A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:47-kor.
pironya

[quote] írta:s lehet őzgerincben sütni????

szigorúan csak abban! :wink:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:47-kor.
pironya

Nálam a katasztrófa kategóriába! :wink:
Vendég

[quote="melike"] írta:melikeMia:mi bajod van?Bulizhatnék???Két gyerekkel?(Csak vicceletem.)

....

jóvanna, csak álmodoztam... azt tán csak lehet?! :lol: az a vicc hogy itt ülök köntösben, és ha arra gondolok hogy még most kéne nekiállnom sminkelni, stb... hát naneeeeeeeeeee. már el is ment a kedvem az egésztől. :roll:

Szilvi: hogy az ínye milyen azt nemtom de van hogy beleizzad. :D

na én elteszem magam holnapra. ennyit a party hangulatról... . 8)

mia_snow

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:12-kor.
Vendég

KRISZTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!! 8)

ma parkettáznak nálunk,mert nagyon hideg a kő a folyosón és az előtérben és ennek örömére anyósékál töltjük Zoával a napot!(mindez tegnap délután 3kor derült ki...a házisárkány hozzám képest kispiskóta volt abban a pillanatban!!!!) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

jó reggelt

Krisza ez volt ám a villámlátogatás. :) köszi a gratut.

Csiri: kitartás! a Kékesen havazott, mondd hogy megnézitek... ;)

mia_snow

Jó reggelt!

Pironya: Boldog Hófordulót Nektek!!!
bszilvi25

[quote]a írta: Kékesen havazott, mondd hogy megnézitek...

Mia!
Te gondolatolvasó vagy!Épp a holnapi proginkon gondolkoztam! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek nálunk reggel havazott!!!! Most meg süt a nap.

Piri: Boldog hófordulót! Jól néz ki a csiga, szívesen megkóstolnám :lol:.

Kriszta: Mi újság veletek, már olyan rég írtál, és képet is rég láttunk Zétiről!

Oszmann: Küldtem privit Fontos!

ancsika82

Szilvi: Most néztem vissza az előző oldalt, annyira cuki Mercike ahogy alszik. Jó hosszú lehet már hogy alig fér el a kiságyban. Mérted neki a hőjét? Vagy rájöttél már mi lehetett a gond hogy melegnek érezted?

MERRE VANNAK A TÖBBIEK?????????????????HÉKÁS, BETTICA, STELLA, ANDÓCA, OSZMANN, MÓNI, EYI?????????VAGY MINDENKI CSALÁDOZIK? HA IGEN AKKOR JÓL TESZITEK, IGAZATOK VAN.
Remélem nem hagytam ki senkit!!!Ha netán igen akkor bocsi neki :? :?

Nekünk csak du-tán jön haza apa :cry: :cry: :cry: .

ancsika82

Ti adtatok már a kicsinek csirkemájat? És hogy csináltátok neki (persze aki már adott)? Mert én úgy csináltam, hogy azt is megfőztem a többi cuccal együtt. Tehát maradt a szokásos főzi típus, csak ment bele + máj.
És a husit megszoktátok párolni, vagy simán főzitek neki?
Ma amúgy Marci brokkoli, burgi, cs.husi+cs. máj főzit fog enni. Már egyszer kapott ilyet és ízlett neki, remélem most is bejön :wink:

ancsika82

[quote="csiri-biri"] írta:csiri-biri
[quote]a írta: Kékesen havazott, mondd hogy megnézitek...

Mia!
Te gondolatolvasó vagy!Épp a holnapi proginkon gondolkoztam! :wink:

anyóspajti HELYETT gondoltam. :D

hú csajok jó hideg lett. és nálunk szállingózik a hóóó :D voltunk sétálni, Milánt jól bebugyoláltam de nekem majd' befagyott a s.ggem. :roll:

mia_snow

ancsika: májat csak konzerves kajában kapott de annyira nem jött be neki. anyu azt mondta hogy az öcsém és én is utáltuk kiskorunkban. illetve az öcsém a mai napig. husit én párolom neki, de tegnap a húslevesből kiszedett husit adtam. :)

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:48-kor.
pironya

jó szórakozást Pironya. :)

Milánnak szörcsög az orra. :(

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:49-kor.
pironya

Sziasztok!

Már egy kicsit régen voltam. Ma voltunk fotózáson a Minimanóban. Annyira jó képek lettek!!!! Jövő szombaton kapjuk meg CD-re kiírva, majd akkor felrakom.

