A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Ja, Judit, még neked akartam, h vacsora mostanában 5-6 felé van, így Petra is megeszi az összes tápszert f8-kor. Hubának ez akkor sem okozott gondot, amikor f7-kor vacsoráztak/unk.

Nálunk is rengeteg kép menne a kukába, ha nem digitális gépünk lenne. :twisted:

Kép
an°°di

Binyek :lol: :lol: :lol:

Eszti :P
Köszönjük szépen. Ez a nap híre :D

Tünci :P
Köszi a kérdést. 3 napja, már azt hittem, vége. Gyógyultnak nyilvánítottam magam, s már tegnaptól megint kezdődött... Nem gyógyult meg teljesen, én meg persze hogy emelgettem :(

Vanda :P
Nade egy 6 hósnál mi a bánatot néznek? Nem tudja mondani, hogy mit lát! Amennyire tudom, én teszteltem őket. Közelről a szemembe néznek, látnak is, ez biztos, s jó messze ellátnak. Valahogy 8-10 hós koruk előtt nem látom nagy értelmét a szemvizsgálatnak :shock: Hacsak nincs valami "gyanús jel"...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jaj de örülök Banikáéknak! :D

Szanet, A fekete-fehér képek nagyon jók, gyönyörűek rajta a lányok! :D

Fanni, Mi is a Hipp-es almát esszük. :wink: Tulajdonképpen megettek mind a ketten fél üveggel (az meg 60gr), szóval eszi, csak látom hogy nem az igazi a dolog. :lol: Ma kipróbáltuk az őszit, az ízlett neki, de ma még nem adtam sokat. De azt látom, ha így haladunk simán megesznek majd 1 üveggel belőle. :lol:

Eleven, Gratula a teszthez! Hát ezt még most nehéz lenne megmondani. Lilinek igaza van, a magas HCG szint tényleg utalhat ikrekre, de simán lehet egy baba is. :wink:

Vanda, Köszi a szemészetes infót!

Anny, Én rengeteg fotót csinálok róluk, így tudom a legjobbakat kiválogatni belőlük. :oops: Sokszor pl. csak a feje búbját sikerül megörökíteni valamelyiknek. :lol:

Binyek, :lol: :lol: :lol: Hogy vagytok?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni!
6 hónaposan géppel mérik be a szemet. Sőt, Balunak még most is azzal nézte doki néni. Szóval vannak babáknak fejlesztett vizsgálati módszerek. Egyébként Baluval mi is 6 hónaposan voltunk először. 2 vagy 3 gépen is nézték a szemét, ez nem is kellemetlen, kis piros meg zöld lámpák, még tetszett is, vigyorgott rajta jókat.
vovanda

Vanda!
Te már ikerből is tök profi leszel,mire odakerülsz... :wink:

Rebe!
Az enyémek az almát magában meg sem eszik!Csak körtével,banánnal,krumplival,sütőtökkel vagy sinlac-kal. :roll: Szerintem a sütőtökkel lehet a legkevesebb gond,próbáld azt!De van a családban allergiás?Én nem vettem ezt a dolgot olyan komolyan,hogy lassan próbálgatni.. :oops:
Köszi kérdésed,jobban vagyunk mindhárman,csak egy laza meghülés volt,szerencsére... :P

binyek

Binyek!
Próbálok mindenre felkészülni. Persze tudom, hogy lehetetlen, de igyekszem. Meg aztán nekem hatalmas segítségem van: a nővéremék. Anno Manóval volt olyan, hogy egy nap 10szer hívtam őket, hogy mit csináljak. És nem küldtek a pokolba. :lol:
Szem-ügyben meg azért is képben vagyok, mert a sajátom is elég nyavajás.
vovanda

Vanda!
De ha meglesznek a bébik,akkor nem biztos,hogy elég lesz a telefonos segítség! :wink: Nekem tényleg mintagyerekeim vannak,vannak olyan napok,hogy egyetlen sírás sincs,de még nyervogás se!De azért ha egyedül kéne velük lennem,akkor biztos nem lennének ilyen nyugodtak és kiegyensúlyozottak és én se lennék ilyen mindig boldog,mosolygós,pihent anyuci. :lol: Minden tiszteletem azoknak,akik ezt egyedül csinálják napról,napra,mint Szanet,Anny és a többiek! :shock:

Szanet!
Nagyon gyönyörűek a csajaid és hatalmasak!Kis hörcsökpofik,mint az enyémek! :lol: Viszont az alakodra naggggyon írígy vagyok!!!!! :twisted: Hétfőtől muszáj lesz fogyóznom,mert már annyira utálom magam..... :x

Tonti!
Mindjárt mutatok egy-két képet,de nem röhögni,mert úgy néz ki rajta az egész család,mintha mindenki Goaud lenne(ez a Csillagkapu c. filmben a világító szemű lények neve)

binyek

Marcinak otthon maradt a sapkája.... Kép Kép Kép

binyek

Nem lettek túl jó képek,mert a Mikim belenyomta a keresztszülők fiának a kezébe a fényképezőt,de sok haszna nem volt a kiscsávónak... :roll:
Pirosszeműségben meg nem tudom miért szenved mindenki a képeken,pedig be volt kapcsolva a szűrő.Ki lehet retusálni állítólag,akkor majd felteszem mindet a Picasa-ra,hogy meg tudjátok nézni. :wink:

Na eldugultam,megyek aludni,mert mindjárt kezdődik az éjszakai műszakom.... :roll:

binyek

Csajok!
Hová dagadok???? :shock:

[törölt kép]
vovanda

Sziasztok!
Vanda!
HÚÚÚÚ! :wink: :wink: Ez nem dagadás,ez gömbölyödés :D
Binyek!
Szépek vagytok!!!(nem röhögtem :arrow: goaudok :lol: :lol: )
Juci!
Most olvastam a honlapotokon a bevásárlós sztorit :lol: :lol: :lol: :lol: Van némi "deja vu"-m :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A mai napig így néz ki egy vásárló körútunk!Sokszor úgy érzem mi vagyunk a szeleburdi család :lol: :lol: :lol: :lol: de élvezem!!!

bognartundi0727

köszi a dícséreteket :)
valóban kis husisoka drágáim :)Janka már majdnem 9kiló :shock: Anna ő "csak" 8kiló 30. ő már most fitneszlédi, mert reggel is gyümivel kezdia napot :lol: utóbbi néhány napban nem eszik csak kb 40-50 mili tápot 8kor.ezért adok még neki gyümölcsöt.persze üvegeset, vagy dobozosta, mert reggel nekem nincs energiám pépesíteni :P azt persze bevágja.Janka meg a kanalasat nem akarja enni...hát igen...már most fogyózik :lol:

Binyek
Hát én nem vagyok kibékülve testalkatommal.szülés előtt azért jobb volt ahelyzet.melelm lóg, hasamon háj :cry: áááááá.....megint 54 kiló szeretnék lenni :( :cry:
Már gondolkoztam én is, hogy fogyózom, vagy tornázom, de mindig csak terv marad :)
amúgy csak egyszer fogyóztam életemben.90napos diétát csináltam egy hnapig.amúgy nagyon jó volt.most is azt tervezem, hogy belevágok.de tudom, hogy sajnos mozogni is kéne :oops: csakhát az fárasztó.és tényleg nagyon lefáradok én a két gyerekkel.tornázni így csak álmomban szoktam :evil: :lol:

szanet

Vovanda
csini poci.ó mikor volt nekem ilyen.....

szanet

Tonti?
Túlélted a bölcsességfog kiszedésed???Remélem nem gyötörtek meg nagyon!!!

bognartundi0727

Szanet!
Azt ne mondd, hogy hiányzik. Nézze el nekem mindenki, de ezt a "mozgáskorlátozott" életet nagyon nem szeretem.
vovanda

Binyek: jok a kepek, ilyen hideg volt a templomban? :shock: Nagyon csini vagy!!! :wink: Hu, torta is kell? A fene! :roll: :lol:

Vovanda: nem semmi pocak!!! Hat, en se szerettem tulzottan a pocakossagot, allandoan aggodtam jol vannak-e. Na meg a gyomoreges ami megkeseritette az egeszet. :?

