A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Beszéltem a biológussal:
az egyik már elindult,
a másik petike csak ma reggelre ért meg, úgyhogy még csak ma fogják megtermékenyíteni, holnap megint telefonálok

Légyszi, drukkoljatok nekik!

Kép
kisbuta

Mamaleszek,
www.vitani.hu
Vendég

Kisbuta,LAPTETŐŐŐŐ :D ez csak jót jelenthet,úgyhogy ma a másik picurkád is randizik szépen :D Megadrukkok!!!
Vendég

Kisbuta! Nagyon-nagyon szurkolok, a kis lustaságnak is! :lol: Ezek szerint semmiképp sem két naposan kapod vissza őket?
estike66

Baba,neked is szép napot :D Nemsokára visszaköltöznek a picik,ugye?

Ja,remélem erre a vitani-ra gondoltak a lányok,ahol lehet tesztet kapni...vagy nem? :roll:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Kisbuta! Szorítok nagyon a kis Osztódóknak! ++++

Mamaleszek, még ne add fel! Tesztelj még!

Reggel csináltam tesztet én is (nem tudom, milyen érzékenységű), csont nega lett, 10 perc után is az maradt, még odaképzelni se tudtam a második csíkot (pedig próbáltam! :lol: ). Ez a 25. cn, 10. DPO. Gondolom valaminek már látszania kéne, ha lenne ott baba. Na mindegy, nagy meglepetést nem okozott. Ha nem jön Piri, majd holnapután csinálok esetleg még egyet (de jönni fog, mert órát lehet hozzá igazítani).

Na jók legyetek, drukkok mennek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsu! Nem kaptam tőled privit. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz,
igen, de nem spontán laptető, mert mikor jöttem, láttam, hogy a következő laptető lesz, ezért előbb írtam, és utána olvastam vissza, hogy elcsípjem :oops: (most nagy szükségem van rá)

Mamácska,
én azért még tovább drukkolok neked!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brizo, Zsófi, Baba, Mama, Mabe, Rana ++++++++++++++++++++

Petne, Hanna, Skrisz, Estike +++++++++++++++++++++
(de jó már Skriszt és Estikét is a kismami csapatba tenni!)

Rana,
és a fogaddal semmi értelmeset nem tudnak kezdeni? Az ínyre tudom neked ajánlani a Parodotax fogkrémet, patikában lehet kapni. A fogdokim azt monta, ha babát akarok, ezt használjam, mert mindenféle ártalmas ínybaci ellen ez a legjobb.
Nekem múlkor 2 napig fájt a fogam, mert elfelejtettem, hogy megyek fogdokihoz, és bevettem az Aspirin Protectet. Véletlenül megsértették az ínyemet, utána meg alig tudták elállítani a vérzést, úgyhogy csak ideiglenes tömést kaptam és legközelebb érzéstelenítés + elsütik az ínyt és úgy tömik be. De az eset után napokig baromira fájt a fogam, ha ráharaptam.

Mindenkinek szép napot!

Kép
kisbuta

Estike,
doki azt mondta, szombatra tervezi a beültit. Annál nem hiszem, hogy tovább várnának. Az egyik 2 napos lesz, a másik 3.

Nagyon bosszant, hogy ilyen döcögősen indul minden.

Kép
kisbuta

Kisbuta,a laptető akkor is laptető :D
Vendég

Ó,Rana...remélem nem jön meg!Drukkolok még mindig nagyon!!!
Vendég

Kisbuta, csuriban még az összes lábujjam is!+++++++++++++

Rana, rossz kislány, majd két nap múlva tessék tesztelni. Addig drukk-drukk!!!

Nincsen még cicifeszülésem. Ez nem gond, ugye? Viszont pici szurkálások vannak mindkét oldalon a hasamban. Néha. :lol:

skrisz72

Skrisz,
dehogy gond. Majd jön minden idővel .... vagy épp elkerül.
Nekem pl. nem volt hányingerem és talán csak 1x hánytam, de akkor is csak azért, mert Bónak nem tetszett a paradicsomos hal. :D
Mondjuk még most sem akar enni paradicsomot, de nem erőltetem. :)

Amúgy helyileg melyik BBnél dolgozol? Melyik fióknál?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!!!!!

