A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Sziasztok!

Most nem az ufók vittek el, hanem a "Karácsonyi vásárlás" :lol: Szerencsére a felét sikerült megvennünk az ajándékoknak, és a többire is van már ötletem nagyjából...

Kisbuta: hát ez csodálatos hír :lol: nagyon vissza akart kerülni hozzád a másik babó is :D

Zsófikám: olvastam valami 20 tüszőről :shock: Nagyon jól reagáltál a szurikra! Most akkor tüszőnövesztő drukkok mennek! :D Szerintem szerdán tuti leszívás lesz!!!
A levelestésztában sült zöldségeket hogy csinálod?

Mabe: nálunk is Apa szúrt, mégiscsak ő a férfi :lol:

Rana: tök jól áll a görbéd, csajszi, drukkolok!!!! Ahogy néztem a régebbi görbéidet, a 12. dpo-ra már vagy megjön a mensid, vagy legalább a hőd leesik...a teszt meg lehet simán pozitív később is.. :wink:

Pusziért én is aggódom, írtam neki privit, és ma reggel átment neki, úgyhogy belépett a bnetre, de nem válaszolt :cry:

Kati: te is beszámolhatnál :-)

Vkrisz: remélem jól telt a mai nap :-D

Baba: drukk keddre! :-)

Szép estét!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zsófi, nálam sem ment a mennyiség a minőség rovására. :wink: Szerintem a 16 tüsző sem kevés, és abból 15 petesejt lett, és 13 termékenyült meg.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó!
Jól olvastad! Szaporodtak a kis drágák! És köszönöm a megnyugtatást! :lol:
Zöldséges leveles. Kinyújtom a bolti leveles tésztát és kibélelek vele egy magas falú tepsit. Brokklit megfőzöm, kb. félkészre, gombát, hagymát (pórét, vagy amilyen itthonvan), répát (és még amit akarsz) megpárolom, só, bors, fokhagyma. Ezt se teljesen puhára. Ha kész, belekeverem a brokklit, összekeverem egy pohár tejföllel, beleteszem a tepsibe. A maradék tésztából nyújtok tetőnek valót, ráteszem, úgy, hogy teljesen elfedje, kicsit villával megszúrkálom és szép barnára sütöm. :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, nem is látszik rajtad, hogy ilyen kis konyhatündér vagy! :wink: Küldhetnél mindegyikből egy kis morzsácskával az éteren keresztül! Kép

Szezso! Tök jó, hogy az ajándékokat már nagyjából megvetted, én még sehogy se tudtam rávenni magam. Pedig máskor már szeptemberben megvan minden! Ráadásul csütörtök délelőtt már elkezdődött a karácsonyi tolongás, :shock: úgyhogy nem volt kedvem üzletekbe járkálni.
Megható amúgy, hogy így törődsz velem! Kép Én is "átnyálaztam" már az összes görbémet ebből a szempontból. Sajnos minél többet késik a mensi, annál jobban beleélem magam, hogy sikerül, és annál nagyobb a pofára esés, ha mégse. Nem is attól félek nagyon, hogy Apával rossz hírt kell közölnöm holnap (pedig beleremeg a szívem, ha belegondolok, mi lenne, ha jó hírrel várnám....), hanem attól, hogy nagyon ki fogok borulni, ha holnap megjön vagy megint nega lesz a teszt. Sztem holnap már mindenképp kimutatná, ha lenne ott baba... (13. DPO, 28. CN) Néztem a Fertiliyn, ott is ezt a napot javasolják kb a tesztelésre. Szerinted? Csak tudnám, az a sz@r teszt milyen érzékenységű. Amikor még azt vettem, kis tudatlan voltam ebből a szempontból... A baj az, hogy kivételesen az Utro is visszafoghatja a mensimet. Ma már arra gondoltam, hogy megmondom a dokinak, hogy a kövi inszem legyen TELJESEN spontán. Mármint se stimu, se Utro, semmi. Ki fog akadni..... :roll:
Körkérdés: szerintetek MENNYIRE fontos az Utrot dugdosni? Persze, tudom, hogy segít, de ha minden f@sza, és megfogan a petesejt, akkor az embernek amúgy is beindul a progitermelése, nem???? Azt akarom mondani, hogy nem a progitól leszünk babásak. Ráadásul van olyan hely, ahol Utrot csak a pozitív teszt után adnak. És akkor nem lenne para, hogy mitől ment fel a hőm meg miért nem jön piri, stb. Bár sztem ez a felvetés ebben a topikban szentségtörésnek számít. :roll: Eldugulok, bizti unjátok már ezt a locsogást.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mamaleszek! Veled mi van??? Remélem mama lettél! :wink:

Na megyek takarítani, Kép hogy holnapra szépen ragyogjon a lakás! Utána meg Megasztár és Szombat esti láz! Na puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

De édesek vagytok, hogy aggódtatok! :oops:
Itt vagyok, csak kellett egy kis pihenés, kikapcsolás, kényeztetés. :)
Emellett ittalvó vendégeink is voltak, meg mi is voltunk bevásárolni, családot látogatni,.... Sűrű volt, de jóóóóóóó. :D

Lola: örülök, hogy minden rendben Veletek! :P

Hajnoca: én is köszönöm, hogy leírtad a "történeted"!

Kisbuta: Babácskáidnak nagyon drukkolok! Kép Kép

((((((((((Vkrisz))))))))))))) Várom a képet az új hajadról!

Skrissz: puszi NEKTEK!!!!!

Hanna: jó pihenést!!!!!

Mamaleszek: :idea: :?:

Rana: holnapra Kép

Zsófi: tüszőnövelők mennek :wink: ++++++++++++++++++++

Szezso: köszönöm az aggódást! :oops:

Puszi:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kisbuta, na látod, szupi. Babaragi megy.++++++++++++++++++

Nyulasz:kedd.(Aggódok.)

babaimádó
Kép
babaimado

Babim: :oops: Neked is akartam írni, ááááááá, bocsánat! :oops:
Hipp-hopp kedd lesz, és olyan jó lesz Neked! Kisbabák lesznek a pocakodban!!!!!!! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

bocsi lányok a bepoffért..

puszi örülök, hogy előkerültél :lol:
Vendég

Kép

Puszedli, ezt neked küldöm. :lol:

skrisz72

Skrisssz: áááááááááááááááááááááááááá!!!!! :D :D :D :D :D Köösssssssszzzziiiiii!!! :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Kisbuta! Csak miattad, csak itt, csak most: :lol: :lol: :lol:

Hihetetlenül örülök!!!
estike66

Halihó!

Kisbuta :D

De jó,hogy a másik kiskópé meggondolta magát!HAjrá ikrek!
Megy a babaragacs és a drukk!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi :D

Micsoda finom ételek,jó bulizást nektek!

Szezsó :D

Sokan voltak vásárolni?Mi holnapra tervezzük, ma a lakás rendbetétele volt porondon. :wink: Már előre félek, hogy mennyien lesznek a boltokban. :?
Nálunk a szomszéd szúrt, mert én nem tudtam a hátsómba beszúrni, apa meg eleve irtózik a tűktől.

Rana :D

Mikor tesztelsz legközelebb? Drukkolok!!!!!!Most látom..... 8)

Jó éjt Mindenkinek!

Holnap megyünk vásárolni,nem tudom mikor leszek. Majd jövök Puszi!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Kisbuta, ez nagyszerű hír. Élni akar a másik is, ez már biztos.

Többieknek is drukkok, és jó éjt!

Kép
petne

Sziasztok! Hol van mindenki??? Kép

Reggel (13 DPO, 28 CN) teszteltem egy negát. A 10 perc után sikerült "odaképzelni" a második csíkot, de ez már úgy tudom nem számít. Hőm 36.7, aztán visszafeküdtem és 36.9 lett (ezt írtam be, ismét biztatásul). Piri még nincs, de ezek szerint mostmár rám is hat az Utro. :? Azért a Fertilityn nézegettem olyan görbéket, ahol a 13. DPOn negát, aztán a 14.-en pozitívat teszteltek (hát mit mondjak, nem találtam valami sokat). Csak hogy ne ugorjak ki rögtön az ablakon. Kép Nem baj, este jön Apa és megvigasztal. (Vagy én őt...)

Kisbuta, beültid holnap lesz?

Baba, te mikor kapod vissza a kicsinyeidet? Vagy már meg is történt, csak nem figyeltem...? :oops:

Ja, és képzeljétek találtam egy olyan inszemes görbét, ahol a 10. DPO-n (24.cn) a vv (!) nega lett, aztán a 27. DPO-n (41. cn) meg potitív lett a pisilős tesztje!!! (Látszik, hogy a nega vv után a progit is abbahagyta szerencsétlenje és biztos várta pirit, aztán a + teszt után újrakezdte a progit) Na ilyenek tartják még bennem a lelket, de már nem tudom meddig... :? Hallod Vkrisz, még van remény neked is! Vagy megjött már??????????

