Andi! Szívesen, bmit máskor is. Viszont annyira nem hiszem, hogy tökéletes, pl elfelejtettem a track listát (mert magamnak is lusta vagyok), és van egy apró hibája. Asszem a 10es szám megelőzi az 1est. Anyukádnak meg csak +++++++++!!!
Vica, ha tkp vissza sem rendeltek Lilivel, akkor sztem arról is szó lehet, hogy "nincs diagnózis", azaz a tágulat csak úgy spontán kialakult, és mint ilyen, meg is szűnhet valóban. Nálunk sajna már most, a magzati uh-n is jól lehet látni, hogy biza oka van Janka vesetágulatának. Legutóbbi uh szerint lehet, hogy nem is egy...

DE. Fel a fejjel nálunk, mert csak így megy. Továbbá bízunk abban, hogy olyasmiről van szó, amit egy beavatkozással elintézhetnek, és akkor ugyanolyan alapról indulhatunk, mint bárki más.
Etenci, nos dióhéjban, amit Vicának is írtam. Nekünk egy kicsit gyakrabban kell uh-ra járni, és sajnos gyomorgörccsel. De már kezdek hozzászokni, és a tény, hogy úgysem tehetek semmit ellene, talán megnyugtat minket.

Meg ugye itt van Vidadoki józansága és az egész hozzáállása, így baj nem érhet bennünket.
Tigrincs, nos... hm. Janka nem egy bajnok. Benedek is "ilyen" volt magzatként, aztán kijött, és nem bírtunk vele...

Egy kicsit még meg is rémisztett, amikor 4d-n doktornő megkérdezte, hogy "ez a baba mindig ilyen keveset mozog?". Szóval van, hogy este 10ig konkrétan meg sem bökdös, kismaszat.
Zsofesz, most nagyon vacak lehet barátnődnek. Így ismeretlenül is minden együttérzésem. Borzalmas dolog a kruppos roham, és vajmi keveset enyhít az, hogy azzal vigasztalnak, hogy kinövi. Bene köhint egyet, és megmerevedünk. Ilyen ez... De pár hónap, és az idő tényleg megoldja, most már mi is "könnyedebben" állunk hozzá a dolgokhoz, nem mellesleg úgy érzem, felkészülten, már-már készenlétben.
Dilemma nálam is ezerrel megvan. Itt van Benedek a maga kruppjával, és akkor jön Janka, akiért már most reszketnem kell, hogy a lehető legjobb körülmények között jöhessen a világra, pl ne túl korán...

De minden alkalommal azt mondom, hogy így lesz a legjobb. Nem véletlen, hogy még szinte el sem döntöttük, és jött... Így van rendjén. Sőt a minap Férjem azt mondta, hogy amennyiben lesz 3aska (???), akkor Zakariást akar.
Veronikusz, ezek a nők!!!!!!!!!!!