A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

sziasztok, csak kutyafuttában olvastam vissza.
Vica drukkolok a mai dokilátogatáshoz!4.
ha ez valakit megnyugtat, nekem azt hiszem a 24. héttől 3100 volt a méhszájam. aztán szülni se sokkal tágabban mentem 14 héttel később... :)

Nemlajos, nyugodtan írd csak ki magadból! erre valók a fórumok, hát mi másra??
a többiek kedves dolgokat mondtak. mindenhol vannak nehézségek, hajaj, és ha meglesz a baba még több van, az első pár hét-hónap nehezebb időszak tud lenni a terhességnél is, pedig az is erőtpróbáló. mondom én, aki egyszer már elváltam, szóval azért van olyan, amit már nem érdemes eltűrni, de ti még nem hiszem, hogy ott tartanátok.
ha pedig a szüleidet beavatod ilyen mélységig, meg el is költözöl, háááát.... sokminden függ attól milyen a kapcsolatotok általában is, nagyon vissza tud ütni, ha visszamész hozzá. de ezt tényleg csak te tudhatod, mi itt a partvonalról nem ismerünk titeket.

más: a kórházi listámat én is elkezdem lassan összeállítgatni. na nem azért mert már szülni akarok, hanem mert elkezdődött az aligmozdulokki- időszak. vezetni nem vezetek, csak emberrel közös autós bevásárlást-programokat tudok szervezni. ezt pedig jól meg kell gondolni, mert utálja a vásárlást :o)

Moncsi, szuper hogy túl vagy a cukorterhelésen :)

Kép
Kép
mamacsibe

Sziasztok,

Nem győzök visszaolvasni,

Tencsi, köszike, jobb
Nemlajos, nagyon sajnálom a helyzetet és drukkolok. Tudom hogy nem valami bölcs mondás, de olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy :wink:
Vica, méhszájdrukk :!: :!: majd írd meg az eredményt
Moncsi, olyan szörnyű volt?
Adry, jó shoppingolást!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tessza, a saturn-mediamarkt és hasonló helyeken érdemes körülnézni kávéfőző után, elég nagy szokott lenni a választék.

Zazzy, én is az édességet kívánom, ezzel is erősítem a lányos tábort :) de kisterhesen meg savanyúkáposztát ettem állandóan, az is igaz :lol:

üdv az új kismamánknak!

Kép
Kép
mamacsibe

hát biztos nem rosszabb mint bárki másnak..csak én ájulós vagyok, és mivel enni nem lehetett, cska még rosszabbul voltam..8 tól délig ottvoltam :S nagyon sokat kellett várni, az a cukros lötty... :? :? fujjj....

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, hogyhogy ilyen sokáig tartott??
jesszus hát nem csoda, hogy rosszul lettél!

Kép
Kép
mamacsibe

hát nálunk a vérvételnél sorszámot kell húzni, voltak előttem kb 30 an, de ott csak fél órát vártam , mert észrevette az egyik nővér hogy kismama vagyok és rögtön behívott... aztán átküldtek valami központi laborba hogy ott lesz a folytatás, kb egy óra és utána behívnak, hogy igyam meg azt a cukros lötyit.... csak az sajnos nem egy óra volt hanem másfél amit én ott vártam :? :? :x és utána ugye kikellett várni azt a két órát hogy utána újra vért vegyenek... haza nem jöttem mert mire hazaértem volna mehettem volna vissza, inkább ott ültem mert az ájulás kerülgetett ... :?
még jó hogy ez csak egyszer van a terhesség alatt..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok :D
megjöttem.. költöttem eleget hogy jó kedvem legyen.. és még szoliba is bementem hazafelé.. hullafehér voltam.. így nem mehetek férjhez:D
megvettem a mikus esküvős estére a mikuruhámat világítós sapkával... majd lefotózom és felteszem... ha nem röhögi halálra magát akkor letámad :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Örülök, hogy jól érezted magad Adry :D Na muti azt a ruhát! Hány percre mertél beállni(vagy befeküdni) a szoliba?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Moncsi, azért remélem bepótoltad az evést :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát :D:D a kórház kis éttermében rögtön kezdtem egy hamburgerrel :D aztán meg egy "kis" nasi :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Na csajok megjöttem a dokitól. Háát nem jó hírrel, méhszájam 3110 lett :( , úgyhogy amennyit tudok vízszintesbe kell lennem. Hát nem tudom hogy fogom bírni. Holnap meg levesz kenetet megnézi nincs-e valami fertőzésem, de annak jó egy hét amíg megjön az eredménye.
Amúgy eddig teljesen ugyanúgy történik minden mint Bulcsúnál, de jó lenne most kórház nélkül megúszni, inkább itthon fekszem amennyit tudok.
Lehet hogy ezekután kevesebbszer tudok leülni a gép elé, igaz a doki azt mondta, hogy félig ülő félig fekvő helyzet is már jó, csak ne nyomja a baba a méhszájat. Most is ilyen pozicíóban vagyok :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn Én nem merek szoliba menni. Állítólag árt a babának. Pedig én is szoktam járni télen.

