A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Csajok!
Mindent elolvastam,nekem címzetteket köszönöm,táblára az újakat feltettem.... :P
De ennyi futja az erőmből,mert a törpjeim is meg én is dögrováson vagyunk! :cry: :cry: :cry: Lázasak vagyunk és taknyunk-nyálunk folyik...Apa meg elutazik 2 napra reggel,fasza!

Mariann!
Nem írtad az alvást meg a súlyt.

Pusz mindenkinek!

Itt a táblázat: 1227555126.175.htm

binyek

Binyek
:( :( :( Jobbulást!

Fanni,Demoniq
Köszi :D
Vendég

Sziasztok!
Puszi mindenkinek a sok drukkért,vuduért.Sajnos ahogy sejtettem nem sok sikerrel jártunk.Az a helyzet,hogy Nóri szeme több mint 9 dioptriás,amin sokat nem lehet változtatni.Így született.Egyenlőre szemüveg+jó a szemének takarása a feladat,de mivel a másik szeme teljesen jó(hála Isten!!) ezért a doktornő azt javasolta mielőbb át kellene térni a kontaktlencsére.Majd később, felnőtt korában van lehetőség műtétre(lézer vagy lencse beültetés).
Binyek!
Jobbulást Nektek!!
Tonti!
Jól belehúztok a hétbe!Nektek is sok gyógypuszi!!
Anny!
Csodaszépek a csajok!!!
Sotske!
Jó régen írtál és már majdnem beírtam az igazolatlant….!!!Na jó a fényképekért meg van bocsátva!!Nagyon nagyok már a nőcik és zabálni valók!!!
Lanyané!
Édesek a tündéreid!!!!Mi is Sterimart szoktunk használni!Bár nálunk is volt olyan hogy hallottam,hogy szörtyögnek,de nem tudtam kiszedni semmit az orrukból,pedig már fújták maguktól is,de mégsem jött ki,mintha a torkukra folyt volna.
Fanni!
Jobban vagy már?Bírsz a fiúkkal?
Banika!
Nem hangzik kőszívűségnek!!Ha elalszik Te is pihenj legalább,mert eleget fogod így is stresszelni magad,talán tudsz kicsit pihenni!!

bognartundi0727

Tünci!

Sajnálom, hogy nem kaptatok jobb híreket. Azért a kontaktlencséhez még sokáig pici nem?

Azért az jó hír, hogy nagyobb korában meg lehet műtetni, ha akarja majd.

Puszi!

Judit

Banika!

Mikor indultok? Szorítok majd nagyon.

jucicuki

Tündi!
Azért ne vedd készpénznek, hogy nem fog javulni. Ahogy nő a gyerkőc, sokat javulhat. Már írtam: velem is így volt. Szóval érdemes várni és gondosan figyelemmel kísérni a szemét. Ha akarja majd műttetni, arra kell vigyázni, hogy 4 dioptria alatt nem nyúlnak hozzá. Én is szerettem volna a műtétet, aztán közölték velem, hogy 1,5 essel nem foglalkoznak, annyira minimális.
vovanda

Ja, kontaktlencsém először olyan 11 éves korom körül volt, akkor már meg tudtam tanulni kezelni.
vovanda

Tünci
Sajnálom,hogy nem kaptatok jó híreket és fel vagyok háborodva,hogy ezt előbb nem vették észre :evil: Hiszen nem egyszer vizsgálta,elvileg szakember!!!És Nóri mit szól ehhez az egészhez?Nem is írtam még,milyen csinin áll neki a szemüveg,igazi kis nőci :wink:
Nekem is plusszos a szemem,másodikos voltam,mikor kiderült,szemüveg kell.1,5-sel kezdtük,mára már 0,25-ös,nem is kellene hordanom,csak a bal szememen van egy cilinder és amiatt kell,de csak olvasáshoz,tv-zéshez stb.
Szerintem is van még remény a javulásra.
Köszönjük a dícséretet :lol: Megúsztam az igazolatlant:)

Mi csütörtökön megyünk Szegedre,csípővizsgálatra és Száva hemangiómáját ellenőrzik.És ezen a szemészet dolgon felbuzdulva (merthogy nekünk sem mond soha senki semmit :evil:) ,én is be fogok jelentkezni a csajokkal az itteni szemészhez.Aztán,hogy ő megvizsgálja-e őket vagy sem,az majd kiderül,legfeljebb megyünk máshova :roll:
Vendég

Csajok!
Csütörtökön megyünk szemészetre. Kifaggatom doki nénit nagyon alaposan. Benne megbízom, 20 éve járok hozzá.
vovanda

Lányok!

