A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

lesz a dm-ben is ilyen asztali naptár a saját képeddel akció 1490-ért!!még csak most megy nyomdába a prospektus, csak azért tudom mert az uram az operátora :D
csengeandi, mire mi észbekapunk te már meg is jártad az ikeát!!sokan voltak?
Vendég

Csandi, ez a DM-es naptár cucc jó dolog, meg olcsó is, csak ott neked kell szerkeszteni egy letöltendő progival, ami szerintem eléggé macerás, és bonyolult is, legalábbis nekem magas! :( de köszi az infót ;) más nem lesz akciós!? :) vagy félreértettem és ő nem a DM-nek, hanem a cewe-nek az operátora, vagy mi!? :)

szuri, szerintem hármat nem adnának (kivétel a rota, mivel az nem szuris, hanem szájon átos), mivel nincs több combi, ahová szúrnák a tűt, legalábbis nálunk így különböztetik meg az oltást, hogy egyikbe a kötelező, másikba a pneumo, és ezt eddig mindig így csinálták, szóval gondolnám, hogy van jelentősége.

Boni, köszi a gyurmás pontosítást! meg fogom próbálni! :) csak a gyereket kell rávenni, hogy ne szorítsa ökölbe a kezét! :)

Ritus, jó, hogy jöttél, reméljük, hogy Zorka tényleg átvészelte a kórházas sztorit, meg minden egyebet!

Katica, Pistikének azért kell fogyózni, mert a születési súlyához képest nőtt nagyot!?

ja, és még egy ajándék ötlet, bár erről szerintem már mi is lekéstünk! :( van a kismamában egy új rovat, ahova be lehet küldeni a babák fotóját és azt leközlik majd az újságban, és arra gondoltam, ha megjelenne a decemberi számban Beni fotója, akkor azt is meg lehetne venni a nagyiknak, mint emlék! :) vagy januárban, mert akkor ünnepli mind a két nagymama a szülinapját!

sophie27

Zsófi köszi, stramm kis csaj :)

Elkezdtem ezt a naptár témát, mire kiválasztottam minden képet, feltöltöttem, szétkapcsolt ez a sza*....... net.
Na majd holnap újra

Kép
rituspoc

Ritus, azt hittem, hogy az volt a gond, mire kiválasztottad a képeket, mert anyám mindig ezzel jön, hogy ő nem tud sosem választani, hogy melyiket hivassam elő neki!

Ági, nagyon tündérke Lili, ahogyan fintorog! :)

na, az én fiam bezzeg... tegnap megint volt nyüglődés a pocak miatt, már azt hittem, hogy vége ennek a korszaknak, de úgy látszik a rakott krumpli még mindig képes megkínozni, aztán adtam neki SAB simplexet kiskanállal, végül a kiskanalat is odaadtam neki, és hát íme az eredmény...

Kép

illetve egy másik kép, amit apa fotózott... a fülét érdemes figyelni! :)

Kép

Csandi, láttam ám, hogy Csengéd hogy bandázik Lilivel, ő is nagyon tünemény, mint ahogyan az összes babóca is! :)

sophie27

ZSófi látom kanalasítja a fülét Beni :wink: ezek a szemek...

a dms is olyan szerintem, imnt amit én csináltattam, meg a rossmannban is

ZSófi küld bea Storyba :wink: http://www.storyonline.hu/horoszkop_het ... opja/4772/
Vendég

Sziasztok!

Alma nem kapott oltást ma, de nem csak a takonykórsága miatt, hanem mert a doki nem is volt a tanácsadás így elmaradt.
Viszont kapott szirupot, calciumot, meg egy másik orrcseppett. Ha nem javul az állapota akkor csütörtökön kell visszavinnem. :cry:
köszönjük a rágondolást és reméljük, hogy hamar megyógyulunk, mert mi is mennénk haza a hétvégén és én nagyon szomorú lennék, ha nem sikerülne. :(

Zsófi2: Nekünk is szokott zöldkakink lenni, pedig nemeszünk mást csak anyatejet. Nekem is azt mondta a védőnő, hogy ez normális

Katica: Sajnos nem sikerült feltölteni a recepteket.Folyton azt írja ki, hogy hiba. nem értem, pedig most már több mindent kipróbáltam és sehogy sem akarja. Majd megpróbálom egyesével bemásolni.

