A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Rana!
Vaksi vagyok (pedig rajtam a szemüveg :shock: ), látom dec. 2. ! Addig nem is jön meg, mert babás vagy! :lol:

KépKép
zsófikukac

Estike! Sztem azért hívnak vissza ilyen későn (15. DPO), hogy a rövid ciklusúaknak (mint én) addig úgyis megjön ha meg akar, és akkor ezek nem terhelik az intézet költségvetését a vv-lel! Mondjuk olyan is volt, akit ET+10. napra hívtak vissza (engem persze ET+14, meg is jött addigra), valamilyen rejtélyes oknál fogva. :?

Piriűzőt kérek!!! (Illetve irányítom ahhoz, akinek meg kell)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát Zsófi, még én is reménykedem picit.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

RANA

én csak remélni tudom, hogy nem kellenek majd a tesztek, bár ahogy a hasim most fájdogál, azt támasztja alá, hogy bizony szükségem lesz még rá. :cry:
Majd holnap kiderül.

HA a barátnőd nem tudja megvenni, én szívesen segítek. (Holnap meg írok én is, kell-e teszt, hátha valaki csapódik még hozzátok, és több kell egy csomaggal)

Egyébként mennyibe kerül, azt lehet tudni?

És kiszolgálnak mezei vevőt is?
mamaleszek

Hali!

Ma nem teszteltem, majd holnap mert csak 1 tesztem van.
Hőm reggel 37, 1, melleim továbbra is fájnak de az gondolom az utrótól, a hasam is érzem olyan halvány menziszerűen, sztem csak az utro fogja már vissza.Barna, piri nincs.Méhszáj nem tudom hol van, én nem szoktam nézni, de az esti akcióban nem érezem, hogy lent lett volna. :oops: :lol:

Ma mindenki faggatott bent, de nem volt gáz...jól tűrtem.Sokan drukkoltak értem és így sokan velem szomorkodtak...az egész család is....a 89 éves mamim is naponta kérdezgette már a végén mizu.Nem is beszéltem velük, csak a tesómnak írtam sms-t, gondolom tájékoztatott mindenkit. Apósom a legaranyosabb:ő még mindig reménykedik...ma is kérdezte, hogy akkor mi volt az a 7 körüli hcg, meg, hogy mit érzek...nem érzem, hogy terhes vagyok..meg még van esélyem! Tisztára beleélte magát ő is. :?

Visszaolvasok...
vizkriszisback

Vizkrisz,
nekem a válás elött májusban 10-es volt csak! az én dokim akkor azt mondta: 'ami nem nulla (0) az már valami" Elindult. (Pedig mi akkor 3. naposakat kaptunk vissza és 4-et.)
Szeretném, ha neked továbbra is csak nőne és nőne és .... :D

Bizakodom még. :? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

muszály eldicsekedni a vonalzómmal.mindenkinek mihamarabb ilyet kívánok!

Kép

Hajnoca
Csak nekünk bekavar ez a hcg szuri. :? Na de még nőhet....holnap teszt a rend kedvéért, úgyis elfogy ma este az utróm. :D

Rana
Drukkhegyek!!!Te utrózol?És megjön mellette?Nekem soha nem jött meg a mellett. :?

Képzeljétek a mai napom:
suliba meló, táppénzespaír a dokinál, tanítottam 2 órát, most lejöttem a boltba mert a párom tanít 3 órát, aztán még lehet én tanítok 2 órát ha a tanítványom mazochista :lol: (őt fél 6 helyett negyed 7 re kellett tennem a párom óraja miatt, és írtam neki, hogy jön vagy nem...de tudom, hogy nem tud visszajelezni mert nincs pénz a kártyáján, úgyhogy meglátjuk.
Holnap páromnak 12-től egyetem lenne, de sztem 12-ig dolgozik, én 12.40-kor végzek suliba és rohanhatok valahogy a boltba, hogy nyissam azt 1-kor, párom meg szombaton is végig egyetemen lesz és vizsgázik is egyet. Megint ki van...tiszta letargia, azt se tudja hol áll a feje és még jó híreket se kaptunk tegnap.
vizkriszisback