Cukorvizsgálat kedden nem jött össze. Elmentem a védőnőhöz, vártam 40 percet, mire közölték, hogy aki cukorterhelésre vár, hiába vár, mert múlt héttől a kórházban csinálják és időpontot kell kérni. Ma bementem a kórházba időpontot kérni, kaptam is pénteken 8.15-re. cukros lötty, 2 óra várakozás, és újra vérvétel. Tehát ugrott a jó kis kefir zsemlével. Aztán közölték, hogy a beutalót ne felejtsem elhozni. Kiderült, hogy a védőnőnek kellett volna adnia beutalót, mert anélkül nem csinálják meg. Ezért holnap megint megyek a védőnőhöz. Tök jó lesz :twisted:

Depiseknek kitartás és fel a fejjel!!!

Kép

Kép
rszg

nem árt a szoli ha nem 40 percekre mész. 12 a turbóban nem okoz semmi kárt...

KépKép
KépKép
adryn

jól van lányok, én is alakulok, köszönöm a kedves szavakat, de azért megvárom, hogy viselkedik a Zuram, ha hazajön...

"Lecseréltem" a konyhabútort, ennyit erre még össze tudnánk szedni, szerintetek milyen?:
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

vica pihizz sokat reméljük nem lesz gond ....

nemlajos nagyon szép :) már megvetted vagy majd csak fogod ?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na itten van a mikuruha

Kép mikuruci

KépKép
KépKép
adryn

király a konyha Nemlajos!!! és milyen jó nagy!!! drága?

KépKép
KépKép
adryn

basszus.. a szakállat elfelejtettem :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok, szép estét.

Én is túl vagyok ma egy újabb vérvételen egy új helyen. Szörnyű volt, kismamákat nem részesítették előnyben. Így 2 órát vártam...

Nemlajos: szép a konyhabútor, sajnálom ami a férjeddel van. Képzeld az enyém is tegnap óta meg van bolondulva, bár az előbb már jött volna bocsánatért. Én meg azért sem, próbálkozzon holnap addigra csak ki alszom.

Nekem a méhszájam 3000, az jó? Az orvosom azt mondta nem kell izgulni, csak olyan sokat keményedek.

Szoliba még néha én is eljárok 5, 10 percre az nem árt. Az a lényeg, hogy ne forrosodjon föl a magzatvíz, (ezt olvastam).

moncsi: úgy megkívántam a hamburgert

Kép
milky

Húúúúúúú, ilyen mikuruhát nekem is be kell szereznem meglepinek :lol:

Kép
milky

Milky a 3000 méhszáj kiváló :wink: Bárcsak nekem is annyi lenne :(
Amúgy mennyit keményedsz?

Adryn ez a miki ruha nem semmi, azt hiszem nem lesz gond a nászéjszakával :wink:

Nemlajos szép ez a konyhabútor.

