A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló csajok!
Heni, sajnálom, hogy padlón vagy, jobbulást! Flóra, neked is! És boldog szülinapot a Bálintnak! :D :D Tancsu, sok puszi nektek! :D Márti, mi történt Dömével?

Nálunk: elcsesztem egy süteményt, pedig nagyon rákészültem és odafigyeltem. Mi lehet a hiba? :shock: :shock: És nem vettem ajándékot a Vivikének és apunak, mert nincs pénzem. :cry: Gy.-tól kell kérnem.

Na, mindegy, ez van, most csinálok még egyet, mert ugye, összesen kettő kellett volna (egy mára, egy holnapra), de az egyik elszúródott. :twisted: :twisted:

Puszi nektek. Majd holnap jövök.

KépKép
benó

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :( Lekéstelek. :(
Semmi kül Dömével kamaszodik és nem tudom,hogy ezt én vagy ő viseli nehezebben.

Jó mulatást estére :wink:

Kép
martik77

Itt vagyok még. :D

KépKép
benó

Nyugodtan írd ám meg, érdekel részletesen is a Döme-ügy. :wink:

Mi lesz, ha akkor is el fogom szúrni a sütit, amikor megyünk hozzátok? :cry:

KépKép
benó

Most sül a nyavalyás második sütim. Kíváncsi vagyok, ezt is ki kell-e dobni. :twisted: Nem fogok tudni vinni semmit este. :twisted:

KépKép
benó

Majd veszel útközbe valahol ha elszúrod. :wink:
Amúgy se a süti a lényeg :D

Kép
martik77

Kösz, Márti. :D

KépKép
benó

Meg is nézem ezt a 2.-at.

KépKép
benó

Az volt a baj, hogy nem jött le a SZILIKONOS kuglófsütő faláról a cucc. Kíváncsi vagyok, ez most lejön-e majd. Kb. 5 perc múlva megnézem.

KépKép
benó

Megkértem,hogy ne nézze egyszerre a tv-t és gépezzen.Vagy ez vagy az.Oké.Kikapcsolta a tv-t majd egy időre a gépet is.Azután mintha nem kb 2órája lett volna amit mondtam mentem be hozzá és ment a gép és a tv is.Mondom,hogy ezt már mondtam mire ő"Jó elfelejtettem!"
Mit amit 2 órája mondtam????Mert marha sok gondja lehet,hogy elfelejti :evil:
Ennyi volt de már lenyugodtam. :D

Kép
martik77

Helyes. :D

KépKép
benó

Hallottam már szilikonról de tuti kuglóf sütésre való??? :lol:

Mikor indultok?

Olyan pangás van itt 2 napja,bár már arra is gondoltam,hogy én vagyok túl sok.(Sokk) :?

Kép
martik77

Nem vagy túl sok, mi nem vagyunk itt. :cry:
Még biztos nem indulunk, még a Gy. sehol nincs (íjászversenyen van Tatabányán).
A szilikon nem csak kuglófsütésre van, igazad van. :lol: :lol:

KépKép
benó

Megyek, nézem, letelt az 5 perc a gép szerint.

KépKép
benó

Annyira bosszantó, a többiek tanúsíthatják, régen milyen sok sütit csináltam, és nem szúrtam el minden másodikat. (Csak minden harmadikat. :lol:) De természetesen le van tojva. :D :D Gy.-t még majd rá kell vennem, hogy holnap de. legyen kedve és pénze ajándékot vásárolni a névnaposoknak. :wink: Nem lesz nehéz, rendes ám. :D

KépKép
benó

Nálatok jó idő van az íjászversenyhez vagyis Tatabányán?Itt egész nap eső féle esik. :?
Tök fini lett a aleves csak tényleg nem tom mi lesz ennyivel. :wink:

Kép
martik77

Küldj egy kicsit. Milyen leves is lett?
Szerintem rossz idő van Tatabányán, de most valami benti verseny van, na, ilyet se hallottam még. Remélem, nem valami nője van Tatabányán, annyit jár arrafelé. :lol:

KépKép
benó

Néhány napja (kb. mióta nem jöttem rendesen: csüt., péntek, ma és az éjszakák) fájdogál a hasam. Olyan mindjártmegjön-érzés, tudod. Biztos a méh növekszik, ugye? Van, amikor meg egyik oldalon szúr, aztán a másik oldalon.

KépKép
benó

Gondolod olyan messze menne? :D
Nem nője felesége van neki méghozzá te :D
Csont leves vagyis mint a husi leves csak ilyen nagy hatalmas bunkós csontokat tettem bele.L. szerint emberi combcsontok :lol:

Én voltam egyszer továbbképzésen Tatabányán de az akkori főorv mentünk még két kolleganőm és csak mentünk meg jöttünk.
Ja és az egyik a főnővér volt azt mondták vegyem kitüntetés félének,hogy én mehettem.Mit az unalmas előadásokat?Vagy azt a hosszú utat? :?

Kép
martik77

Tehát horrorlevest készítettél! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tatabánya szerintem nem szép, Tata viszont igen, mi ott kezdtük a nászutunkat, aztán mentünk, amerre láttunk. :D
Kiszedtem a sütit, majd megnézem, kijön-e a formából. :x

KépKép
benó

A növekedést érzed de az is lehet,hogy mozgás mert már majdnem 15 hetes vagy és azért te csak két emberke mozgását fogod érezni.Az bizti erősebb mint egyet érezni.

