Sziasztok!
Vagyok, csak tegnap dogát írtam, ahogy ma is fogok, de egy gyors bekukkantást engedélyeztem!
Milán szédületes pocakvirgonc, reggel amikor még alfáztam az ágyban őurasága lent alul, a baloldalomon, és jobbra fent feszített szét egyidőben, el sem tudom képzelni mit tornázott
Köszi bűnrossz macsek dícséretét

Tegnap sikerült lefotóznom a telómmal a szívószálas jegeskávés nézését (összehúzott száj, mintha azzal is fókuszálna, kitágult pupillák a'la Shrek kandúr), tényleg bűbájos. Majd valahogy átvarázsolom a gépre, és megmutizom
Moffli: Örülök, hogy előkerültél

Csodaszép a kislányod! Majd a babás talikon figyelhetjük ám a jerkőcöket, hogy ki-kinek fog udvarolni
Sahli: Neked is örülök!
Vicky: Nagy drukk, remélem Alex még nem akar kijönni!
Katuska: Megnéztem én is Mátét, annyira aranyos, és az a csodás babahangja

A macsek tényleg jó gyakorlás, de remélem Milán csak fele ilyen rossz lesz. A cica egyébként lazán visszadumál, szóval ezzel is edződünk. Valami hülyeséget csinál, mi rászólunk, és ő meg elkezd dumálni macskanyelven, és elsomfordál a tetthelytől, mintha "Jól van na, ééén nem csináltam semmi rosszat, ne legyetek már ilyenek!"
Karácsony: Az első lesz papa nélkül, szóval nem egyszerű

Mamánál lesz ebéd, aztán estére jövünk anyuékhoz, persze mamával együtt. Késő este meg együtt Apácskával, másnap anyósomékhoz megyünk. 26-án meg Apa szoliban lesz, én meg szerintem anyuéknál. A kajcsi szerintem a szokásos (van, aki halevő, van aki vega, van aki utálja a halat, szóval jó kis család vagyunk

): lesz húsleves, meg halászlé, rántott hal, disznó és csirke, és töltött kápi. Gyanítom lesz valami saliféle is (talán tészta?), és sok süti. Azt hiszem idén én is megpróbálkozom valami fincsivel, szóval dobjatok nem túl bonyolult, ám de annál finomabb nasi recepteket a másikba, légyszííííí
Szilveszter: Apát kérdeztem, azt mondta olyan rég volt már egy ilyen itthon döglős, TV nézős esténk, szóval azt hiszem megvan a program

(Na, nem mintha az elkövetkezendő 1-2 évben óriási buliknak néznénk elébe Milán baba mellett, de hát pasi az uram nem gondol előre

)
Kata: kórház

Ctg, nekem hol van az még
Csöre, Batkata: Ez a másodszülöttes dolog megfogott, mivel mi is minima 3 jerkőcben gondolkodunk. (Talán hasznát veszem majd a sok pszicho tanulásnak.

)
Tényleg dec eleji talira kik jönnének? Mert ha sokan, akkor lehetne ismét egy nyilvános helyen, Hanna dolgát is megkönnyítve
Most hirtelen ennyi, majd jövök még!