Azt meg nem is írtam, hogy milyen jó lett terheléses cukor eredményem, 4,5 az éhgyomori, a cukros lötty után meg 5,9. Legalább ez jó lett:)

Az én férjecskémre szerencsére nincs panasz most, már két hete ő porszívózik és hétvégén elvasalt vagy három adag ruhát, és hát ezek után is neki kell ezeket csinálni. Mondta is ma, hogy most következnek majd a félórás bevásárlások, mivel amikor Bulcsúval itthon feküdtem felírtam neki hogy mi kell a Tescoból és egy óra múlva már otthon is volt :shock: én meg csak ámultam, hogyan lehet ilyen gyorsan nagybevásárlást csinálni.
Csak egy gondom van, hogy egy-két karácsonyi ajándék még hátra van. :? Szerencse, hogy a gyerekeknek majdnem mindent megvettünk. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

milky a 3000 az jó eredmény. Nekem is ennyi volt ma, megspékelve megint egy kis gombával. Most már továbbküldi tenyésztésre, hátha van baci is. Ááááá...... :oops:
Nemlajos mi az a konyhaprojekt????
Vica kitartás!!!!
Adryn mikuruci jóóóó dögös!!!! Tavaly én is beöltöztem szexi mikulásnak.... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti: és apu vevő volt a rucira? :D:D

KépKép
KépKép
adryn

Ahaaaaaa, vevő volt rá!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sztem nálatok sem lesz gond..... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

bízom benne.. 8) :twisted: :P

KépKép
KépKép
adryn

Adry, , nem hiszem, hogy lenne férfi, aki nem örülne ennek a viseletnek :wink: nem semmi :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Moncsi, én is így szoktam, ha sokat kell várni a kórházba, büfé nem maradhat ki :lol:

Vica
Sajnálom a méhszájat!!! Akkor jön a pihi, én is megnézetem legközelebb, most is kérdezte, hogy nézze e meg a keményedések miatt, nem szeretem a vizsgálatot, de jó tudni

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vica: Sajnálom a méhszáj erdeményed, de apa segít és ez nagyon jó!!! :D Pihizz sokat!!!
Milky: A 3000 azt jelenti teljesen zárt a méhszáj :)!!!
Adryn: Az sem rossz ha halálra röhögve esik Neked :D:D:D, naggggyon szexi leszel ebben a ruciban!!!!!!
Nemlajos: sztem tuttti ez a konyhabútor!!!!! Örülök, h valamivel jobb kedved van!!!
Szoliba én sem mernék elmenni, pedig hófehérkébe mentem már át én is! Inkább a barnítókrém, nem? Igaz, még azt sem használom! :)

Szép napot!
Vica
wicca

Én a hajfestéstől is féltem :oops: jaj jó büdöd is volt

Nemlajos, nem semmi ez a konyha bútor, tökéletes

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát lányok picit megégtem a szoliban... azért bőrszínben nem kéne a rucihoz hasonlítanom :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Vica sajnálom a méhszájeredményt, de nem lesz semmi gond, ha tényleg pihizel amennyit tudsz. Bulcsúval is kitartottál végig, most is menni fog!!!
Na ja, az én párom is kb fele annyi idő alatt elvégzi a bevásárlást mint én. Pedig van, hogy még ő is nézelődik. Legutóbb vett is pocakmanónak egy 7 db-os body kollekciót.
Én kedden megyek vizsgálatra is, kiváncsi vagyok én hogy állok.

Adryn, szerintem tuti a siker! Nagyon dögös a cucc!!! :wink:

Nemlajos, a konyha irtó jó. Tágas, úgy tűnik van benne hely bőven. Meg szabad kérdezni az árát?

Bea, nagyon örülök, hogy jól vagy!!!!!

Na mehetek haza, mert otthon maradt a Viki anyakönyvi kivonata és kell a kötelezőhöz.....

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jó reggelt!!!

Adryn: Ruci irtó klassz :lol: van hozzá pompomos magas sarkúd? :wink:

Nemlajos: Én is ilyet szeretnék, csak nekünk fele ekkora lesz a konyha.Hogyé adják?

Vica: nagyon sajnálom... de szupi férjed van :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Na visszatértem!

Vica szuper, hogy a cukrod jó lett, legalább arra nincs gond!

Kukli, remélem ma már jobb hangulatban vagy te is!

Moncsi, sajnálom, hogy ennyire megviselt a lötyi, de legalább túl vagy rajta és többször nem kell menni!!!

