A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Letöltöttem a Lányok,asszonyok szakácskönyvét a netről meg még keresek egy másikat,csak az a baj,hogy annak nem tom a címét.Na így elég nehéz lesz megszerezni. :? :roll:

Kép
martik77

Azt hiszem az utóbbi két nap be Laptetűsödtem. :lol:

Kép
martik77

Sziasztok

Voltunk sétálni,meg gyógyszertárban.-..hülyének néznek,hoztam 10 pisi-poharat...barátnőm 50-et szokott,Őt még nagyobb hülyének nézik...
Ma szóltak,hogy ha megvan a papirom,akkor ne adjam le a tejet a kórháza,mert picibaba van a környéken,háztól vinnék,nincs teje maminak...

Voltam turiban is,vettem 2 kis bodyt,meg 2 kis textilkönyvecskét Gergőnek...:)
Játékboltban meg vettem egy traktort utánfutóval....:P

Apa ma megy vért adni,később jön haza...

Volt itt egy másik bnőm,kaptunk tőle békás fényképalbumot....

Na kb ennyi volt a napunk...:):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Márti

Hozd le a cuccokat,Te vigyázol Gergőre én meg kivasalok neked...
Imádok vasalni...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Heni

Jó tanitást..:)
Ügyi voltál a forditással...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ma se pihentél. :wink:

De ezt tőled már megszokjuk :D

Megyek csirkecombit sütni krumplival.

Kép
martik77

Köszi Tancsu!!!Örök hála lenne érte.De magam kell megcsinálni,hisz baba mellett is csak én fogom egyedül.

Kép
martik77

Amúgy Csajok csak,hogy tudjátok nem lehet Gergőre vigyázni mert Tancsu tényleg olyan mint egy anyatigris. :wink: Tegnap picit nyöszörgött Gergő,bementem de mire odaértem nem tudom milyen Ic-vel de úgy megérkezett Tancsu és felkapta Gergőt,hogy a szemem se tudta követni. :lol:
Na így,hogy vigyázzak rá??? :D

Kép
martik77

A véremben van....:P :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Süss nekem is...!!!
Nincs itthon főtt kaja semmi... :oops:

Felkelt inas,mentem...cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Na Csajok, ma sem volt időm :( Most lelépek, lassan készülődnöm kell! Én már csak jövő héten leszek.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! :D

Kép
szilzi

Azért jelentkezz Szilzi!!!Puszi :D

Kép
martik77

Helló csajszik! Kicsit vagyok. De látom épp nincs senki,akkor visszaolvasok. Ha valaki jön,kiabáljon! :lol:

Kép
flóra 11

Flóra!!!!!!

Ma én vagyok az ügyeletes :D

Kép
martik77

Hallom! Szia Márti! :lol:

Kép
flóra 11

Kenyér sül??? :D

Kép
martik77

Tegnap miután napokig nem jött Szilzi kiabáltam neki és ő is meghallotta. :D

Kép
martik77

Zsuzsi, én sose hurrogtalak le! :? A dokimmal úgy voltam,mint Te. Amire kellett,arra megfelelt. Most már nem felel meg, tehát váltottam.

Kép
flóra 11

Jól tudsz kiabálni. :lol:

Igen Márti, már dagasztja a tésztát. :lol:

Kép
flóra 11

Én is szépen teregetek.Csak a szükségeset vasalom ki.
Zsuzsi,én is utálok vasalni. :x

Kép
flóra 11

Na, eltűntél. Kiabálsz,aztán lelépsz? :lol:

Kép
flóra 11

Vagyok!!!!

Kép
martik77

Zsuzsi, hogy vagy? Még mindig nagyon folyik belőled? :(

Kép
flóra 11

Várom,hogy leírd mi volt ma meg amire válaszolni akarsz :D

Kép
martik77

Olvasgatok is közben vissza.Már majdnem végigértem. :D

Kép
flóra 11

Mi lett volna ma? Semmi.Megint tanítottam a sok lökött tót kölköt. Irtózatosan rosszak ezek a gyerekek. El nem tudjátok képzelni, mert nálatok nincsenek tótok.Azok sokkal vadabbak,mint a magyar gyerekek. Primitívek.Nem tudnak semmit ,de még viselkedni sem.

Kép
flóra 11

Tancsu, jó, hogy sok a tejcsid. A fejéssel vigyázz, megnyúlhat tőle a melled. Éngem nem figyelmeztetett senki és bizony megereszkedtek. :(

Kép
flóra 11

Heni, igazi kismamis pocód van, nagyon szép. Ne beszéljenekitt félre, hogy nagy. Akkora, amekkorának lennie kell. Nekem is nagy volt a harmadikkal rögtön.