Azért ez annyira gusztustalan, hogy mennyire kiszolgáltatottak vagyunk mi szülők. Megbízunk az orvosokban, hogy elmondanak, megtesznek mindent, mindenhová elmegyünk, ahova mondják, de ha nem mondják, akkor mit tudunk tenni. Ki kellene képezni magunkat gyerekorvosnak :?: :?: :!:

Andi!

Tőled akartam kérdezni, hogy milyen táblára gondolsz? Rajz? Azt a müllerben vettük.

Megkerestek már az MTA-tól a pszichológia vizsgálat miatt? A heti nők lapjában láttam a felhívást, hogy gyerekeket keresnek...

Judit

jucicuki

Judit,
miért, kiket keresnek meg?

Tündi,
nagyon jól áll Nórinak a szemüveg!

Lanyané,
irtó helyesek a csajok

Anny,
a két kis szépségkirálynőről nem is beszélve! Mintha nem válaszoltál volna, h kocsicipők-e a csizmás, amiket el akarsz adni. Gondolom már eladtad. Én is vettem, de sztem nem olyan melegek, mint elvárható lenne.

Rebe
A te csajaid is eszméletlen helyesek, nagyon cuki, ahogy a hordozóban ülnek.

Eszti,
édesek a nagylányok!

Móni,
szépek vagytok!
Van még tejcsi, sőt, képzeld, még napközben is kérnek néha cicit.

Banika,
gondolok rátok!

Na, fotókat megvizslattam, remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, nem szándékosan. Most más írnivalóm nincs. Voltunk lent, de egy métert sem tudtam tolni a babkocsit, hát visszajöttünk, most délelőtti alvás van, kaja kész.

KépKép
lili73

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/c ... v8ogehYyf0

Lili!

Andi írt nekik már jó régen, hogy szeretnének részt venni a kísérletben, de nem válaszoltak neki sokáig, azóta meg nem volt szó róla, azért kérdeztem...

Judit

jucicuki

Nicknév: Zsuzska
Gyerekek: Gergely és Fanni
2008.01.11.
Reggeli: 7kor 200ml tápszer
Ebéd: 11kor 300 ml főzelék
Uzsi: 15-kor 250 ml gyümi
vacsi: fél8kor 300ml tápszer
esti alvás: 20-7 (ez a jó eset)
nappali alvás: 12-15 (ez is a jó eset)
Fordulás: G: 5 hó F: 7 hó
Felülés: G: 7hó F: 10 hó
Felállás: G: 8 hó F: 9 hó
Mászás: G: 8 hó F: 10 hó
Súly: G: 8 kg, F: 8,5 kg

éjszakaki átalvás: 2 hós

köszi Binyek!

Mindenki szép, a betegeknek jobbulást! :) :)

zsuzska80
Szombathely

Hűűűű! Most néztem a többieket. Márkócskám asszem "picit" túlsúlyos... :shock:

Kiraktam a gyerekeket babakocsistúl a teraszra aludni. A rohadék macska meg állandóan felugrik rájuk! :evil: Mondjuk őket nem zavarja, csak engem, de nagyon!

Kép

Kép
kamilla306

Köszi csajok,igyekszünk "jobbulni". :wink: Legalábbis a gyerekek,én meg egyre sz.rabbul vagyok,de nem gondolok rá,ez segít. :roll:

Lili!
Miért nem tudtad tolni a babakocsit?Valamiről lemaradtam?