Rszg, durva, hogy ennyit kell mászkálnod egy beutaló miatt. Ezt nem tudta korábban a védőnőd? Néztem a táblában, hogy te is Varga Tamás nevű dokinál fogsz szülni. Én is, csak itt Pécsen! :wink:

Képzeljétek éjszaka szegény Domcsi hányt egyet. Édes csillagom úgy meg volt ijedve! Gyorsan átöltöztettem, átvittem hozzánk és már aludt is. Közben lehúztam az ágyát, kihalásztam az ágyneműtartójából egy újabb kollekciót és mindeközben békésen aludt tovább Vikica. Aztán átvittem Domcsit és nagyon jót aludt reggelig. Vmi nagyon megpiszkálta a pociját, mert szerencsére láza nem volt és jókedvűen ébredt.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jó reggelt lányok!
Tegnap volt nagy vihar, meg égzengés (biztos a szomszédoknak is megvan a véleménye rólunk), de végre szent a béke! És nem csak úgy tessék-lássék, hanem megvilágosodva!
(és kocsival megyünk apuék elé :roll: )

konyha
: azért ezt választottam végül, mert a jobb oldali szélső elem nélkül (ami a tűzhely mellett van) kerül 106E Ft-ba, ami szerintem ajándék (mosogatótálca és gépek sincsenek benne természetesen).
A másik, ami tetszett, az 142-re jött volna ki, de annyi most sehogyse jön ki, úgyhogy jó lesz ez 8)

tehuti, egy hónap múlva költözünk az új (és üres) lakásba, ezért ez a nagy feszültség, meg konyhaprojekt. :roll:

Lányok, mondtam, hogy megjött a babakocsi, és semmi baja, csak tisztítani kell? :lol:

Most meg rohanok Apuék elé!!! :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: nagy nagy gratu! De azért majd mesélsz többet is? :D

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos Remélem ez a békülésetek már tartós lesz. Nem jó mindig haragban lenni és veszekedni.

Az UH az a háziorvosomnál lesz, este 8-ra megyek/megyünk hozzá. Viszek cd-t is és csinál videót. Úgyhogy most tényleg csak élvezzük a mozizást, nem lesz mérés, mert ő nem ért ezekhez a dolgokhoz. Kardiológus. De legalább leskelődünk kicsit.

Hogy hova rohangálok mindig? Védőnő, kórház, meló, vásárlás. Ezen a héten minden nap kell mennem vagy a kórházba, vagy a védőnőhöz. Mindez amiatt, hogy senki nem volt képes közölni, hogy hozz egy beutalót és itt megcsináljuk. Remélem már nem találnak ki semmit. Szeretnék túllenni azon a cukros löttyön.!

Kép

Kép
rszg

Nemlajos! Elfelejtettem, a konyha szuper. Nekem tetszik

Adryn Tényleg dögös a mikuruha. Múlkor pont ilyet láttam valahol és rád gondolta. :)

Kép

Kép
rszg

Nemlajos, annyira örülök, hogy rendeződött köztetek a dolog, majd tessék ám bővebben is mesélni!!
Örülök, hogy a babakocsival is elégedett vagy!! Alakulnak szépen a dolgok látod!!!! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Adryn, húha - valóban nem semmi ez a ruci :) Gondolom depid elszállt, mintha sosem lett volna :) Szoli miatt leégést sajnálom, remélem, azért nem súlyos a dolog.

Nemlajos, a konyhabútor ezért az árért ajándék. És nagyon szép meleg színe van. Örülök, hogy sikerült rendezni a konfliktust a pároddal!

Vica, méhszájügyet sajnálom, de szerencsére ez még mindig zártnak számít, ugye? Nagyon rendes a párod, h ennyit segít!

Tencsi, szegény Domcsi, elhiszem, h megijedt. Meg gondolom, te is.

Nálunk Samu kezdett megint náthásodni. Mióta itt az ősz és újra bölcsis, azóta szinte mindig van valami. Nem súlyos, picit folyik az orra és kahácsol, de a múlt héten is itthon volt betegség miatt, meg előtt néhány héttel szintén... nagyon remélem, hogy ez csak egy gyenge kósza vírus.
Ma kell mennünk újra a gyerekorvoshoz a második influenza elleni szuriért, de ha beteg, nem is biztos, hogy most beadja neki. No, majd délután kiderül, mit ítél a doki.

