A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

B-M-V

KépKép
viranka

Halihó!

Emese! Drága, bár segíthetnénk valamiben! Amikor Téged olvaslak, szinte eltörpül a mi kis bajunk. Hátha néhány nap múlva már látványosabb lesz a javulás!!!! +++++++++++ hozzá. Az ivás szívószállal sem megy. Vagy ha jégkockát adnál neki szopogatni? Az hűtené is neki. Nem akarakor én okoskodni, csak eszembe jutott. Csak nehogy kiszáradjon a Drága!

Egyébként Bercóval is közelharcot kell olykor vívni. Van egy légzéskönnyítő kúp, amit esténként használunk most, pontosabban csak ő. Tegnap is, amikor észrevette, hogy az jön....
Olyan erő van bennük, hogy nem is hiszem. Ma meg az orrát próbáltam kiszívni, na azzal sem arattam nagy sikert. Alig bírtam lefogni. Én meg hiába magyarázom, hogy nem akarok rosszat, meg hogy csak rövid ideig fog tartani.... DEhát tudjátok. Ma megkonzultáltam magammal a dolgokat. Annyira nem javul Bercó, hogy a múltkor fel nem használt antibiotikumot elkezdtem használni. :oops: Na, az meg nem ízlett neki, meg gondolom annyi nyák van a torkán, hogy a fele vissza is jött egyből. Szegény gyerek, azt hiheti, hogy kínzom. Viszont nem fulladt be az éjszaka, de nagyon sokat forgolódott, köhögött. Egész éjszaka működött a hidegpárásító. Én alig aludtam. Bercó is már megint. Alig másfél órát bírt, biztos vagyok benne, hogy egyre rosszabb az állapota. Most meg megint szeles az idő, ki sem vihetem. Ráadásul Gergő is egyre jobban köhög. Dávidot nem engedem edzésre, mert borzasztó ő is.

Ágica! A mai éjszaka? A 14 hónap alatt én még ilyet nem tapasztaltam, sőt már előtte sem tudtam végigaludni egy éjszakát sem.

Aniko! Tényleg nem tudom, hogy mi lehet ez, de nagyon fárasztó lehet. ÉJszaka több órán át kukorékolni. :? MI is az a homeós bogyó? Sedatif??? Talán, nem próbálod ki? Vagy egy kis citromfű teát? Az is nyugtat, altat. Néhány éjszaka elég lenne, aztán már szerintem nem is kellene. Nálunk csak ébredés, gyors szopi, majd alvás tovább.
dmaggie

Ágica, Isten éltessen Drága!!!!!
dmaggie

Halihó!

Nincs ma a kolléganőm, így mielőtt nekiállok a kiosztott munkának, még gyorsan pötyögök Nektek. Sajna visszaolvasni semmi esélyem, főleg, hogy hétvégén is próbálunk minden időt együtt tölteni, ha már hétköznap alig lehet, úgyhogy be kell érnetek egy kis helyzetjelentéssel.

Meglepő módon Máté 1 hét alatt beszokott az oviba, már legelső nap, másfélóra "ismeretség" után el is ment az óvónénivel aludni. Az azt követő első hét is zökkenőmentes volt, de ennyi idő után összeállt a kép Neki, hogy ez most már rendszeres lesz, és most reggelente azért van pityergés. Szerencsére csak addig tart, míg be nem mennek a fürdőszobába, csak nekem kell gyorsan elhúznom a csíkot, hogy minél kevésbé zaklassa fel magát, alig tudok Tőle elbúcsúzni. De amúgy tényleg élvezi az ovit, beilleszkedett a gyerekek közé, és ha odamegy hozzájuk játszani, nem veszi el tőlük a játékot, nagy jófej. És képzeljétek, többet eszik, mint a 2.5-3 évesek!!!! És szerencsére az óvónők imádják, és le vannak döbbenve, hogy milyen kis simulékony, jól alkalmazkodó manó.
Egy gondunk van: januártól lesz egy rendelet, miszerint 4 évesnél kisebb gyerek nem lehet napi 8 óránál többet közösségben (a bababarát elgondolással nagyon egyetértek), de 8 órás munka mellett ez nem megoldható, így kénytelenek leszünk az ovi mellé még egy pótnagyit is fizetni. Kivagyok!
A munkám szuper, mindenki tökjó fej, nevetünk egész végig. A múltkor az egyik dokinknak műtét közben lecsúszott a nadrágja, így jobb híján kilépett belőle, és alsógatyában, műtősköpenyben operált tovább. Megvan a képzési tervem, február közepére fogok már mindent tudni. Egyelőre spermavitsgálatokat csinálok (nem nevetni!!!!!), a többit pedig tanulom. De nagyon izgi, amikor várjuk vissza a párokat, hogy vajon van-e emelkedett Hcg, később meg szívhang.
És dec közepén még költözünk is, két utcával odébb, egy sokkal nagyobb és sokkal szebb helyre, ugyanannyiért, mint amennyit most fizetünk. Ráadásul a tulaj szerint, ha akarjuk, 2-3 év múlva akár meg is vehetjük!