Tündi!
Nekem lézerrel műtötté mindkét szemem,mert szemüveges voltam(egyik 1.5-ös,másik3-as),most meg úgy látok,mint a sas! :wink: A táblán a szemészeten még a legeslegalsó sort is el tudom olvasni!!!! :shock:
Az erősebb dioptriát is tudják már lézerezni,csak van,hogy 2 műtét kell hozzá,mert egyszerre nem tudnak olyan sokat korrigálni a szemgolyón.Egyébként a műtét maga nem fáj(ambuláns),csak utána fáj irgalmatlanul 2 napig,de megéri! :P

Banika!
Drukk,drukk,drukk!!!

Jó hír ez a körömbenövéses tortúra!Én akkor meg se próbálom sebészileg kezeltetni! :roll:

binyek

Kamilla!
Azért ha nem is zavarja őket,akkor se túl jó,hogy ott van az a dög!Utálom a macskákat,bocsi attól,aki szereti! :oops:
Már hallottam olyat,hogy a macsak ráfeküdt a kisgyerekre alvás közben és az megfulladt.... :twisted:

binyek

Jaj!
Nem macsak,hanem macska! :lol: :lol: :lol:

binyek

Itt a táblázat! 1227619623.4485.htm

binyek

binyek! jobbulast nektek :!: hogy pont most kel egyedul maradgyal :roll: sajnalom :cry:

tuncsi! sajnalom hogy nem anyira jok az eredmenyek, de ki tudja ??? mindig felfedeznek valami ujat es talan pont ami kel nektek es biztos a kontaktlencse is jo otlet, nem zavarna anyira Norikat :roll:

judit! szerintem mire nonek kicsit a babak majdnem "aszisztens" gyerekorvosok vagyunk, eszt vandan tapasztaltam, ha volt valami kerdesem a dokihoz, vanda valasza pont az volt ami a dokie :D

lili! meg napkozben is? az bizti hogy nincs jobb mint a mami cicije :wink:

zsuzska! fanni hamarabb felalt mint felult? picit furi :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

demoniq! Igen Fanni előbb felállt mint ült ill. felült... ő egyszerre tanult mindent! 7 hós koráig nem csinált semmit, csak a hátán feküdt..aztán behozta a lemaradást! most már egy szinten vannak! :lol: (de a védőnőm is mondta, hogy lehet előbb feláll, mint ül, úgy is lett :))

zsuzska80
Szombathely

binyek! en is utalom a macskakat sot meg felek is toluk, de hogy ra fekudt a babara az borzalom, hot liba boros lettem :evil:

Kép

demoniq13

zsuzska! hat tenyleg nagyon be hozot mindent a kis Fanni, bocs de nekem furcsa volt :oops: :D

binyek! nagyon jo a tabla es nagyon tetszik hogy a szulesek szerint vannak be irva a torpik, en is be kereznem magunkat de meg eleg picik vagyunk :wink:

Kép

demoniq13

binyek! most neztem meg jobban hogy menyit esztek, nalunk nincs gyumi vagy fozi, de 5X Michelle meg eszik 140-150 tapot es Mattia pedig 160-at pedig csak 2 honaposok, tul sokat adok nekik? ha kevesebbet adok akok 6x esznek :roll: :roll: :roll: valamit el rontottam?

Kép

demoniq13

ja es meg teat is iszunk

Kép

demoniq13

Meg kell védenem a macskákat. Amikor a tesóm első két gyereke született, nekünk kettő is volt. Soha nem fordult elő, hogy gond lett volna velük, inkább még ők mentek arrébb, amikor a gyerkőcök mozgásba lendültek.

Binyek!
Hogy történt ilyen? Mármint hogy agyonnyomta a macska a gyereket? Mert nem nagyon tudom elképzelni.
vovanda

Hello, bocsi a keszulodes miatt nincs sok idom. Holnap fenykepezkedes (legalabb mar az osszes ruha megvan), csutorokon bolcsessegfogkiszedes es jovo szerdan az uramat mutik (atrakattuk az idopontot) a servevel. :?

Vovanda: en is hallottam hogy a par honapos csecsemo mellkasara rafekudt a macska es a kicsi megfulladt ugyanis egy kifejlett macska eleg sullyos egy ilyen kicsi babanak. :( Allitolag azert fekszik ra a babara a cica mert jo meleg, nem szabad hagyni, en hulyet is kapnak eleve a szor miatt pedig en nagyon szeretem a cicakat, nekem is volt amikor kislany voltam.

