A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Zsófi! Látom Beni is inkább rácsodálkozott a világra, Viki is azt csinálta, de azért aranyos lett a kép.

Emma baba is édes, ahogy a könyveket bűvöli.

Tranzitos képek is jók, főleg az első, ahol baba és anyukája is (próbál) enni.

Nálunk történelmi esemény van, mert Viki dél óta alszik. Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára nap közben. Cintus is bealudt, úgyhogy átadhatom magam a konyhai rendrakás élvezetének. :D

KépKép
jazmin2005

Zsófi, nagyon aranyos kép készült Beniről.

Sushy, jól elkapott pillanatok, és ez a sűrű haj!
Jóga: csütörtök 10:30-11:30, 1600 Ft, 5 alkalom 1500, 10 1400.

Voltam ma az Ikeában, brutálisan sokan voltak. De hétköznap de. nincsenek sokan. Kedd, csütörtök nem jó nekünk. Mi csak kb 10-12 között tudunk menni, ha nektek is jó ez az időpont akkor szívesen csatlakozunk, ha nem, hát nem :)

A mézes mazsolával töltött almás, fahéjas muffin olyan jól sikerült, hogy kénytelen voltam tegnap egy másik tepsivel is sütni :) a tiramisu meg a habcsók mellé. Most meg sül a rakott krumpli és fő a sütötökleves. Vendégeink jönnek, úgyhogy nem nagyon lesz időm jönni.

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

sziasztok, vettünk gyerekülést! majdnem olyan mint Szuszuéké, ez a legujabb...a másik már nincs Brendonban.. Mária bababoltban sincs, Elefániban sincs abszolute Concorde..2 hónap a szállítási idő így kimentünk a Budaőrsibe....mert ott volt még két darab ebből...

Concord Ultimax Pumpkin

Kép
Vendég

de jó lesz minitali Wetendnél, vagy Hősök terén! :lol:

egyébként az ülés árát karira dobták össze család :oops:

képzeljétek átfordult Zsigi!
Vendég

ikeás nap eldöntésével megvárnám az ágit elvégre együtt találtuk ki és az kellemetlen lenne, ha csak ő nem érne éppen rá :roll:
Vendég

Sziasztok csajok!

Jó rég nem voltam, kissé zűrös hetek vannak mögöttünk...

Anna, nagyon köszönöm a privit és a bátorító szavakat, hálás vagyok.

Mindenki babója meseszép, én sem emelek ki senkit, nehogy sértődés legyen.

Aproo!

Köszi az invitálást, mi sajna kedden kapjuk a 4 hós oltást, így nem nagyon merek vele menni sehová aznap.

Hétfőn már megint kórházban voltunk, hasmenés, alig evett egész hétvégén a kis pöttyöm, így lászló kh. lett. De persze semmi 5letük, csak megint h elég kövér a gyerek...komolyan mondom, ha gipszelni kell, vagy vakbelet kivenni az megy, de a többi :roll:

Szerencsére a biotinidáz értékről jött a levél, hogy negatív. :lol:

Boni, nagyon ügyi vagy, szép a dekor és a koszorú!
Egy westendes dologban mi is benne lennénk egyszer, inkább du. hogy akkor apát haza tudnánk hozni a munkából. Mert akkor autó nálunk lenne, neki meg macera lenne hévezni meg gyalogolni.

Grat minden mosolyalbumosnak, és minden átforduló babusnak.

Nono semmi ilyet nem produkál, sajna a kevés evés miatt totál depis, alig mosolyog...még mindig tart a sztrájk nálunk is.
És semmihez nincs kedve.

Ági!

Édes vagy, mi is szívesen megkukkantanánk a kicsi hercegnőt, remélem tranzitba el tudunk menni csüt.

Írigy vagyok rátok, h ennyit csavarogtok, én annyira nem vagyok mobilis így autó nélkül. :cry:
Amikor kiköltöztünk ebbe nem is gondoltam bele, mert akkor még együtt jöttünk-mentünk a párommal.

pöttömpanni

Pöttöm még mindig tart a sztrájk? szegénykéim? és doktornéni mit mond rá? remélem névrokonom hamar visszaáll..

hozzátáplálást te elkezdted már?

tőlem kezdhetjük délután is... :lol:
Vendég

Boni!Szupi, akkor neked melyik nap lenne jó, hétfő, kedd kivételével? Marad a szerda és péntek, mert csüt megpróbálom tranzitot...bár az etetés macera nálunk, szóval csak röviden leszünk.