Most gyorsan ennyi, rohanok melózni.
Betegecskéknek jobbulást, a talis képeket pedig majd meglesem. Sajnálom, hogy nem voltunk ott, de azt hiszem, Máténak is jót tett, hogy végre kicsit hármasban voltunk otthon.

Puszi Nektek!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi, egy csomószor gondoltam Rád, hogy mi lehet Veled. Spermavizsgálat :D

Bercónak, Zsófinak jobbulást!

Rugó felkelt, mennem kell.

Kép
vindolanda

Kooolbiiii!
Ezek nagyon jó hírek. Gratulálok Mátéhoz, a munkádhoz nemkülönben. Költözés :lol: Háát nem unatkoztok, az egyszer biztos.
dmaggie

Sziasztok

Nagyon szépen köszönöm a köszöntést.

Maggie: A ma éjszaka dettó mint a tegnapi és reggel még 9 ig visszaaludt.Remélem nem lappang benne valami :roll:

Kép

Kép
agica1126

Kolbi szijjjjjjjjja :lol: :lol:
Máté nagyon ügyes az anyukájával együtt :lol:
költözés szuper :lol: :lol:

Mesi továbbra is jobbulást Zsozsinak++++++++++++
Nagyon rossz olvasni, hogy megszenvedtek ezzel a betegséggel

Nikolett szép a születéstörténetetek.
Könnyes lett a szemem :roll:

Panndi nagyon jók a képek Zsófikáról :lol: :lol:

Ágica sok boldog 18. születésnapot

Kicsicsibe ma nyűgös, nem túl fotogén.
Ma az a cicás harisnya van rajta :lol:

Maggie :( :( sajnálom, hogy Bercó így belemászott.
Remélem segít az antibogyó+++++++++
Grétike egész ügyes már az orrszívóval. Ma reggel is mondtam neki, hogy mit kell csinálnunk (sajna kicsit meg van fázva, remélem nem mászik bele nagyon) és mászott fel az ágyra, feküdt le és hagyta egy hang nélkül, hogy kiszívjam az orrából a trutyit.

Vindo hosszú tud lenni egyedül egy nap, főleg a tudat, hogy még a fürdés, altatás is a mienk :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gréti ma azt mondta "géta cic"
Képeket nézegettünk és mondtam neki, hogy ott van Ő Gréta cica :lol: :lol: :lol:
Ez után mondta ki :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

nálunk már harmadig napja (7-15ig) karbantartás miatt nincs áram :evil: hihetetlen, hogy egyébként mennyire nélkülözhetetlen egy dolog!
Egyébként nem értem miért télen kell ilyen dolgot csinálni, a konyhában már csak 15 fok van, még szerencse, hogy van egy cserépkályhánk igy azzal tudok 3 szobát füteni, egyébként megfagynánk.

Jaj szegény Emesém!szegény Zsózsó! Nálunk épp most jött meg a nagy étvágy, igy küldünk belőle, megy a vudu+++++++++++++++++++

Evés: hihetetlen mennyiségek csúsznak le mostanság Péterke torkán :evil: 250 ml tápi után két szelet kalács vajjal :shock:

Kolbikám, jaj de örülök neked!!!!! úgy irigyellek kicsit, de jó lehet ismét dolgozni, Mátét jó helyen tudni, Pótnagyi meg majd biztosan akad :wink: Lehet Emese bevállalja a 2 picur mellé :wink: :wink: :wink: IGAZ EMESE?????