Demoniq: nekem jonak tunik amennyit es ahanyszor esznek a gyerekeid!!! :D Az en gyerekeim is elobb alltak fol aztan felallasbol tanultak meg leulni, 10 honapos korukig nem tudtak ulni. Nekem is furi volt mert a nagyfiam 6,5 hosan mar stabilan ult.

Binyek: jobullast!!! Tudom mirol beszelsz mi is betegek vagyunk mar tobb mint 2 hete. :(

Juci: nagyon jo a video, latom megy a szeretgetes ezerrel. Nalunk inkabb verekedes van ezerrel. :roll: :lol:

Tunci: sajnalom de szerintem szuper hogy felnottkorara szinte teljesen rendbe tudjak majd hozni, ez olyan mint a fogszabajozo. :D

KépKép
KépKép
tontica

Binyek,
a hó miatt nem tudtam tolni egy métert sem.

Zsuzska,
jó nektek, mi még nem állunk, pedig lassan egy évesek vagyunk. Most tornáztatom őket a bhrg-s tornával (Szofinak is írom), nagyon jó, Barni hipp-hopp felült egyedül már egy hét után. bhrg: Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány

Móni,
nem emlékszem,mennyit ettek 2 hósan, de ha ennyit kívánnak, biztosan nem gond, úgyhogy sztem ne izgulj, nem kell mindennek papírforma szerint mennie. de majd az okosabbak mondanak valamit, én ilyeneknek nem tulajdonítok jelentőséget, ezért nem is emlékszem...

Hát, én sem vagyok oda a macskákért, és kifejezetten nem szeretném, ha akár ismeretlen kutya, akár cica hozzáérne a gyerekekhez.

KépKép
lili73

Norcika először négykézláb állt és úgy ült le a lába mellé. De ezzel egyidőben már kapaszkodott fel a rácsoságy szélénél állásban, úgyhogy nálunk is kb. egyidőben történt a kettő.
Márkó viszont nem hajlandó semmit csinálni. :( Vagyis négykézlábnál tartunk.

A macska sztori tényleg gáz. Én is hallottam arról, hogy megfulladt alatta a gyerek. Gyorsan ellenőriztem is Márkócskát, miután lerugdostam szegényről a macskát, de szerencsére békésen szundikált. De ha belegondolok, hogy a büdös segge mellett volt a gyerekem feje......... :x

Kép

Kép
kamilla306

Bocs, de nekem tök fura ez a macska-ügy. Valószínűleg azért, mert a saját tapasztalataim mást mondanak. Meg amúgy eredetileg állatorvosnak készültem, imádom az állatokat, soha nem volt velük semmilyen rossz élményem.

Lili!
Nem fogod tudni megkerülni a kutyás kalandokat, ha nem akarod, hogy a gyerek egy életre féljen tőle. Legalább olyan szinten lesznek ilyen élmények, hogy meg kell állni megnézni a kutyust. Manó imádja őket, próbálom a legfontosabb alapszabályokat már most a fejébe verni.

Kamilla!
Ha aggódsz, zárd ki a cicát a gyerekszobából. Amúgy meg ha elég mozgékonyak lesznek a lurkók a macsek üldözéséhez, menekülni fog tőlük. :lol: A tesóm gyerekei ha megjelentek a színen, a két macska eltűnt és csak akkor kerültek elő, amikor már elmúlt a "veszély".
vovanda

Sziasztok,

Nalunk 2 macsek van, nagyon jok a babakkal, idonkent megszaglasszak a fejuk bubjat, de inkabb csak messzirol csodaljak oket...:) a babacuccokat meg abszolut bekenhagyjak! Inkabb tartanak toluk... :) De en is hallottam horrorsztorikat macskarol is kutyarol is, szerintem ez neveles kerdese (marmint az allate:))

Moni, mi igeny szerint eszunk, ez altalban 3 orat jelent, de van hogy 2, es van (ritkan) hogy 4. 120-150ml az adag, de en nem merem oket, lefejve ennyit esznek meg, tapibol 120ml megy, ha megy. Szerintem, ha jo igy a babaidnak, ahogy esztek, akkor igy helyes... :wink:
Akartam mar kerdezni, te honnan valo vagy? Apukam Kolozsvaron nott fel, en ott toltottem fel gyerekkokom :)

Tonti, vegul milyen ruhad ett? Csaladod kimegy a keresztelore?

dragonfly

Ja igen, nalunk ki van zarva a macsek a halobol es a majdani babszobabol is, egesz pocakossag alatt is igy volt, hogy szokjak, mert elotte egyutt aludtunk.....

