A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Én is ilyen pocikat akarok, az a baj, h nekem van kis háj, ami fel van nyomva a gyomromra, úgyhogy nem ilyen szép kerek, gömbölyű :? :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2008.11.24 17:33-kor.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Vica, szép pocak, jó kis formás

Papillon, sztem a tiéd is ilyen :wink:
Na itt az új hajam, nehéz lesz megszokni, az élőben még sötétebb, csak hasonló színt akartam, mint eredeti hogy ne kelljen festegetni
Kép
Kép Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

az arcomon kicsit látszik is, hogy nem vagyok elájulva tőle :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

sztem nem lett rossz a hajad :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

:) köszi Papillon láttam már jobbat is :wink:

...mehetek leadni a táppénzes papíromat, semmi kedvem elindulni, nagyon fúj a szél

Bea, Maja

Kép
bea1978

jobb, mint a félméteres lenővésem volt :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea szerintem tök jó lett a hajad :wink: :)
Úgy pózolsz mint egy modell :D Ki volt a fényképész??

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Anyukám :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, szerintem is tök jó, csak meg kell szoknod! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tencsi

it állítólag hóvihar van. dejó, h az irodából nem érzékelek semmit. a jó se :? )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Édesek a babák! Mennyire egyformák tényleg! Tencsi dobsz majd egy korai képet a manókról? Ők is voltak ennyire egyformák?
Vica neked nem nagyobb most kicsit? Nagyon kis helyes. És olyan mintha feljebb lenne, pedig 28. hétben még nem megy le. Asszem én is megnézem majd Botival mekkora volt ilyenkor. Bár nekem most tényleg megállt.
Jesszus Bea mennyi hajad van! Te festettél és varrattál is? Nekem tetszik ez a szín.
Milky hiperaktív anyukának aktív bébi dukál. Ne unatkozz!
Kiváltottam a cukrot. Kevesebbre emlékeztem. Majd jól felturbózom. Nálunk lehet itthon limót készíteni. A cukor attól még cukor marad benne.
Katka nem semmi amit az oviért tesztek. Le a kalappal. Neked munka meg gyerkők közt jut erre energiád, tényleg nem lesz gondod ezzel. Reméljük mással sem, rendeződnek a dolgok valahogy.
Bea sajna a táppénzzel csak az foglakozik aki kapná. Nekem a meóhely nem volt tb kifizető, vártam eleget. Reméljük karácsony előtt nem szórakoznak ezzel.
Adryn azért sztem nőtt a poci Hú ez a cica nagyon ijesztőőőőőőő! Imádom a macska pocikat! Olyan puhák és szépek!!!!.
Tencsi Dominak nagy taps!!!!!!!!!!! Azért ez komoly lépés!!!!!! Innentől lehet majd elhagynia pelut, nem? Nagy könnyebbség lesz neked is biztos.
Papillon sövény: aki kuksizni akar, de nem tud majd, az olvassa ezt az oldalt.
Na lépek. Nemsoká itt van bnőm. Gyerekfelügyeletet vállaltam, míg a fogdokijánál ül. A két fiú imádja egymást, így nem lesz gond.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na, mentem a bölcsibe, jó kis sötétség van odakint!

Holnap majd jövök és reagálok Kukli!

Mindenkinek szép estét!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Bea szerintem is jó lett a hajad! :) :lol: :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nekem is tetszik Bea a hajad!!

Kukli
szerintem még nem szánkózós mennyiség a hó, de mivel most is szakad, holnapra lehet, hogy jó lesz! :wink: a normafán nem tudom, milyen, mert nyári gumim van még holnapig, úgyhogy szobafogságban vagyunk. de azért a kertbe kiviszem Fannit havazni, ha felkel!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

én is pont ma hűltem el, hogy már csak 99 nap!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

nekem is tetszik Bea a hajad.. sztem természetesebb így :D

sütőtököt majszolok... :D madártej over :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Én is sütőtököt ettem az előbb :D
Ja nem is mondtam, hogy tegnap anyósom csinált Hófehérkét (ő így hívja nem tudom hogy tényleg ez-e a neve), szóval ez tök olyan mint a madártej csak van benne még piskóta is, szóval nekem is megvolt :wink: :lol:

Kukli szerintem is nagyobb most a pocim, de azt hiszem az lenne a furcsa ha kisebb lenne mint az elsővel, :) főleg hogy Panna nem volt 3 kg mikor született :roll: Mondjuk nehéz összehasonlítani, mert máshogyan fényképeztem.
Csak azt sajnálom, hogy Bulcsúval nem igen csináltam ilyen képeket :( sőt szinte egyet sem találtam, csak ruhásat.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea, csatlakozom a hajtetszők táborához! 8)
Én majdnem bőgve jöttem ki a fodrásztól, annyira szokatlan volt a melír a hajamban, de 3 nap múlva, amikor megtanultam viselni és megszoktam a fejemen (no meg én szárítottam be), majd megőrültem, annyira tetszett, és ez a szerelem tart azóta is :wink:
Szóval csak hord, szokd! :)

állítólag reggelig így fog esni

az indexen azt írják, csalás volt a Megasztárban...

Én voltam ma egy régi évfolyamtársnőmnél, ahol szemtelenül megettem a frankfurti levesüket és a rákóci túrósukat, úgyhogy most majd kipukkadok :roll:
(és csendben írom, hogy vettem búzadarát, úgyhogy legkésőbb holnap lesz tejbegríz is :lol: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Holnap reggelig?

Milyen csalás?

Én ma gofrit sütök :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

milyen csalás?????????????????????????????

KépKép
KépKép
adryn

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hmm.. nem szoktam szavazni.. úgyhogy én nem kaptam semmilyen sms-t.. de nem hiszem hogy bárki is ezt mondaná ha nem így lenne... viszont azt gáznak tartom hogy az sms-es szavazást senki sem kontrollálja... hol vannak ilyenkor a közjegyzők?

KépKép
KépKép
adryn

hát igen, akárhogy is volt, azért ez gáz :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gáz-gáz. én sem szavazok soha, sőt sztem még egyszer sem szavaztam. Az elsőnél sem. Már csak az érdekekre lennék kíváncsi :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

na mek. értem jöttek, lelépek
szép estét mindenkinek 8) :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vica: Neked is milyen kicsi pocid van :D !!
Én csak irigykedem rátok ... Már most bálnabébi vagyok, mi lesz később :(!
Nemlajos: A fiam épp most tolta be a tejbegrízt :), én szerencsére nem szeretem!
Bea: Nekem is nagyon tetszik a hajad színe! Barátkozz vele :D!!
Tencsi: 4 és fél hónaposak a csajok! Sztem nem annyira hasonlítanak egymásra, bár én sokkal több képet láttam már Róluk :wink: ! Igaz élőben még nem taliztunk, mert nem itt laknak a közelben :(!

Szép napot!
Vica
wicca

Szerintetek ez mitől lehet??? Ha lehajolok, pl. bele akarok bújni a nadrágomba, akkor alig tudom a lábamat felemelni. Az ágyékom táján belül fáj, nyomást érzek. Ha állok, akkor nincs gond, fel tudom emelni. Lehet, hogy a baba nyom egy ideget????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti, szerintem valószínű, de hogyhogy nem tudod felemelni? Nem érzed, vagy csak kényelmetlen?

papillon, az érdekeket én se láttam át, de beleolvastam a fórumukba, és hát logikus, Tamara harmadszor állt, mint a legkevesebb szavazatot kapó, és ha ő marad bent, akkor kevesebb a lé, hiszen kevesebb a rá szavazó. Vagy valami ilyesmi. :roll:
Szavazni én se szoktam, lassan már mint polgár se 8) :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Érezni érzem, csak fáj, ahogy emelem....
Megasztárhoz annyi, hogy én már unom őket. Az egyik csak swinget énekel, a másik csak musicalt, a Lüszit nem bírom, sztem nem odavaló...Legjobb a Tamara volt. Szerintem. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Köszönöm mindenkinek a hajas kommenteket, már kezdem szokni, Kuklika, varratva nem lett, ez a sajátom :D

Bevittem a táppénzes papit, kolleganőm megbíztatott, hogy ha havi elszámolásba tesznek, akkor lehet Februárba kapok először táppénzt, és akkor Januárban éhen halok :roll: ?

Tényleg édesek a kicsik, csak azt nem értem, akiknek már van 1-2 édi tesó, az miért nem rak fel több képet a lurkókról, olyan jó nézegetni őket!!!