Vindo netfüggőség nálam is van, de sokszor ez csak afféle felnőtt dolog inkább igy a gyerek melett, hogy nehogy az ember elfelejtsen kommunikálni. Jó hogy van a babanet egyébként, mert ez olyan mintha itt lennétek velem és beszélgetnénk :wink:

Aniko :evil: de legalább tanultál!

Maggie, nem is tudtam, hogy a citromfű nyugtat :idea: Bár most nagyon örülök, hogy az aluszékony gyerekemből normális lett. Képezeld tegnap is csak ebéd után aludt 1 órát, aztán este 19.30 tól húzta 7.30 ig. Hihetetlenül jó este leülni egy fárasztó nap után!

Heni
KépKép
heni81

Ajjaj, bekészítettem egy adag ruhát, hogy kimosom, de akkor hová teszem a notebookot? :?:

Heni, igen, tényleg jó az egyedüllét ellen.

Most ennyi, megyünk ki levegőzni :arrow:

Kép
vindolanda

Emese: remélem hamar túllesz rajta Zsófi.+++++++
Annyira sajnálom.Én is elpityeregném magam vele együtt.. :(

Kiskolbi nagyon jó lehet ott dolgozni.. :)

Maggie remélem Bercó is erőre kap, és legyőzi ezt a frányaságot.. :evil: Te hogybírod? Tuti te is kivagy.. Sok-sok erőt.. :)

Ágica Boldog Szülinapot. :)
varga tünde

Ágica! Boldog szülinapot!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica, boldog születésnapot!!!

Innen a fürdőszobából :wink:

Kép
vindolanda

Ágica! :( Akkor jobbulást Neked, remélem, gyorsan hat az antibiotikum!
Hát Petra is nagyon kedves, szeretetét kimutató kislány, mint Szeli, kicsit ebben hasonlítanak, ez a talin bebizonyosodott! :) Szeli is sokat ölelget minket, puszilgat, meg paskolja a combomat! :)

Maggie! :( Ne legyetek betegek!!! +++++++++++

Ja, igen Zsófi nagyon édes a hóban! :) Mekkora pelyhek! :shock: Nálunk még mindig semmi... tegnap esett néhány szem kb. 2 percig... :?

Tényleg Sense! Milyen volt a koncert???

Niki szüléstörténetét még nem sikerült elolvasnom. Most is sietek, mert lassan letelik a szokásos másfél óra (alvás)... :roll:

Mesi! Kitartás, nagyon rossz lehet... :cry: És az a legrosszabb, hogy ő nincs tudatában, hogy egyszer ennek vége lesz, szegényke, teljesen kétségbe lehet esve! Sok erőt Nektek az átvészeléshez!!! +++++++++++++

Vindo! Hétvégére sok pozitívat!!! +++
Én is pocakosan lettem netfüggő! ;) Ha már tv-t nem nézhetek... :?

Anikó15! 3 órától... :shock: :(

Vera! BMV :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Kolbi! Szuper, nem lesz gond! :)
Szelinél is ez volt, mikor eleinte Anyuhoz vittem, észrevétlenül kellett kisurrannom, most már integetünk egymásnak az ajtóban! :)
Pfff micsoda rendelet ez... Ezeken már régen is kiakadtam, mert hallottam, hogy az ovikban rossz szemmel nézik (nálunk legalábbis), ha egy szülő fél 4 után megy a gyerekért... Mi meg 5-ig voltunk nyitva, agyaltam is, hogy lesz majd, de szerencsére, most már csak 4-ig lesz az ügyfélfogadási időnk. Meg Apával vagy a Nagyival meg tudom oldani! :)
Költözés: szupi! :D

Gréti nagyon okos, hogy már ilyeneket mond! :)

Heni! Nekem is nélkülözhetetlen már a babanet, vagyis Ti! :) Ennyi beszélgetés kell egy kismamának! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Van áram!!!!!!