Boniko: Köszönöm a tippet majd megpróbálkozom vele.

dadomi: Telis tele van a melkasa megint piros pötyökkel és ugyan az lesz belölle mint korábban volt a száraz bör. A védőnő is mondta, hogy így kezdődik. Valószínüleg a paradicsom váltja ki. Legalább is most erre gyanakszunk. :(

sushy
: Sajnálom, hogy nem tudtál elmenni a hordozós hétre. Én most próbálkozom a kendőzéssel és már sikerült ma kimennem vele jól viselte visszafe el is aludt :D

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

sziasztok

mi is megvagyunk, de nagyon ritkán tudok csak nethez jutni.
winona: nálunk is csak egyszer van kaki egy héten, azt mondta a doki néni hogy ha nem feszül, vagy kemény a hasa, hanm laza, akkor felhasznál mindent a tejből és ezért nincs kaki. nekünk
laevolac szirupot tanácsolta, de végül nem használtuk, a 8. napon megjött magától a kaki.

puszi mindenkinek

Lei
lei

Kép
lei

Szuper volt a torna, ajánlom mindenkinek. ÁEK, kedd 11 óra.

Boni, én is így gondoltam (hogy a frufru elég lett volna), mikor végigtoltam Emma fején a gépet, de akkor már késő volt. Viszont most már így is nagyon tetszik.
Remélem Zsigi nem pártolt el azért tőlünk :wink:

Na megyek pelust mosni.

sushy

Csabi helyes, kis toka muki :lol:
sushy

hali Lei! nagyon édes Csabika, és mekkorát nőtt!

most akkor mi legyen a héten!? eléggé ramaty idő van, és sajna még nincs téligumink... lehet, hogy tolni kellene, nehogy bent ragadjunk apával, meg gyerekkel... nem gáz?

sophie27

Sziasztok!

Na megvolt a füllyukasztás, de végül egy közeli kozmetikában inkább belövettem mint lyukasztattam a védőnőnél. Egyszerűen nem volt merszem lyukasztatni, a gondolat hogy tűvel átszúrják....már komolyan rosszul voltam reggel annyira ideges voltam. Aztán felhívtam a védőnőt, hogy akkor mi legyen és ő ajánlotta a belövést. És tényleg csak két másodperc volt az egész. Volt egy kis sírás, de hamar abba hagyta, és aztán már mosolygott is magára a tükörbe. :)
Annyi, hogy most egy hétig orvosi fém fülbevalót kell hordania, és csak aztán lehet betenni az arany fülcsit amit vettünk neki. Remélem nem fog begyulladni! Mindenesetre kamillázom és figyelem.

Csenge,
Még nem biztos, hogy mi olyan képkeretet veszünk, még gondolkodunk, de ha mégis mellette döntünk, akkor a márka döntést a férjemre bizom :wink:

Sniky,
Köszi az uszis linket, lehet, hogy néhány hét múlva csatlakozunk, de most a fülcsi miatt várunk egy kicsit.

Ritus,
Gratula az unokatesódnak! :)

lei,
Örülök, hogy írtál. Már akartam írni, hogy mi lehet veletek!! :)

Kép
Kép
dia123

Ritus, én is gratulálok a rokon babához!!!
ei, Csabikának is boldog hófordulót, tegnap kimaradt :oops:

yuyu79

Boldog Névnapot a Katalinoknak! Mármint Katicának és Belekinek! Van még valaki Katalin köztünk??

yuyu79

Szépek a képek! Csabika, Beni, és Barbi gyerekei is nagyon cukik! Na és Lili is, tök jók a kóstolós képek!!