Lépek melózni.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Erpé, sajnálom, hogy ti is küzdötök mindig vmi nyavajával. Az ember tényleg nem gondolná, hogy ekkora fertőzésnek vannak kitéve a manók. Mielőbbi jobbulást.
Most már szerencsére nem ijedek meg az ilyesmitől, bezzeg az első egy két alkalomnál volt riadalom. Megpróbálok higgadt maradni, nyugtatgatni, nehogy még az én idegességemtől is megijedjen.

Ma kérek időpontot 4D-re, reméljük belefér anyagilag, ha nem akkor nem megyünk, de ne maradjak időpont nélkül, mert a 30. hétig ajánlják a mozizást és az már csak 5 hét.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Vica, sajnálom hogy ez a helyzet, de minden ok lesz, főleg ilyen házias apukával :)
1 óra a teszkó, hát le a kalappal előtte!
nálunk nem ez lenne, mert annyira nem ismeri a boltokat az emberem, hogy azt is el kell magyarázni, melyik polc hanyadik sor stb....

Milky, Moncsi, hát ez azért döbbenet, hogy nem engedik előre a kismamákat/cukorterhelésre menőket! ez lenne a minimum...

Rszg, neked meg drukk hogy végre meglegyen a beutaló. a védőnő nálunk is elég gáz. amikor hazajöttünk persze szólok hogy megszültem, aztán ha kijön megmondom hogy kösz többet inkább ne. a pesti védőnőm csúcsszuper volt, visszasírom!

Adryn, szuper ez a ruci!!!!!!! hol vetted lehet tudni? :wink:

Nemlajos, gyönyörű a konyha, és szerintem is megéri!!!
babakocsiról is kérünk ám fotót!
és szuper hogy kibékültetek. úgy látom sikerült meggyőznöd az uradat, nagyon helyes!

nekünk is lesz elvileg új konyhánk, de hogy mikor... a szomszéd srác asztalos, nála rendeltük meg még augusztusban.... pár db kész, azt láttam,de hogy a többi... erre a hétvégére van ígérve (de volt már 1 és 2 hónapja is konkrét dátumunk....). hiszem ha látom. pici a babájuk, az oké hogy vele foglalkoznak, de akkor bakker minek vállal el olyat amit nem tud megcsinálni... ehh.

Kép
Kép
mamacsibe

Tencsi, remélem semmi gondja nem lesz Dominak!
nyugodtan lehet menni 30. hét után is 4D-re. ajánlások ide vagy oda. teszek is be lejjebb egy 31 hetes fotót a nagylányomról, meg egy 5 naposat, csak hogy belőlünk is lássatok valamit :)

Erpé, jobbulást Samunak!
a prevenárt beadják náthás gyereknek (ha nincs láz), mi is úgy kaptuk. a többi oltást nem tudom.

Tehuti, látom te is küzdesz a gombával még mindig... én már csak a szülésben reménykedek, hogy utána jobb lesz.

Kép 4D fotó
Kép 5 napos picilány :)

Kép
Kép
mamacsibe

Köszi Mamacsibe aranyos vagy, remélem tényleg csak elcsapta vmivel a pociját!

Köszi az infót a 4D-ről és a képeket is, kár, hogy az uh képet nem lehet nagyobb méretben megnézni, mert így nem látom a kis tündérkét!! Tüneményes az 5 napos képen!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Nagyon pörög a topic, ez jó!

A baba nemét még nem tudjuk, talán a jövő héten kiderül. :shock:

Erpé: látom, Te is a Dél-Pestiben fogsz szülni. Kinél?

Tencsi: ikreid vannak? Hogy fogod megoldani az első néhány hónapot?

Nemlajos: Örülök, hogy kibékültetek! Mostanában nálunk is több a vita, de egyértelműen a hormonjaimnak köszönhető. Olyanokon is kiakadok, amik felett máskor simán szemet hunyok. És ha bőgni kezdek, nem bírom abbahagyni. :shock: A férjem csak les... A lányommal sokkal kiegyensúlyozottabb voltam, valszeg nem tomboltak bennem ilyen hormonviharok. A pasik nagy része egyébként sem tudja átérezni annyira a dolgokat. A konyha jónak tűnik, az ára is, azért jól nézzétek meg.