Anita még él nem is gratuláltam neked!!!!! Problémamentes várandóságot és nagyon sok örömet az új családtaghoz!!!!!

Regi itt már 3 után alig várják, hogy elvigyék a gyerekeket :evil: pedig szerintem 4 óra volna a minimun! Pesten 6ig van ovoda ha jó emlékszem, én speciell pesten 6ig dolgoztam.

Ágica boldog szülinapot!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Köszönöm a gratulációkat! Kedvesek vagytok!

Ágica! Boldog szülinapot!!!

Kolbi! Örülök, hogy jól mennek a dolgok!

Nikolett! Én még nem is üdvözöltelek! Jó, hogy itt vagy :lol:

A többit máshova...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ÁGICA!!!!!!!!!!!!!!

Kiskolbi! Ezek szuper hírek! :D

Zsozsi száján szaporodtak a sebek, nagyon nehéz etetni, sok mindent élből elutasít, de szerencsére nem levert, nem látszik rajta a tápanyaghiány.
Ma reggel megivott 80 ml tápit, amibe kakaót csempésztem. Ne tudjátok meg, ennek hogy örültem! :cry: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica Boldog Szülinapot!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica, boldog születésnapot!

Ma voltunk dokinál.
Kistesó teljesen egészséges, jól van, picit nagyobb a koránál még mindig, de tökéletes kisbaba :lol: Épp fogta a fejét, nagyon kis édes volt :)
Viszont sokat fáj a hasam, azt mondta rá a doki, hogy tudja, hogy nehéz Zsófi mellett, de pihenjek amennyit csak lehet, ha nem megy, szóljak,megoldjuk, a kórházban csak pihenni kell :? Mondtam, hogy ááá, inkább megoldom, szóval mostantól ha Zsófi alszik, én is pihenek, mert azt is mondta, ez a sok hasfájás nem jó.

Hát ennyi röviden :)
Vendég

Sziasztok!

Maggie: köszi a tippeket, a citromfű-teát holnap kipróbálom, mert nincs itthon.
Viszont van itthon olyan, hogy chamomilla vulgaris 30 ch, erről tud nekem valaki bővebbet mondani? Még nem használtuk, kaptuk valakitől, de nincs ráírva semmi... :?

Kép
aniko15

Köszönöm nektek mégegyszer annyira jól esik!! Puszi

Kép

Kép
agica1126

Ágica: nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!! :D :D :D

Kép
aniko15

sziasztok

Jobbulást minden beteg babónak! +++++++++++++++++++++++++++++
Mi jól vagyunk. Ma is 9 kor volt ébredés ( 5 kor reggeli ) de 5 kor apa kicsit simizte mert nem akart visszaaludni....délben 1 óra alvás után felkelt. Mondjuk hasmenés volt, orrfolyás, fülviszketés, kéza szájban....már látom a fogát lehet át is tört már..bármelyik percben jöhet.
Köhögés egyre jobb..hurutos..de kevesebb..lassan mindeketten kilábalunk ebből.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kiskolbi: Nagyon szupi hogy Máté ilyen ügyes..a munkád ilyen klassz.
Persze érthető ha végre 3-asban tudtok időt tölteni...az nagyon fontos.

Új rendelet???? GÁZ! :evil: így segítik a dolgozó anyákat! Marha nagy segítség!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Ágica Boldog Születésnapot!

Zsozsinak Bercónak,Grétának,Nolkának
Mennek +++++és a többi manónak is hess-hess betegség.

Kolbi!
Hát igen ez jó is meg nem is.
Jó hogy van munka de rossz hogy távol vagy Mátétól.