Ági, nektek a gyerekorvos ajánlotta hogy kezdjétek el a kóstolgatást? Nekünk doki is, védőnő is 6 hónapot mondott, az orvos végzettségű sógornőm meg 4-et, hogy szokja az ízeket... Szóval én még nem tudom, mikor kezdjük, de amíg elég a tej, nem hajt a tatár végülis...

yuyu79

Emma is nagyon édes az új frizkójával!! :-D

yuyu79

Lei, szia:) örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon sokat nőtt Csabika, nagyon helyes kissrác!

Beninek azok a kék szemei:))) nagy nőcsábász már most! Engem levett a lábamról teljesen:)

Julcsi, milyen aranyosan számon tartod a hófordulókat, aranyos tőled! ;)

sniky

dia, szavadon foglak;)

nagyon helyes Lili a fintorgós képen;))

Barbi, Eni milyen segítőkész! nagyon ügyesen süt, megéheztem a fincsi kekszek láttán;)

sniky

Hát, köszi, csak ha már látom a vonalzókon, akkor szóváteszem ;-)

yuyu79

Barbi, most látom csak, hogy nemcsak Eni, de Imi is segített a sütikészítésben;) tüneményesek a gyerkőceid. Imi tök sokat nőtt amióta találkoztunk!

sniky

Tényleg nagyon ügyesek a lányok!! :-)

yuyu79

Ja és én is irigylem a rajzkészségedet Barbi, én sosem tudtam rajzolni :-(

yuyu79

lei szépek vagytok, gyere majd sűrűbebn...

Emma nincs vétózva :wink:
Vendég

csajok!kösz a pihenőszékes hozzászólásokat!veszünk egyet.

Kép
winona

Sziasztok lányok!

Ez a mai nap tiszta kálvária! Reggel 6-kor felkelt magától a banda. Megreggeliztünk, fél nyolcra odaértünk a barátnömhöz, letettem a kölyköket és mentem be a városba a szemészhez. Utóbb kiderült, hogy Eni elkésett az iskolából, na de ez már gyakorlatilag a mindennapok része. :(
Írhatok megint magyarázkodó levélkét a tanárnönek.
Amúgy minden szuperül ment, a barátnöm nagyon ügyesen megoldotta a dolgokat, még meg is ebédeltette a bandát, engem is Enivel, amikor mentem Regöért és Imiért hozzá. :)
Maga a szemész érdekes élmény volt. Nagyon be voltam sózva, de olyan gyorsan ment az egész, hogy hihetetlen. Maga a doktornö nagyon laza volt, bemutatkozás közbe begyürt egy rágót a szájába... Maga a praxis akár otthon is lehetett volna, mint anno az én idömben az 1.sz. Szemészeti Klinika Pesten. Na jó, volt egy-két nem 100 éves darabja is. :)
Kezembe nyomtak egy újságot és egy csupor kávét (utóbbit nem vettem igénybe, mert nem kávézom, sose ittam egy korty alkoholt se és nem is dohányoztam soha) és elvitték Döncit. Mire átpörgettem az újságot és bekészültem a rettegésre, hozták is vissza, hogy kész és most már átjárható a könnycsatorna. És vigyorgott Dönci a nagyon piros szeme ellenére. Felírt orr- és szemcseppet. Itt kezdödött a kálváriám. Egy patikába se lehet egyszerre mindkét cuccot kapni, meg kell rendelni. A sokadik után feladtam. A mi itteni patikánk is ebbe a kategóriába tartozik. Ott azt mondták, hogy megrendelik és este elhozza nekem a gyógyszerszállító. Hát most tüken ülve várok rá, mert pont a szemcsepp nincs meg! Recept meg ugye nincsen, mert azt megtartották a gyógyszertárban. Csak remélni merem, hogy tényleg befut a cucc!