Adryn: engem is érdekelne a dögös szerkó peszerzési helye+ára is. A tiédnél jóval nagyobb hasra is rámegy szerinted?

A kórházi cuccnál praktikus, hogy legyen egy szülőszobai pakk (ez a kisebb) amit apa az esemény után haza is vihet + egy kórházi (ez a ngyobb).
marqueza

Sziasztok,

Vica: Nagyon sajnálom, hogy feküdnöd kell. Sok-sok türelmet és kitartást hozzá. De hát a lényeg, hogy a babó sokáig bent maradjon. Klasz pasi a párod, hogy sokat segít. Jó lehet tudni, hogy biztonságban vagy!

Nemlajos: Naná, hogy autóval mentek édesapád elé. A pasikat időnként helyre kell rakni és úgy látom ti olyan olaszosan éltek... Nem baj, ha van némi veszekedés, csak nem maradjon el a békülés.... :)
A konyhabútor nagyon tuti....

Adryn: Klasz a ruci... ;) Viszont a szoláriummal óvatosan bánj.... Ha megengedsz egy ezoterikus megközelítést: Minden embernek van aurája és a szoláriumban olyan nagy dózisban jön a sugárzás, amit az aura nem visel el, ezért ilyenkor az aurád sérül... Azaz az energetikád sérül. Szóval csak csínján vele, mert nem lesz semmi kisugárzásod... ;) És azért az is kell az esküvőre, nem csak a barna bőr.... :)

Katka

katka22

Sziasztok

A rucit Miskócon vettem 4.000 Ft-ért, fel lehet venni nagy pocira is, mert elöl nyitott.. csak egy vékony pánttal kötöd össze.

Katka: kisugárzásügyileg akkor sem volt gondom amikor heti 3x mentem szoliba.. most ezzel a havi 2-vel nem hiszem hogy begajdulna az aurám ;) de köszi :)

KépKép
KépKép
adryn

Marqueza, igen ikreink vannak. Elméletileg bölcsibe lesznek napközben, így jobban tudok a kicsire koncentrálni ill. talán pihizni is egy kicsit az elején. Délután meg párom szerint övé lesz a kicsi és enyémek a nagyok (az etetés kivételével :wink: ).
Mikorra is vagy kiírva? Nem akarsz egy vonalzót csinálni?

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok,

Szép Napot

Vica, tök jó, hogy ilyen segítőkész párod van :)
2 gyerek mellett kell is!

Én kicsit megint kiakadtam, December 2-án kell menni apának vízum hosszabbításra, nem bírom ezt a bürokráciát. Már az apaságival is eszméletlen költségek, meg utánajárások vannak, csak a tolmács 6000 óránként, alsó hangon 18 mivel csak hivatalosat fogad el a gyámügy, útlevelet is kell csináltatnia. Most meg jött ez a levél; azt mondja ügyvédjének megmutatta, hogy itt a kismama könyvem fénymásolata; erre ő azt mondta, hogy ez nem garancia, hogy maradhat az országban, hát akkor mi az? Attól, hogy mi nem vagyunk házasok, neki gyereke lesz, és innentől kezdve, itt már családot választanak szét. Bocsi a panaszkodásért :oops: csak belegondoltam, hogy kihez fordulok majd, ha egyedül maradok a picivel; eleinte azt is kívántam, de most hogy látom, hogy érdekli a gyereke, és számíthatok rá, ha kell...

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát Bea ez ciki... akkor a mai nap neked is szar nemcsak nekem.. láttam egy ilyen riportot a tv-ben nemrég.. a magyar csajnak már asszem 4 hónapos volt a kislánya.. de aput (asszem argentin) nem engedték be.. a 4. vízumkérelmét utasították vissza... remélem nálatok nem így lesz...
nálunk apu a melóját vesztette el ma.. :shock: így karácsony előtt.. sebaj . talál másikat hamar.. pozitív gondolkodás... :?

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?