Itt a görbe ( a 2. ezen az oldalon): http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/index.php

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja,most látom, hogy meg is jött neki közben piri is. :shock:
Amúgy a link nem jó, külön be kell írni a keresésbe ami kell, csak úgy műxik.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kép
Vendég

Rana
Éppen most olvastam szakkönyvben, hogy a beágyazódás kb. az ovulációt követő 12. napig tart. És utána termelődik HCG.
:wink:

Mai adag drukkok mennek mindenkinek!

Ma reggel a barátnőm adta be a szurit :oops:
Vendég

Sziasztok!

Zsófi: örök hálám a receptért!!! :-D Tuti az egyik kedvencem lesz!!!

Rana: engem megnyugtatott, hogy megvan az ajándékoknak legalább a fele :-) én inkább utolsó-pillanatban-vásárlós vagyok, úgyhogy ez nagy szó :-D
Már hogyne törődnék Veled! :lol:
Szóval nekem van olyan ismerősöm, hogy inszem után, 15.dpo-n negát tesztelt. Abbahagyta az Utro-t, de csak nem jött meg neki...akkor már pozitív lett a teszt!!!
Szerintem az már eleve bíztató, hogy nem jött meg a mensid!!! :-D Drukkolok! (amúgy az abszolút nega teszt 10 perc után is nega...)
Utroról: én ennyi év után nem kockáztatnám, hogy esetleg progihiány miatt ne foganjon meg a baba vagy ha meg is fogan, emiatt menjen el.

Mabe: látom, szereted a változatosságot a szuribeadásnál :lol:

Zsu: még nem volt nagy tolongás, csak egy picivel volt nagyobb tömeg, mint egy normál szombat délután. Mondjuk ahol jártunk, az a Praktiker, DM, Humanic és New Yorker, ez utóbbiban csak ajándékutalványt vettünk.

Petne: holnap akkor 4d? majd gyere képekkel, hadd próbáljuk meg mi is megfejteni őket! :lol:

Puszi: na végre!!! :-) az titok, hogy mi volt a dokinál? :roll:

Szép vasárnapot! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Szezso, köszi Mabe, amíg élek, remélek.... (idézet nem tudom kitől) Most azt próbálom kibogarászni a Babatervezők otthonán, hogy anno hányas erősségű tesztet vettem (sztem 20-ast). De Mabe akkor azt nem értem, hogy miért írják a Lombikbabán, hogy ET utáni 9. napon 17 és 100 között kell lennie a HCG-nek, mikor ET után is pár nap a beágyazódás, nem megy rögtön (pláne nem 3 napos transzfer után). Nem értek én már semmit. A csíkot amúgy sztem tényleg csak odaképzelem, mert megnéztem egy még nem használt tesztet, és azon is látom. :shock: :lol: Szánalmas. :oops:
Próbálok nem ezzel foglalkozni, olvasni, takarítani, TV-t nézni, recepteket olvasgatni, de egyszerűen képtelen vagyok. Éjszaka sem aludtam semmit. :(

Ja, Megasztárt szoktátok nézni? Itt egy vicces kis video (a bolgár Megasztárból, kis angoltudás nem árt hozzá, de anélkül is lehet érteni)

http://www.youtube.com/watch?v=Rm6qA6JD ... re=related

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, az első halvány csík nekem is csak 10 perc után látszódott. Azt mondja az egyik ismerősöm, hogy van aki már a kukába dobja a tesztet, amikor megjelenik a csík. Az első időszakban többet kell várni rá!!! Ne add fel!!!!+++++++++++++++++++++++++

Kisbuta, HAJRÁ!!!!!

skrisz72

Hát köszönöm lányok a biztatást, gondolom holnapra kiderül mostmár, hogy mi van (a mai napról is ezt mondtam... :( ).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: csatlakozom Skrisszhez. Ha megjelent az a csík, reménykedjünk!Én nagyon +++++++++++++++++++

Baba: ma hogy vagy?

Estike: és te? Pihensz remélem sokat!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, hát nem tudom. Mostmár azt mondom, nincs is ott az a csík. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok,örülök a jó híreknek.
puszilok mindenkit.néha már nagyon unom a bezártságot.dehát ezt akartam!
gondolom sokan cserélnének velem!megéri!!!!
mennek a drukkok a babaösszedrukkolóknak!