Aztán egy pelenkázási hely megtalálása is a lehetetlenség határát súrolja, de megoldottam. Küldtek ugyan Ponciustól Pilátusig mindenhova, de azért csak meglett az eredménye.
Be is vásároltam még gyorsan és voltam egy fél órát A JÀTÈKBOLT-ban nyálat folyatni, de ez a sok szép holmi az örület határára terel engem. Nem is értem, hogy hogy képesek az emberek ilyen gyönyörüségek között döntést hozni, hogy mi legyen az az egy ajándék, amit megvesznek végül!?

Összességében betyár hideg volt és nagyon csúszott minden.

Niki drágám!

Regö is sütött, csak rá jobban oda kellett figyelnem, ezért nincs kép róla is. Ha már a gyerekek háziasságánál tartunk: egy évesen legkésöbb mosogatógép kipakolása károk nélkül, mosogatás, porszívózás, karalábé kicsi kockára vágása ujjak nélkül, tészta kinyújtása...
Bizonyítékot mindjárt kikeresem. :)

Közben hullik a hajam, mert Eni megint nem hajlandó együttmüködni és másfél órája ülünk a házi feladaton, de még csak a fele van kész. Mondjuk jó sok is. Eurot számolni, 1-20ig számokkal dolgozni, gyorsszámolást gyakorolni, stb. ...

Boniko!

Te is nagyon kreatív vagy!

Ajándék: évek óta fotónaptárat csinálok a családtagoknak. A naptárakat már megvettem, a képeket pedig ma hoztam el, így este el is tudom kezdeni, a gyerekek meg kidekorálják. :)
Csütörtök este adventi koszorú kötése lesz este az oviban, mert az egyik anyuka virágkötö és ö szervezi, pénteken pedig az ált. iskolában lesz barkácsdélután, amire el szoktunk menni. Rengeteg lehetöség van és amit csak 4 gyerekkel végig tudok csinálni, az lesz. Aztán jövö héten mikuláskor ott, ahol a tökünnepünk is volt, szintén barkácsolós délután lesz, ott készül az ajándékok másik fele. Tavaly fából kis mécses házikót csináltak a gyerekek, aztán egy srégen levágott faágból mikulást ill. kis gipszfigurákat festettek ki. A suliban meg csináltunk ajtóra koszorút, filceztünk törpéket, csináltunk facsipeszböl szalvétattartót kis papírfigurákkal, gyertyatartót, meg tudomisénmégmit.

Dícséreteket köszönöm, de nem érdemlem meg.

Barbi
Vendég

Barbi örülök, hogy barátnőd helytállt és Dönci szeme is rendben van..
remélem oddaért a szemcsepp
Köszi :oops:
Vendég

Sziasztok!
Sajnos nem tudunk menni csütörtökön jogázni,mert Miksát is kidöntötte a nátha.Kapott rá köptetőt meg orrcsepet.Szegénykém annyira nyügös hogy csak kézben van el egész nap.Most sikerült végre ágyba tenni.Pedig úgy örültem hogy végre találkozunk.

Zsófi! Én ugy tudom a Kismamában 3 hónap az átfutási idő!

Ági!Lili nagyon édes a gyümölcslével.
Sajnos nekem Miksa így köpi ki a köptetőt!

Veronika
l.veronika

Most csak pár fürcsis képet dobok a Zsombiról, aztán megyünk is pancsizni. Ez a nap fénypontja.

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Miksának jobbulást!

éppen bababarát szállást keresek családostul, és rátaláltam erre

jó pár éve amikor nyitott a szálloda akkor festettem nekik a gyerekkuckó falát azt hittem már rég nem az van fennt és most olyan jó volt nézni
:oops: ha valakit érdekel...

http://www.karos-spa.hu/public/dl.php?m=14
Vendég

Végre sikerült megszerezni és lekicsinyíteni a képeket a keresztelőről. Elnézést, ha némelyik kép el van fordulva, de ez saját hibámon kívül történt. A képek minősége sem mindenütt a legjobb, de talán jobb mint a semmi.

