A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem akarom megírni. Ami ma velem történik, az minden,csak nem jó.

Kép
flóra 11

Igen Márti, ez így van! Nem fogadhatsz orvost, mert kb 6-7 éve meghalt egy doki szívrohamba állítólag túlterheltség miatt és a főorvos azt mondta, hogy nincs orvosfogadás. Ami nem rossz ám, eddig én csak jó véleményeket hallottam. Mindenki annál szül, aki épp ügyeletes, de van egy pár doki, aki külön megállapodást kötött az oep-pel és így számlával lehet Őket megfogadni. Ott már annyira elharapódzott a hálapénz, hogy a rendes vizsgálat 10%-ét kérték a szülésért! :evil:

Kép
szilzi

Na, ez az első jó, hogy lett egy laptetőm. :( De ezzel is mire megyek? :(

Kép
flóra 11

Látom Márti ma Tancsu látogatóban járt. Nagyon jók a képek.

Márti jól tudsz kiabálni. És áruld el, hová rejtetted el a babádat? :lol: Mert a pocidban nem látom. :lol:

Kép
flóra 11

Mi a fene van veled Flóra!? Ma még mehetnek a kiskatonák, semmi nincs elkésve!

Megyek pihizni.

Kép
muzsuzska

Akkor a 100 ezer megéri?És ha külön is elvárja?Nekem nem lenne 100 forintom orvos választásra.És kb 5év múlva akármilyen doki is megint mennem kell emlékszik majd arra,hogy őt választottam,vagy újra kell fizetnem?
Mondjuk mindegy mert én Miskolcon lakom és annyit adok amennyit tudok.

Kép
martik77

És most kezdenek el fúrni a házba...................... :evil:

Kép
muzsuzska

Szerintem már minden el van késve. A doki szerint nincs nagyon esélyem már babára. :cry:

Kép
flóra 11

Szerintem a melleim nőnek a hasam helyett :lol: :lol: :lol:

Flóra ugye nincs baj?
Te is mindig azt mondod mondjam el ha valami bánt!

Kép
martik77

Atyaég! Még ez is! A babanet teljesen lebénult!

Mondom,ez nem az én napom.
Teljesen kivagyok lányok. Magam alatt vagyok totál. Ha nincs a család,akiket el kell látni, akkor ma haza sem jövök. :evil:
El vagyok keseredve, csalódott vagyok, dühös, keseredett, kedvetlen. Ordítaniu tudnék dühömben. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
flóra 11

Nincs baj,Márti,majd megnyugszom,idővel....

Kép
flóra 11

Timi, olvasom milyen ügyi anyuka vagy. Csak szépen gyógyulgassatok nekünk. Aztán majd kérünk napi helyzetjelentést. :wink:

Kép
flóra 11

Itt bőgök hangosan lányok. Beszéltem egy másik dokival, hát csak amit így telefonon beszéltem vele... Totál ki van akadva a dokimon, hogy három hónapja szedem a Clostit és nem volt egy uh sem. :evil:

Kép
flóra 11

Most már talán el tudom mesélni,mi történt. A doki ugye berendelt uh-ra. Én kikérem magam suliból, ott a kolléganőknek nem tetszik a helyettesítés és elmentem tök feleslegesen dokihoz.

Kép
flóra 11

Sokat vártam a dokinál,pedig nem volt ott senki. De ugye pont ebédelt. Jó. Mikor bevett, akkor csak ül, simogatja a szakállát és azt sem tudta miért mentem hozzá. Nem értette, hogy a ciklus közepén mit keresek ott. A hőmre azt mondta, hogy jobban is felugorhatott volna. :shock: Hová? :shock: A sz...it neki komolyan! :evil: 36,2-ről ugrott 36,7 re. Hiszen fél fokot ugrott, mi a szent szart akar még! :evil:

Kép
flóra 11

Mondtam, hogy csináljunk uh-t Erre, hát igen,azt lehetne. De nem csinált!!!!! Csak ült és mondogatta, hogy ja ja, mit lehetne csinálni? Tőlem kérdezte! :evil: Én meg mondom neki, hogy csináljunk uh-t, és ha elég nagyok a peték, akkor adjon egy tüszőrepesztő szurit .Erre megint azt mondja, hogy igen, esetleg az még segítene,így talán sikerülhetne a dolog, de megint semmi, csak ül és simogatja a szakállát. :evil:

Kép
flóra 11

Aztán kiment, hogy valamit megnéz. Visszajött, hogy nem talált semmit. De hogy mit keresett,azt nem tudom. Megint kérdem tőle, hogy akkor uh? Erre beköpi, hogy ma biztos nem csinálunk. :shock: Mondom, hogyhogy, hiszen azért jöttem! Erre ő, nem, ma nem nézünk uh-t, majd holnap megnézzük. :shock: :shock: :shock: Mondom neki, hogy de én ma tudtam eljönni a munkából, holnap már nem tudok.

Kép
flóra 11

Erre a doki becsukta a papírjaimat és azt mondta, akkor majd jöjjek menzi után, mert ő úgy látja, hogy ebben a hónapban sincs ovulációm és ez a hónap is sikertelen lesz. Majd menzi után megnéz uh-n, aztán tartunk pár hónap szünetet és utána megcsinálja a hormonképet, amit ugye még tavasszalkellett volna. :evil:

Kép
flóra 11

Egy éves késéssel csinálja meg a vérvételt . :evil: Lányok,én azt hittem ott helyben összeesem és lefordulok a székről mérgemben, hogy akkor ma minek jöttem?????? :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
flóra 11

A doki csak nézett rám, mert én jó darabig nem tértem magamhoz, csak ültem tovább a széken és bámultam a semmibe. Nem bírtam felfogni, amit a doki mondott, hogy ma nincs uh. Majd.Aztán szünet.... aztán vérvétel,jaés hozzátette, hogy majd a hormonszintem alapján eldönti,hogy van-e egyáltalán értelme tovább erőltetni a dolgot vagy nincs. Mert szerinte már nincs sok esélyem a babára. :evil:
Olyan egy fakír, mi a francnak az alapján mondott ilyet, ha semmilyen kivizsgálást nem csinált? :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
flóra 11

Eljöttem tőle és hazafele leírtam a telefonszámát az egyik magánrendelőnek. Délután felhívtam, lesz ami lesz alapon. A nővérke felírta a nevemet, telszámomat és mondta, hogy majd a doktornő visszahív,beszéljek vele, ha még nem vagyok a páciense.

Kép
flóra 11

Felhívott,kérdeztem, hogy fogad-eúj pácienseket, lehetséges lenne-e hozzá járnom. Kikérdezett mindent tőlem,honnan hallottam róla, ki ajánlotta.Én meg őszintén elmondtam neki,hogy senki, csak leírtam a rendelője telefonszámát. Mindent elmondtam neki, hogy kihez járok, babát szeretnék,mit szedtem eddig. Na itt kérdett vissza, hogy tessék,nem volt egy uh sem Clostis hónapok alatt???? Mondom ahogy hallja. Őrülten csodálkozott és méltatlankodott.

Kép
flóra 11

Flóra, eddig nem engedett az oldal ide! :evil:

Ez egy ökör ez az orvos! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Mennyibe kerülne a magándoki? Ugye elmész hozzá? F-el már sikerült beszélned?

Kép
szilzi

Márti, ez a 100e-s tarifa egyszeri szülésre szól!!!! Egy vizsgálat 8.000, akkor egy szülés zsebbe 80-100e, de volt olyan, aki kijelentette, hogy 120e-ért elvállalja!!!! Most meg örülnek ha kapnak 20-30e forintot! És sokkal kedvesebbek! Én legalábbis ezt hallottam!

Kép
szilzi

Helló, mi van, gáz van? :shock: Visszaolvasok.

KépKép
benó

Flóra, engem sem uh-nak! :evil:

Kép
szilzi

Szia Benó!

