A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Oké, barátnőzz nyugodtan. Én majd hamarosan megyek haza, de majd valamikor talizunk úgyis. :D

KépKép
benó

Helló Benó!

Kép
flóra 11

Helló Flóra!
Még egy negyedórát vagyok. Te is a suliból? :D

KépKép
benó

Suliban vagyok. Nem megyek tanfolyamra, mert lekapcsoltak helyettesíteni a 7.8. órákra. :evil: Számtechnikát kell helyettesíteni, így gépkozelben vagyok. :wink: Legalább valami.

Kép
flóra 11

Hát, ez elég váratlanul jött akkor. :evil: :roll: Ja, igen, nézzük mindennek a jó oldalát.

Nekem meg most írt a Gy. sms-t, hogy vadászíjász lett belőle, vagyis sikeresen levizsgázott. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Igen, suliból. :wink:

Kép
flóra 11

Jaj, nagy gratula Gy.-nak. :D Végre megcsinálta. Tényleg és a nyelvvizsgával mi van?

Kép
flóra 11

Váratlanul. De a kollégano anyukája nagyon beteg, ugy néz ki sajna, hogy nem sokáig él már és ment az orvoshoz, hogy beszéljen vele. Késobb már nem éri ot ott.

Kép
flóra 11

Köszi.
Még semmi. Elsején derül ki. :wink:

KépKép
benó

Akkor viszont nem szabad morognunk. :cry:

KépKép
benó

45-ig maradok, aztán megyek telefonálni a dokinak meg a Gy.-nak stb.
Anyuék meg elmentek 2 napra nyaralni :D Sopronba.

KépKép
benó

Bocs, 3. Szerdán jönnek haza.

KépKép
benó

Jaj, Benó. Ezek á-dikosok, de olyan bénák! Hát egy táblázatot sem képesek egyedul elkészíteni. Segítenem kell nekik. :evil:

Kép
flóra 11

Annyira rosszat álmodtam, képzeljétek. :twisted: :twisted: :twisted:
Azt álmodtam, hogy 13 hetes terhes voltam (nahát), és azt mondták, hogy most kell megszülnöm a babákat, mert valami nem jó. És a szülést nem álmodtam meg, csak azt, hogy egy kis kb. tenyérnyi barnás lényt adtak a kezembe egy kajásdobozban :twisted: :twisted: :twisted:, és kérdeztem, oké, de hogy kell majd etetni? Nagyon kicsi. És nem kell inkubátorban lennie? Nem. És akkor megkérdeztem: és hol a másik? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Az nincs. Örüljön, hogy egy is van.

Nagyon rossz volt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Akkor most nem lesz anyuka. :(

Én meg elintéztem, hogy szerdán hamarabb megyek haza és megyek uh-ra. :D

Kép
flóra 11

Hányadikosak? :roll:
Oké, persze, segíts. Majd talizunk. Puszillak

KépKép
benó

Jézus, Benó! Ez szörnyű még olvasni is... Ne is mondj ilyeneket! De nyugodj meg, a várandósság egyik tünete a rémálmodás is... tuti, hogy nem lesz semmi baj.

Heni

Kép
szheni

Helyes, menj is uh-ra! :D :D :D :D
Anyuékkal meg úgy vagyok, mint a Gy.-val: hiányozni is fognak, de közben örülök is, hogy kiruccannak.
Szegény anyukádat sajnálom a keze miatt. Remélem, elment dokihoz.

KépKép
benó

Jaj, Benó! Mit ettél ossze este, hogy ilyeneket álmodsz? Tessék este fini gy=miteát inni, az ellazít.

Kép
flóra 11

Helló Heni! :D
Látod, ennyire nem tudom én ezt az egészet felfogni. :wink: Neked sikerül?

KépKép
benó

Hát én is remélem. Talán megállok nála hazafele.

Kép
flóra 11

Szia Heni!

Kép
flóra 11

Hát vszínű, két gyerekkel én is másképp állnék, de miután nálunk tudatos volt a dolog, így mostmár kezdem felfogni, hogy nem lesz baj.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok! Bocsi, de Benó álma miatt még köszönni is elfelejtek! Hogy mekkora tahó vagyok... :oops: :oops: Most szégyellem magam...

Heni

Kép
szheni

Remélem, a babák nem látták ezt a csúnya álmot. :? Amúgy tényleg semmi parám nincs, csak hihetetlen csodának tartom és nem merem kimondani, ez olyan, mint régen a tabunevek, óvónevek, tudjátok.... Hogy Nemél volt a neve a gyereknek stb., hogy a szellemek ne akarják és ne tudják bántani. Vagy pl. a Farkas is ilyen tabunév, a szent állat nevét adták a gyereknek, hogy az állat ereje védje meg őt stb. Na, hagyjuk, kéne mennem telefonálni. :lol:

KépKép
benó

Flóra, mi van anyukád kezével?

