Helló lányok!
Szerintem ma sem igen fogok jönni, a gép folyamatosan leáll magától, most szerencsém van, hogy még nem.
Gyorsan leírom, mi volt velem: A dobolásra nem megyünk többet, mert kényelmetlen volt a földön ülni és túlságosan nagy áhítattal (mint egy szekta) küzdenek a többiek, röhögnöm kell tőle. Majd a telken dobolgatunk, a Detti is vesz dobot, és akkor senki se nézi, mennyire vagyunk bénák. Már csüt. délután elkezdett fájni a fejem (hallom, neked is fájt, Flóra

), és képzeljétek, hazafelé meg kellett állnunk a kocsival hányni. Aztán egész éjszaka fájt a fejem, reggel is, és semmi étvágyam nem volt, vizet ittam, azt is kihánytam, aztán du. 3-kor ettem először néhány falatot, azt is kihánytam, és aludtam, vergődtem, felváltva. Aztán elhozta apu a Vivikét hozzánk, és itt volt velem 4 órán keresztül, tök rendes volt. Most már jobban vagyok, de ez a tegnapi-tegnapelőtti nap rendesen leszívott. Nem baj, legalább nem kellett menni iskolába, legalább nem sulis napon történt.
Heni, nagyon szép a babátok, és nagyon nagy! Szerintem majdnem 2 cm-rel nagyobb, mint a miéink. Ezért nagyobb a pocód is. Jó, hogy minden érték rendben, szerencsére.

Ez 4d-s volt?
Flóra, klassz a cipőd!
Zsuzsi, én is azt mondom, hogy hajrá és mi folyamatosan szorítunk nektek!
Márti, 2 hét múlva tali.
Tancsu, a fogjövés biztos tök gáz szegény gyereknek.

Meg neked is.
Többiekről még nem olvastam.