Kép A keresztszülők

Kép Dédivel

Kép Alma Réka Klára

Kép Ünnepi díszben

Kép Nagyival

Kép Anya és lánya

:wink:

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziasztok Lányok!

Végre idekeveredtem én is. Végigolvastam mindent, megnéztem a fotókat is, ami bearanyozta az estémet. Csak ámulok-bámulok, hogy mindenki milyen kreatív, nem tudom, hogy nekem mikor lesz erre energiám.
Képzeljétek el, hogy ma itt járt a védőnő és meséltem neki arról, hogy Andris "elromlott", mert éjjel 3-4 óránként eszik, nappal meg szinte kétóránként. És akkor azt mondta a védőnő, hogy talán kevés neki a kaja. Így ma kipróbáltam, hogy mind a két cicit odaadom neki és lássatok csodát, amikor a másodikra került a sor, akkor a fiam olyan mohón szopizott, mintha még semmit nem evett volna előtte. Két szopit mértem is, egyiknél 150-et, a másiknál 140-et evett összesen a két mellemből. Kicsit szomorú vagyok, mert anno 180 is kijött darabjából. Nem tudom miért csökkent le a mennyiség, de remélem nem fog elfogyni, mert én mindennél jobban szeretek szoptatni.

Lányok, mennék veletek a csütörtöki jógára. Szoktatok előtte valahol találkozni vagy csak ott a helyszínen? Hol van pontosan ez a jóga az Astoriánál?

Bocs, de most csak ennyire tellett tőlem. Megyek aludni. Jóéjt mindenkinek!

szuszu

Jó reggelt!

Szuszu néha én is két mellből szopiztatok... majd most ha többet szopiztatod (kéthelyről) hátha vissza indula a több mennnyiség

FEluca szépek vagytok, és a keresztneve is gyönyörű :lol:
Vendég

:o)
Vendég

Csandi, sajnálom, hogy nem tudtunk tegnap találkozni, de nekem a "nagyfiam" miatt eléggé kötött a programom. De. 10-kor már az Ikeában voltam és fél 12 előtt indultam visszafelé. Érdemes ilyenkor menni, tiszta pangás volt :) alig lézengett vásárló az étterem is üres volt. Egyetek Daim tortát ha mentek, nagyon fincsi!

Ikeáról jut eszembe, már vagy két éve mindig sikerült pont akkor menni, amikor adventi koszorú készítés volt. Mindent ők adnak hozzá, csak a gyertyát és a szalagokat kell megvenni. Nem tudom idén mikor lesz, de lehet, hogy most szombat délelőtt??

Mom: hallottatok már a Mosolyolimpiáról? A MOM-ban (lehet hogy máshol is?) rendezik minden évben. Fényképeznek gyerekeket és több korosztályban versenyeznek a fényképek a honlapjukon. Nagyon jó képeket csinálnak, persze ha a gyerek is úgy akarja :D Most van, nemj tudom meddig, talán szombatig, 10-18 között a legfelső emeleten az Alexandra előtt. Egy fényképet A4 kapsz ajándékba, és persze rendelni is lehet, fénykép 1000, CD az összes képpel 5000. Tegnap voltunk, ha elindul a szavazás majd küldök linket, hogy légyszi szavazzatok :) és menjetek el ti is ha gondoljátok! Olyan cuki tokás képet készítettek Zsombiról, meg kell zabálni. Ma megyek a CD-kért, majd teszek fel pár képet.

Üdv Lei, gyere néha és mesélj magatokról. Szoktatok sétálni? összefuthatnánk egyik nap. Csabi tényleg sokat nőtt.

Dia, a férjemnek lenne a fényképkeret, így nem kérhetek tőle tanácsot sajnos :)

Virágnak boldog névnapot!

