2004.02.15 11:27

) 2004.02.15 12:11

Figyelj, az biztos, hogy még jön foga, mert még nagyon kevés van neki 

Kérdés, hogy mikor, de erre mindent rá lehet fogni. Egy darabig. Például biztos, hogy nem fogzik, ha az esküvőjén elküldi a francba a násznépet. Vagy például akkor sem fogzik, mikor rávágja az ajtót a főnökére. Vagy akkor sem, mikor "Az öreg halász és a tenger" c. film címszereplőjeként (nem a tenger) elhajtja az autogramkérőket 

2004.02.15 14:31
Meglásd, a 2.3. csemeténél már zokon se veszed a folyamatos ordibát
Én végső esetben nemes eccerűséggel lelököm az ágyról, arra magához tér
Petra nem semmi kis haspók
Ilyenkor szokott elkészülni a kistesó
Párom is úgy tud kinyilatkoztatni, hogy lecsattan az állam, oszt ha egyedül marad a skacokkal, még egy pelenkacsere előtt is rámtelcsizik
Remélem, ebből az következik, hogy nem lyány a lelkem
2004.02.15 15:37
kb. 40 percig ebédeltettem, ezalatt legalább 40g húslevesből valót megevett, amihez fél banánt is hozzákevertem, de ez sem hatotta meg
Már előre parázok, hogy 2 hét múlva a tanácsadáson még kevesebbet fogunk mérni, mint 2 hete
2004.02.15 16:29
Sajnálom, hogy elvitték, de így megnyugodtam, hogy nem verlek költségbe.
Szerencsére most szép a bőre ill. a pofija száraz a fűtéstől és az időjárástól.
2004.02.15 20:43
2004.02.15 20:59
2004.02.15 21:14

Remélem, zökkenőmentesen sikerült a költözködés is...

Ja, és én nem fogok megsértődni érte, megígérem 

Hühh, mé, azt gondolta exnej, hogy majd válogattok a kiskrampuszok közt ? Ez marad, ez nem kell ? Fene a fejét, én ezért a legkultúrabb stílusban de nagyon keményen elküldeném a halál f...-ra
Csavarókért nem irigyellek, pláne akkor nem, mikor valaki matatja őket.
Bár bevallom, szerettem csinálni, mert szuper yófey klienseim voltak.
Görkoriban is bevállalod kis habos tüllszoknyában ?
Ez a héten a második "elfelejtem" c. eset. Lassan keressek Cavintont, vagy még kinőhetem ? 
2004.02.15 21:29
ez foleg suteskor es mosogataskor elonyos. (plane hogy ugy frocskolok, hogy a ferfiemberek is megirigyelnek)
az infot, nekem szimpatikusnak tunt a hely amit irtal az arai is, de apa lefujta, mert tul messze van, o itt a kornyeken szeretne valamit (6-7 esetleg 14. ker.). Hat igen dedimama sajnos mar nem annyira mobilizalhato
), csak elfelejti, hogy en rettegni fogok azon, mikor esik az egesz a fejunkre...
es Beki
(Andus most epp a happy birthday-t jatssza a zenelo zongorajan)
Buttavagyok
Pecsre hamarosan megyunk
mar most is kesesben vagyok a papirokkal. De eddig olyan lazak voltak a TO-s nenik
, bizom bennuk.
nagyon gaaz, ne is torod vele
aztan elmnyefurdo kacsakkal es balnakkal
2004.02.15 23:29

Boldog szülinapot
Sörényes lovacskás kép is ari.
Nekünk kislány, de én nem émelyegtem.
és minden elismerésem az övé az elkövetkezendő pár hétre
De, ha amúgy sem alvós, akkor szerintem ide vagy oda báránybőr, attól nem alszik be.
csak kiváncsi vagyok. 2004.02.16 09:41
2004.02.16 10:17
!!!!!
:
2004.02.16 10:41
SOk egészséget,boldogságot!
(komolyan mondom,ahogy egyre több babó betölti az első életévét,annál nehezebben hiszem el,hogy ilyen gyorsan repül az idő....ez hihetetetlen)
Mit néztetek meg? Bár be kell,hogy valljam,nálam a színházba indulás már a ruhakiválasztásnál kudarcba fulladna.
Úgy sajnálom,hogy mi nem voltunk ott Petrástól,mert bizony ők Petrástól voltak. Aztán mikor hazajött,csak nagy vigyorral az arcán mesélt,hogy a Leszterék Petrája már milyen nagy és mennyi foga van és milyen cuki és,és,és....
Nagyon sokan itt a topikban,azt hiszem mi erről most még csak álmodozunk,hogy újra megérintsen minket is a CSODA:
Olyan kiváncsi vagyok már,hogy vajon kisjány vagy kislegény?
és már néha hallom tőle,hogy aja..ajjja...aja...ez úgy gondolom én lennék
,mert ilyenkor mindig kapaszkodik fel rám,miközben én majd megzabálom őt

