Én ma babáztam!!! Olyan jó volt!!!! A barátnőm kisfia 18 napos, és egy kis tündér!!!! Azt hittem, majd alig merem megfogni, de olyan magától értetődő volt minden, rögtön, minden para nélkül felvettem az ölembe, pedig olyan, de olyan picike még.
Már úgy, de úgy várom a januárt!!!!!!!!
vény: nekem azt mondta a védőnő, hogy csak akkor írják fel a "kezdőcsomagot", ha már megszületett a baba. Szóval telefonáljak majd neki és még aznap kijön elvileg, amikor hazaengednek, de az is jó, ha apa bemegy a vényért, amíg én a kórházban vagyok, de az fel sem merült benne, hogy esetleg odaadnák előbb. Úgy látszik, semmi sem egységes.
Ma voltam fogászaton, visszakerült a koronám, de olyan hülye érzésem van, mintha újra le akarna jönni.
Egyébként azt mondta a dokinő, hogy azért hagyom el mostanában a pótlásaimat, mert hogy ilyenkor nagyobb a nyáltermelés. Azért szinte hihetetlen, hogy miket tud okozni ez a "másállapot". Azt mondta, hogy valakinek teljesen begyullad az ínye terhesség alatt és folyton vérzik. Hát... én így még mindig jobban jártam....

[/url]

a>