Tunci: tulvagyok rajta, meg elek de alig-alig, eppen most reggeliztem es azt hittem betojok :? maga a mutet kb. 10 perc volt, jobban fajt amikor betettek a kanult, na azt utalom!!! :evil: Most szepen be van dagadva az arcom es alig birom kinyitni a szam.
Picik jo gyerekek, meg mindig alszanak. :D

KépKép
KépKép
tontica

Banika Marcija hogy van?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti és persze mindenki
Banika Marcija jól van,jól alszik,inni már kaphat és délután talán enni is.

Egyenlőre ennyit tudok
Vendég

Tonti!
Mondtam,hogy nagyon gáz a műtét után...Te szegény!Most már napról napra jobb lesz! :wink: Torta jó,ha van.És fehérnek illik lennie(ezt én se tudtam,csak a cukrász mondta :oops: ).A templomban is irtó hideg volt,de amúgy is nagyon,olyan szél fújt,mint egy orkán....Isteni volt! :roll:

Vanda!
Nagyon jól nézel ki,de nagyon sajnállak!Még nagyon eleven bennem ennek az időszaknak az élménye!Úgy szenvedtem,mint Jézus a kereszten!Brrrrr.....

Szanet!
Én is a 90 napossal fogok fogyózni.Nekem nagyon bejött.Utoljára,amikor csináltam a 78. napon 7kg minusszal kiderült,hogy törpök beköltöztek a bőrömbe,ugyhogy be kellett fejezzem hirtelen.
Valamint heti 2x spinningre fogok menni a nagylányommal,bébikre anyám vigyáz addig,már lebeszéltem vele.
Még van egy pici tejem,de már nem érdekel....Elég volt!Tőlem így is csoda volt,hogy 4 hónapot tudtam szoptatni,mert megmondom őszintén,hogy nem szeretek egyáltalán....Szerencsére többet soha nem kell már az életben! :oops:

binyek

Tontica!
Szegény, együttérzek. rettegek a fogorvostól, a volt osztálytársam meg (akihez járok fogászatra) mindig röhög rajtam. Merthogy még tömött fogam sincs. :oops: Én a bölcsességfogammal akkor szenvedtem nagyon, amikor kinőtt.

Banika Marcijának jobbulást és mielőbbi hazatérést!

Binyek!
Hajrá spinning!
Iszonyúan hiányzik a mozgás, Baluval végig tornáztam, most a dokim letiltott. Már várom, hogy annyira összerendeződjünk, hogy legalább itthon tudjak tornázni. Kíváncsi vagyok, működni fog -e az ikrekkel is a mázliszériám. Baluval a 6 hetes kontrollra a saját farmeromban mentem, kb. 60 kiló voltam, a versenysúlyom 58. Hátha most is menni fog.
vovanda

Sotske: koszonjuk az infot, nagyon orulok hogy Marcival minden rendben!!! :D

Binyek: akkor en a 3 gyerekemnek 3 tortat vegyek vagy egy nagyon nagyot? :shock:
Nalunk akkor volt ilyen gaz ido mikor fenykepezkedtunk, zuhogot az eso es fujt a szel, az osszes ruhat be kellett alaposan csomagolni hogy ne azzon el, az en gondor furtjeim is megtepazodtak kicsit. :lol:

Vovonda: kitartas, tul kell esni rajta (a terhesseg vegen es a babakkal az elso par honapot :lol: ) aztan minden happy lesz! :D

Egy kerdes: van valami gyerekeknek valo CD amin olyan zenek vannak mint a gumimaci? Kicsik imadjak, a youtube-on szoktuk hallgatni. :) Vagy milyen gyerekzenek vannak otthon? Itt nem valami hu de nagy a valasztek. Esetleg mondokas-nepdalos CD?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Kis Marcusnak millió gyógypuszi! :arrow: :arrow: :arrow: :D
Vanda!
Mááázlista :D :lol:
Tonti!
Jobbulást!!!A lényeg,hogy túl vagy rajta!!!A fogorvosról annyit,hogy inkább szülök még kettőt.......