Boniko, te tudsz festeni falra?? Úgy szerettem volna a gyerekszobába valami izgi figurákat festeni, de nem mertem belevágni.
Ha már szálloda: Kolping hotel, Alsópáhok, csúcsszuper. Fűzöm a páromat, hogy vigyen el minket. Januárban 4=5 éjszaka akció!

Szuszu, a pontos cím a honlapon: http://sattva.gportal.hu/gindex.php?pg=13406949

Ma se nagyon lesz időm jönni, de holnap jóga. Ki jön? Utánna Tranzit??
Vendég

Feluca! Nagyon csini volt a lánykád! :lol: Nálunk nem tudom mitől volt olyan száraz Domi bőre. Foltokban totál érdes volt neki, és neki a lába inkább. Mostanában már szerencsére nincs ilyen (kopp-kopp-kopp), talán nektek is elmúlik egyszer. Aztán lehet, hogy nálunk az asztma miatt volt ilyen a bőre (akkor viszont bármikor lehet még :( )

Barbi! Nagyon jól néznek ki azok a sütik!!! A kis segítségeid meg szuperek! :D Én akkor is csak ámulok, hogy 4 gyerkőc mellett mi mindenre van időd és energiád! És a lelkesedésed hozzá!

Szuszu! Nálunk is volt ilyen, hogy két ciciből ettek a fiúk, aztán kicsit később elég volt megint az egyik. Ezen ne keseregj, tudod, minél több inger éri a mellett, annál több tej termelődik! Nem hinném, hogy a tejed lett kevesebb, inkább Andris étvágya nőtt meg. Gondolj bele, van hogy te is jól laksz egy tányér levessel, és máskor meg két tányérral is kevés. Ez a babáknál is így működik :wink:

Julcsi! Annak idején még Daninál én is bedőltem az ilyen dumáknak, hogy szokja az ízeket, meg hogy nem fog megtanulni kanállal enni, ha később adom neki. Hát ez az egész akkora baromság, hogy na! Fél éves koráig elég neki az anyatej, azzal is szokja az ízeket, ugyanis az nem állandó, mint a tápszer, változik az íze, hisz attól függ, hogy te mit eszel. A kanállal meg megtanul bármikor enni. Dani 20 hónaposan evett először egyedül, pedig 4 hónaposan már kapott kanállal (én hülye!), Dominik pedig 16 hónapos kora óta egyedül eszik kanállal, pedig ő fél évig csak szopizott! Úgyis észre fogod venni, hogy mikor akar már mást is megkóstolni a gyereked. Egyébként Dominik még 8 hónaposan is csak max egy üvegnyi gyümölcsöt evett meg vacsira, a többi szopi volt. Csak magadra meg a gyerekedre hallgass, az anyatejnél nincs jobb számára!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

OFF:bátyám bringás videóiról írtam már nektek. Azóta egy másik sorozatot is készít BringaBor címmel. És elkészült egy honlap is, még kicsit kezdetleges (tényleg, ha valaki ért hozzá örülnénk ötleteknek mivel lehetne érdekesebbé, használhatóbbá tenni a honlapot!). Az origon, a videa oldalon vannak fent a BringaBor részek és még lesz folytatás is.
Ha van kedvetek légyszi nézzétek meg és terjesszétek, ha tetszett: www.bringato.hu És ha már a karácsonyi ajándékötleteknél tartunk :) készített DVD-ket, a honlapon meg lehet rendelni.
ON
Vendég

csenge köszi a tippet! :lol:
Vendég

Csenge! ezt kerestem, mármint ez a MOM parkos dolgot... amúgy Zsombit hogyan fotózták? öledben? vagy egyedül oda tudtad valahogyan ültetni!? anno unokatesómék voltak, tényleg szuper, és mi is megyünk, tuti!!! :) köszi, hogy említetted!

most rohanok, mert randink van ma Levivel és Vikivel.