Ma kaptuk aelso oltast.....akkor jol viseltek, de most nagyon nagy a bombi........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

dragonfly

Sziasztok!

Csajok irigyellek benneteket. Nekem mostanában arra sincs időm, hogy a géphez leüljek, nem hogy írjak.
Gyorsdan átfutottam az elmúlt napok eseményeit, mindet nem tudom kommentálni, így csak röviden.
mindenkinek aki beteg, kórházba tart, jobbulást.

Megnézetem a képeket, minden baba gyönyörű.

Mi még nem tudunk ülni, pedig már elmúltak 9 hónaposak, de még mászni sem csak kúszni, azt is csak Zsófi. Egy kicsit aggódok is emiatt, de járunk dévénytornára, majd csak behozzák a lemaradást.
Fordulni mindketten 5 hónaposan kezdtek. A mászáshoz mit irtok be: a rendes mászást, vagy a kúszást?

Fordulás: Zsófi és Adrienn: 5 hó

Még pár oldallal ezelőtt olvastam Szilvia írását a különböző méretű babaákról.
Szilvia olvasol még bennünket, mert akkor írok, ugyanis nálunk is ez volt.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Sziasztok!
Köszi csajok a bíztatást :cry: :cry:
Juci!
Írtad ,hogy a kontaktlencséhez még sokáig kicsik.Én is azt hittem,de a dokinő azt mondta,hogy már 1 évesnek is adnak lencsét(persze indokolt esetben)Nórinál-a dokinő szerint-nagyon indokolt lenne,hogy minél előbb az legyen,mert nagyon nagy a dioptria különbség a két szeme között.A szemüveg lencse a szem és a lencse közti távolság miatt kicsinyített képet küld az agynak,míg a jó szeme az eredeti méretet vetíti rá ugyanarra.Így a kis agyának kell a két képet összehozni.Ezt "felnőtt agy"nem is tudja kezelni,az a tapasztalat,hogy egy ilyen szemüvegtől egy felnőtt kb.fél óra alatt összehányná magát.A gyerekek agya még nagyon rugalmas az ilyen változásokra és azért tudja feldolgozni,de semmiképp nem az igazi. :roll: Igazából rajtam múlik mikortól vállalom be,hogy ki-be rakom illetve kezelem.Nekem van kontaktlencsém(nem nagyon használom),soha nem volt vele gondom,de nem tudom,hogy ezt az én kis huncim mikor hagyná???De ha neki ez sokkal jobb akkor meg kell próbálnunk mielőbb,legfeljebb ha nagyon nem megy akkor visszaállunk még a szemüvegre.A következő 3 hónap még mindenképpen szemüveg,hogy kimozdul-e a szeme aztán majd meglátjuk :? Az orvosokról nekem is meg van a véleményem,azt senki nem mondta,hogyha szülök 1(vagy 2)gyereket akkor be kell iratkoznom az orvosira. :shock:
A csajok édin dögönyözik egymást!!!
Vanda!
Köszi az infokat!Azt mondta a dokinő,hogy a rövidlátásnak van több fajtája,ez sajnos ami elméletileg nem javul.Általában lehet rajta javítani,de ezen csak felnőttkori műtét segíthet,de én még mindig reménykedem......!
Sotske!
Két szemész látta,mire a harmadik észre vette(tegnap már a negyediknél voltunk)A kettőből egy magánrendelés volt :evil: 6000.-ért elbeszélgettünk :evil: :evil: :evil: Nézesd meg a csajokat azzal nincs mit veszíteni!!Én is cilinderes vagyok :) Sárának is volt hemangiómája,már nem is látszik :wink:
Binyek!
Gyógyvudu Nektek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :D
Ez a lézeres műtét jó megoldás,de ez még a távoli jövő :roll: De mindenképpen reményt keltő!!!Macskák dettó!
Tonti!
Sűrű program!!Nem irigyellek :arrow: :arrow: kitartás!
Lili!
Nálunk egy szem hó sem esett még!! 8) 8) 8)