Ja, és ma voltunk karácsonyi ajándékokat venni. Már csak nagymamám és a tesómék vannak hátra :lol: :lol: :lol: És nagyon szép terítőt vettem télire.

A helyzet kicsit normalizálódott, mióta hazajöttünk. Marci csak 3x kel fel éjjel. Ennek már örülök, így már jobban tudok pihenni is. És megjött az étvágya. Befal egy egész konzervet, és aztán néz rám, hogy mi van, csak ennyi volt????? Sőt, már eszi a tejpépet is, mindenféle ízesítéssel. Nem tudom, mi ütött belé...

Csirkemáj? Én adtam neki. De nem főzőcskéztem külön, hanem a sajátunkból adtam. Fokhagymás tejbe áztattam előző este a májat, aztán sütés előtt baconbe csavartam, és sütőben megsütöttem. Neki leszedtem róla a bacont, úgy turmixoltam össze. Én speciel almakompótot adtam neki hozzá, alma, pici szőlőcukor, meg fahéj. És nagyon ízlett neki.

Az ünneplőknek sok boldogságot, meg főleg jókedvet :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Halihó!

Nálunk is havazott pár percig!És hideg van!

Voltunk a Tescoban meg mellette most nyitott a Reno és oda is bementünk,mert 20%os engedmény van hó végéig.
Vettem magamnak egy barna kényelmes csizmát 3800ért.Igaz műbőr,de most nincs 10000 bőrre és sajna a bőr csizmámat (4 éves)selejteznem kellett.Nagyon sajnálom!

Piri:jó szórakozást!

Csiri:helyzet?Bírjátok anyóst?

Ancsika:én még májat nem adtam.

Tegnap Máté a főtt krumplit nem akarta megenni. :shock: Pedig már párszor kapott,de legtöbbször üvegeset kap és az pépesebb.

Kép
melike

Sziasztok!
Én 2 órája leléptem anyóséktól,éppen elég volt annyi...most végeztem a takarítással a parkettás után, és megyünk vissza Zoé bébiért,bizti ott leszünk még 1-2 órát!!!hurrrrráááááááááááááá :twisted: :twisted: :twisted:

Csirkemáj:Én is a sajátunkat adom...én csak rakok alá egy kis libazsírt,3-4 gerezd fokhagymát rkarikázok és alufólia alatt megsütöm!

Pironya!Jó szórakozást és irígy vagyok a nőcis készülődésért! :wink:

Itt nem esett a hó!

Brigi!De jó ,hogy már túl vagy a vásárláson!

Mia!
Holnap garázsrendbetétel után felmegyünk a Kékesre vagy a Bükkbe!Köszi az ötletet!

További jó hétvégét!
Vendég

Sziasztok!

Itt is esik a hó!
Teljesen kivagyok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: UTÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsi: nem mértem. Azt érezném a homlokán is ha vmi lenne.
bszilvi25

Ja, most jutott eszembe, hogy Marcinak még nem vettük meg az ajándékát. De már kinéztem :wink:

Hétfő este orthopédia. RETTEGEK TŐLE!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

hoztam egy pár képet! :D
Kép Kép Kép

Ő még nem magától térdel, de már tök sokáig megtartja magát. Vagy 10 mp biztos.
bszilvi25

Sziasztok!

ez nem semmi! :(
hétvége ide vagy oda..........................
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:49-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:50-kor.
pironya

Sziasztok!

Hóóóóóóó???HÓLAPÁTOLÁS????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Itt esélyt sem látok rá a közeljövőben!Látom a Tv-ben,hogy mindenhol,esik,meg a hókotrók dolgoznak!Itt max a szél fúj.... :cry:

Kékes mára kilőve,mert apának el kellett menni dolgozni... :evil:

Demár voltunk egy nagyot csavarogni,most ebédeltünk és alvás után kimegyünk Szarvaskőbe sétálni!

Mercike ügyes!

Zoé jobban van,márcsak pöppet folyik az orra,de nem vészes!Szerda körül megyünk Miskolcra a lábával!

További jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Itt is esik egész nap. Én se tegnap, se ma nem mertem levinni a manót. Most épp jobb a helyzet, de most laszik, aztán megyünk enni anyuékhoz.

Dorcikám napok óta tiszta nyűg. Állandó a hiszti. Remélem, hamarosan kibújnak azok a fránya fogacskák.