Ülést mi is ilyet szeretnénk, bár nekem a legújabb színek jönnek be a concord honlapjáról, ezt a pumpkint nem is láttam ott. Találtam egy magyar netes boltot, de ők dec. közepét ígérnek az új kollekcióra, 49eFt-ért. De az még több hét, és overállal necces már a hordozó az autóba :roll:
http://www.concord.de/en/driving/produk ... ction.html

Nekem a chocolate a szerelmem. :lol:

Majd szólok druszának h térjen észre, bár nem evés ellenére szerencsére híztunk 170 grammot.

pöttömpanni

Hozzátápit még nem kezdtük, nálunk 4,5 hónap a határ doki szerint. Védőnő szerint amíg nem fogy Nono (Boni), addig nem kell más, se tápi se főzi.
Eddig kedden lesz egy hónapja a sztrájknak és a hízások alakulása heti szinten: 30g, 90g, 170g, 170gramm. Szóval összesen a havi min. 400 megvan.
Anna sokat segített, és megpróbálok kitartani az anyatej mellett ameddig csak lehet.

Orvosnak fogalma sincs mitől vagyunk ilyen kevés evők, és kedvetlenek, de el is hiszem h kedvetlen, amikor ő 230-at evett meg több, mint 1 hónappal ezelőtt, mostanában meg 110-et eszik.
Bár az utóbbi két napban megjött az étvágya, két mell is kevés neki, és ma már volt síkkantgatás is :lol:

pöttömpanni

Nekem is az tetszett, rákérdeztem, mindenhol azt mondták, hogy

nincs mostanában nem várható csak jövőre..mert 2009es modell.. az elefáni honlapján sokféle színben vannak...

elefániban is 2 hónapot mondtak.. te hol találtad ilyen olcsóért?

aztán Brendonban felkerült ez a honlapra.. azért bár itt a legdrágább megvettük.. de most már nem foglalkozom vele.. ez van.. :lol:

Szerdára szavazok Westend terén... Pénteken mindig dugó van.. és koradélután legyen? mire gondoltál? 13-14 körül?

többiek?

drága druszám....orvosok monnyanak le

:twisted:
Vendég

pöttöm!de jó végre hallani felőletek is és nagyon remélem, hogy acsütörtöki tranzit is összejön!!
mi bandázósak nem kocsival járunk ám kenguruval vagy ritkán babakocsival...mondjuk nekem könnyű dolgom van mert belbudán lakunk és nem a peremkerületekben vagy még kintebb, nálatok voszont jobb a levegő!!
Vendég

Jó reggelt!

pöttöm szépen visszaáll majd meglásd... grt a sikongatáshoz!

én is szivesen kiköltöznék,de az elszigetelődés visszatart

:lol:

babakocsival elég gáz villamosozni :cry: én is inkább kendőzök :lol: de ha messzebb megyünk jobb a babakocsi..
Vendég

Pöttöm - Jó, hogy újra itt vagy! Képzeld, Emma étvágya is elég jó 2 napja (mondjuk most pont nem szopizott és az ágyában dühöng :( ) Te is tudsz jönni a minitalira? Szuper!

Boni - Nekem jó a szerda. Ha véletlenül szép idő lenne, mit szólnátok inkább egy Hősök teréről induló liget sétának? Bár jó lenne ott is találni egy jó beülős helyet. Egyébként a West End is oké nekünk.

Csenge - köszi az infót a jógáról, lehet, hogy csütörtökön mi is kipróbáljuk!

HONLAP - bár nincs igazi kirándulóidő, frissitettem a honlapom Balatonos részeit!
Még mindig csak a mi útjaink szerepelnek :(
Nagyon örülnék, ha valaki küldene valamit, hogy ne legyen ilyen egysíkú. :roll:

sushy

Sziasztok!

