Sziasztok!
Hu, de sokat irtatok!!!
Megvolt a fenykepeszkedes, mindenki legalabb haromszor leizzadt a gyerekeimmel.

Regen rohogtunk es szenvedtunk ennyit.

Allandoan el akartak maszni vagy menni, sosem arra neztek amerre kellett volna, csorompoltunk Nekik ezerrel meg odaadtam a mobilomat hogy maradjanak mar nyugton.

Csak jovo het vegere lesznek kesz, majd be kell szkennelnem ugy tudom megmutizni, mar nagyon varom!
Binyek Te meg logsz a kepekkel am!

Mar nagyon kozel vagytok az ataludt ejszakakhoz, kitartas!!!
Banikanak erot, kitartast es a kis Marcinak gyogypuszikat kuldok!!!
Anny: Lanykaid nagyon csibeszek, lesz meg Veluk gondod boven.

Nalunk Anna az aki szazadszor is megcsinalja azt amit nem szabad pedig ott allok mellette es fegyelmezem.
Andi: en ilyen egyutt setalos dologgal a multkori jatszoteres elmenyem utan nem vallalkozom egy jo ideig egyedul.

Tapicskalos Petra jo fej!
Miert kell Nektek ortopedushoz menni? Mi felmentest kaptunk a dokitol mert Alex mar egesz jol nyomja a setat.

Amugy el akart kuldeni neurologushoz ha 15 honapos koraig nem kezdett volna el jarni.
Beszed: nagyfiam ennyi idosen mar mondott szavakat de tenyleg minden gyerek mas es mas. Sajna nem tudok Veluk annyit foglalkozni mint Rateval annak idejen de igyekszem.
Szanet: Nalunk Anna volt a kanalas es Alex a tapszeres de most mar mindket kajatipus megy ezerrel, mindent megesznek. Janka irto huncut, olyan edes, latom Nalatok O lesz a fo kolompos.

Az a kep ahol Rajtad fekszenek annyira cuki!!!
Rebe: szerintem ha allergias lenne arra a gyumolcsre mar latnad ugyhogy nyugodtan adj Nekik masik fajtat!
Tobbiektol elnezest, megyek az agyba!

Jo ejszakat!
Most mondtak a teveben hogy az ossze orszag kozul a spanyoloknak a legjobb minosegu a spermajuk.

Apa irto buszke.