A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benó, én 9-ig tudok maradni...

Heni

Kép
szheni

Mindjárt jövök.

KépKép
benó

Ó, akkor itt vagyok, majd megkeresem később. Utána mi a terv mára?

KépKép
benó

Addig én is maradok! Hajam megmosva.

Kép
muzsuzska

Mit ettél reggelire? Most sem szabad szénhidrátot enned?

KépKép
benó

Ügyes vagy, Zsuzsi. :D

KépKép
benó

Főznöm kell, és ma végre befejezem a férjem sálját, amit eredetileg karácsonyra tartogattam, de névnapjára kapja meg végül. Megígértem neki, hogy ma pizza lesz az ebéd, teljes kiőrlésű liszttel, éssok-sok sonkával, aztán délután vendégségbe megyünk egy kolléganőmhöz. Megetetem a kutyikat, lesöpröm a havat a járdáról, és vasalnom kell. És Nálad?

Heni

Kép
szheni

De jó, h maradsz addig Zsuzsi! Csak meg ne fázz!

Heni

Kép
szheni

A hó elolvad. :D

Kép
muzsuzska

Nem, nem, most jobban kell vigyáznom, mert gyógyszer már nincs, nem lehet. De ha teljes kiőrlésű lisztes kenyeret eszek,. az jó, azzal nincs nagy baj. Csak számolnom kell, hogy a napi kalória ne legyen több 1000 g-nál.

Heni

Kép
szheni

Heni milyen a terhességed? Hányás, rosszullétek stb....

Kép
muzsuzska

Semmi az ég világon. Ha nem volna uh képem a babáról, nem is tudnám, h babát várunk... :)

Heni

Kép
szheni

Szerintem is, azt felesleges elsöpörni. :D
A pizza jól hangzik. Mi szoktunk ám itt recepteket is csereberélni.
A 110. oldalon tartottunk a Szilzinek okítást hülyeségből (esküvői felkészítés akart lenni). :lol:
Én megyek anyuékhoz, meg olvasgatok meg ilyenek.
Te már otthon vagy akkor, ugye? Tehát nem kell járnod dolgozni. Ki vagy írva végig.
És egyébként mikorra van kiírva a baba születésileg? Szép volt, mi? :lol:

KépKép
benó

Nem irigyellek, az egész főző tudásod is át kellet alakítanod. Párodnak szoktál külön is főzni?

Kép
muzsuzska

Nagyon jó kisgyerek... mindenhol azt olvastam, h ha rosszul vagy, gondolj arra, hogy a babád érdekében van. Nekem semmi bajom nem volt, amikor kérdezte az orvos,és mondtam neki, h semmi, azt mondta, tekintsem magam mázlistának. :)

Heni

Kép
szheni

Jé, akkor ez tök jó, hogy semmi hányás, meg ilyenek. :D És tényleg, te már voltál a 12. hetes vizsgálaton?

KépKép
benó

Benó, a vonalzó ott van!
Heni, jaj de jó! Csak így tovább.

Kép
muzsuzska

Én szerettem volna, mert neki nem kellett volna megváltoztatni semmit, igaz, hogy ő is 117 kg volt. :) De amikor kiderült, azt mondta, ne főzzek két felé, ő szívesen eszik velem. Mostmár ő is csak 99 kg, és olyan büszke vagyok rá, hogy végigcsinálja velem...

Heni

Kép
szheni

A vonalzót látom, de azt nem, hogy volt-e a vizsgálaton. :wink:

KépKép
benó

Benó, jövő pénteken megyek. De azt azért még leírom,milyen mákom van.... :)

Heni

Kép
szheni

Tök rendes a Miki. :D

KépKép
benó

Aranyos férjed van. :wink:

Kép
muzsuzska

Na, milyen mákod van? :D
Bocs, Zsuzsi, nem akartam bunkó lenni. Anyuék is mondják, hogy kekec vagyok mostanában. :oops: :oops: :oops:

KépKép
benó

Nem vagy bunkó!! Nyugodtan kekeckedhetsz, neked elnézzük. :D

Kép
muzsuzska

Van egy volt osztálytársam, aki egy babamoziban dolgozik. Tegnapelőtt felhívott, hosszasan beszélgettünk, és kiderült, hogy mostanában lesz szonográfus, és kellene neki egy kismama, akin "gyakorolhat", persze orvosi felügyelettel. Így megegyeztünk abban, hogy december 2-án megyek hozzá az első 4D-re, aztán a 18. hetire, a 24. hét körül, és valamikor a 30. hét körül, de teljesen ingyen megcsinálja az összeset, dvd-re írva, fényképpel együtt. Ja, és apa naná, hogy ott lehet. Annyira örültem neki...:) Timikének nincsenek 4d-s képei :P

Heni

Kép
szheni

Kösz :D , bocs. :oops:
Majd azt a teljes kiőrlésű pizzareceptet leírhatnád, Heni? Nem túl száraz? Persze biztos nem. :D

KépKép
benó

Máris leköröztük Timikét! :twisted: :twisted: :twisted:
Klassz, örülök neki! :D :D :D :D

KépKép
benó

Nagyon jó társaságod van, ruhakölcsönzős, babamozis. :D

Kép
muzsuzska

Márti pedig december 12-én megy vizsgálatra, én nem tudom, de valahogy akörül. Van ám nekünk egy olyanunk, hogy nefelejtsdel.hu, oda (régebben) be szoktuk írni, hogy mikor mi történik, hogy ne felejtsük el. Lehet kérni e-mailes értesítőt is. A jelszó közös, majd megírom priviben. Ezt a Márti se tudja, neked is megírom majd, Mariskám. :D

KépKép
benó

Lányok lassan lelépek, holnap reggel tudok csak jönni. :(

Kép
muzsuzska

Oké, Zsuzsi, sok sikert a bejelentéshez és ne legyen egy pillanatig se semmi rossz érzésed emiatt! Inkább még akár segíthetnének is! :evil: Puszi

KépKép
benó

Nem, nem, sima egyszerű kelt tészta. Csak mi vékony tésztával szeretjük, így a fél kg lisztnél kevesebb kell egy nagy tepsibe. Megkened pizzakrémmel, aztán mindent rápakolsz a tetejére: hagyma, sonka, kukorica, esetleg paradicsom, ananász és jó sok sajt a tetejére. Megsütöd, amikor megsült a sajt, már jó a tészta is. És nagyon finom. A teljes kiőrlésű liszttel is ugyanúgy kell, mint a másikkal, csak annak kicsit sűrűbb a tésztája.

Heni

Kép
szheni

Vigyázz Magadra, és írj majd, hogy mi volt. Sok sikert és gondolj arra, amit mondtam közben. CSAK POZITÍVAN! :)

Puszi!

Heni

Kép
szheni

Kép

Kép
muzsuzska

Oké. :D

KépKép
benó

Össze lehet szedni az ismerősöket, pláne, ha tanítod a gyerekeiket... :):):):):):):)

Heni

Kép
szheni

Nem rossz ötlet, megkérdezem a suliban, kinek mivel foglalkozik a szüleje. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Hát Benó drága, lépek én is! Szép napot Neked, bár lehet, hogy délután felnézek majd... vigyázz Magadra, és keresd a sztorit, mert már nagyon kíváncsi vagyok! :)

Heni

Kép
szheni

Millió pussz!

Heni

Kép
szheni

Oké, de majd inkább leírom, mert azt hiszem, összefüggően oda se írtam le.
Én du. nem igazán fogok jönni, majd inkább estefelé.
Jó sütést-főzést, vendégeskedést! Puszi nektek! :D :D :D

KépKép
benó

Majd az e-mailed add meg. Puszi

KépKép
benó

Hozok kaját, hátha addig jöttök.

KépKép
benó

Márti, mi van veled? :cry: :roll:

KépKép
benó

Most megnéztem, tegnap is 9:50-kor jöttél. :D

KépKép
benó

Még van 2 perced. :lol:

KépKép
benó

Halihó mindenkinek!!!!!

Kép
martik77

Na, késtél. :lol: :lol:

KépKép
benó

Helló egyébként. Most vissza ne olvass, mert lassan megint lépnem kell.
Tegnap megnézted a Columbot? Én a CSI-n már elaludtam, nem bírom ezeket az idióta reklámokat.

KépKép
benó

Nem olvasok mert sokat írtatok :lol: :oops:

Vacakul aludtam amikor aludtam.Mert az nem volt sok egybe.Tombolt a szél.

Kép
martik77

Én se leszek ma csak később megyek a barátnőmhöz.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?