Sziasztok!
Kata: jobban vagy már? Megfáztál vagy mi történt? Remélem hamar meggyógyulsz! Olyan hülye idő van, ilyenkor könnyen meg lehet fázni :/
Katinka: Jobbulást a családnak, remélem hamar kilábaltok a betegségből! Közben én is beszéltem a védőnővel, és Bp-en tényleg nem, csak a vidéki kórházban nézik a baba vércsoportját. Elég fura azért... Bár jelentősége tényleg nincs, mivel ha olyan beavatkozásra van szükség, mindenkinél csinálnak vértesztet, hiába van a homlokára írva, hogy mi a vércsoportja.
Judit: háát, szuper intenzív napjaid lehetnek, az tuti! Megértem, hogy estére kivagy... és persze azt is, hogy senkivel sem cserélnél
Katica: Noel is állandóan a cicin lóg, és a cumit ő sem fogadja el. Ráadásul ma extra nyűgös napunk van, reggel óta csak nyüsszög, és csak a kezünkben hajlandó aludni

Biztos a hülye idő miatt van. Örülök, hogy Léna már nem hasfájós! Odafigyelsz, hogy mit eszel, vagy adtok neki valamit? Én nagyon félek a hasfájósságtól, igazi mumusom... De eddig szerencsére csak ritkán és rövid ideig fájt a baba pocija. Noel is korán, már 4 naposan megfordította a buksiját, most már tartja magát hason egész sokáig. Leggyakrabban hason alszik, így ha felébred sokat használja a nyakizmait, az is segíthet.
Ske-Eszter: Nagyon aranyos Ádám baba! Ha lesz időd tényleg gyere!
Hangolka: a kajaszállításra jövő héttől én is visszatérek. Olcsóbb is, egyszerűbb is... Eddig sokszor hozott a család ebédet, meg főztünk is, de azért nyűgösebb napokon egyszerűen nincs rá időm és energiám. Szerintem nem szégyen.
Beszteri: gondolok rád sokat! Hajrá-hajrá!
Hát, ma nagyon nyűgös napunk van

Most aludt el, eddig reggeltől csak cicin lógott a baba, vagy fogtuk őt, a kiságyban ordítani kezdett. Bár nekem is szétesik a fejem annyira fáj, nem csodálom hogy ez a hülye idő a babát is nyugtalanná teszi. Nektek is nyűgösebb napotok van?
Amúgy köszi a baba-dícséreteket

A hajáról annyit, hogy este mindig szépen megfésülöm fürcsi után, de reggelre ilyen lesz