2004.02.16 11:06
2004.02.16 12:12
(nincs egy göncöm se és társaik..
)
ha bizti, hogy a fogától van és nem megy feljebb, talán nem kell, de nem tudom... ezzel jó sokat segítettem, mi? 2004.02.16 12:14
2004.02.16 13:34
2004.02.16 13:38
2004.02.16 13:43
Boldog szülinapot
boldog névnapot
Akkor is, ha anyukád szerint az Angélát fogod ünnepelni
boldog 11 hónaposságot
bijocumi nagyon teccett
minden komfortszopinál eszembe jut
nálunk is fordított az betegséggyakoriság és az elfogyasztott anyatajmennyiség
soxor azon gondolkodom, hogy mi lenne Julkával, ha nem szopna? most is taknyos.
már "csak" 4-5 hét álmosság + rosszullét. Aztán egy kis jobb lét az elbálnásodás előtt
Exnej PFUJJJJ. Viszont a pasikat is imádom, minek kell az ilyesmit továbbmondani??? Az enyém is hűen beszámol b. anyósom és sógoraim különféle, engem érintő témákban tett észrevételeiről
De hát erre volt jegyük, férj elutazott, én meg bárhová, ahol 2 cintányért összeütnek
2004.02.16 13:44
2004.02.16 13:47

De teljesen igazad van, egy gyerek mellett még nyugodtan menj el szórakozni, mert ha többet is terveztek, akkor biza ez az utolsó lehetőséged egy darabig. Nem mintha egy rendes nagyi nem vállalna be több csemetét is, de anyukámon látom, hogy amíg picik a kölkök, azért nagyon fárasztó anyapótléknak lenni (szegény egy napos pihit rendel el magának minden látogatásunk után, pedig csak 56 éves
)
), mert vasárnapra begyulladt az egész képe
Mondanom se kell, azonnal rántották ki a lüke halogatós pasijának, mert nem elég, hogy csökevényes volt a fog, de még tiszta lyuk is. De legalább most már felhőtlenül örülhet az új autójának
2004.02.16 13:56
Bár anyám szerint extra elkényeztetett a gyermek, hiába ketteske. Háááát...
Páromat idegesíti a gyerek állandó hisztije, Zsebi meg Timivel szöges ellentétben le se bagózza az apja erőfeszítéseit a barátkozásra
Pedig direkt egyedül szoktam őket hagyni, de egyiknek sincs sok türelme a másikhoz. 2004.02.16 14:24

2004.02.16 14:31
De igazán perfektül úgy 2 hete csattog, félelmetes tempóban fejlődik
Timi nem kényeztetett el ilyen nyüzsivel anno. 
2004.02.16 15:24
. Majd elmesélem a csemetémnek, hogy agyatlan nagyija miatt kell lepedőben járnia, mert neki már az is elég. Csak azon rágtam be, hogy én meg szabódhatok, hogy mégse tudom odaadni a cuccokat. 2004.02.16 16:42
2004.02.16 18:24
Én is elküldeném a fenébe!
Nem értem,hogy mer a ti nevetekben ígérgetni
Mit szólna,ha te az ő ruháit kezdenéd el ajánlgatni valakinek?
Mióta felmerült itt a téma,azon kapom magam,hogy sétálás közben állandóan az utcán parkoló kocsik hátulját nézegetem,hogy 3 különálló ülés van-e benne? Meg hogy milyen gyerekülés van beszerelve.
Hihetetlenül ügyesek ezek a porontyok,már elég nehéz őket elbarikádozni.
Szerintetek az éjjeli szopi megszűntével vagy számának csökkenésével lehet,hogy elapad a tej? Ugyanis most eléggé ki vagyok fáradva,az utóbbi 1 hétben ugyanis alig aludtam,mert Artúr éjjel még mindig ált 2-3szor eszik és még sgyszer sem aludta át az éjszakát. Eszik 9kor,1 körül,4körül és aztán fél6 kor végleg ébred. A héten lesz 9 hós és elvileg már tudna eleget enni, ahhoz,hogy legalább 5-6 órát aludjon egyben. Szóval nem tudom,megpróbáljam-e rászoktatni,hogy aludjon éjjel legalább 5-6 órát,de félek is,hogy nehogy elapadjon a tej,mert az ekcéma miatt nagyon fontos lenne a tejcsi. Szerintetek megpróbáljam,vagy legyek még türelmes,hátha pár hónap múlva magától többet alszik majd? 2004.02.16 18:50

vagy
2004.02.16 19:02
Nekem Timi már 3 hós kora óta 12-13 órákat durmolt éjjel és már 5 hónapos korában muszáj volt hozzátáplálni a kevés tejci miatt (szoptattam én egész nap, de nem lett több a tej, éjjel meg vétek felverni, ha jól alszik, nem?). Zsebi viszont még 10 hónaposan is szopott egyszer hajnalban és csak most a következő terhesség miatt kezdett el csökkenni a tejci. Szerintem legfeljebb csökkentsd az éjjeli szopiszámot, ha nagyon nem bírod, de egyet mindenképp hagyj meg. Azért a jótanács mellett hangsúlyozom, mindegyikőnk szervezete más, lehet, hogy neked be se zavarna a tejtermelésbe az éjszaka kihagyása. 

Mi csak jók akartunk lenni hozzá, de hát van ennek esze???
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|