Boni! Én itt találtam ultimaxot, írtam nekik hét elején, akkor még 49ért volt, és akkor mondtak dec. közepi dátumot. Most már 52 a honlap szerint, és novemberi szállítás van kiírva. Este párom írt nekik, majd kiderül mit válaszolnak és referálok. Felesleges sok embernek írnia szerintem, mert akkor tudni fogják h nagy a kereslet, és még emelik az árát, vagy hülyeség? :roll:

http://www.price-killers.com/index.php?mact=Products,cntnt01,details,0&cntnt01lang=hu_HU&cntnt01detailpage=shop&cntnt01category=CONCORD&cntnt01returnid=55&cntnt01cd_origpage=55&cntnt01productid=48&cntnt01returnid=55

Ja, és szerda okay, remélem nem lesz semmi gond Nonoval, de kedden az oltást nem akarom neki beadatni.

Aranyosak vagytok, h hiányoltatok, meg h együtt éreztek. :)

Anna!

Örülök, h Emmának is jobb az étvágya. Nálunk most nagyon durva volt az utóbbi két este. Evett hatalmasat a manócska, persze megint voltak elfordulások, meg hatalmas kakik, és közben teljesen abbahagyja a szopit. Régen nem állt le ennyire az evéssel, ha rotyi volt. Aztán nekikezd a cicinek, eszik két kortyot, elfordul, tekereg, ívben meghajlik, aztán vissza. És közben látom rajta h enne még, nézi a cicit ezerrel, ha pl. visszateszem az ágyba. És két órán keresztül bömbölt evés után, nem lehetett megvigasztalni, nem volt jó sehogy...
És visszatért az ölelő reflexe is, hihetetlen mértékben jár a keze, olyan mintha túl lenne pörögve, pedig nem, mert olyan nagyon gyanúsan sokat alszik lányok...pedig egyre többet kellene ébren lennie már.
Ma meg a reggeli első szopit sugárban visszahányta, pedig nem nyomtam meg a pocakot, feküdt a szopipárnán, egyszer csak kiköpte a cicit és mintha szökőkút lenne jött ki a szájából az összes tejcsi. Iszonyat ijesztő volt.
Szóval hiába voltunk már 2x kórházba én meg szeretném nézetni egy gasztroenterológussal első körben, mert nekem refluxom van, meg laktóz érzékeny vagyok...
Reggel fel is hívok egy dokit, akit ajánlottak, és a bethesdaban dolgozik, remélem hamar fogad bennünket.
Gyanakszom h nem szimpla sztrájkról van esetünkben szó. :cry:

pöttömpanni

Andi!

Kenguru jó lenne, ha nem óriás babám lenne, aki 1 éves baba méreteivel rendelkezik :lol:
Még a babybjörnben sem tudnám hordozni, a széles pántok ellenére, nem beszélve arról, h beöltöztetve nem is férne bele.
Keresztszülők megvették volna nekünk a legdrágább kengurut is, ami 12 kg-ig jó, de vastagabb ruciban óriás ez a gyerek. :roll:
Bodyból a 6-9 hónaposokra valók kell vennem, mert már minden kicsi.

pöttömpanni

sjanálom pöttöm, hogy ennyi nehézségetek van az evéssel!!
és bocsi kengurus téma miatt,ne érts félre mégha kényelmesen elférnétek a kenguruban akkor is elég nehézkes lenne harasztiból "beugrani" a városba...értem én ezt!de azért jó lenne talizni, mert az mégis más :wink:
Vendég

ja és pöttöm!jó az új avatarod :!: :!:
Vendég

Pöttöm,
amiket leírtál Nonókáról, hát nekünk ugyanilyen tünetek vannak az utóbbi napokban, hogy Andris a szopi közben állandóan elfordul, meg tekereg. De aztán mindig vissza lehet édesgetni a cicire. Csak mondjuk mostanában van, hogy 45 percig is eltart egy szoptatás. Andris is rengeteget bukik, nekünk is volt olyan, amit írtál, hogy a párnán kijött belőle szinte minden. De nem minden nap van ilyen. Most azt találtam ki, hogy csak 4 óránként fogom etetni, mert a három óránkénti szopi az túl gyakori és valószínüleg amiatt bukik. Ma már így is csináltam és nem bukott olyan nagyokat. Én nem akarom emiatt dokihoz vinni, mert mellette szépen fejlődik, jókedvű, minden érdekli. Szóval nem hiszem, hogy olyan nagy baj lehet.

