A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jól van, Flóra, ezt még olvasni se bírom. :lol: :lol: :lol: Én kettesre érettségiztem ippeghogy. :lol: :lol:

KépKép
benó

most felébredt. ö táplálkozik én egy kézzel irogatok.
már alig vártam, hogy felébredjen, mert már szétt akart durrani a cicim.mind a kettö kö kemény volt. reggel arra ébredtem, hogy a melltartóm, pizsim áttázott. ilyen már régen volt. lehet, hogy az este megivott szöllö és alma lé segitett?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hát ez megint egy klassz laptető! :lol: :lol:

KépKép
benó

Tudom,,hogy lesz nehezebb de minden negatív dolgot a saját nevelési,anyai kudarcomnak élek meg.És nem akarom,hogy olyan hazug önző egoista önimádó legyen mint az apja. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
martik77

Én is kettesre,csak nálunk az olyan,mint a négyes nálatok. :D

Kép
flóra 11

Bocsánat. :(
Már megint csak a panaszból állok.Inkább valaki adjon egy szál cigit :?

Kép
martik77

Érdekes lehet a szoptatás. :wink:

KépKép
benó

De egyetemen színjelesre végeztem minden tantárgyból. :D Azért van valami a fejemben, gondolom. :D

Kép
flóra 11

én is szerettem a matekot :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Benó:Neked sose lesz megdagadva a cicid mert valamelyik mindig rajta fog lógni :lol:

Kép
martik77

Ugyan, ne akarj cigizni! Anyuka, nono! :lol:

Döme klassz srácés nem lesz olyan ,mint az apja. Olyan lesz,amilyennek neveled. És jól neveled, jó példát kap.A kamaszkort pedig nem kerülöd ki sehogy sem. :)

Kép
flóra 11

Így van, az érem két oldala. :lol: :lol:
Nyugodtan panaszkodj. Nekem nincs kamasz gyerekem, nekem nagy a szám. A suliban lévő gyerekek nem az enyéim. :wink:
Olyan lesz, amilyennek neveled. Az apjához semmi köze, nem igaz? Veled él, nem? Még tudod irányítani, ne aggódj. Ilyen időszak pedig mindenki életében lehet (kettes abból is, amit szeret, nálam is volt ilyen), aztán majd visszaáll a normál kerékvágásba minden. Inkább biztosítsd a szeretetedről és arról, hogy neked mindig elmondhatja minden problémáját, mert megérted és szereted, ott állsz biztonságos háttérként mindig.

KépKép
benó

Istenem,Benó! Én is szívesen elviselném, hogy lógnak a cicimen. Engem nem érdekelne a fáradtság sem, az éjszakázás sem.....

Kép
flóra 11

Jól van, Flóra, majdnem ugyanazt írtuk. :lol:

KépKép
benó

Na,Benó,milyen egyformát írtunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Engem se érdekel semmi! :lol: :lol: :lol:
Ó, tényleg, te már holnap mész a dokihoz, ugye? :D :D

KépKép
benó

Na,jó. Most megint. :lol: :lol: :lol: Megszólalt a két pedagógus. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Örülnék, ha nem utánoznál! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ezeket már elmondtam neki nem egyszer,de ez az tanév már amúgy is rosszul indult és hiába a bünti vagy bármi jelét se látom annak,hogy jobb lesz.Csak azt,hogy most semmit se akar és kész.Na Jól van hagyjuk. :? Hiába én nevelem sokszor olyan mint az apja és ettől a hideg ráz.

Kép
martik77

Igen, és addig még valahonnan le kell húznom egy jó menstruációs naptárt éskitöltöm, mert ezt kérte a doktor néni. Nem tudtok egy jó oldalt?

Kép
flóra 11

Vagy én téged, vagy mi van.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Várjál, mindjárt megnézem.

KépKép
benó

Körbe-körbe, Benó. :lol: De már abbahagyjuk. :lol: Remélhetőleg nem lesz több duplicitás. :lol:

Kép
flóra 11

Közben bekanalazom a levest, ami megint fincsire sikeredett. :wink:

Kép
flóra 11

Délután tortát sütök. Tiramisut. Van valakinek jó receptje?

