A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

És már most elegem van a betegségekből! Pedig még 'csak' most kezdtük! Miért kell megbetegedniük az embereknek???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nekem is van ilyen kérdésem. MIÉRT KELL FOG AZ EMBERNEK???? Mikor olyan jó botmixerek meg turmixgépek vannak ma már :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

a hétfő már normálisabb volt, de kedd este már teljesen normális volt.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:21-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:21-kor.
pironya

....
pironya

Piri, jó is lenne 50-60 évet kihúzni még :lol: :lol: :lol:

A videónál meg bújj el, hogy ne lásson. Pl. állítsd oda Katicát, és állj be a háta mögé. A válla fölött meg csak nem veszi észre... Eleinte mi is így videóztunk, mert ugyanígy megállt az élet, ha meglátta a kamerát. De már imád szerepelni :D

Andóca, akkor még lesz egy közepes éjszakám esetleg? És pont akkorra lesz normális, amikor apáé az éjszaka??????? :lol:

Képzeljétek, apa hívott, hogy vett színházjegyet. Kérdeztem, mikorra. Január 8, hétfő. Felhívtam anyut, hogy írja fel magának, hogy akkor kellene megint vigyázni a gyerekre. Utánanézek a neten és valami nem stimmel... Aznap nem is játszák ezt a darabot :D Ráadásul azt mondta, hétfő, de az nem is az... Szerintem december 8 lesz :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:22-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:22-kor.
pironya

Dokinéni is azt mondta, hogy a Panadolt és a Nurophent váltva használjam. Most hoz a gyerek a patikából Nurophent, mert Panadol az van.
Örömhír: meg tudtam etetni kb 100 mili krumplipürét, mg itattam kb 80 mili teát, és LÁZTALAN :P :P :P
Bár ugyan kakált, és elég hígra sikeredett, de közel nem olyan volt, mint az előző. Kezdek reménykedni :wink:
bluebox

Érdekelne ez a fehércsoki krémleves :wink: Csak január 2-n indul a fogyókúrám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:23-kor.
pironya

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:23-kor.
pironya

Kristóf: csak így tovább!!!

Brigi: legyen már ma jó éjszakátok!!! És neked minek fogyóznod?

Piri: én nem tudok úgy elbújni, hogy Kitti ne szűrja ki a kamerát! És persze abbahagyja a produkciót!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Pillanatnyi állapot:

Kép

És megérkezett a gyógyszer....... végre :wink: A bátyó hozta...

Kép

Kép
bluebox

Anyu is mindig ezt kérdezi tőlem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Te láttál, tudod mekkora vagyok :cry: Hát azért. Meg a másik, ha leadok még 7 kg-t, kapok egy Artz Modell ruhát apától :wink: Még a terhesség kezdetén ebben egyeztünk meg. Mondjuk mire leadom, lassan újra terhes leszek :wink:

Piri, mennyire érezni benne a rozmaringot? Csak mert én azt kifejezetten utálom :cry: Anéklül milyen lehet szerinted?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Van ott mosoly, Márti!!!! Ez jó jel, nem? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Halihó!

Márti, nagy drukk a gyógyuláshoz!!!!!!!!!!!!!!!

Fog minket is kínoz. De, ma mintha nem lenne olyan nyűgös a lányka.

Krumplit ti mikkel keverve adjátok nekik? Dorina két napja kóstolgatja, ízlik neki.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Elaludt :P Ma másodszor :wink:
Elnézést kérek tőletek, hogy ma velem van tele a fórum, de félek egyedűl izgulni :cry: Veletek sokkal könnyebb :?
bluebox

Én a krumplit adta főtt almával, az ízlett neki. De volt,hogy raktam bele körtét is, sőt volt hogy kevertem az őszibarack konzervből, meg paradicsomlével (azt nagyon szereti). Végűl is bármilyen gyümit rakhatsz szerintem bele :wink:
bluebox

na sziasztok, vagyok én is
tegnap estére nagyon elfáradtam, apa baromi későn jött, Milánnal meg este már nem tudok mit kezdeni újabban. egyszerűen fél6tól amíg apa haza nem ér, áll a bál, semmi se jó. csak ha dögönyözöm meg feldobálom, de az is csak ideig-óráig, meg hát nem is nagyon merek vele ilyesmit. tegnap estére már jól kivoltam fizikailag, úgyhogy ma végiglustálkodtuk a délelőttöt. szerencsére Milán is alvós volt, a ringatóra sem mentünk mert aludt helyette!

