappal később, de BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!
vbea

Lányok!
mindenkinek NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a köszöntéseket!! átadtam Katának! :D buli jól sikerült :lol: majd lesznek képek csak most nem tudom őket lementeni :?

Durca!
dehogy haragudtam meg :lol: :lol: :lol: nem az a fajta vagyok és nem is volt bántó :D én elfogadom az öregeket ilyennek! tudom hogy már 70-80 évesen úgyse fogom megváltoztatni őket :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aproo! :)

Köszönöm kérdésed, nagyon jó volt a koncert!!! De még a Miller Zoli....így élőben....!!!! :lol: :lol: :lol: Hát...nem dobnám ki az ágyamból az biztos!!! :wink: :wink: :wink: :wink: Bár ha ekkora pocakkal meglátna.... :lol: :lol: :lol:
Tök jó dalokat énekelt..Máté Péter, Dés-Presser, Az Operaház Fantomjából, Frank Sinatra dalt, na meg persze saját dalokat is meg még az Emberek (zenekar) korszakukból is. Meghívott vendég a Berkes Gabi volt meg a Gyenes Béla szaxofonos.
Szóval, ha valaki nem csak a külföldi énekesekért van oda, hanem szereti a magyar előadókat is és szereti a színházat, akkor..... érdemes volt elmenni! Egyébként ezzel leptem meg magamat szülinapom alkalmából!!! :wink:
Bár nem iszom előre a medve bőrére, mert az még csak decemberben lesz, de alkalom az most volt rá. Úgy hogy most csak azért imádkozom, hogy megérjem a szülinapom, hogy ez a péntek ne legyen utólag felesleges!!! :lol: :lol: :lol:
Na buli persze csak a nagy napon lesz, ez csak egy szolid kis kitérő volt! :wink:

Most menek, mert a Banda :lol: már vacsiért kiált!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Csak egy pillra még beugrottam! :)

Emse! :)

Írtam privit! :D

Pusz!

Tigrincs
Kép