Én is a 90 napossal fogytam 26 kg-t,de megmondom őszintén én ennek ellenére nem nagyon hiszek benne,mert ha én annyit ettem volna amennyit a diéta ír akkor én nem sokat fogytam volna!A spinning viszont tuti fogyás :wink:
Binyek!
Szerintem a fényképek alapján azért nem olyan katasztrófális a helyzet mint ahogy látod:wink: 8) Persze az a cél hogy jól érezd magad a bőrödben és tegyél meg mindent érte,de TÖBB ÖNBIZALMAT!!! 8) 8)

bognartundi0727

Tonti!
Gryllus Vilmos,Judit és a zenemanók,Zeneovi.Nálunk most ezek a slágerek!Gumimacit még nem hallottam!

bognartundi0727

Tonti
Szerintem egy nagy tortát rendelj.Szerintem hatásosabb és jobban néz ki,mint három kicsi :wink:
Mi Zeneovit hallgatunk,meg Halász Juditot.

Szanet
Szépek a kis husikáid(mármint a csajok) :wink:

Vanda
Nem is dagadsz,csak szépen növeszted a pocid :lol:

Binyek
Szépek vagytok mindannyian és biztos fincsi volt a torta.

Fogyókúra:
Nekem világ életemben problámám volt az alakommal,utáltam enni stb.Az a "ha már ránézek a kajára,attól is hízok" típus voltam.
Aztán kb. 4 éve kiderült,hogy cukorbeteg gyanús vagyok,akkor eldöntöttem,ebből én nem kérek.Azóta Norbi Update szerint étkezem és nekem totál bejött.Imádok enni,még sem hízom,és tök jól érzem magam így,mert semmiről nem kell lemondanom.
A csajokkal 63kg-val lettem terhes,12kg-ot híztam és most 55kg vagyok.Pedig eszem rendesen és nem sportolok,"csak" ellátom a háztartást és nevelem a csajokat.(nekem totál megvan így is a napi súlyemelés és kilométer hiányom sincs
:wink: -soha életemben nem volt még karizmom :wink: )
És januártól szeretnék elmenni Pilates tornára,imádom :lol:

Tegnap Szegeden minden rendben volt,ma negyed 5-re megyünk szemészetre,kíváncsi vagyok..

Este megpróbálom felhívni Banikát,de csak 9 után tudom,mert addig Marcival van és nem szeretném zavarni.Ha addig lesz valami hírem róluk,mindenképp üzenek :!:
Vendég

Tonti!
Legyen emeletes a torta! :wink:
Halász Judit is nagy sláger volt a lányomnak annak idején...
De menj fel az www.egyszervolt.hu -ra ,nagyon édes lap.Vannak versek,mesék,dalok,játékok korcsoportok szerint.

Tünci!
A kabát ápol és eltakar....Nekem 70 kg a versenysúlyom,mert erőscsontú és izmos vagyok,de most 85 vagyok már!Pedig amíg rendesen szoptattam,akkor voltam már 79 is! :evil: De a szopi leépült,a zabálásom meg megmaradt...Mert igazság szerint mindennek ellenállok,csak a kísértésnek nem! :roll:

Vanda!
Ha egy gyerekkel sikerült,akkor a kettővel biztos fog menni,hisz dupla annyi dolog van és dupla annyi tej kell!Írígy vagyok miatta!

binyek

Binyek
Boldog 4 hónapot a manóidnak :wink:
Vendég

Sotske!
Kezet foghatunk. Az update szerinti kaját igyekszem betartani, de nekem igazából a tornájuk jött be. Van pár kazim itthon, azzal tök jól elvagyok, nem untam meg. :lol:
vovanda

Csajok, ez a gumimaci:

http://www.youtube.com/watch?v=r0uR2cNaqdE

Tudom hogy nem gyerekeknek keszult elsosorban de az enyemek ha meghalljak mar ugrabugriznak. :D Na, majd utananezek a neten hol lehet megrendelni a lemezt.