Kérdés: mióta almázunk+tök+répa, iszonyú sűrű a kakija és nehezen jön ki neki. nektek volt ezzel gond?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi: nekünk már a gyümitől is ez volt :(
bszilvi25

Bogi!

nálunk is volt ilyen,amíg a kis gyomra és emésztése "át nem állt"...mostmár mondhatni "rendben mennek a dolgok" napi egyszer,a reggeli után,óramű pontossággal!!
Vendég

hi
itt tegnap este óta szinte megállás nélkül szakad a hó. kíváncsi lettem volna hogy Milán mit szól de ma csak addig állt el amíg pont aludt. :( na talán majd holnap.

olyan közlekedési káosz van... a tőlünk kb 5 km-re lévő, főútvonalon fekvő települést oda-vissza 3 óra alatt járta meg tegnap este egy ismerősünk!!! teljesen le volt fagyva a 10-es út, kotró/sózó gép sehol, és mindenki lépésben haladt, vagy összekoccant, vagy keresztbe fordult.

Pironya: köszi az érdeklődést, még mindig szörcsög. de egyébként olyan jókedvű, komolyan mondom gondoltam rá hogy betépett vagy nem tudom, le sem lehet lőni. rosszcsontkodik, huncutkodik, hangosan kacag. étvágya még jobb mint volt, pedig nem hittem hogy azt lehet még überelni. az alvásból ma nem volt topon, próbáltuk egyébként kiszívni az orrát (ráadásul porszívóssal), hát nem jött ki sokminden, mondhatni semmi. csak szörcsög. nemtom mi ez. :(

Pironya örülök hogy jól sikerült a vacsi. :)

Csiri: kékest sajnálom. pedig a tévében mutatták hogy már szánkóznak odafent....

Szilvi: helyesek a négykézlábas képek, nálunk is megy a dolog csak a helyzet az, hogy alvás helyett is. :lol:

újabban olyan akrobata mutatványokat csinál, hogy úgy döntöttünk lejjebb tesszük a kiságyában a fekhelyét... biztos ami biztos. :roll:

mia_snow

Fekete-fehéren
Kép

Tornász leszek
Kép

Jól látom??? Az egy VIZILÓ?????
Kép

Tornázom... Csak épp pihenek egy kicsit...
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás nagyon jó a fekete-fehér kép! mármint mindegyik, de az nekem nagyon bejön. :)

na azon a második képen lévőt csinálja Milán is napok óta! ebből mi lesz....?

mia_snow

Sziasztok!

Valaki hiányolta a képeket..... talán Pironya??? Nem tom, bocsesz, szét vagyok esve :cry:
Viszont Hékástól megirígyeltem a képeket :wink:

Kép

Kép

És azt hiszem, én még nem mutiztam beöltözős képet :wink:

Kép

Rólunk röviden: második napja hasmenése van Kristófnak, de nem piti módon....... napi kb 5x van kaki, és közvetlen az evés után..... a szájában mindíg van valami, már mindennel dörzsöli...... ja és bocsánat a gusztustalankodásért, de részben segítség is kellene, hátha már valaki találkozott ilyennel..... nyálkás nyúlós trutyi van a székletében........
Nagyon nyűgös.... én még mindig a fogára voksolok, hőemelkedése nincs, egyébként nagyon jó kedvű, és rengeteget akar enni :wink: Szegény, én meg mára már úgy megijedtem, hogy krumpéit adtam szinte csak neki, de éhes maradt tőle, szóval jöttek a rendes kaják.... és így olyan jókat tudott ma aludni, még most is alszik :wink:

Apa még mindig beteg, jövő csütörtökig itthon van, és ápolgatom :wink:

Sok puszi mindenkinek.

Csiri: - Pironya utólag boldog hófordulót :P
bluebox

[quote="mia_snow"]n írta:mia_snowa azon a második képen lévőt csinálja Milán is napok óta! ebből mi lesz....?

Üvöltés :lol: :lol: :lol: :lol: Amikor felborul, és leesik a habtapiról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Márti, nekünk még nem volt ilyen szerencsére, én nem tudok segíteni. Nagyon jók a képek. Kristófnak és apának is jobbulást!!!

Nekem is kéne egy kis segítség. KI TUD EGY KIS ESZET KÜLDENI A FIAMNAK???? Mert ma nem normális :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szia Brigi!