Kép
flóra 11

Szilvi,hiányozni fogsz.Amint megjöttél, jelentkezz.

Kép
flóra 11

Na kész a vacsi,közbe eszek.Én csak krumplit mert a meleg húst nem szeretem.

Kép
martik77

Eltúntél, én meg közben elmosogattam. :D

Kép
flóra 11

Én meg kivit eszek. :lol:

Kép
flóra 11

A F. bevásárolt a Lidl-ben.Most még elment a Tescoba is. Nem mentem vele, hulla fáradt vagyok. Sokat mászkáltam, csizmát kerestem magamnak.Találtam jót,ami tetszett,pont az én méretemben nem volt. Nekem 37 a lábam,volt nekik 36 és 38. :evil:

Kép
flóra 11

Én is szívesen vásárolgatnék.
Most vártam a barátnőmet mert ma ment szív UH-ra a pici babával a másik barátnőmmel,de nem jöttek fel :(

Kép
martik77

Kár,kicsit dumcsizhattatok volna.

Kép
flóra 11

Itt van az exemnél az anyós. Hallom, hogy most szedelőzködik.Utálom ezt a szokásukat, hogy kinyitják a lakás ajtaját és félig a folyosón vannak, de nem mennek, de hangosan beszélnek.Mindenki mindent hall.

Kép
flóra 11

Na, telcsizek egyet.

Kép
flóra 11

Hát, jól elbeszélgetek ma itt magammal...

Kép
flóra 11

Én is ezt csináltam egész nap.Most hívott a másik barátnőm,hogy amazzal elvitték a pici babát vizsgálatra.A szíve oké de azt mondta a dokinő vigye el koponya ct-re meg ideggyógyászhoz mert valami szerinte nem jó. :(

Kép
martik77

Sziasztok Csajok... olyan jól esik olvasgatni Titeket... olyanok vagytok, mint egy nagy család... imádom az olyan embereket, mint Ti...:)

Holnap reggel gondoljatok rám, fél 10-re megyünk, remélem, minden rendben lesz. Képzeljétek, a júniusi topicból az egyik társam 13+3-nál ment a 12 hetesre és látták már, hogy kisfia lesz. :) Most tök reménykedem, hogy talán már nálunk is lehet látni, mert mi 13+2-n megyünk... Mindegy, a lényeg, h rendben legyen minden. Holnap csak estefelé tudok jönni, mert kb addigra érünk haza. Csavargunk egyet kettesben az én Drágámmal...Már alig várom... :oops: Jól fog esni.
Jók legyetek és sok-sok puszit küldök mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Holnap én is megyek mert kell kérnem tp.papírt meg 4 hetente kell menni tanácsadásra csak elfelejtették ezt a holnapi időpontot.

Kép
martik77

Na megyek mert L.jön gépet foglalni. :lol:

Kép
martik77

Márti a játékoldal tök jó, csak alig fértem ide a gép elé!

Heni gondolok rád, de este tessék jelentkezni ha nem leszel túl fáradt.

Flóra, most kezd csitulni az erőssége. Még jó hogy szabadnapos vagyok, mert legyengített rendesen.

Lányok van még 3 családnak elegendő babgulyás és sütöttem almáskrémest.

Kép
muzsuzska

Flóra F. mit mondott a dokira?

Kép
muzsuzska

Tancsu állandóan fej, tényleg mennyibe kerül az anyatej?

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, mindjárt kész a friss kenyér. Bepakolom és megyek hozzátok babgulyásra. :lol:

Kép
flóra 11

A F.-tólmegkérdeztem, hogy jól tettem-e,hogy átmentem másik dokihoz. Azt mondta, úgy tűnik,igen,mert hogy már sokat szidtam a másik dokit. Szal az anyagiak miatt nem szólt semmit,egyelőre. Félek, nem tudja,hogy innentől minden kivizsgálás kemény pénzbe fog jönni.

Kép
flóra 11

Jó reggelt..

Hulla vagyok,unom az éjszakázást és elblicceltem az éjjeli fejést is.... :oops:

Márti:akkor jössz ma délelőtt?

Zsuzska:sütit küldhetel...:)
A tej 1800. ft literje... :wink:

Flóra:tudom hogy minden a pénz körül forog ebben a világban,de a lényeg hogy baba legyen...:)

Heni:szoritunk és várunk a hirekkel....D

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi

Azért jelentkezz amint tudsz,hiányzol a kis csapatból... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Már megy a mosógépem és ma főznöm is kell...
Paradicsomleves lesz és brassói...

Inas meg alszik,most nem kelt fel 6-7 közt,pedig mindig akkor kel...mondjuk kaja most fél8-kor lenne neki...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?