bognartundi0727

Vovanda: en is szeretem a cicakat komolyan de szerintem nem a lakasban van a helyuk hanem kint az udvaron es foleg nem a haloszobaban a gyerekszobarol meg ne is beszeljunk! Nem birnam ha a gyerekeim szort lelegeznenek be vagy a szoros padlon, szonyegen masznanak.

Dragonfly: egy egyszeru de (szerintem) nagyon szep lila ruhat vettem hosszu fekete csizmaval, nekem nagyon tetszik. :D Csaladom sajna nem all olyan jol anyagilag hogy kijojjon hozzank :( de kuldok Nekik sok-sok kepet es videot! :D
Sajnalom a bombit, sajna ez van, tul kell elni, nemsokara mi is kapunk majd. :(

Ancsi: az enyemek is 10 honaposan tanultak meg ulni, meglatod milyen gyorsan behozzak majd a lemaradast! :)

Tundi: hat nem tudom hogy fogod beletenni a Norika szemebe a kontaklencset, lesz perpatvar azt hiszem. :roll:

Beszelni mikor kene elkezdeni a gyerkocoknek? Juci, Andi Tieitek mondanak mar valamit? Enyemek meg egy arva szor sem. :?

KépKép
KépKép
tontica

A vege meg egyszer: egy arva szot sem! :lol: :lol: :lol: Bocsika!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Köszi mindenkinek a drukkokat, reggel megyünk :cry:

Esztinnek küldök majd üzit ha túl vagyunk rajta!
bocs hogy nem reagálok most senkire,kicsit el vagyunk havazva.

Ja!Binyek
Mindkét gyerekem önállóan felül,Bercus percekig ücsörög egy szalagba kapaszkodva :lol:
Vendég

Kép

[/img]
Kép

Jó éjt!
Vendég

Banika!

Giga-mega drukk hegyek!

Tonti!

Apa (ezt csak Dorka), tátá (pápá) memmem (kaja, pia) bá (kutya) otta (ott van) oda baba

Lili ma elkezdett valami anya féleséget (meg is melengette kicsi szívemet :oops: )

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Bocs, kicsit eltűntem, de marha fáradt volta.

Dragonfly

Férjem Angliában dolgozik.jaaaaaj én is mennékk oda hozzáááááá

demoniq13

én adok rájuk bodyt, rugit, vékony hálózsákot.és betakarom őket paplannal
engem nem érdekel, h 20 fok kell.én megfagynék úgy.és már kicsi korukban sem aludtak jól, ha nem volt jó meleg.

Binyek

Mid van begyulladva pontosan?mert nekem is be volt akömöm, mert én meg belevágtam.szenvedtem vele fél évig, majd elmentem sebészetre, és kivágták.mindkét nagylábujjamon.hát nem volt kellemes, de belehalni sme lehetett.és áldom az eget, mert azóta kényelmes a cipőben

Dóri
Szegény.én csak sima sebészeten voltm, és nem volt semmi komplikáció.pedig nekem már nagyon ronda volt.doki le is döbbent kicsit, h miért ilyen undorító 

Banika

Tábla csoki sokszor lecsúszik nekm is.
Még jó, h lemozgom acsajokkal 

Binyek

Nick: szanet
Gyerekek: Janka(2480g) és Anna(2150g)
Szül: 2008.03.25.
Evés: R: táp8-kor, T:gyümi,tejpéppel vagy rizzsel11-kor, E:táp 14kor U: főzelék.heti egyszer husival 5-kor, V:táp.fürcsi után kb fél-háromnegyed8. (Éjjel még 1x esznek.ez jó esetben hajnal5kor van)
Ébredés/alvás: 7-körül, 20körül,de inkább kicsit hamarabb
Nappali alvás: fél10körül fél óra,dél körül fél óra, 4 körül fél óra
Fordulás: Janka4hó, Anna6hó
Felülés-állás: maguktól nem ülnek föl
Mászás: Janka7,5hó, Anna csak nagy nehezen kúszik ,leginkább forgással halad
Járás: -
Súly Janka8700g, Anna 8300g
Éjszakai átalvás: Néha Janka alszik reggel 7ig, de ez tényleg csak néha van.