Virágnak nagyon sok boldog névnapot!!!

délután jövök!

sophie27

"Leultettem" a székre, egyik kezemmel támasztottam a hátát, másikkal tartottam a lábát, így a kezem nem lógott bele a képbe.
Vendég

Vendég

Sziasztok! Alma nagyon édes a kis ünnepi ruhájában, gratulálok a keresztelőhöz mégegyszer!

Zéti tavalyi képe is nagyon jó, meg Zsombi fürdős képe is (az egyiken mintha hasonlítana a kicsi lányomra ;-)

Barbi, örülök hogy rendbehozták Dönci szemét... megérkezett estére a szemcsepp??

yuyu79

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!!

Barbikám, a képek nagyon aranyosak, már alig várom, hogy én is együtt süssek Lilivel! Örülök, hogy Dönci hercegünk szeme már jól van, és a szemcsepp is megérkezett remélhetőleg.

Boniko, nagyon jók a karácsonyi ötletek a sóliszt gyurmát én is megcsinálom. Köszi-köszi érte. A rajzaid pedig szuperek, megnéztem, nagyon ügyes vagy!

Köszönöm Lili nevében is a bókokat, imádom a fintori pofis képét.

Ritus, gratula az uncsitesónak!!!

Zsófi, nagyon cukik a Benis képek!!

Lei, örülök, hogy jöttél, már nagyon régen jártál erre, nagyot nőtt Csabika! Valamikor egy tali? Mondjuk csütörtökön te is eljöhetnél a Tranzitba!

Minden Katalinnak és Virágnak nagyon boldog névnapot!!!

Yuyu, én magánakcióba kóstoltattam, senki nem mondta, de már régebb óta dugdosom a kajákat az orra alá, hogy az illatát érezze illetve ezt azt, a kis szájához is érintettem, almát, csokit, ilyesmit. Nem hiszem, hogy egy két kiskanál gyümölcs vagy zöldség lé ártana. És már csak azért is érdemes volt, mert ilyen muris képet vágott. :)

Vera, nagyon sajnálom, hogy nem jössz :( jobbulást Miksának!!!

Andi, Zsombi nagyon férfias !! Lili is pont így falja az öklét fürdés közben, azzal a különbséggel, hogy ő a habot nyalogatja róla :) Holnap jóga, és utána Tranzit!!

Luca, gratulálok a keresztelőhöz, nagyon szép Alma baba! A tesód a keresztanyu? Hasonlítotok...

Szuszu, ott találkozunk a jógán, mert nagyjából mindenki máshonnan jön.

Remélem nem baj, ha teszek fel megint képeket.

Anya punk frizurát csinált nekem:

Kép

Tappancsaim:

Kép

Birodalmam:

Kép

KépKép
columbine

Itt az ebéd jelentkezik és a déli haragszó személyem elöadásában! Ding-dond-ding-dong... :)
Mi már elöre eszünk a malacpersely egészségére, vagyis lencse lesz csipetkével! :)

Ági!

Nagyon édesek a képek és azok akis formás talpacskák, hát! :)
Szemcsepp tényleg megjött! Wouw! Ezt a luxust! Nem kellett még egyszer elcaplatnom a patikába!

Csenge!

Nagyon vagány a kis stúdiós fotó! Ha én otthon lennék, meghívnám a topik összes babáját-mamáját az én kis fotóstúdiómba. Lenne mindenkinek képe tölem. :) Nem is járhatnátok többet a konkurenciához! :)
Még a retust is megcsinálnám, de csak kézileg, mert az jobban fekszik nekem. :)

Majd ha egyszer elökerülünk tartok Ágival és Nikivel egy ilyen akciót, jó? :)

Luca!

Igazi kis hercegnöd volt, nagyon szépek vagytok!

Megyek ások én is képeket, mert megígértem!

Addig is jók legyetek! Itt lefagy az embernek kint az ujja, olyan hideg van.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Annyi minden történt itt, hogy csak megpróbálok reagálni a dolgokra, de gondolom a fele kimarad így is. Előre is elnézést...