Csajok sajna én a jövő szerdán nem tudok menni a minitalira, mert itt lesz a párom anyukája és vele leszek, szóval, ha megtennétek, hogy utána héten is szerveztek egyet, akkor azon szívesen résztvennék. :D

szuszu

Hello lányok!

gyors kép dobás megvolt ma a keresztelő de még a fotós képeit várjuk addig csak egy a mienkközül.
remélem mindenkinek kellemesen telt a hétvége, nekünk rohanás volt az egész :( De áron egész jó viseltem. :D

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Pöttöm! Tejtermékeket eszel? Lehet, hogy az okozhat hasmenést Nononak. Dominik is nagyon hasmenéses volt, most már nem az. Meg nálunk minden fog kibújása hasmenéssel járt, kegyetlen hasmenéssel, és ráadásként még tiszta gombás is lett olyankor a popsija. Szenvedett szegényke. Ráadásul ami egyik alkalommal bevált a popsijára legközelebb tuti nem volt jó. :? És egyáltalán NEM kövér a kisfiad!!!!! Hülye orvosok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Annának akartam még a honlapjához: Ha lesz időm, bemásolom a gépbe, van egy listám bp-i játszóterekről, jó sok fel van sorolva benne. Ha gondolod elküldöm majd neked e-mail-ben (még nem tudom mikor, de igyekszem).

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!

Bocsi, az eltűnésért, de beteg Lili, ma voltunk vele az ügyeleten, mert már nagyon csúnya köhögési rohamai voltak. Valami vírus lehet, azt mondta a dokinő, a budai gyerekkórházban jártunk, le a kalappal, nem vártunk csak pár percet, nagyon kedvesek voltak és alaposak.
Így én most sajnos nem tudok kimoccanni, ebbe a szar időbe meg pláne nem, de nektek jó szórakozást és majd gondoljatok rám.

Ági

KépKép
columbine

jajj, ági!annyira sajnálom , hogy lili lebetegedett!!sokmillió gyógypuszit küldünk neki!!!!kérlek add át feltétlenül!!
Vendég

áronkának gratula a keresztelődéshez!
Vendég

Pöttöm,Szuszu!
Miksa ugyanilyen tüneteket produkál pár napja.Szopi közben mindenre figyel csak az evésre nem,éjszaka meg 4 x kelt mert éhes volt.

Ági!
Jobbulást Lilinek!

Zsófi!
Tegnap óta Miksa is belépet az oldalra fordulók táborába.

Andi!
Séta holnap?Találkozhatnánk holnap délben a MOM nál az Angelo cukrászda elött.Ha neked is jó.

Veronika
l.veronika

Andi !
Most kaptam meg az üzidet jó a 11.
Veronika
l.veronika

Szuszu tőlem lehet ..eddig úgy néz ki ráérek :lol:

Lilinek jobbulást!

Áron babának gratulálok! :lol:
Vendég

HAli!

Rohanok, mert még fürdi előtt.
Egész hétvégén reggel el, este haza, napközben szombaton 1 órát voltunk itthon, ma semmit. Nagyon gáz!...

Lilinek jobbulást!

Szopi, kiköpős játék:
Sógornőm mondta, nagy LLL-es, négy gyerekkel, hogy ha jön a gyerekek foga, akkor is produkálhatnak ilyet, mert a szívás egy idő után a duzzad ínyre nyomást gyakorol és baromira fáj, ezért kiköpik a cicit, kimerevítenek hátra és óbégatnak, mert egyfelől fáj másfelől éhesek és dühösek, hogy nem tudnak enni.....ki tudja, egy tipp, de sztem logikus, amúgy mi is sűrűn műveljük ezt mostanában... :? :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok! Én se tudtam netezni hétvégén, névnapozás volt (dédinél) meg nagymamázás.

Enikő is sokszor csinálja ezt újabban, hogy kiköpködi a cicit. Ma este csak a jobból akar szopizni, a másikra csak ráharapott, és kiköpte. Aztán megpróbáltam végül fekve, és úgy elfogadta a balt is. Na, ebben mi a logika??

yuyu79

Gratula Áron keresztelőjéhez, és jobbulást Lilikének!!!