néha mondjuk meg kell győzni hogy négykézláb és visongatva nem fog tudni aludni. nem érti még mindig. új szokása egyébként a visongatás, olyan fülsiketítő hangot ad ki hogy lesek. és közben vigyorog. én nem annyira. :roll: :D

gratu a mai oltásosoknak, Ancsika neked szurkoltam ma hogy engedjenek haza estére.

viburcol kúp témához nem tudok szólni mert mi nem kúpozunk semmitsem.

krumplit: sütőtökkel, almával, céklával, sóskával, répával, zöldbabba, cukkinivel adtam már. tulajdonképpen minden adható főzelékfélét azzal sűrítek neki. hétvégén egy kis marhapörit is kapott krumplival. :oops: VÉDŐNŐNEK EGY SZÓT SE! :twisted:

Márti: hát nem látszik rajta hogy bármi baja is lenne. :)

fehércsokiii???? :?

mia_snow

ja és ma kiakadtam. vettem magne b6-ot, cebion cseppet, és kétféle illóolajat (légút-tisztító és citromfű), és majd' négyezret fizettem. :evil: még jó hogy apa hétfőn adott egy ötezrest, hogy ez most elég lesz egy jódarabig... hát jól elég volt. :( jamerthogy nem én vásárolok, hanem ő szokott, melóból hazafelé, szóval tényleg szinte semmire nem szokott kelleni. na mindegy. még jó hogy maradt egy ezresem, mert holnap megyünk egy barátnőmmel lángosozni. :lol:

mia_snow

a fehér család költségvetési terveit olvashattátok.

helló mia, hogy vagy mia? ki szokott itt még beszélni magában? pironya? helló piri, hogy vagy piri? :D ezen jót mosolyogtam. :D

mia_snow

Bogi, én a krumplit sült csirkéhez adom neki :D Amihez még vagy almakompótot vagy sóskát adok. vagy csinálok valami jó kis levest. Mondjuk tárkonyos ragulevest. Vagy majorannás krumplilevest :D De volt már, hogy krumplifőzeléket csináltam, és egy kis husit pirítottam hozzá.

Mia, mi a baj a marhapörivel??? marhahúst kaphat, hagymát kaphat, zsiradékot kaphat, egyedül max a pirospaprika az, amit ellenezhet :lol: De ahhoz is hozzá kell szoknia :lol: Szerintem Marci is azt fog kapni szombaton, mert az apa kedvence, és tuti, hogy anyós azt fog hozni...

Brigi

Kép

Kép
hékás

hátőőő tulajdonképpen stifado volt, azaz görög marhapöri. ezt nem írtam. szóval volt még paradicsom, fahéj, szegfűszeg, narancshéj, vörösbor... :oops:

mia_snow

Húúú Márti, jól megijesztettél :shock: De mostmár Kristóf elindult a gyógyulás útján! Annyit legyen kézben amennyit csak lehet, mert a Te szereteted gyógyítja :)
Ancsika, remélem rendben vagy és otthon vagy a kicsi fiaddal, meg Apával!
Hékás, nálunk is úgy van, hogy egy ilyen durva éjszaka után egy kicsit nyűgös, aztán meg a szokásos éjszaka.
Bogi, én is úgy csinálom, hogy a krumplival sűrítem a különböző főzelékeket. Meg főtt almával körtével is szoktam adni Boninak.
Mia, nálunk is úgy van, hogy fél 6-6tól már egy valaki csak Bonival kell foglalkozni. Ilyenkor mikor Apa távol van én vagyok az. :) Mondjuk Boni mostanában rászokott, hogy ilyenkor alszik egy félórásat azzal kibírja a 8órás fürdésig. :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Ígérem, abba hagyom az anyós témát, de kinek mondjam el, ha nem Nektek??? Sanyi felhívta az anyját, anyós meg engem. És bár próbálta leplezni a sértődöttségét, de végülis nem hoznak kaját. Főzzek én valamit nekik, csak kímélni akartak... Na ja. Ja, és engedélyt kért, hogy sütit hozhassanak. Azt hittem, szétrobbanok. Sanyi még nem mondta, hogy beszélt az anyjával, pedig direkt megkértem, hogy ne tegye. És sem mondtam még, hogy én is beszéltem az anyjával... Estig kivárok, hátha most lefoglalja Marci a figyelmét :lol: :lol:

Megvan a színház időpont. December 8. az mindjárt itt van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Madách Színház, Édeskettes hármasban. Alföldi és Oroszlán Szonja. Már nagyon várom :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és jövő csütörtökön céges vacsi :lol: Csak apának sietnie kell haza, mert 5-kor kezdődik. Még szerencse, hogy nincs annyira messze, így van esélyem, hogy odaérek - ha a térdem is úgy akarja...

Marci ma elképesztő. Egész nap pörög-forog, köpköd, sikítozik. És magától elaludt délután!!! És egy egész bébiételt megevett ma is. Mondjuk jó büdös tőle, mert halasat kapott :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

.....
pironya

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:24-kor.
pironya

Jó estét!

Hát, nem is tudom mit mondjak Kristófról........ már semmi kaját nem fogad el, csak a teát issza. Csipkebogyó-málna teát ivott eddig, de most vettem észre, hogy a csipkebogyó enyhe hashajtó. Most megpróbálom átverni, mert a répaléhez adtam egy kicsi instant teát, (csipkebogyó-almalé), ami kicsit elveszi a répa ízét, hátha így megissza, ugyanis a tápszer amit kaptunk hasmenés elleni - kiköpte, egy kortyot sem ivott belőle, aztán próbáltam a rizspépet, de már az sem kellett neki, aztán végére hagytam a krumplit, de már csak a fejét rángatta, és sajnos megint volt egy nagyon híg kaki, de nagyon pici, és nagyon megkönnyebbűlt ahogy kijött, mert elkezdett újra mosolyogni :P
Most apa elaltatta, alszik, de ahogy kinyitja a szemét megtámadom a teával, legalább igyon. Nem volt láza este sem. 37 fok volt kereken, az nagyon jóóóóóóóóóóó :P legalább ennek örűlök. Úgy döntöttem, ha éjszaka folyamán lesz még ilyen híg kaka, akkor reggel megyünk a Lászlóba. Éjszakára nem látom értelmét, hisz iszik teát, alszik és nem lázas.....
Szerintetek???? Ti mit tennétek most?????? Segítsetek..... kérlek...
bluebox

Márti: én sem vinném éjszaka, otthon jobban tudsz törödni vele, mint az ügyeleten! Ki nem szárad, ha iszik. De ugye azért is lehet híg a kaki, mert nem eszik szilárdat, mitől lenne kemény?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:24-kor.
pironya

Márti, ha nem lázas meg iszik én sem vinném éjszakára be a kórházba. Viszont próbáld meg azokat az instant teákat kiiktatni, ha elfogadsz tanácsot. A húgom a nagyobb gyereknek adta és elég durva hasmenése volt Hannának és nem azonnal jött ki, aztán amikor nem adta semmi baja nem volt.
Főzzél inkább neki Te valamilyet, amit megiszik.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Márti: kitartás!!! én szorítok, hogy javuljon a helyzet!!!!!!!!!!
bszilvi25

Na gondolok Rátok, hogy reggelre jobban legyen Kristóf!
Jó éjt!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Lányok, köszönöm szépen a jó tanácsokat :wink:
Fejlemény: átvertem a gyereket, mert a sárgarépalét, megbolondítottam nagyon pici instant teával (Stella ebben egyetértünk, ki szeretném iktatni, általában főzött teát ivott, de ma valamiért inkább ezt fogadta el, és én ennek is örűltem) és így megivott még 125 milit. Tehát, a délután elfogyasztott folyadékja, az 375 mili :P És most jön a CSODA :P Vetettem a gyerekkel natur rizspépet, és képzeljétek, álmában odaadtam neki 150 milit, és annyira jóízűen megette, hogy utána még cuppogott is :P :P még mindig alszik, de azért felébredt a kaja végére, de nem tudtam belé lelket verni (nem is akartam, hisz tegnap délután 5 óta talán ha a perceket összeadom akkor 2 órát aludt) szóval most édesdeden alszik :P :P és láztalan :P :P :P és nagyokat pukizott :P
bluebox