Kamilla

Tőled vettem a mintát az adatokhoz., remélem nem haragszol 

Anny
Szupi a vonalzód!

Tündi

Sajnálom Nórit,remélem hamar megszokja a szemüveget!és később a kontaklencsét! Tényleg bízz benne, hogy javulniu fog,sose lehet tudni!drukkolok!

Banika

szanet

Sziasztok!

Már nememlékszem ki kérdezte, bocsiiii :oops: :oops:
A kocsicipő téma: cipő is van, meg csizma is. Az ikresen valaki lemérette velem őket, aztán annyi se, hogy bű vagy bá. Nem haragszom rá, csak annyi, hogy kösz nem kell, vagy valami. Na mindegy.

Majd jövök, csak ma is rinya-nap van...
Vendég

Sziasztok!

Banika! nagyon drukkolunk Nektek, és édesek a fiúk és nagyon ügyik!

Állatok! Én nem vagyok híve állatoknak a lakásban, nekünk csak akkor lesz, ha egyszer kertesházba (ha egyszer :?: ) költözünk. A macskákat nem nagyon szeretem, mert alergiás vagyok rájuk, de szerintem sem a legjobb a gyerekek közelébe engedni.

Tünci! Szerintem ahogy nő Nóri, bizto fog korrigálódni a szeme, és ha időben elekezditek a kontaklencsét, lehet úgy megszokja, hogy simán tudod neki betenni és kivenni, amikor csak kell.

Szanet! Hogy halad Anna forgással? Nekem is csak forog Adri, mármint hasról hátra meg vissza, valamint a hason is, hogy a kezét rakosgatja oldara, így néhe sikerül egy kicsit előre jutnia, de mászni és kúszni viszont nem akar.

Anny! Nagyon szép a vonalzód! ilyet hol lehet találni?

Judit! Nagyon édesek lehetnek a csajok, ahogy ezeket mondják. Most kezdték el vagy már régebben?

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Banika,
GONDOLUNK RÁTOK EZERREL!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Banika: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: gondolunk Ratok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Banika!
Drukk mára!
Remélem minden rendben lesz.

Vovanda!
A macska nem jöhet be a lakásba. Ezt a teraszon adták elő a babakocsiban.
Egyszer vendégségben voltunk és Norcika üldözőbe vette a család palotapincsijét. Rendesen félt a kutya Norcikától. Vicces volt. :)

Kép

Kép
kamilla306

Banika!
Nekem is elég nehéz elhinni, hogy nem egypetéjűek. Lehethogy csak fényképen tűnik úgy,de tényleg mint két tojás.

Figyu! Most lehet, hogy ki fogtok nevetni, de én tegnap este úgy el kezdtem aggódni. Volt a vészhelyzetben, hogy egy kisbaba mindig izzadt kaja közben és a dokik mondták, hogy ez szívbetegségre utal. És a Márkó is mindig leizzad szopi közben, de annyira, hogy tényleg folyik a fején a víz. Azért ez nem jelenti azt, hogy baja van, ugye?

Kép

Kép
kamilla306

Anny, Gyönyörűek a lányaid! :D

Fanni, Hogy vagy?

Binyek, Jobbulást nektek!

Tünci, Sajnálom, hogy nem kaptatok jó híreket. De az azért biztató, hogy később meg lehet műteni. A kontaktlencsét pedig szerintem is próbáljátok meg, aztán majd meglátod hogyan boldogultok. Legalább hamar megszokná! :wink:

Lili, Régen tettél képeket!