Remélem Nonónak is visszatér az étvágya ;-)

yuyu79

Akit érdekel a concord ülés, esetleg próbálja meg itt! Én is gondolkodom rajta...

http://www.vatera.hu/uj_concord_ultimax ... 42074.html

yuyu79

Sziasztok!
Még mindig szoktalak bennetket olvasni, már amikor nem őrületesen sok a "termés" - akkor nem győzöm :)
Zsófi jól van, több mint 7kg, pontosan nem tudom, visszaadtuk a bérelt mérleget, mert lelógott már róla :lol: A hosszát nem tudom, mert az orvosnál nem mérték, de jó nagy ruhákat hord hogy beleférjenek a combik...
A szopi miatt írok most, nálunk is van ilyen tekergés, nézelődés, de azért eddig mindig evett rendesen. És - azért lekopogom-, az éjjeli felkelés sem jött elő, szépen átalussza az éjszakát, igaz, hogy este 11-12-től, de az egy másik történet. Cserébe viszont egyszer kel 6-7 közt, eszik gyorsan, majd alszik még 9-10-ig, szóval nem panaszkodok :wink: De ma nagyon sírt egyszer, fáradt is volt, akart szopizni, de nem ment. Próbáltam mindenfélét, végül fodított helyzetben raktam cicire, mert eszembe jutott hátha az oltása fáj, pár napja csúnyább a karján a BCG oltás helye. És hirtelen elkezdett enni és megnyugodott!
Szóval csak azért írtam, hogy annyi oka lehet, jó nehéz rájönni...
Amúgy a fog dolog is biztosan aktuális lassan, mert annyira nyáladzik és őrülten rág mindent...
Meg hát a világ is egyre érdekesebb, annyi izgalom vár a babákra!

Mecsi, gratula a keresztelőhöz!

Ági, jobbulást Lilinek!

Yuyu, Enikő is jó hosszú baba!

És néhány kép: Kép kiskacsa Kép Kép
kiskapucni

Jó reggelt!

-akkor senem fájdítom a szívemet--mindennap néztem Vaterát.. aztán abbahagytam ..szombaton nem néztem :twisted: :twisted:

még jó hogy ha a család pénzét levonjuk akkor ennél is olcsóbbért vettem :lol: :lol: :lol:

egyébként tegnap beszereltük naggyon stabil, férjem mondta ügyi vagyok hogy ezt választottam....szóval bátran ajánlom mindenkinek aki sokat utazik és talán másnál is összedobja a család az árát....ezen a karácsonyon még úgysem "nagyon értékeli " babánk az ajándékot

a tetejét mindig kivesszük majd, félek nehogy emiatt törjék fel az autót.. olyan hivogatóan szép :lol: :lol: :oops: :oops: :wink:

-
kiskapucni nagyon édes a kiskacsád!

-akkor szerda minitali... és marad a Westend? és hány órakor?

és akkor felírom ki is jön

Boni, Mazska, Anna, Pöttöm,

-Mi ma elmegyünk fiammal Kikázni a Róbert Károly körútiba valaki?

Szopi nálunk is néha elkezdi kiköpni.. és befeszíti magát Zsigi de nálunk ez már akkor van, amikor mohón evett, és levegőt nyelt.. ilyenkor megbüfiztetem..

tegnap este pl nem volt halandó saját maga elaludni, hanem felvettem az ölembe és ott 2 perc múlva szunya.. néha van ilyenje)

Zenélő forgó:

már 2 hónapja megvan a FP os projektoros ( asszem Mazska tanácsára ha nem bocsi) és eddig mindig az oldalán kapcsoltam be.. és tegnap megnyomtam az egyik csillagot rajta (rá van irva előadó) és láss csodát új zene szólalt meg.. akkorát nevettem saját bénaságomon... na gyorsan mind a négyet végigpróbáltuk.. de most ezen se aludt be fiam... de nekem tetszettek!
:roll: :oops: :lol:

Lányok tegnaptól már van a Vörösmarty téren a kipakolós vásár? én tegnap tudtam meg, hoyg ott milyen szép mindig minden.. (jelzem vidéki vagyok nem ismerek ilyen helyeket) így a volt ált.iskolai barátnőmmel jövő héten megyünk.... már nagyon várom! mennyit is kell aludni?

egyébként én nagy Tupperware rajongó vagyok és már 10 éve elhatároztam, hogy a gyerekemnek megveszem a tuppi gyerekkészletet... na megtörtént...persze ez is családi segítséggel.... :lol:

pl a csőrös pohátr és az etetőtálka: Kép

Kép

nekem úgy tetszik mert olyan vidám színei vannak és a pohár csőre szilikonos, nem is folyik mellé az ital

Vaterán Teszveszen is lehet venni, vagy Westendben van kipakolós...( nem ismerősöm, nem reklám)
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!
Boniko, köszönjük :)
Westendben hol taliztok és melyik nap is? Egyszer már én is szeretném élőben látni a babákat és persze benneteket! Mi amúgy a két hely köztt lakunk, a Mammutnál és BKV-zunk, most már merek és én is inkább kenguruval, bár egyre nehezebb a feneke :lol: Tényleg ti hogy csináljátok? Bent rögtön levetkőztetitek a babát? És a tali alatt, ha éhesek, szoptattok? Amióta hideg lett inkább kint sétáltunk, plusz még plédet is rádobok, ha kell.
kiskapucni

Kiskapucni szerdán de hogy hol az még kérdés... én is hordozóba fogom vinni, mert ak...a villamosra nem bírom felvinni a tütüt
és a Westendben van baba-mama szoba ahol lehet szopiztatni két helyiséggel ..gyere!

de lehet jövő szerdán is talizunk, hoyg Szuszu is tudjon jönni!
:lol:

én meg Tarnzitba nem jutok el sosem sajnos...
Vendég

Sziasztok csajok!

Csak gyorsan átfutottam az elmúlt napok termését (zömében csak a képekre futotta az energiáimból, de azok nagyon tetszettek!)
Zsófi, köszi hogy hiányoltál, nagyon jól esett!

Szóval megvagyunk, de az éjszakák továbbra is keservesek, már egy hónapja, sőt mostanában a nappalok is, a szopi dettó mint Szuszunál és Pöttömnél, de közben fejlődik, bár nem annyira rohamosan, a napközbeni alvásunk eddig délelőtt egy rövidebb (kb. egy óra) délután pedig egy 2-3 órás. Ezt most is igényelné, mert látom rajta, hogy hulla fáradt, de alig lehet elaltatni, fél és egy óra közötti idő, mire nagy nehezen elaltatom, a jutalom pedig sokszor csak fél órás alvás. Szóval hulla vagyok, fut a lakás, semmire nem jut időm, és így csak ritkán jutok a gép elé.
Lilikének jobbulást, és ha valaki még elkerülte a figyelmem akkor neki is!

Ha lesz rá energiám akkor jövök!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Nicike!

Andinak beteg Vikije, Zsófi orvoshoz megy. :cry:
Így nem vagyunk meg négyen, csak hárman Szilvivel.
Felhívom a nőt, de tartok tőle, hogy így nem csinál nekünk külön tnafolyást, így marad az eheti próba-alkalom és ha tetszik, akkor jan20.tól egy 5 alkalmas teljes oktatás.
Még jelentkezem ha sikerült elérnem a hölgyet.
pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Boniko, lehet hogy jövő szerdán mennénk mégis, mert úgy néz ki ma délelőtt megszületik a második baba a családban: férjem öccsének a párja már a kórházban van, vajúdik!!! Szóval izgul a család :D Meg akkor itt lesz a nagymama is szerdán nálunk.
Ja és eredetileg mi is vidékiek vagyunk, de már jó ideje itt élünk. A Vörösmarty tér a kedvencem ilyenkor karácsony előtt, nagyon várom már hogy megmutathassam Zsófinak!! Idén még én jobban élvezem mint ő gondolom...
kiskapucni

Sziasztok csajok!

Andi, jó a fotósom :wink:

Boni!