Rana
A beágyazódás ideje nem függ a ciklushossztól :wink:
HCG nagyon érzékeny laboratóriumi módszerekkel, csak a beágyazódás után (megtermékenyüléstől számított 8-11. napon) mutatható ki.
Inszemnél kérdéses a megtermékenyülés ideje, a beágyazódás ideje... :roll:
Vendég

Lola
Szép is az a vonalzó!!! :D

Brizo, Zsófi
Jó szurkálást!!!! :D Sok petikét!!!
vizkriszisback

Köszi Mabe, akkor várok / remélek még..... :roll:

Vkrisz, :(

Lola! Tényleg szép vonalzó, de jó lenne, ha nem csak emiatt jönnél! :roll: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola,
voltatok már uhun?
Képecske nincs?

Amúgy rendbejöttetek a pároddal? Csak akkor válaszolj, ha nem zaklat fel.

hajnoca
Dunakeszi

Krisz! Csatlakozom apósodhoz, én sem adom fel!

Lola! Csatlakozom Ranához, bennünket is igazán elláthatnál infóval, nem csak a babás topicot, végül is összeszurkoltuk a bébit, nem igaz? :roll: :wink:

Bogyimami! Én is bizakodom. Abban, hogy tanulsz! :D
estike66

Lola! Azért nagyon szép a vonalzód! :D
estike66

Sziasztok.

Kép
Kép
melánia

Kisbuta:NAGYON NAGYON DRUKKOLOK A SEJTIKÉKNEK!!!!

RANA:NEKED IS DRUKK!!!!

ÉN ÉPP VONALZÓGYÁRTÁSBAN VAGYOK.A VONALZÓ SIKERÜLT CSAK AZT NEM TUDOM HOGY SZÖVEGET HOVA KELL ÍRNI NA DE MINDEGY.

Kép
Kép
melánia

Meli! Haladsz már, csak az a baj, hogy tartozásvisszafizető vonalzót választottál! Onnan válassz vonalzót, hogy Trying to conceive!>> Ruler / slider >> kiválasztod a hátteret >> NEXT>>kiválasztod a csúszkafigurát >> NEXT >> Cycle start date: a ciklusod indulásának a dátuma Cycle length: ciklushossz, Ovulation cycle day (ezt nem kötelező kitölteni): hányadik ciklusnapon van a péd Today's date: mai dátum Current time: jelenleg hány óra van (ezt át kell állítani magyar időre) >> NEXT>> size option: méret mekkora legyen large: nayg small: kicsi, Background option (háttér) light (világos) dark (sötét). És ott az első dobozban van a BBCode, azt kijelölöd, lenyomod a CTRL billentyűt és a "C" betűt egyszerre (ezzel másolod ki), majd itt a babeneten a profilodban bemásolod (CTRL és V billentyűk egyszerre). És kész! No lássuk!!! Aztán meg ne tűnj el megint! :twisted:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja nem tartozás (az előbb az volt, nem??) hanem spórolás! :wink: Az se rossz!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike!
Hajnoca jól mondja... 7. :)

Vizkriszi!
holnap reggelre egy erős csíkot kívánok!

Kisbuta!
további drukkok a fejlődőknek :)

Lola!
irigylésre méltó a vonalzó :P :P :P Mindenki ilyet akar :D
dezsina

Sziasztok!

Rana :D

Rendben, jó a 25-ös.(barátnőmmel közösen rendeljük, ezért meg kellett beszélnem vele.) Piriűzőt küldöm.