Panndi!
De jó babuci :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ágica! Isten éltessen sokáig :)

Mesi: Borzasztó, amin keresztül mentek, még olvasni is rossz :( Sok puszi Zsófinak és remélem , hogy hamar meggyógyul ++++++++++

Maggie: Bercónak és az egész kis családnak mielőbbi gyógyulást!+++++

Anitja: Csodás a kis Picúr, szívből gratulálok Hozzá! :)

Kolbi:De jó, hogy jelentkeztél! :) Örülök, hogy jól vagytok, Máté nagyon kis ügyi, hogy ilyen hamar beszokott :)

Panndi: Zsófi tüneményes! De jó, hogy Kistesóval is minden ok :) Helyes, tessék pihenni :)

Nikolett: Üdv itt! :) Várjuk a képeket , szólj, ha segíthetünk :) :wink:

Móni: Géta cic :lol: :lol: Tündéri :lol: :lol: Olyan szupi képeket csináltál Mátémról, megteszed, hogy átküldöd? Puszi érte!:)

Mi jól vagyunk, csak a szokásos: mindig megyünk valahová. :) Vasárnap például Halász Jutka koncerten voltunk, annyira jó volt, gyerekkori álmom valósult meg 8) :lol:
Lujzika (mosó-szárítógép) jól dolgozik, ennek köszönhetően, most napok óta vasalok, amíg Máté alszik. Fogacskák nálunk is jönnek, most hátrébb láttam az őrlő fogai jönnek, néha felsír emiatt éjszaka, de nem vészes szerencsére.
Most csak ennyi, fiúk mindjárt végeznek a fürdéssel. Jó éjszakát!:)

KépKépKépKép
meryke

Lányok, most nagyon szeretnék sok vudut! Zsozsi alig evett ma, kevesebbet is ivott, mint szokott, sokkal nyűgösebb volt, és már 7 óta alszik...
Este alig mosolygott.
Nagyon féltem, a szája egy katasztrófa.
Próbálok nem kiborulni előtte, de ez nagyon nehéz.
Olyan nagy fájdalmai vannak, és azt sem tudom, hogyan segítsek.
Most is itt sírok.
Remélem aktivizálja magát a boszitopik, és holnapra jobb lesz a helyzet.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, Emese, en nagyon-nagyon kuldom a sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ahogy mar irtam, en is tulestem ezen a nagylanyommal....szornyu volt, de hidd el, vege lesz!!En is csak sirnek, ma Rania raejtette a labara a dognehez marvany fuszer-mozsart, hat vele egyutt sirtam....szegenynek az indurka-pindurka nagyujja veralafutasos lett... :cry:
Vendég

Emese: mi mindannyian szorítunk Zsófiért, hidd el, kilábal belőle, és újra jókat fog enni, inni, mosolyogni :wink:

Kép
aniko15

Emesém! Szerintem ez lesz a mélypont. Aztán már minden nap, minden óra jobb lesz. Tudom, nagyon fáj most Neked, hogy így látod a kicsi kincsedet. (Tessék, már pityergek is). Nagyon sokat gondolok Rátok én is. Gyere és panaszkodj bátran, tudod, mi mindannyian nagyon szeretünk és támogatunk. Várom azt a hsz-t, amikor azt írod, hogy először mosolygott v. evett valamit Zsozsi!Nagyon ügyes, erős mami vagy! Kitartás, már közeledik a 10. nap.
dmaggie

Móni! Cicád már tudja a nevét :lol: :lol: . Annyira ügyes. Bercó leggyakrabban a nem-et mondja. Mostanában mindenre. Evésre, alvásra, stb.

Tünde! Köszi, én egyelőre bírom. Bár tegnap éjszaka nagyon fájt a torkom, köhögtem is rendesen, keveset is aludtam, ma fájt a fejem, de ez nem nagyon vészes. Egyébként is az anyukák csak ritkán dőlnek ki. Próbálkozom, igyekszem gyógyítgatni a fiúkat. A nagyobbakkal nincs sok baj, leginkább csak köhögnek. Ma jó sok citromos, mézes teát itattam velük + kaptak grépfruitcseppeket is. Kissé javult a helyzetük. Bercónál ezt még nem tapasztaltam. Este is olyan üvöltést vágott le, hogy csak lestünk, szerintem pici korában nem csinált ilyet. Egyszerűen vígasztalhatatlan volt.
dmaggie

Drága Mesikém, te nagyon erős anyuka vagy, egyike a legerősebbeknek közülünk, túl fogtok esni ezen!!!!
Nálunk ha nem eszik Péterke semmit, tápit lenyeli mindenképp. Ti hogy álltok a tápival??? a cumi lehet nem bántja nagyon a száját. Én szokatam pépet is higra csinálni üvegbe, mert volt olyan mindent cumisüvegből kérek korszak. Még a főziket is úgy itta :shock:
Megy vudu+++++++++++

Maggie gyógyuljatok meg hamar!!!!! Még szerencse, hogy te birod!