Kép
flóra 11

Na, besokalltatok, vagy hová lett mindenki? :shock:

Kép
flóra 11

Én ma csirke mellet csinálok rizzsel.Úgy unom ezt a mindennapi főzőcskét.De a fiúk miatt muszáj.Legalábbis hétvégén mindenképp.

Kép
martik77

Én csak a csoki tortát szeretem.Édességben is elég válogatós vagyok :oops:

Kép
martik77

Bocs, keresgéltem.

KépKép
benó

A F. ma csak 4000,- Ft-t adott a dokihoz, mondta, hogy kimerítette a számláját,tehát a 8000,- nekem kell hozzá tennem, de nem baj. Én már tegnap előre láttam ezt és az üzletben mindent vele fizettettem ki. A srácok nadrágjait, Mikulás csomagokat, stb.

Kép
flóra 11

Mondtam neki, hogy most én is lemerítem a számlámat karácsonyra,és akkor a következőt miből fizetjük? De csak mosolygott, azt mondta, mindig lesz valahogy. Én meg hozzá tettem, hogy hiszen kapunk fizetést mindketten, tehát jut majd.

Kép
flóra 11

Benó,mit keresgélsz ennyire?

Kép
flóra 11

Nem engedett vissza a gép, bocsi.
www.naptarak.com
Okos vagy, Flóra! :D

KépKép
benó

Na, már megint ki akart dobni, de most túljártam az eszén. :wink:
Jöhetne már haza a Gy. (íjászik, nahát), mert kéne mennünk.

KépKép
benó

Nekem ma nincs nagy kedvem főzni. :( Mondjuk most nem is kell, mert a Norbi albérletében elromlott a mikró és nem tudja a kaját megmelegíteni, tehát olyat kell csomagolnom, amit nem kell melegíteni. És szerencsére ez az utolsó hét, hogy nincs itthon. Aztán vizsgaidőszak jön,nem lesznek előadásokés akkor itthon tud lenni.

Kép
flóra 11

Én meg teregetek meg most rakom be a második adag mosni valót. :?

Kép
martik77

Én se tudok minden nap mit főzni (ezért nem is főzök mindennap).

KépKép
benó

Köszi Benó.Tegnap nézegettem már ezt az oldalt. Megnézem jobban,mert nem igazodtam ki ezen a naptáron, de majd áttanulmányozom. Tegnap már álmos voltam, mikor néztem.

Kép
flóra 11

Én meg nem akarok minden nap főzni!!!Amíg dolgoztam volt,hogy egy héten csak egyszer meg hétvégén főztünk mert mind a ketten ettünk bent főtt kaját a gyerek meg ,menzás.De mióta itthon vagyok....
Elment matekozni :roll:

Kép
martik77

Na ja. Mosni nekem is kéne még, pedig pénteken és szombaton is két-két adagot kimostam. Most folyamatosan szedem be az erkélyről és rakom a radiátorra, hogy teljesen száradjanak meg a ruhák.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.11.30 13:03-kor.

Kép
flóra 11

Látod milyen rendes gyerek? Vasárnap is a matekkal foglalkozik. Bezzeg az én Bálintom! Az messzire kerüli a könyveket. :?

Kép
flóra 11

Benó,a Jézuska nem hoz nektek egy új számítógépet? Ezzel folyton valami problémád van! :?

Kép
flóra 11

Még kicsit várok,hátha valaki jön, de aztán megyek,mert nem lesz torta.

Kép
flóra 11

Bálint ma fel van mentve ma van a szülinapja!! :wink:
Én mondtam,hogy nézze át magától nem jutott volna eszébe.Még jó,hogy mondtam így kibújt a szög a zsákból.
Tudod ő most mindent elfelejt :evil:
De már lenyugodtam :D Tényleg nincs egy cigi? :D

Kép
martik77

Hát,látom senki sem jön már. Mindenkit ledobott a gép? :shock:

Kép
flóra 11

végre sikerült elkapnom egy igazi mosolyt, de ez is homályos lett vaku nélkül mobillal:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi ha itt vagy még megjelöltelek iwiw-en :wink:

Kép
martik77