Sziasztok!!!!
Csupán 1 óra volt, mire végig olvastalak titeket péntek délután óta

kicsit kiszáradt a szemem
Mamacsibe: a story-dokis, egy Uzsokis jó nevű dokival esett meg
Katka: nagyon örülök, h felerültél a palettánkra
Nemlajos: sztem kérdezd meg a dokid, ha feltűnően sok a folyásod, vagy úgy érzed, h vmi nem stimmel, simán lehet fertőzés. Sajnos. A gyomorégés nálam is nagyon dva, refluxom lett, keményen. Ég és mar a torkom, fáj. KVA SZAR!!!!

Amúgy hol laksz? Csak a képek alapján próbáltam kitalálni,dva idő volt.
Nagyon nagy a pocid és szép, nem semmi...
Tessza: én állandóan tisztaságibetétet haszálok, vagy 10 éve... Állítólag a tampon is káros, de nem tom, h igazak-e, de a komfortérzetre jó hatással van

és az fontos... (pesze terhesen no tampon,tom

)
Moncsi: volt nagy összeborulás?

ha nem mozog, beszélj hozzá, kérd meg, h adjon jelet

nekem beszokott jönni, amúgy én már akkor aggódok, ha mondjuk 3 órán kereszül nem mozog, mert ahhoz szoktatott, h folyton ficánkol

Tejezgetés nálam még nem jelent meg, szerencsére,bár minden fürdésnél nyomkodom kicsit

mióta már itt beszéltünk róla.
Wicca: vége a depinek??? remélem

gyönyörű koszorút készítettél

neked is szép nagy a pocid
Adryn: viccek jöhetnek dögivel

Tamara sztem is a legjobb.. bár most nem láttam. Vizedésre: kevesebb ülés, sok pihi, sok folyadékpótlás

asszem
Dva volt a 7végém. Szombat délelőtt tanulás, délután suli dolgozatírás (Szily Nóránál

). Aztán bérmakeresztanyámnál vacsi és nászajándék odaadás. Este férjem nővérének a szülinapja és az anyóst még haza is kellett vinni Nagytérénybe.... fél2-kor le is feküdtünk. Vasárnap:épülő háznál: vettünk "csodasövényt" azt ültettük el apummal, 60 tő, addig férjem vakolt. Totál szétfagytunk. Néha bementem kis pocakmelegítésre. Jah, és volt nálunk egy részeges gázszerelő, akinek a seggét oda-vissza szállítottuk, csak 1 konvektort rakott a helyére, férjem aszisztenciájával és elkért 4500 ft!!!!!!-ot, nagyon kiakadtam rá, meg is mondtam neki. Hülye köcsög paraszt!!! (Bocsi)
Kb. ennyi. Most meg már dogozni sem ártana