Pusz mindenkinek, megyek aludni,mert nagyon fáradt vagyok. Visszaolavastam az előbb, de mindent elfelejtettem. :oops: :roll:
Holnap jövök!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Esti Anyu,
igenis tanulok. :D Gyártom a puskákat. :D :D :D
Na jó, tanulok is közben. Töltögetem a honlapunkra az infókat és szerkesztgetem a fájlokat.
Most elteszem magam aludni, de holnap jövök .... és ezt vehetitek 'fenyegetésnek". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JóCéKát! :D

hajnoca
Dunakeszi

Pálinkás, tüszőnövelős, sejtosztódós, babatapizós szép reggelt kívánok!
estike66

Jó reggelt!

Mai drukk megy mindenkinek Csajok!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok,
Mai napi drukkok, ragacsok és minden más elindítva
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi,
ugye a jövő héten pénteken itt leszel? :wink: :lol:
Vendég

Hű, Hanna nem semmi ficánka Olivér baba! Sztem a távkapcsi ott már nem nagyon van biztonságban! :lol:
estike66

Sziasztok!

Estike, Rana, Lona, babaragik mennek!!

Vkrisz, mi a helyzet?

Bella, gondolom piri múlóban van. Készülődsz már?

Petne, Hanna, jó rugdalózást a kicsiknek! :D

Kisbuta, mikor tudunk már valamit?

Meli, mi van veled?

skrisz72

Többen kérdeztétek, mi baja a pocimnak. Tegnapelőtt adtam be a repiszurit és szerintem az tegn. de.repedt (3 nagy tüszi és több kisebb volt) és du.már menni is alig tudtam a fájdalomtól Meg is lepődtam, hisz punkciókor sokkal több tüszik voltak és kb.ennyire vagy ennyire sem fát. De ma már minden rendben.

Rana, kedden lesz vv? Hányra mész?

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Skrisz, viszont! :D

Kisbuta, Zsófi !
Várjuk a jó hírejet!

Meli!
Vonalzó nélkül is jöhetsz! :D
estike66

Baba! Így már érthető! Akkor ma van akció? :oops:
estike66

Kisbuta, nem telefonáltál még? Varjuk a híreket és szorítunk nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Estike, nem ma :lol: :lol: . Fagyis ET lesz kedden (remélhetőleg). De azért tegnap és tegnapelőtt rásegítettünk picit :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Estike! Neked meg duplán lesz ilyen. :wink:

Krisz! :lol:

Baba! Örülök, hogy jobban vagy!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kriszt,
piri már elmúlt.
Mire kell készülődnöm?
Vendég

Baba, Hanna! :D :D :D

Bella! Mire-ire? Valamire mindíg kell készülni.
:lol:
estike66

Visszaolvasni nincs időm, ezer bocs.

Megjöttem az uhuról. Hááát, már 10-10 tüszőcske van mindkét oldalon, de lassúak picit és még csak 13 mm-esek. Így megy a gonal tovább és hétfőn újra uh, legkorábban szerdán lesz leszívás. :lol: Ja és mnyh 11 mm. Nem nőtt hétfő óta. :roll: De dokibácsim meg volt elégedve. :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, az rengeteg! Nagyon fontos, hogy sok folyadékot igyál, és sok fehérjét egyél!! Most komolyan! Gratula a szép terméshez!

Bella, akkor rosszul emlékszem, hogy mikor kezdesz. Te is a januári táborhoz csatlakozol?

skrisz72

Szerinted nem emgy a mennyiség a minőség rovására? És az nem baj, hogy lassan nőnek? :roll:

Reggel meg hánytam. Tusolás után, pedig nem voltam rosszul, hipp-hopp kijött a kv.

KépKép
zsófikukac

Zsófi! Lehet, hogy mnyh nem nőtt, de így is nagyon szép, a beültiig pedig még biztosan megugrik. A 10-10 petike pedig szupi, és még pláne sokat fognak nőni! Ha pedig még szép egyformák is ráadásul, akkor mostantól már csak vigyorogni tessék! :lol: :lol: :lol:
estike66

Sziasztok!

Szép jó reggelt! Megy a drukk mindenkinek!

Csajok!