Móni jaj hát cicád nagyon okos, amúgy totál kész voltam szombaton a kiscsajtól, hihetetlen, hogy egy pillanatra sem áll meg:-)

Csajok képzeljétek Péterke ma megevett 2 palacsintát :shock: hihetetlen mennyiséget bir enni :shock:

Mai kaja: 250 ml tápi 6kor
2 szelet kalács vajjal 9kor
nem túl sok tökfőzi ebédre
2 palacsinta uzsira
krumlipüré befőttel vacsira meg 200 ml tápi
nap közben még megy neki egy kis nasi mindig.
Étvágya szerencsére az van!

Ma is csak 1x aludt 1.5 órat, majd 8kor totál kidőlt.

Főzés: az elmúlt napokban volt gombás csirkeragu, tojásos tésztában sült csirkemell, meg palacsinta. Holnapra kell kitalálnom valamit.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok !

Mesi : megy innen is a vudu ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sok sok gyógypuszi Zsozsinak. Esetleg nem tudnál fotót csinálni Zsozsiról, hogy milyen is ?
Tudom nagyon nehéz de ez csak jobb lehet.

Mi amikor Ádi nem karat enni és inni akkor Panadolos vagy Nurofenes fecskendővel adtunk neki tápit vagy vizet.
Az hiszem a már Viranka is ajánlotta.

Én nekem is össze szorul a gyomrom ha rátok gondolok. És a nap minden szakába eszembe juttok.

Gyógyulj Zsozsika !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na lépek aludni.

Jó éjt mindenkinek
20200310173350

Mesi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ma már jobb lesz hidd el :wink:

:arrow: gyerekeim teljesen megbolondultak :( ma már mind2 5 előtt fent volt :evil:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Mesi!
Nagyon szorítok,hogy ma már jobb legyen,
Zsozsinak küldöm a sok++++++++++és neked is mert nagyon rád fér.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Zsoszinak mennek a gyógyító energiák innen is+++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ma már sokkal jobban lesz.

Viranka :( :(
megnézted a hungarocell vágót?
Átküldöd a linket?
Mikor csináljuk?

KépKép
Kép Kép
l.móni

KépKép
viranka

Viranka ilyesmim van otthon (házi készítésű) amihez nem kapok alkatrészt
Meg rohadt drága :shock:
Én is megpróbálok keresgélni.
Meg, állítolag legalábbis apósom szerint igértek alkatrészt az enyémhez.
Viszont akkor csak jövőre tudunk alkotni :?
De nézek a neten hátha.............

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi: ++++ Jobbulást!!!

Heni: Zsófi négy palacsinát nyom le egyben :lol: Tiszta anyja
:wink:
Vendég

Mikor két éves voltam, egy pálcát dugtam le a torkomon, amiből kiállt egy szög, és felhasítottam vele ott benn pár dolgot (épp elment a mandulám mellett). Napokig nem ehettem.

Amit kanalanként kaptam, az húsleves volt :roll: Ezt próbáltátok már? Lehet írtad, csak nem figyeltem.

Jaj, Emese, remélem meggyógyul Zsófi hamar :!:

Maggie, hogy vagytok ma?

MOst megyek, fel akar rám mászni.

Csak annyit még, hogy mióta teljesen kinn van a 14. foga, elmúltak a rajtam visszaalvások. Szerintem ez lehetett az oka :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!!!!

Kezdem utálni ezt a hideget :evil:

Ti minden nap kijártok a gyerekkel???nekem nincs nagy kedven, mert nagyon macerás :oops: mivel Péterke még nem megy, igy cipelni kell, mert babakocsiba lehet fázna csak ülve, meg nem is akar már ülni benne. Vagyok most én bajban :oops:

Panndi nem semmi :shock: én már a 2 től totál kész lettem :shock:

Vindo fürdőből nyomod?