-----
pironya

Köszi Piri :P Nagyon reménykedem Benne :P Remélem most segítettem és nem ártottam :?
bluebox

Mi lehet Ancsikáékkal???? Remélem minden rendben ment, csak most pihen :wink: Ancsika én is gondoltam ám Rátok :wink: Bár ma nagyon magunkkal voltam elfoglalva :?
bluebox

Jó reggelt!
Márti, ügyes vagy :) Remélem az éjszakátok is jó telt!
Az instant teával kapcs. csak azt akartam mondani, hogy amíg ilyen baja van addig sztem ne add neki. Egyébként lehet neki semmi baja tőle.
Ancsika, remélem Nektek is jól telt az éjszakátok!
Nekünk elég jól telt az éjszaka, csak 2x kelt enni :) Bár erre számítottam is, mert tegnap nagyon lightosan evett Boni. Se a főzeléket se a gyümölcspürét nem fogadta el. Pedig olyan volt amit szeret. Na mindegy ha csak kajálni kel az jó mert azután visszaalszik.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ALUDTUNK!!!!! Melike, lehet, hogy jó a Viburcol kúp. Mert az is bevetettem ám :wink: :lol: :lol: :lol:

Márti, mesélj, milyen volt az éjszaka? Hogy van Kristóf????

Ancsika, ugye már otthon vagy??? Én is drukkoltam ám nagyon :wink:

A lábam baromira fáj, de ma már kimerészkedünk egy kicsit. Nem bírom elviselni a bezártságot :cry: Remélem egy rövid séta nem árt meg...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Örömhír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajnali 4 kor kelt fel, hogy nagyon éhes, előszőr nem mertem adni neki enni, ezért megitattam Vele 130 mili répalét, de még mindig cuppogott, ezért csináltam ismét rizspépet, és aból is megevett 150 milit. Aztán elaludt és most ébredt (8:30). Megmértem a lázáát, 36,8 :P :P :P És éjszaka is láztalan volt, de ami a legjobb hír, NINCS KAKA :P :P :P Soha nem hittem volna, hogy valaha ennek fogok örűlni :wink: Hisz tudjátok, nagoyn nehezen tud kakálni. Remélem azért minden jóra fordúl :wink: Mégegyszer köszönöm a drukkokat :wink:

ANCSIKA JELENTKEZZ MI VAN VELED???????????????

Brigi: örűlök, hogy nektek is jól telt az éjszakátok :P
bluebox

Sziasztok!

Márti nagyon sajnálom Kristófot!Remélem otthon vagytok és javultok.
A húgom 4 éves kislányának is hasonló baja van,nem eszik,nem iszik és lázas.Nekik is kórház,ha nem javul,de már jobban van.

Krumplit én is keverem minden félével.
Ne értsetek félre,mindenki úgy csinálja,ahogy akarja,de én még ilyen zsíros,fűszeres kajákat nem adok Máténak.

Brigi:lehet ma este adok kúpot,mert most éjszaka 11kor felsírt és nem akarta abbahagyni,ezért mellettem aludt :roll: Reggel 7ig semmi baja nem volt! :shock:

Kép
melike

Márti:Hurrá!De jó!

Kép
melike

Jó reggelt!

Örülök, hogy mindenkinek jól telt az éjszaka!!!!

Merci 2:20-kor kelt! :shock: :shock: :shock: Megetettem és aludt 8-ig. De ilyen korán azért még nem ébredtünk!!!! :twisted: :twisted: Csináltam róla képet az ágyában reggel, olyan cuki! :wink: mindjárt felteszem!
bszilvi25

Kép
bszilvi25

Csiriék meg ma mennek dokihoz Zoé lábacskájával :? Nekik is megy a drukk, hogy jókat halljanak a dokitól :wink: Remélem, ha megjönnek bekukk és mesél.........

Merci nagyon édi, ahogy kukucskál :wink:
bluebox

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs megvolt az első rendes kaki :P :lol:
bluebox

Márti, csupa örömhír :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: király ez a nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
még én is sétáltam... A lábamnak nem tett jót, de a LELKEMNEK IGEN!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?