KépKép
KépKép
tontica

Képzeljétek kaptam 1000 pontot az egyszervolton, 500at a babaszobán, amit le lehet vásárolni a tulliban, szóval megveszem a csajoknak az amúgy is akciós takarítószettet amit kinéztem, gyakorlatilag féláron :lol: :lol: :lol:

rendesek nem?

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Banika :P Eszti :P
Szuper! Mikor mehetnek haza?

Binyek :P Vanda :P
Csinik és széségesek vagytok!

1 mai fotó a kissrácaimról:
Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Marcinak drukkolunk, Banikának pedig kitartást! Most már napról napra jobb lesz:!: :!: :!:

Szanet!
Nagyon édesek a Manókáid, és az alakodra én is irigy vagyok!

Sotke!
Milyen szerencsés vagy, hogy így tudtál fogyni a két gyerkőc mellett. Nekem is mindenki ezt mondta, de sajnos nálam nem jött be.

Binyek!
Szépek vagytok, és egyáltalán nem vagy kövér. De jó neked, hogy van kivel elmenned sportolni. Nekem erre itt nincs lehetőségem, mert nincs kire hagyni a gyerekeket, mert tök egyedül vagyok.

Tonti!
Jobbulást!

Vanda!
Kitartás, ez még csak rosszabb lesz, de az a jó, ha minél tovább bent maradnak.

Tontica!

Mi is Zeneovit, Halász Juditot hallgatunk.
Valamint van egy ilyen oldal, hogy
http://www.annapetiesgergo.hu
itt is nagyon aranyos dolgok vannak.

Most eltűnök, mert nemsokára jön anyukám és nagymamám a hétvégére, még egy kicsit rendet kell raknom, a gyerkőcök meg rendetlenkednek. Zsófi épp most harapta meg úgy az ínyét, hogy vérzett, de igazából nem zavarja, mert már megint próbál felállni, és megint megfogja ütni magát.

Jó 7végét Nektektek, ha nem tudnék írni!
Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Binyek!

Piros szem eltűntetésben tudok segíteni, ha gondolod. Sőt utólag is lehet pár dolgot javítani a képeken.

Fanni!

Nagyon édesek. Ha nem veszed sértésnek az élességen is lehet javítani, ha gondolod átküldöm priviben

Bocsi csajok, de nem bírok magammal, foglalkozási ártalom :oops: :lol:
Vendég

Dori: nekem elarulhatod hogy milyen fotoprogramod van, ha lehet el is kuldheted vagy megveszem en magamnak, imadok fenykepezni! :D Es a geped milyen?

Koszi Lanyok, a Grillus meg a halasz J. valahogy nekem nem jon be. A gyerekeknek csak a gumimaci meg a thomas and his friends zeneje tetszik. :lol: A zeneovi milyen? Hol lehet belehallgatni?

Fanny: tunderiek, milyen ugyesen tartjak mar a fejuket! :D

Kepzeljetek mit talaltam ki a gyerekeim szokincse javitasa erdekeben. Kinyomtattam egy csomo gyonyoru allatos kepet es beleraktam egy kicsi albumba, most ez a mi konyvecskenk, gyerekek kurjongattak annyira tetszik Nekik. :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Youtube-on beírod,hogy Zeneovi és kiadja és bele tudsz hallgatni :lol:
Vendég

Tonti!

Írok privit 8)

Az előzőt ugyanis ellopták :twisted:

Dóri
Vendég

Jucicuki
Tök jó!Tényleg rendesek.

Fanni
Annyira édesek és tök mások :wink:

Sajnos Banikáékról nem tudok semmit :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Este üzentem neki,de nem kaptam választ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bízom benne,hogy minden rendben van velük :!: :!: :!:
Vendég

Banikáéknak!

Drukk hegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biztosan minden rendben van, lehet, hogy csak nem ért rá üzenni...

Szorítunk!!!!!!!!!!

Judit

jucicuki

Banikáéknak nagyon drukkolok!
remélem minden rendben!jó lenne minél hamarabb vmi hírt kapni róluk

szanet

Hello!