Sajnos, ebben meg én nem tudok Neked segíteni :wink: Nem is írtam, de úgy is tudod....... nagyon állat az összes kép :wink: tetszik mind1ik :wink:

És nagyon - nagyon tetszik mindenki babájának a fényképe, de sorry a number 1 nálam...... Mia KETTESKÉJE :P :P :P
bluebox

hékás... :lol:
Márti, köszi. :)

Milán 37,5°C :(

mia_snow

Sziasztok!

Naggyon jók a képek!Ügyesek a babák!Máté még nem csinált ilyet.

Márti:kaki témában sajna nem tudok segíteni.
Viszont Bogi:nekünk is kemény,de nincs gond vele.

Nálunk kicsi hó esett csak,de a szél nagyon fújt egész nap,így ma nem voltunk kint.
Mi is lejjebb tettük a kiságyat tegnap.Máténak tetszett és nagyon jót aludt éjszaka,csak negyed 6kor kelt fel! :lol:

Holnap megmutatom a csimmát.

Kép
melike

Mia: a 37,5 már levonva volt?
bluebox

[quote="bluebox"][ írta:blueboxb]Mia: a 37,5 már levonva volt?

igen :(

mia_snow

Szijjjjjasztok!

Belefagytam a kabátomba séta közben itthon le kellett olvasztanom magamról!!!DE JÓ VOLT!!!!
HÓ MÉG MINDIG SEHOL!!!!

Brigi!!!!
Fotók nagyon jók!A feketén fehéren az szupi,és a jól látom,az egy viziló?komment nagyon találó a fotóhoz!!!Jót mosolyogtaM RAJTA!

Márti!
A KÁDBAN ÜLŐS KÉPEN KRISTÓF HALÁLI MILYEN POFIT VÁG!!!!Úgy megszorongatnám! :wink: :wink:

Mia! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Csiri, szerintem az egész topicból csak nálatok nincs hó :lol: :lol: :lol: :lol: Stella, nálatok van hó??? Elvégre mégiscsak Szeged a legnaposabb, legmelegebb városunk :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Lassan átköltöznek a tesómék, én már teljesen szét vagyok csúszva. Sok nekem a 3 gyerek. Ráadásul tegnap meg ma én főztem mindkét családnak. És ma még vendégeink is voltak. Tegnap milánóit csináltam, ma meg csülkös bablevest, rántott karfiolt meg rántott csirkemellet, meg rizibizit. Nekem annyi.
Tegnap benéztem este, de csak Milánra meg a gyönyörű kistesójára emlékszem. Mia nagyon szépek a gyerekeid, de különösen a kicsitől vagyok most elérzékenyülve, nagyon szép :) Reméljük Milánnál nem megy feljebb a hő!
Brigi, Nagyon ügyes Marci. Tényleg Boni kb mindig olyan 2 két múlva csinálja azokat amiket már Marci csinál :( Ő most kúszik még csak, egy kicsit emeli a popiját. Mi az a kék ami alatt van Marci? Ja, és mi a bajod azzal a gyerekkel, olyan okos!
Márti nagyon édi Kristóf! És tök jó az anorákja!
Kaki témában sztem hívd fel a gyerekorvost holnap.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Brigi, nincs hó, de esett egy kicsi ideig ma.
Rakok szökős képet :) Pillanatok alatt lemászik a szőnyegről, úgyhogy minden reggel porszívózás felmosás, még mielőtt lemegy játszani. :)
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Csiri, örülök, hogy Zoé jobban van :) Drukk a Dokihoz szerdára!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella, az egy bébi tornáztató. Nagyjából így néz ki:

Kép

Zenél, meg forog, meg tükör van rajta, meg leszedhető állatok meg egy csomó felesleges dolog :?

Jó nagy munkában voltál az ebédet illetően... Mondjuk én sem túl egyszerűt választottam, mert én meg rántott palacsintát készítettem...

VAN NÁLATOK HÓ????

Brigi

Kép

Kép
hékás

OK, bocsi, most olvastam. Nem semmi Boni csavargása. Kicsit korán kezdni, nem? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Stella:hát csak ámulok és bámulok!Miket csinál ez a gyerek (is)!

Segítsetek!Minden este felidegesítem magam azon,hogy megetetem Mátét,lerakom és ha nem alszik el egyből,akkor rögtön hasra fordul és ficánkol.Persze ilyenkor visszajön neki több-kevesebb kaja és naponta cserélhetek lepedőt.
Nálatok hogy van ez????????,

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?