Heni

Kép
szheni

Sose szégyelld magad! Én biztos rengetegszer nem köszöntem már, de szerintem itt már tökmindegy, úgyis szinte egyfolytában együtt vagyunk. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk is tudatos volt, mindegy, én hülye vagyok, ez a különbség. :wink:

KépKép
benó

Természetesen nem lesz baj egyikünknél sem. A szar álom egyébként pont azt jelenti, hogy minden oké lesz. :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mondom én. :lol:

KépKép
benó

Megyek, jó? Puszi nektek. :D

KépKép
benó

Ugyan már... ez tök normális... én is álmodtam az elején hülyeségeket... és a júniusi topicban is rendszeresen írnak ilyen rossz álmokról. Nem Veled van a baj. Félsz, aggódsz, h minden rendben legyen, és így kapcsol ki az agyad. Azt hallottam tegnap a tv-ben, hogy ha este lefekvés előtt valami vidám sztorit olvasol, nem lesznek rémálmaid...

Heni

Kép
szheni

Ok, szia, vigyázz Magadra!

Heni

Kép
szheni

Halihó!!!
Gratula Gy-nek!!!

Kép
martik77

Zsuzska, pedig úúúúúúgy izgultam tegnap...
Azért ez a függöny dolog elég durva. Tavalyelőtt én is azt kaptam anyóstól, de én megkaptam rá a pénzt, és olyat vettem, ami tetszett. Idén nem akarok tőle semmit kapni. Mondjuk apósnak tök jó ötletei vannak néha. Ő mindig valami hasznos dologra voksol... Képzeld, anyós el akar jönni velünk 12-én a genetikai uh-ra... Miki persze rögtön mondta, hogy ez csak kettőnkre tartozik. Majd megmutatjuk a képet, amit kapunk. Én amilyen gonosz vagyok, rögtön az jutott az eszembe, hogy talán csak meg akar győződni arról, hogy tényleg babát várunk... :D:D:D Hülye vagyok, mi? Nem kellene ilyeneket gondolnom róla...
Hát, most egyelőre megint megyek, de igyexem ma jönni még...

Heni

Kép
szheni

Szia Márti!

Heni

Kép
szheni

Ha itt vagy, maradok még pár percet... :)

Heni

Kép
szheni

Vagyok. :D Csak vissza olvastam

Kép
martik77

Szerintem se menjen az anyós UH-ra veletek.Ez még csak a ti dolgotok.Majd ha megszületik az is más,de ne akarjon furakodni.
Én a mostani anyósommal jóba vagyok,de nem szeretném ha UH-ra jönne velem.Sőt én azt se szeretem ha megsimogatják a hasam ezt nekik is meg mondtam.Mondjuk rosszul esett nekik,de ez csak a hasam,majd ha kinn lesz a pici akkor simogathatják amennyit akarják.Ez bunkóság?

Kép
martik77

Tudod,hogy az iwiw-en az egyik képen hasonlítasz Für Anikó színésznőre?Szerintem :D

Kép
martik77

:) ÉS szimpi a Für Anikó? Mert ha igen, akkor talán én is az lehetek... :oops: :oops:

Én sem szeretem, ha simogatják a hasam, de én azt mondom, ne simogassa anyósom a 3. unokáját. Majd simogatja az, aki nem volt bunkó :lol: :lol: :lol: Jó, tudom, most meg én vagyok bunkó...
Egyébként nem bunkóság, ha elmondod neki, hogy mit szeretsz és mit nem...

Heni

Kép
szheni

Én nem is tudom, hogy gondolta az uh-t...

Heni

Kép
szheni

Mártikám, Drága, sajnos mennem kell... :( Vigyázz Magadra,és sok-sok puszi!

Heni

Kép
szheni

Puszi neked is és pihenj!!!!

Für Anikó aranyos szerintem. :D

Kép
martik77

Jaj, ezek olyan lokottek! Semmit sem tudnak! Befejeztem az órát veluk. Megyek, áthelyezkedem a tantestuletibe.

Kép
flóra 11

Na, itt vagyok. :D

Kép
flóra 11

Látom sehol senki, tehát visszaolvasok. Othon úgyis kevés az idom.

Kép
flóra 11

Tancsu, annyira szépek vagytok beájulva! :lol: Tegnap a F.-nak is megmutatam, megmosolyogtunk titeket. :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, ha kérdezik, akkor kérjetek ti is számgépet. Tegyétek hozzá, hogy már csak azért is, hogy ne legyen kulonbség téve a két gyerek kozt. És még így is jól járnak, mert neked nem kell kulon venniuk. Ha már egyszer nem akarnak pénzt adni. Akkor legalább legyen normális ajándék. Azt max eladjátok, ha nem kell.

Kép
flóra 11

Márti, sajnálom a kutyulit. :( Valahogy gyógyítsátok ki. :(

Kép
flóra 11

Lányok megyek, lassan megy a buszom is. Még elkészulok. Majd este jovok.

Pá...

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?