Kép
szilzi

Közben a kenyerem akkorára dagadt, hogy majdnem kicsurog az edényből. :shock: Még ilyen hatalmasra egyik sem dagadt. Tele van vele a sütő,hozzáér a tetején az üveghez. :lol:

Kép
flóra 11

Na látod! A kenyér is sikerül! :wink: Nem csak rossz történik ma! :wink:

Kép
szilzi

Helló csajok!
Nem tudok még semmit, csak azt olvasom, hogy a Flóra nem akar mesélni, mert nem történik vele jó. És a Zsuzsival mi volt????? Megyek vissza, szevasztok.

KépKép
benó

Mindegy de ez akkor is kuruzslás.Hol van a Hippokrateszi eskü!!!!! :evil:

Flóra nagyon jó,hogy felhívtad a dokinőt.Menj el hozzá és tuti jobb lesz mint ez a vén kecske ezt meg hagyd ott a pi..be. :evil:

Kép
martik77

Szia Szilzi! Nagyon vacak ma a babanet. :evil:

Kép
flóra 11

Ja igen és add meg a kecske nevét felrakjuk az összes fórumra,hogy mindenki tudja mekkora egy FASZ!!!!!!Mert most már tényleg felhúzott. :twisted:

Kép
martik77

Igen lányok. Most már döntöttem. Én többet a vén kecskéhez nem megyek. Bejelentkeztem a dokinőhöz. Hétfőn 14,15-re vár. Nem kell neki semmilyen papír a dokitól, minden kivizsgálást megcsinál, felveszi az adataimat, csinál uht, vérvételt,teljes hormonképet stb. Egy teljes kivizsgálást csinál. Ez lesz 12 000,- Ft.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,közben visszaolvastam. Nagyon örülök,hogy ilyen jól sikerült elintéznetek mindent. Látod,nem iskellett volna annyira izgulni! :wink: És az a május csak úgy hallatszik,hogy messze van,de olyan gyorsan itt lesz az! :wink: :D

Kép
flóra 11

Kecske! :shock: Anyám. Mi van itt? :shock:

KépKép
benó

Annyiért megéri Flóra! Itt egy sima vizsgálat, vagy konzultáció kerül ennyibe! F. mit szól?

Kép
szilzi

Köszönjük Pékasszony ezt akartuk hallani!!! :D

Kép
martik77

Flóra dokija a kecske? Csak ennyit mondjatok. Közben folyamatosan visszaolvasok, megnyitottam még egy oldalon.

KépKép
benó

Igen :evil:

Kép
martik77

Na, nem mondtok semmit, mindegy.

Szilzi, olvastam, hogy anyós megint nem volt százas. Muszáj menni hozzá? :twisted: :twisted: :twisted:

Zsuzsi, nagyon örülök, hogy haladtok, szerintem is próbálkozzatok addig, és a miómákat meg döntse el egy orvos (én úgy gondolom). :D :D

Jó a pocód, Márti! :D

KépKép
benó

F-nal ma még csak futólag beszéltem. Dióhéjban elmondtam neki,hogy a diko egy marha. Ennyit tud,aztán elment a szüleihez. Majd este jön. A doki nénit még nem tudja.

Kép
flóra 11

Benó:Flóra dokija ahelyett,hogy UH-t csinált volna Flórának csak a szakállát simogatta.Kb ennyi a lényeg :?

Kép
martik77

Jaj, Flóra.

KépKép
benó

Szilzi, az anyósod egy komplett elmebeteg. Ezt ő ötlötte ki, vagy a fia adhatta be neki, hogy főzzön meg téged. :evil:
És a szoptatást hogyan oldaná meg a drága mama? A fiacskája kedvéért legyen tápszeres a baba? :shock: Őrület,hogy milyen csökevényes emberek élnek a földön!

Kép
flóra 11

Szabad káromkodni? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Ja,de ha már ilyen okos az anyós akkor a fia szüljön Szilzi helyett,hogy tudja meg mi az a fájdalom.

Kép
martik77

Csak káromkodj én is leírtam a kecskéről a véleményem bocsi érte de a hülyeség az feldühít. :evil:

Kép
martik77

És akkor még a reggelem is rögtön rosszul indult. :evil:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?