Boldog névnapot kívánok minden fórumos Katalinnak!
Zsófi!
Hát Hajnoca, ez tényleg nagyon sok vizsga!
Mamaleszek, sztem se lődd el a csodatesztedet, jó lesz az emlékbe, vv után, ahogy írtad!

Amúgy tüneteidet irigylem.
Brizo, Nem tudom B-nek mi baja volt a 16 tüszikével. Én kifejezetten örülnék neki. Jó, tudom, túlstimu meg minden, de mégis jobb 16, mint 1 !
Vkrisz, hol olvastad ezeket a csodababás történeteket? Én is szívesen olvasgatnám őket, hátha jobb kedvem lesz. (Ez a satnya kis hó se vidít fel)
Rólam: Brizo, Vkrisz, igyekszem nem nega lenni (ha már a tesztem az lesz

), de elég nehéz. Hőm csak 36.9 23.cn, 8 DPO-n, se cicifeszülés, se szurkálás, semmi. Náthám javulgat, de a változatosság kedvéért hátul a bölcsességfogamnál beduzzadt az íny, és nagyon fáj (ezzel kínoz évente- félévente, kb 10 éve erőlködik, hogy kibújjon, bár már majdnem kint van teljesen. A másik oldalon le kellett égetni az ínyt róla, mert ugyanez volt a helyzet, ha nem rosszabb). Bocsi hogy nektek panaszkodom, de Apika megint itt hagyott 5 napra, és nincs aki vigasztaljon (ő már csak csóválja a fejét, hogy mindig van vmi bajom). Megvigasztalnám magam valami fini kajával (ilyenkor ezt szoktam), de fáj az evés, így ehhez sincs kedvem.