Azért a 10. napi vérvétel még nem jelent sikertelenséget! Nem feladni ám!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! Bocsi, hogy önkéntes keresztanyja lette, zsebikének. Pedig a Levente nem is tetszik. :oops:

Kisbuta! Tudom rossz érzés, de hidd el az indulás tök mindegy, csak a végeredmény számít. Palástfű+ pempősméz kötelező, mert én mondtam! De komolyan! Nagyon drukkolok! Most megint két hosszú hetem következik :wink:

Rana! Remélem jobban vagy egészségileg! Én nem hiszem, hogy a tesztnek már bármit mutatnia kellene. Mit mondtak, hányadik napon tesztelj? Lesz vérvétel? Drukkjaim++++++++++++++++++

Nem akarok itt nyavajogni, de nekem meg minden tünetem elmult. A minden=minden. :cry: :shock: :roll:
estike66

Estike! Semmi baj. :wink:
A kisfiad nevét legalább megtudtuk. :lol:

Ne figyeljétek a tüneteket Csajok!!! A babák jó helyen vannak és ott is maradnak még jó pár hónapig! Imádják az Anyukáikat!

Kép
hanna30

Kisbuta
Drukk a sejtecskéidnek!

Rana
Ilyenkor még inkább az LH-teszt jelezhet valamit...
Neked inszem volt ugye? (vagy keverek valamit :oops: )
Kb. a 6-7. napon(ovuláció után) ágyazódik be a megtermékenyített embrió. :wink:
Vendég

Kisbuta, nagyon szorítok!

babaimádó
Kép
babaimado

Hajnoca, a központban dolgozom a Váci úton. Pénzügyön.

skrisz72

Hanna mami, ideje lassan avatart cserélni... :wink:

skrisz72

Skrisz és Csibe! Ma pakkot visz a postás! :D

Nem megy a meló. :oops:

Rana! Hallgass az eüs dolgozókra!
estike66

Lányok,
és mennyi palástfű teát lehet inni egy nap? - mivelhogy úgyis nagyon sok folyadékot kell innom...

és hallgatok Estikére, megyek is a Sasba pempősméz utánpótlásért.

Kép
kisbuta

Estike, köszi. :lol:

skrisz72

Kisbuta! Az én adagom napi egy bögre(nem kicsi)

Skrisz! Én köszönöm!
estike66

Krisz! Miért cseréljek avatart? :roll:

Kép
hanna30

Hanna, mert már sokkal nagyobb a pocid. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Kisbuta!
Nagyon nagyon drukkolok Nektek! A lusti is beindult! Látod!?! :D :!:

Vizkrisz!
Amig Te is kitartassz, addig én is drukkolok! Hajrá hcg!!!! :!: :!: :wink:

Skrisz!
Úgy hallottam, hogy a vörösbort szabad inni. Persze, ha egyszer végre terhes lennék, nem mernék inni… :roll:

Mamaleszek!
Nagyon drukkolok a vérvételhez! Gyere mielőbb a hírekkel!
:) :!:
Nyulaszom!
:)
dezsina

Dezsi! 6 vagy 7 a szülinap?
estike66

Esti,
szerintem 7.!

hajnoca
Dunakeszi

Az iwiw is megmondta! :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta!
Nagyon szorítok!!!+++++++++++++++++++++

Skrisz!
A lényeg, hogy ott vannak a babók! Cicifájás nem kötelező! :wink:

VKrisz!
Mikor tesztelsz? :wink: ++++++++++++

Én ma fél 7-kor már rohantam dolgozni, mert határidős melóm volt. És elfelejtettem, hogy ma van a férjem szülinapja. :oops: Csak mikor leírtama dátumot esett le. :? Felhívtam, de biztos nagyon rosszul esett neki. Így este kiengesztelem! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
huhhh. Akkor nagyon ki kell engesztelned. :oops: :lol: :lol: :lol:
Ők ezt nagyon zokon veszik. .... bezzeg, ha ő flejtenél el a tiedet .................. :shock: ............ z persze normális lenne, mert ők 'feledékenyek". :x

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Igen, ahogy mondod! Mondjuk már megköszöntöttem, mert vasárnap volt a nagy családi ebéd és az ajándékát is megkapta szombat este, mert én akartam lenni az első!
Na de főzök neki valami finomat és megsütöm a kedvenc sütijét mire hazaér! :lol:

KépKép
zsófikukac

Ja és ma amúgy is kötelező ke..ksz van, mert dokibácsim azt mondta, hogy csütörötkig lehet és KELL is házas életet élni. Tegnap este fél 11-ig dolgoztam, így mára maradt. :wink: :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac

Most látom, hogy karácsonyra kapsz + vérvételt és UHUt?

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Kisbuta, drukkolok a kis lustaságnak. Nem elkeseredni, nehézkesen indul, de az eredmény számít!!!!

Rana, azért még drukkolok.