Kép

Rana
Megújultál :lol: :lol: :lol: :lol:

Szezso
Változatos, mert gyáva oroszlán vagyok :wink:

Lehet, hogy a szomszédok engem előbb-utóbb kiutálnak... Mamma mia! megy ma folyamatosan nálam. És nem éppen halkan :oops: :wink:
Vendég

Rana
"A beágyazódás a megtermékenyülést követő 6-12-14. napig tart."
"HCG csak a megtermékenyülést követő 8-11. napon, a beágyazódás befejeződése után mutatható ki." (vérvételes kimutatás)
Vendég

Vendég

Mabe, muszáj néha megújulni, már untam magam. :roll: Köszike az infot, akkor nem adom fel a reménykedést mondjuk... csütörtökig (kb. a megterm. utáni legkésőbbi, 14. nap)? Vagy amíg meg nem jön. :roll:
Te meg a kövi szurit már magadnak fogod beadni! :wink:
Hadd szóljon az a zene, legalább jókedved lesz! Azt hiszem nem lógatom az orromat, hanem én is beteszek vmit jó hangosan! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, drukkolok!!!

Kép
petne

Köszi Petne! Neked meg jó mozizást holnapra, és ne feledd feltenni a képet! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Rana,
nagyon drukkolok! +++++++++++++++++++++++++

Amúgy az utróról annyit, hogy nyilván inszemnél nem létkérdés, és talán fagyibabás lombiknál sem, de stimus lombiknál igen, mert a progeszteront a sárgatest termeli normális esetben, ami azonban a punkciókor tönkremegy. Ezt a dokim mondta, ezért kell egész a 3. hónap végéig nyomatni.

Baba, Zsófi, Mabe ++++++++++++++++++++++++++

Mamaleszek: :?: Ugye nincs semmi baj?

Én nagyon vigyázok a magunkra, most már hármasban. Képzeljétek, azt is mondta doki, mikor csodálkoztam, hogy a másik is elindult, hogy nemhogy elindult, de valami egészen gyönyörűséges. Csak tegnapelőtt reggel még nem látszott rajta, és naponta csak egyszer nézik őket, mert nem szeretik ha kiveszik őket az inkubátorból.

Lola, tökjó, hogy jöttél, alkalomadtán, ha nagyon magányos vagy otthon, ide mindig benézhetsz :D És drukk a picinek, hogy szépen fejlődjön!

Estike, Skrisz, nektek is mennek a babamegtartó drukkok!

Puszi mindenkinek!

Kép
kisbuta

Kisbuta: nagyon harcos természet a babád :D

Ezzel viszont vitatkoznék:
[quote="kisbuta"]
írta:
kisbuta
Amúgy az utróról annyit, hogy nyilván inszemnél nem létkérdés, és talán fagyibabás lombiknál sem, de stimus lombiknál igen, mert a progeszteront a sárgatest termeli normális esetben, ami azonban a punkciókor tönkremegy. Ezt a dokim mondta, ezért kell egész a 3. hónap végéig nyomatni.

Fagyibabás beültetésnél nem feltétel a peteérés. Van olyan protokoll is, ami a méhnyálkahártya felkészítésből áll csak, plusz progeszteronpótlásból. Tapolcán is ez a menet.

Lombiknál nekem már a beültetéskor mindkét petefészkemben látszottak az UH-n a sárgatestek.

Én azt mondom, legyen inkább felesleges a progeszteronpótlás 3 hónapig, mint hogy baj történjen...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok mindenkinek drukkjaim
.++++++++++++++++++++++++

Holnaptól bekapcsolódom, nagyon sűrű a hétvége, és még tart. :lol: :lol: :lol:
estike66

Puszedli, köszönöm jól vagyok. A görcsök tényleg a tüszőrepedés miatt lehettek, mert azóta minden rendben van. Gigamegarepesztés lehetett :lol: .

KIsbuta, kedden, ha minden rendben lesz.

babaimádó
Kép
babaimado

Igen, nekem is azt mondta a dokim, hogy most nem 3x2, hanem 2x2 elég, mert a sárgatestek termelik ilyenkor, punkciónál meg a leszívás miatt pótolni kell. Itt meg csak támogatni, megerősíteni.

babaimádó
Kép
babaimado

Hű, miket tudtok ti, csajok! Hát igen, akit ugye tájékoztat a dokija... :roll: Mondjuk érdekes, hogy az előző inszemnél a doki 2x1 Utrot rendelt, most meg 3x2-t. Nem tudom, mitől függ, sztem leginkább a hangulatától. :roll:

Kisbuta, hány sejtesek voltak az embrikék, amikor visszakaptad őket? Mi is így jártunk egyébként, azért ijesztgettek azzal, hogy nem indult meg, mert valami csírát vagy mi a fenét nem láttak benne, mert ritkán nézték.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nincs itt senki?

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Unatkozom....

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt!
Rana, mai teszt?? Nagyon várom!Azt hittem, már feltetted a 2-csíkosodat!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Rana??????