Banikaekkal biztosan minden rendben csak nincs ideje sms-t irni!!! De azert jo lenne tenyleg ha lenne Rolu valami hir! :roll:

Belehallgattam a zeneoviba, nagyon tetszik, nagyon edes! Latom van tobb resze is. Van valaki akinek megvan az osszes vagy jopar? Nem lenne kedve valakinek lemasolni nekem es elkuldeni? Kifizetem elore!!!

KépKép
KépKép
tontica

Banikáék mehetnek haza!!!!!!!Juppijjjjjeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tonti
Én szívesen átmásolom neked.Nekünk a Téli ünnep van meg és az,amin tavaszi dalok vannak.
Vendég

Sotske: de jo, en tudtam!!! :D Marmint hogy Banikaekkal minden rendben! Annyira orulok!!! El sem tudom kepzelni min mehetett keresztul Banika de vegre vege! :D

Ezerszer megkoszonnem ha lemasolnad es elkuldened nekem. :D Nem tudom mennyi a postadij de ha lemasoltad es tudod mennyibe kerultek az ures cd-k + a postadij azonnal kuldom a lovet. A tobbit privin! :D

KépKép
KépKép
tontica

Jaj, de jó!

Puszi nekik!

Judit

jucicuki

Eszti!
Köszi a jó hírt!!!!
Banika!
Millió gyógypuszi!!!!!
Tonti!
Zeneovi Téli Ünnepet linkeltem be a múltkor,amit nem sikerült letöltened.Még egy próbát megér,másold be a címsorba:
http://rapidshare.com/files/6474839/Zen ... p_2006.rar
a megjelenő oldalon a FREE USER feliratra kell kattintani,visszaszámol aztán a megjelenő oldalon kattints arra,hogy DOWNLOAD.Ha letöltötte ki kell csomagolni,jelszót kér:feca74.
Hátha most sikerül :wink: Ezen az oldalon nagyon sok letöltés van:http://www.mp3portal.hu/viewforum.php?f=82Ha keresel valamit nagyon segítőkészek!!!Nagyon sokszor túlterhelt a lap és nehezen lehet fellépni.

bognartundi0727

Tundi: hiaba probalom egesz du. nem tudom letolteni sehogy, biztos valamit rosszul csinalok. Nem ertem. :(

KépKép
KépKép
tontica

meg vagyunk ám,csak ritkán(nagyon ritkán....)jutok el ide! :D
látom mindenki fórumozik,szépen,rendben...
remélem mindenkinek a babája jól van és egytől egyig szuperikrek!!
Mert a mieink azok... :lol:
fogok feltenni képet hamarosan,csak gondoltam bejelentkezem,van e itt még valaki aki megismer! :roll:

Kép
bogyótanya

Szia Bogyótanya!

Jól eltűntél! Képet, képet, képet!

Jaj, lányok, olyan jó volt a bábelőadás. Csajok nagyon élvezték. Olyan kis okosak voltak. Anyuékkal nézték, mi meg tesóval megalkottuk a három koszorút.

Apa dolgozott :cry:

Puszi!

Judit

jucicuki

Írtam, erre elszállt! :evil: Morrrr!

Banika! Örülök, hogy minden rendben!

Nekem is lesz egy köröm a bölcsességemmel a fogdokinál :?

Bogyó: Aztán képek is legyenek! :wink:
Vendég

Banika!
Küldöm a gyógyító energiát!

Anny!
Te is bölcs leszel? Együttérzésem.

A pocakomat meghülyíti az időjárás (legalábbis arra fogom). Alig csináltam ma valamit, ültem meg feküdtem, mégis elég sokat keményedett. :?
vovanda

Sziasztok!
Vanda, mit szedsz a keményedésekre?

Judit, miért isztok rizstejet? És milyet? És szeretik? És reggel és este is azt isznak a lányok? Tápszert már nem is adsz nekik?
Kissé megviseli a kasszánkat a tápszerrel járó havi fix (mint annyi más szülőnek itt), gondoltam, válthatnánk tejre. Hogy kell azt?

Kép
an°°di

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?