A babafotók nagyon édesek, olyan jó nézni a picurkákat, mert mind csodaszépek!

Ági! Sajnálnám, ha a párod mégis Namíbiában kötne ki, tényleg annyi mindenről lemaradna Lili életében. Azért megy a drukk, hogy valami más megoldás is legyen. Azzal persze egyetértek, ha ti nem tartotok vele. A fél év pedig kibírható, ha mindketten akarjátok!

Barbi! Örülök,hogy Dönci ilyen jól viselte a mosásos megpróbáltatást, és túl van rajta.

Gratula az átfordulást produkáló babáknak! Réka még nem áll vele sehogy, csak az oldaláig jut...
Írtátok sokan, hogy nyűgösek a babák, éjjelente is ébrednek az egyébként átalvósok.
Hát Réka is betársult közéjük az elmúlt napokban. Szegénykém ráadásul meg is fázott, amikor vasárnap este Bp-en a panelben aludtunk. Most emiatt nyűgös egy kicsit. Csorog az orra, és persze nem tetszik neki a sok orrszívózás. Rengeteget tüsszög, és köhög is sokat. Úgy sajnálom szegényt. Csütörötökön kapja a 4 hós oltást, hát majd meglátjuk dokinéni egyáltalán beadja-e neki. Mi a pneumósat áttetettük két héttel későbbre, mert most hétvégén Csabim céges kirándulására megyünk, és a múltkori oltás utáni ordítós hétvége nem jönne jól.

Na megyek, mert felébredt a kiscsajszi.
JA, köszönöm a levegőzős hozzászólásokat! VÉgül is RÉka megoldotta a kérdést, mert tegnap is, a is egy óra után felábredt, és akkor behoztam. Persze fázni nem fázott, hosszúújjú body+ plüssrugi volt rajta, beledugtam egy vastag bundazsákba, és betakartam. Fején sityak+ kapucni. Jó kis meleg volt odabent nála :D
Ma kicsit tanakodtam, hogy náthásan kivigyem-e, de itt szépen süt a napocska, így kivittem. Szerintem a jó levegő csak használ neki...

panna1

Ági!
Az utolsó fotón ugye Lili egy felfújhatós "babamedencében"? Én is gondolkodtam ilyenen RÉkának, de amikor kerestem, nem találtam sehol. TUdsz esetleg tippet adni, hol nézzem meg?

JA, kariajándéknak én is naptárat terveztem adni a nagyszülőknek, dédiknek, csak még nem tudom, hol csináltatom...

panna1

Panna, mi az Obiban vettük még a nyáron, nagyon drágálltam a játszószőnyeget és ez meg is védi valamennyire, na meg lehet bele vizet tenni majd. KB. 1500 Ft volt.

KépKép
columbine

Szuszu, ugye Te írtad, hogy nem elég Andrisnak a tejci egy mellből? Nálunk is ingadozó a dolog, van mikor megeszik egy ciciből 180-at is, más napokon meg kell neki mind a két cici. Mondjuk most meg pont jól bekajált, evett először 160-at, aztán még nyűglődött, áttettem a másikra, és abból is benyomott még 100-at. Úgyhogy ez a 260 most a rekordunk, remélem nem fájdul meg tőle a pocakja. Amúgy 160-180-at szokott enni mostanában. Ja és én még mindig mérem rendszeresen mennyit eszik, nekem bejött, mert ha pl csak 100-at eszik, akkor erőltetem hogy egyen még, különben 1-2 óra múlva már éhes lesz...

yuyu79

GOndoltam megosztom veletek az újságot:

A hidegre való tekintettel Rékát egy kis jegesmedve-bocsra cseréltük.:lol: Íme:
Kép
Kép

panna1

Ági! sejtettem, hogy ez vmi nyári vétel volt. Én dinnye akkor nem néztem utána, most meg keresgélek. Na majd holnap megnézem a játékboltot...Azért köszi!

panna1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?