Kisbuta, jó beágyazódást a picurkának!++++++++++++++++++

Mabe, hajrá szurik!!!

Babim, már csak egyet kell aludni!

Estike, Lola babatapik mennek.

Zsófi, mekkorák már a tüszőid? :wink:

Mamaleszek, van valami újság??

skrisz72

Szezsó! Irigyellek, hogy átestél a bevásárlási hullám első részén. Én csk sóhajtozok és halogatok. :roll:
Zsófi! ezt a zöldségest én is kifogom próbálni, biztos isteni. Teszek bele egy kis csirkemellet is, akkor a fiúk sem szolhatnak semmit. :D
Baba! Holnap beülti? Nem győzöm kapkodni a fejem. Mennyi-mennyi kis csoda készülődik decemberben. :lol:
Skrisz! haláli a baris kép. :D Jól vagy?
Puszi! Majd pihenek, ha arra kárhoztatnak. Addig pörgök, mint rendesen. :wink:
Lola! Még egy kis kitartás, aztán biztos, hogy könnyebb időszak következik. :wink:
Kisbuta! Holnap v. holnap után befurakodás! Küldöm hozzá a drukkokat!!!+++++++++++
Petné! Nagyon várom, hogy lassam kicsikédet! :D
Rana! Jó az avatarod!! Más újság?
Nyulasz, Dezsi, Katica, Csibe, Brizó, Meli, Bogyimami, Hanna, Mabe! :D :D :lol: Úgy-e nem hagytam ki senkit? Akit igen kéretik reklamálni! :)
estike66

SZiasztok!

Jó rég nem jelentkeztem, de nem felejtettelek el titeket.
Először magamban kellett elrendeznem a dolgokat, hogy el tudjam mondani, le tudjam írni másoknak, is, hogy megint nem sikerült.
Csütörtökön már tudtam, hogy ez biztos negatív, majd kiszakadt a hasam, a derekam szintúgy, gondolom a mensi napján jelezte, hogy már megjönne, ha hagyná az Utro. Szóval a vérvétel aztán pénteken kimutatta, hogy semmi jó hír nincs.
A mensi azóta sem jött meg, mit gondoltok, az Utro abbahagyása után hány napra várható? Péntek reggel tettem be az utolsó hármat, már igazán megjöhetne!

Úgy néz ki, február- márciusban lesz a következő, hacsak addig nem sikerül magunknak produkálni egy csodagyereket! :D :D

Olyan sokat írtatok, hogy most lassacskán visszaolvasom.... Mindenkinek sok sikert, és babásodást!
mamaleszek

Mamaleszek, Kép nagy nagy ölelést küldök neked, és vígasztaló puszit!

skrisz72

Brizó, téged kihagytalak véletlenül. :oops: Mesélj, mi van veled!

Estike, köszi mi jól vagyunk. Tegnap este folyamatosan szúrt a bal oldalam. Eddig mindig a jobb oldalt éreztem, most váltás volt. A szúráson kívül semmit sem érzek. Ez normális? Olyan türelmetlen vagyok. Anyunak is mondtam a hétvégén, hogy milyen terhesség az, amit nem érzek. Röhögtek rajtam, mert mondtam még azt is, hogy mi van, ha felszívódik... Pótapám mondta, hogy nyugodjak már meg, mert normális emberek ilyenkor szoktak csak elgondolkodni rajta, hogy mikor is kellett volna menstruálni... és most vesznek tesztet. :wink:

skrisz72

Mamaleszek, nagyon-nagyon sajnálom.
Nekem Utró abbahagyása után 2-3 napra szokott lassacskán megjönni.

babaimádó
Kép
babaimado

Mamaleszek! nagyon sajnálom, simi-simi Neked! Látom erős lány vagy és máris előre nézel. Irigylésre méltó és örvendetes a lelkierőd! Beleillesz a topikba tökéletesen, itt sok hozzád hasonló sram lány van(nem magamról brszélek)

Skrisz! Igaza van pótapukádnak. Tökéletesen. :D
estike66

Mamaleszek! Annyira sajnálom. Kép Léleksimit küldök.

Nálam teszt továbbra is nega (most Apa is megerősítette, nem kertelt). A 14.DPO-n (29.cn) már egyre kevesebb a remény egy + tesztre. Piri még nincs, de biztos az Utro tartja vissza, már a hőm is megy lefele. Majd holnap a vv ráerősít erre. Remélem nem késik sokat a mensi, és még egy inszemet beszoríthatunk karácsony elé.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

(((((((((((((((Rana)))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Rana, azért én csak a vérvételben bízom. Azt még megvárnám...

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?