Ez a macska dolog különben tényleg érdekes. Nekünk van egy macskánk, aki születésétől fogva velünk nőtt fel, akkor még a lakásban laktunk. Ahogy kiköltöztünk ide a házba, kitiltottam a hálóból, hogy megszokja mire a gyerekek megszületnek. Aztán miután megszülettek a csajok, én nem tudom mi változott bennem, de nem szeretem ha bent van. A párom meg állandóan beengedi. Vívunk miatta rendesen. Napközben egyáltalán nincs bent, csak este, meg éjszaka. A párom sajnálja a hidegben. :oops:

Kamilla, Nem hiszed el, mi is pont ezen kezdtünk aggódni. :oops: Blanka is izzad evés közben, mondjuk csak az utolsó kajcsinál. Tényleg ez mitől van, ha tudja valaki?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Olvasok, de írni nem sok időm van. Annyi dolgunk lett hirtelen: séta, játék, posta, játék, főzés, játék, mosás, játék.....

Judit, még nem hívtak vissza, azaz lehet, h de, de általában le van halkítva a telefon alvásidőben (ugye még mindig naponta kétszer), és sokszor elfelejtem visszahangosítani :oops: Fel is hívom őket ma. Kösz!

Tontica, nálunk megy a duma ezerrel. Petra: "ott", "anya", "ppá" (=hoppá), uuu (=vaú, kutya), "bo" (=boci) mostanában, ágyá (=adjál), "addide", "pa"=Apa), "uba" (=Huba)
Huba: dádá, mama, baba, memme, dada, dadadaadadada :lol: , de semmi értelmeset, talán az "o" az óra, de az "ott" is.
Nehogy már SEMMIT??

Tünci, hát nem jó hírek, de az jó, h tűri a szemüveget, és h kontaktlencse is egy opció, no meg, h van olyan, h lézeres szemműtét. Gondolj bele, régebben semmi ilyen nem volt. Tudom, csekély vigasz, de mégis az! Sára szeme jó?
Tegnap játszóházban voltunk (szuper volt, csak kissé drága itt a nagy fővárosban, még a külvárosban is-mindegy), és találkoztunk egy kislánnyal, aki 90%-ban süket. Nagyszülőktől örökölte a hajlamot, tehát kisebb volt a meglepetés, mintha mondjuk az én gyerekeim nem hallanának, de azért az se lehet gyaloggalopp. És nem is orvosolható. :(

Banika, gondolunk Rátok mi is!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
an°°di

Rebe, Kamilla, miken nem aggódtok?! Kellett volna nekem is? Én ráfogtam,h Huba izzadós (az is!), és emiatt izzad. Nem kerestem egyéb okot :shock:

Kép
an°°di

Rebe, Andi! Én is azzal nyugtatom magam, hogy izzadós és kész, meg, hogy végülis a mellből szopi elég nehéz feladat, olyan mintha én lefutnék pár kilométert, meg az apja is izzadós.......de azért nem szeretek ilyeneket hallani a tévében akkor sem! :evil:

Kép

Kép
kamilla306

Rebe: Látom megtaláltad a vonalzós oldalt :D Van pár vonalzó fent, nemde? :lol:

Nekem csak nyáron izzadtak a lányok evésnél.

Ancsi: Klikkelj a vonalzómra, és bejön az oldal :wink:
Vendég

Banika!!!!Mi is veletek vagyunk :!: :!: :!: Már kora reggel rátok gondoltam!

Tündi!!!Máténak +4, és +6 -os dioptriája van,Sajnos soha nem fogja kinőni azt mondta a doki veleszületett és mindig szemcsi kellesz neki :( Nagyon parázok a suli miatt,nehogy csúfolják :( Az oviba Hála Istennek nm volt csúfolódás.mi is a 4.dokinál jártunk sikerrel.(tömő utcai gyerekszemészet)az első doki 7 -es 5-s dioptriást irt fel,mi kiváltottuk 40 ezer forintunkba került :twisted: aztán amikor hazaértünk müzlit evett és mondta ,hogy anya ez olyan nagy golyok :shock: akkor tudtam,hogy nem jo a lencse.akkor jött egy magán orosz prof,szinte ugyan azt mondta .10ezerbe került és végül az ofotértbe egy elado adta ide a mostani dokinő telszámát.ugyhogy mi is egy tortúrán mentünk keresztül 2 évvel ezelőtt.

na ,most egy regényt akartam irni ,mindenre reagálni,de már sirnak.

puszi mindenkinek
s.csilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?