Krisz, nem baj, ha nincs cicifeszülés, nekem sem nagyon volt… még most sincs. Jelek nem jelentenek semmit, hidd el.

Mamaleszek, még én is drukkolok a vv-hez. A teszt azért még nem minden, főleg nem a 10. napon.

Többieknek is ölelés.

Kép
petne

Bogyimami!
Ezt tőlem kérdezted? Ha igen, akkor a válasz IGEN. Karácsonykor már hárman vagy négyen leszünk! És ez lesz a legboldogabb karácsonyunk! :wink: :lol:

Petne!
Nem sokára itt a 4D. Gondolom már nagyon várod! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Kisbuta: extra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
a 2 Kicsikének! Rosszul indult, de a vége jó lesz! :wink:

Akkor ki veszi meg a tesztet?
(a papírcsíkosat vegyétek, ami azt hiszem 50 db-osával kapható)

Rana, Mamaleszek: ++++++++++++++++++++++++++++++

Cupp:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyafizok:nagyon fáj a pocim.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Rana :D

elfelejtettem :oops: De most pótolom.

Kisbuta :D

Drukkolok :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Rana :D

Privit elküldtem. :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Kisbuta! Nem a kezdet a fontos, hanem a végeredmény! :wink: maximum KÉT CSÉSZE palátsfűteát lehet inni naponta! (Különben már nem emlékszem, mi lesz, de semmi kellemes....) Szóval az egy nagy bögre sztem (én is mindig annyit iszom).

Estike! Náthám jobban, fogínyem jobban, lelkem rosszabbul (hiányzik már Apa nagyon). Ma kimerészkedtem a városba ebben a hideg időben (eddig itthon ápolgattam magamat), és Szűcs Jutka száma jutott az eszembe (Di-di-di-di-didergek, mindig fázom, ha valaki nem melegít :D ).

Lányok!! Ma beszélek a barátnőmmel, hogy megveszi-e a teszteket. Ha hajlandó rá, én mindenképp tőle rendelek, mert akkor nekem postaköltség nélkül, személyesen adja majd ide (bocsi), Mamaleszek meg ugye p.ktséggel küldené el. Nem mintha számítana az a párszáz Ft, de ha így is meg lehet oldani... Ha pedig Mamaleszeknek NETÁN szüksége lesz tesztekre (de nem lesz, mert sikerül a lombikja!!), akkor ő meg tudja magának venni, vagy osztozik majd még valakivel, aki eddig még nem jelezte. De ha a barinőm nem tud érte elmenni munkaidőben, akkor Mamaleszek rád mindenképp számítunk!!!

Na leírom eddig kinek mennyi kell (remélem publikus :? ):

Puszi: 20 db HCG (25-ös)
Szezso: 15 db HCG (25-ös)
Zsu: 40 db HCG (akkor legyen 25-ös, jó?) és 20 db LH teszt.
én: 25 db (25-ös, mert úgy jön ki a 100 db. Jó lenne nekem is 10-es, de a 30 az sok) és 30 db LH (ha az is 50-es csomagban van)

Tehát össz. 100 db 25-ös HCG és 50 db LH teszt kell. Jó így mindenkinek??? Mamaleszek??? :roll:

Na jól megbonyolítottam, mi? :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mabe, igen, inszem volt (azt hiszem te kérdezted). Spontán ciklusos! :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nekem is be van dagadva a fogínyem, és fáj. Ez biztos valami terhességi tünet. :wink: :wink: :lol:

skrisz72

Skrisz, naggggggyon remélem! :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba, mitől fáj a pocid? :( Gyógysugit küldök rá!

Mabe, igen, normál esetben akkor van a beágyi, de nekem lehet hogy a 4. DPO-n volt??? (Lásd a görbémet a www gomb alatt!!!) :shock:

Szerintetek BEÁGYI UTÁN hányadik napon kell mutatnia a tesztnek a babát leghamarabb és legkésőbb (már ha van persze baba)?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Estike, nekünk elvileg nem tesztelni kell, hanem itt a Kaáliban inszem után is vv van. De addigra már amúgy is biztos lesz az eredmény, mert majd csak dec. 2-án lesz. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Úgy-e Ranácska az könnyen belátható, kell legyen oka annak, hogy nem nov.27-re hívtak vérvételre? :roll: :D
estike66

Rana!
Mikorra van időpontod vérvételre? :lol:

Ti aztán jó sokat fogtok tesztelni ezzel a sok teszttel. :lol:

Baba!
Mitől fáj? Mikor lesz Et?

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?