Megnéztem a Megás cikket, gáz. Lüszi viszont nem énekelte rosszul ezt a népdalt, csak most néztem, mert én táncot nézek Szombaton.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tehuti nekem pont ugyanilyen volt, felemeltem a lábam, és fájt a hasam alja, és ez még keményedésnek se nevezhető, mert csak akkor, kérdeztem az orvost, hogy ott lehetett-e a baba, és azt mondta lehetséges, igen!

Szóval semmi gond, sztem :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Akkor Bea kívánságára íme egy ma esti kép :)Panna és Bulcsú internetezés közben :)
Kép
Itt Pedig a feladvány :wink:
Ki kicsoda a képeken?? Mindkét gyerek kb 3 hónapos a képen :D
1.Kép:
Kép
2.Kép:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hát Vica sztem a második Panna, az első Boti...

na? de nagyon helyesek :D

KépKép
KépKép
adryn

Hú, de édesek!! Még képeket!!!

Vica, én nem nagyon tudom megállapítani :oops: , én először fordítva tippeltem volna, mint Adry, de szerintem is úgy van, na kíváncsi leszek..

Komoly internetezés közben...mit néznek ilyen elmélyülten, édesek nagyon :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ti tapasztaltátok már hogy úgy rúgott a kicsi, hogy teljesen kinyomta a hasat, hogy szabad szemmel is rendesen látszott, ahogy kiemelkedik? Akinek van már gyerkőc, az biztos, én meg csak néztem :oops: , de tök jó érzés volt,

remélem holnap is lesznek tesó-képek :D jó sok

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok

Remélem befurakodhatok ide közétek :)
Én is márciusra várom babómat:) Már egy ideje itt vagyok a bebeneten,mert a 20 év körüli kismamik topicban vagyok :)

bea1978: Én vmelyik nap éreztem,hogy úgy rúgott,hogy megfogtam a szerintem a sarkát :)
Annyira jó volt :) Nekem az első babám:)

Remélem nem zavartam...

Szép Babavárást Mindenkinek!!

Kép

Kép
nyuszitappancs

wicca :) Most látom,hogy egy idősek vagyunk :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Üdv itt nyuszitappancs! :)
Ha van kedved, hozz pocakfotót, kíváncsian várjuk, hogy melyik klubunkat gyarapítod :wink:

vica, szerintem első Bulcsú, a második Panna (nem hagyom, hogy a szájbeszippantás befolyásoljon!!! :twisted: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nyuszitappancs: Befurakodhatsz :D!!! Üdv itt (is)!! Gyere majd hozzánk is ám! Vonalzó szerint egyidősek vagyunk, de Te 1 egész nappal későbbre vagy kiírva! :wink: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

vica: Nagyon édesek!!! Sztem is első Bulcsú második Panna! nyertünk, nyertünk :D??? Olyanok mint két tojás!!!! Nagyon hasonlítanak egymásra :shock: :lol: !!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Papillon: Nem felejtettük ám el, h Te jössz egy pocakfotóval!!!!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Úgy látom annyira nem volt nehéz a feladványom :? :D
Igen! Az első Bulcsú a második Panna :D Tényleg hasonlítanak és hasonlítottak egymásra főleg kiskorukban, csak az volt a különbség (na meg most is ) hogy Panna már akkor jó húsban volt :lol: Pedig látáttok volna mikor megszületett (2740 gr 48 cm) csak a csont volt meg a bőr :D
Amúgy az apjukkal néztek valamit a youtube-on, míg én vacsit készítettem :)

Üdv közöttünk nyuszitappancs!!! Várjuk a Te pocakfotódat is :)

Az én napom ma elég szarul indult, mivel Panna szokásos hisztijét adta elő :cry: nem akart öltözni, persze Apa meg nagyon sietett mert időre ment vhova, úgy hogy volt kiabálás is :oops: És ilyenkor úgy sajnálom, hogy nem voltam türelmesebb, csak abban a helyzetben egyszerűen tehetetlen vagyok. Ha látnátok milyen makacs tud lenni, szerintem még mindig ott csücsülne a kövön ha fel nem öltözteti végül az Apja.
Katka neked már nagyobbak a lányok, nálatok nem szokott ilyen lenni? Én azt gondoltam, hogy majd olyan 3 éves kor körül (azt mondják eddig tart kb a dackorszak :roll: )ez abbamarad, de mintha egyre rosszabb lenne :?
Na bocs hogy ilyennel foglalom a helyet a topicban :roll:

Majd még keresek tesóképeket :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

wicca: dógozok rajta, csak vírusos a gépem, most meg nem műxik a kártyaolvasó. 9-től oktatáson vok :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Na, sikerült a dolog. Íme 2 ma reggeli kép:

Kép
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

a hátteret kérlek ne nézzétek, nem itt alszunk, ez főleg a kutya szobája, no és innen akarunk már NAGYON elköltözni :? amúgy ott a kiskuty is a kuckójában :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Üdv nyuszitappancs!!! Látom Te is a fiúkat erősíted:)

Papillon: sokat nőtt a pocid, aranyos! A háttér még lesz rosszabb is, ha majd a gyerek pakol(kicsit még később lesz, de lesz)

Nálunk is még tart a felfordulás, már kb. 1 hónapja készül az ici-pici szoba. Remélem már csak pár nap és rend lesz.

Bea:az én Titim nagyon rugdos, látszik is nagyon, hullámzik a pocakom. Valamelyik este apa simizte a pocakomat és annyira megörült neki, hogy kb. 1 órát produkálta magát! Mi meg csak nevettünk:))) Ő pedig azért is csinálta, nagyon jó volt!!! Azóta ez az esti program, ha itthon van apa.

Kép
milky

Végre nálunk is leesett az első hó! téli gumi 0. Ja, és be sem indult az autó...... akuumlátor hiba. :((((

Kép
milky

Végre nálunk is leesett az első hó! téli gumi 0. Ja, és be sem indult az autó...... akuumlátor hiba. :((((

Kép
milky

Minden Katalinunknak Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!
Kép Botka&Katka&Tekla
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Nyuszitappancs (jó a nickneved :) ), üdv közöttünk! Mesélj egy kicsit többet magatokról. Hogy telt az eddigi babavárás? Ebben a topikban is van egy szemérmetlenül fiatal, 20 év körüli kismami: Moncsi.

Bea, éppen tegnap röhögtünk apával a hasamon, úgy hullámzott, mint a víz felszíne szélviharban. Kiscsaj nagyon látványosan aktív volt :) Eddig ilyet nem csinált, vagy legalábbis nem vettem észre...

Papillon, keresem én az a hájat, keresem a hasadon, de nem nagyon látom! Gyönyörűszép a pocid! Még neked sem túl nagy!

Vica, nagyon édesek a gyerekeid. Hiszti: én úgy tudom, hogy óvodáskorban még elég gyakran előfordul. Boldogok azok, akiknek csak 3 éves korukig hisztis a gyerekük. (Szerintem ezt csak a szülők vigasztalására terjesztik :) ) Ráadásul oviskorban szerintem már okosabban is csinálják a hisztit...
Én is néha elvesztem a türelmemet, és kiabálok vele, amikor Samura rájön az ötperc, de leggyakrabban magára hagyom - persze csak ha épp megtehetem, mert pl. nem kell épp sietni valahova.
Egyébként elképesztő, hogy picinek mennyire hasonlítottak egymásra a gyerköceid. Én nem tudtam volna eldönteni a fotók alapján, melyik-melyik.

Csajok, talán Kukli írta tegnap (ha nem, akkor bocs), hogy napok óta rossz a gyomra. Na nekem tegnap volt egy mélypontom. 4x hánytam kb 3 óránként, egész nap semmi sem maradt bennem, ilyen eddig még nem volt. A legrosszabb napokon a terhesség elején is max 1-2 kellett reggel ellátogatnom e célból a mellékhelyiség felé. Közben folyamatosan éhes voltam, áhhh, borzasztó volt. Estefelé a 3 db háztartási keksz fél almával és B6 vitaminnal végül velem aludt, de szerintem ennyi... Hogy ez mi lehetett? Ma sem teljesen OK a gyomrom, de a tegnapihoz képest egész jó. (Kefírt nyomok most kiflivel)

Hú, és a kiscsaj most már nagyon fura helyekre tudja betenni a végtagjait. Éjjel egyszer csak úgy elkezdett szúrni az oldalam, h azt hittem bepisilek.. Végül addig forgolódtam, amíg arrébb ment, nem tudom, mit találhatott el, de nagyon sz*r volt.
No, panaszkodást így reggelre abba is hagyom...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?