Emese hogy vagytok????

Heni
KépKép
heni81

Igyekszem vele kimenni. Rugó kinn meg sem próbál járni, így gübbeszkedve vezetem kb. egy óráig naponta :roll: De hát Heni, Te nem gübbeszkedhetsz ennyit, gondolom.

Most a szobában vagyok, valahogy nem érdekli a gép... Nem tudom, meddig tart majd ez.

De biztos elmúlik neki előbb-utóbb ez a gép-mánia, mint Forrest Gumpnak a futós napjai :roll:

Eddig minden csak olyan 2-3 hétig érdekelte. Már a problémás fiókokat sem kell zárni.

Hátha.

Bár a szkennert nagyon ki akarja nyitogatni :arrow:

Kép
vindolanda

Ágica, nagyon-nagyon boldogságos születésnapot kívánok!

Mesi, jaj annyira borzasztó, remélem ma már jobb a helyzet és hamar rendbejön Zsófi, kitartás, és vigyázz magatokra!

Anitja, de szuper hír, gratulálok, Nolkának pedig gyógyulást

Maggie, gyógyulást a kiscsaládnak

Kolbi, de jó, hogy írtál, bár már ezeket a szuper híreket el is mesélted:)

Panndi, szuper, hogy minden rendben a tesóval, Zsófi egy tünemény, palacsinta :shock:

Nikolett, üdv. a topikban

Móni, Grétike milyen kis ügyes

Meryke, h ti mennyit mentek

Viranka, 5 óta? jaj

Na hát mi megkaptuk az oltásokat, 15hós és a pneumot, Robesz meg sem rezdült, hihetetlen volt.
Minden rendben, semmi láz.
Viszont én benáthásodtam, bár mára már jobb, hát igen, ronagálok a kertbe egy szál felsőben.

Na megyek is, mert itt lóg

Kép
Kép
nektarin

Heni, hát ha lehet mindennap, de ma tuti nem :oops:

Niki72, de jó még nem is gratuláltam

Kép
Kép
nektarin

Halihó!

Most gyorsan képekkel, aztán majd folyt. köv.
Buburékolás:
Kép Kép Kép Kép
dmaggie

No, akkor helyzetjelentés: Bercó szerintem jobban van, bár még nyűgös rendesen. Enni még nem nagyon akar, az antibiotikumot utálja, kész tortúra mire beadom, de ettől gyógyul. Most éppen megfagyasztom, miközben alszik. Mindjárt be is csukom az ablakot.
Jó friss a levegő. Éjszaka sokszor ébredt, de nem fulladt be és n.9-ig aludt. Most is éppen szunyál. Lehet, hogy ezt kell majd beosztanom egész napra.

Heni, én is igyekszem levegőztetni minden nap, csak nem mindig jön össze. Nálunk ma a kaja: borsófőzi + maradék marhapöri. Ebből hátha eszik majd. A főzit legalábbis szereti.

Vindo! Hogy, Te milyen jó gyerek voltál. :wink: :lol: Fiúsítva voltál? Rugó hogy halad a járkálással?

Emese! Jaj, nagyon sokat gondolok Rátok! Remélem van változás!!!!

Niki?????

Nektarin! Nagyon ügyes legényke Robeszod. Mukk nélküli oltás, remek. Bercó újabban, ha meglátja a dokibácsit egyből bömböl. :cry: Nem értem, mert az oltások alkalmával meg nem is sírt. Bár utána jöttek a fulladások, a sok tortúra. Ő is utálja, ha a szájába néznek a spatulával. Erre emlékezhet.
dmaggie

Hú, azt hiszem, beszerzek egy szappanbuborék-fújót :D
Nagyon jók a képek!

Igen, majd szkennelek egy fotót mindezt bizonyítandó, csak el kell kérni az egyik tesómtól :lol:

Ritka kislányos példány voltam :lol:

Kép
vindolanda

Nem sírni oltáskor, ez igen...
MI nyolcadikán megyünk majd.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?