Kép
martik77

Ez inkább olyan fájás. :roll:

KépKép
benó

Szerinted ilyesmi? Vagy így kezdődik? Piriszerűen?

KépKép
benó

Milyen olyan???Mióta fáj??

Kép
martik77

Tehát mint amikor megjön a piri, és azelőtt úgy kicsit fáj a pocó, tudod. Olyan. De nem görcsöl, nem kaparom tőle a falat, csak olyan alattomosan és rövid ideig tart. Vagy ez baj? :shock:

KépKép
benó

Mióta fáj?????

Kép
martik77

Márti, ne idegelj! :shock: :shock: :shock: Mi van? :shock:

KépKép
benó

:shock:

KépKép
benó

Gyerünk, gyerünk! :lol: :lol:

KépKép
benó

Ha baj lenne akkor nem 1-2 napja hanem egy nap alatt fáj na úgy,hogy a falat kaparnád azért kérdem időben mióta fáj?Mert ha már 1-2 napja érzed akkor az a méh növekedés illetve mint mondtam lehet már a mozgás csak még nem olyan intenzív.

Kép
martik77

Barátom, járni fogsz hozzám gépírás órára. :shock: Mire leírtad, én rendesen betojtam ideát. :wink:
Néha fáj, de már az elejétől is éreztem ezt. Hát, valamit csak kell érezni, nem, ha 2 baba ficánkol odabent, ja, és az én belső szerveimet tologatják ide-oda, és növesztik a méhemet majd a 10x-ére (vagy hány). :lol:

KépKép
benó

Ha ijesztőt éreznék, ne félj, felhívnám a dokit, éjszaka is. :D :D De azért köszi, ezért is írtam le, hogy elmondd a véleményed. :D

KépKép
benó

Megjött a Gy.

KépKép
benó

Nekem meg most ment L. dolgozni.

Csak mert nem értettem mit magyarázol Azon kívül neked többet kéne pihenni.Most nekem is fáj a hasam mert ma tényleg dolgoztam.

Kép
martik77

Akkor már nemsokára mentek.

Jó szórakozást estre :D

Kép
martik77

Na, képzeld, magától nem jött volna ki a cucc a formából, de késsel körbevagdostam. A Gy. szerint persze biztos elbaltáztam valamit. :wink: Persze, tényleg lehet. :lol:
Na, megyek, vagy míg fürdik, itt vagyok. Most viszont kaját keres, megyek.

KépKép
benó

Addig én is vagyok még el nem köszönsz. :D

Kép
martik77

Oké, köszi. :D
Az elcseszett sütit ette meg a Gy. vacsira. :lol: Finomnak ítélte, csak ugye a formából nem jött ki. :lol:
Mondtam neki az ajándékvásárlást. :D
Megint akar fájni a hülye fejem. :x Remélem, a Flórának már nem fáj. :wink:

KépKép
benó

Egész na szerelik az új ablakokat a szomszédba.És itt az ajtónk előtt a folyosón mérnek,fúrnak meg ki tudja mit művelnek.

Ma Dömével alszom egy szobába,hogy az ágyat ne keljen rányitni a száradó szőnyegre. :D

Kép
martik77

Kimostad a szőnyeget? Erről lemaradtam. :wink:

KépKép
benó

Tuti neked hormonálisan van ez a fejfájás.Nekem a gyomi fájdalmam múlt el,neked a fejfájás lépett elő. :?

Kép
martik77

Szőnyegtisztító!És nem én hanem az L.Csak ez nem szárad ki tök szárazra rögtön. :D

Kép
martik77

Mindegy, ez van. Iszom rá egy vitamintablettát.

KépKép
benó

A Gy. mégsem fürdik, úgyhogy lassan indulunk.
Elbúcsúzom, Mariskám. :D Puszi mindenkinek. :D

KépKép
benó

Oksa.Puszi nektek. :D

Kép
martik77

Puszi, mentünk. :D

KépKép
benó

Heni:remélem gyógyulgatsz.Igyál sok teát vagy gyümi levet.Én is 12 hetesen voltam beteg lázas meg ilyenek.De nem lett semmi baj.Te is ha lehet minél többet feküdjél még beteg vagy.

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Kép
muzsuzska

Munka közben hétvégén mindig bekapcsolom a rádiót, (Most a rádió rádióról van szó) Egész délelőtt azt mondták, hogy melegfront jön és nagyon erős fejfájás és migrénes rohamok kisérhetik.

Az éjjel alig aludtunk valamicskét, a felső szomszéd lányai dübörögtek és veszekedtek.
Aludtunk 3 órát. :evil:
Ma hazajöttünk ettünk egy szendvicset és alvás, az előbb ébredtünk fel.
Mivel tegnap előkészítettem húsit, ma még főzhetek is!

Kép
muzsuzska

Heni, jobbulást kívánok! Add át a bacit anyósnak! :wink:

Flóra, én viccből írtam a tűsarkut, tudom hogy te is a kényelmes lapost szereted.

BENÓ!!!!!!!! Milyen sót vettél a fürdőhöz mielőtt kismami lettél?

Márti , nehéz eset a kamaszodás! Sok-sok türelem hozzá.

Tancsu,akkor most inaska fogas lesz. Harapni is fog. :shock:

Timi, babakép?????????

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?