Lenne egy nagy kérésem:
Szavaznátok az egyik ismerősömre?(aki ismer, tudja ki ő nekem, ha nem priviben megírom)

http://www.duen.hu/szavazas/

Neve: Kállai Zita
Ezekben a csoportokban lehet rá voksolni:
2008. kedvenc HÖLGY versenyzője(ez lenne a legfontosabb)
2008. kedvenc PILÓTÁJA
RTE Kedvenc H csoportos pilótája
RTE Kedvenc pilótája

Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Lehet, hogy van egy kis túlstimud, vagy csak szimplán ideges voltál? Mindegy Skrisz tanácsait fogadd meg! Mennek tovább a tüszőhizlaló drukkok! :D
estike66

Zsófi, ne aggódj, nem megy a minőségre a mennyiség. Növesztgesd csak szépen őket. A nyálkahártyád már így is pont elég a beültihez. Nekem beültetéskor volt 9-10 mm!!

skrisz72

Esti!
Azért aggódom, mert egyáltalán nem éreztem magam idegesnek. Bár remélem attól volt. Minden esetre iszom-iszom-iszom. És vigyorgok! :lol:
Focicsapatnyi embriónk lesz!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi! Gratula! Szép teljesítmény! Sztem a mnyh-ád már most jó, felesleges lenne tovább híznia. Ennyi tüszi meg úgyse lesz, hanem a szép erősek maradnak meg, az egy-két gyengébb meg majd visszahúzódik. Minőség rovására biztos nem fog menni a mennyiség! :) Hányás miatt azért figyeld magad!!!

Baba, örülök, hogy "csak" ezért fájt a pocid. Ez "jó" fájdalom! :wink:

A barátnőm megígérte, hogy megveszi a cuccokat, bár a részletekkel még nem idegesítettem (hogy milyen sokat kell venni, hi-hi). Vagyis valszeg a férje fogja megvenni, szerintetek mit fognak szólni, ha beállít oda 100 db terhességi tesztért??? Ijedt kispapajelölt???? :mrgreen:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, hogy vagy ma?

skrisz72

Skrisz, nem bírtam ki, csak teszteltem reggel, egy nagy negatívat. :( Megpróbálom kibírni a holnapot, és holnapután rámegyek még egyszer, utoljára (ha addig meg nem jön, elvileg holnap meg fog). SEMMILYEN terhestünetem nincs, még a mellem se feszül. Tudom hogy még korai, de másnak ilyenkor legalább már a melle feszül vagy a hasa szurkál vagy furcsa ízeket érez. Én meg semmi. :( Ilyenkor mensi környékén a legszarabb. Azt hittem, nem fog ennyire felzaklatni a dolog, de csak elő-előtör a szűnni nem akaró és elnyomhatatlan reménykedés. Dehát ezt az érzést ti is ismeritek. (Ez volt itt a tágan értelmezett "beültetés utáni érzések" helye :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na megyek boltba, mert valamit enni is kellene ebédre (bár ha csak magamnak kell, akkor nincs kedvem főzni. A férjem az igazán hálás közönség)...
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nekem még most sincs semmilyen tünetem. Ez mindenkinél más és más. Emiatt ne izgulj! A lényeg, hogy amíg nincs vér, addig baba van!

skrisz72

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a mai drukkok!!!

Kép
petne

Ranácska! Olyan késztetésem van, hogy megöleljelek! Tudom, milyen szörnyűek ezek a napok. :cry: Jó lenne, ha nem adnád fel, de szerintem Te már megtetted, és nem ma. :(
Párocskád mikor érkezik?

Petné! Nagyon elfoglaltnak tünsz mostanság. Jól látom? :wink:
estike66

Egyébként pedig ma nagyon inaktív a társaság. :roll:

Igaz, én pedig megérdemelnék tőletek egy virtuális fenékberúgás: második napja nem dolgozom. Jó lenne, ha megtennétek, mert ha nem jön az igazi, és az bizti fájdalmasabb lesz. :roll:
estike66

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?