Ne búsulj az ülés miatt, még nem biztos h lesz ennyiért, mert a vaterán is a price killers hírdet...és miért tudnák ők ennyivel gyorsabban és olcsóbban beszerezni, mint az elefáni pl. Olcsóság még okay, de a szállítási határidő nekem gyanús. A honlapon már nov-tól van. :roll:

Na lányok, ez a fogzás dolog nekem is gyanús volt, és amit Aprooka írt, h vívódik a fájdalom és az éhség között, nagyon ráillik a képre.
Tegnap éjjel is ordított éjféltől hajnali kettőig, próbált szopizni, de rengetegszer tömte az öklét, ujjait a szájába...
Lehet ilyen korán a fogzás csajok?
És van vmi tippetek hogy mivel lehetne enyhíteni neki a fájdalmán?

Boni!

Nekem a 3 óra lenne szimpatikus szerdán, és mondjuk talizhatnánk középen a szökőkútnál, az aluljáró szinten.

Minél többen jönnének annál jobb.

Csüt tranzit nekem még nem biztos, ma hívtam a gasztroenterológust, és csüt reggel 9re megyünk.

Tegnap is rengeteget bukott a manó, pedig nem evett sokat...inkább nézze meg, mint h baj legyen.

Lili hercegkisasszonynak javulást.

Áron babus pedig nagyon cuki volt a keresztelőn, grat hozzá.

Kiskacsa is édes :wink:

pöttömpanni

Hali!

Na, közben beszéltem a babamasszázsos hölggyel és nagyon rendi, így is elvállal minket külön, hogy hárman vagyunk, sőt
Andi és Zsófi, csütörtökön simán csatlakozhattok mert kevesen vagyunk, így be tudjátok hozni a holnapi kimaradást.
Addigra Viki is rendben lesz már reméljük!

Csak jelezzetek nekem vissza holnapig, hogy mondhassam Editnek, hányan jöttök.

Nicike, kerestelek telefonon a holnap miatt. Hívj, ha olvasol!

pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka! Nálunk dettó ez a helyzet! Szopi 3x van éjszaka, emellett még tekergés is rendesen. Sokszor alszik most mellettem, és ha nagyon szenved a pukik miatt akkor csak felemelm a lábát, kicsit megölelgetem, és már alszunk is vissza. Persze van, hogy ez nem jön be, és akkor ébredés! :cry: Napközben ő is keveset alszik, habár most pont nyomja már a szunát 1,5 órája, persze azért, mert 10-kor el akartam indulni, de inkább aludja ki magát. Lehet, hogy én is csatlakozok mindjárt.
Arra gondoltam, hogy talán megpróbálok neki adni pluszban még valamilyen kajcsit, mert szerintem ez egy kicsit sok, hogy ennyit eszik éjjel. Van hogy még 3 óra sem telik el két szopi között.

Valamelyik reggel pont banánt ettem, és odatartottam a szájához. Úgy rácuppant, hogy csak néztem. Annyira aranyos volt, ahogy a banánon szopizott, aztán pedig nyalogatta a száját. :D Valaki írta, hogy Binyek már elkezdte az ikrek szoptatását. Meg tudjátok mondani az ikres fórum nevét, mert akkor megkeresem, hogy ő mivel kezdte a hozzátápit.

persze mi is kerekedünk ezerrel, már 7200 grammnál járunk

rizsimami

na, egy kicsit szét vagyok esve. Szóval azt akartam írni, hogy az ikrek hozzátáplálását, nem szoptatását

rizsimami

Szegény Lilike! Sok gyógypuszit küldünk!

rizsimami

pöttöm borostyánkő lánc....www.babacsoda.hu
Vendég

Szilvi!

Binyeket a várandóság, ikrek+veszélyeztetett terhesség.....itt találod, de szerintem priviben is szívesen segít.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Pöttöm , Boni, és többiek! Szerda 3 Westend szökőkút nekünk jó, ott leszünk!
Telefonom majd küldöm priviben, ha elkerülnénk egymást.

Ági, Lilinek jobbulást! És a többi beteg babának is.

Aproo, te írtad egyszer, hogy Levi hangosan kacagott? Emma is a hétvégén, hihetetlen volt! :D

Most rohanunk sétálni, amig süt a napocska!

sushy

Apró a 70-en hívtál mert az a kártyám egy olyan telóban van aminek rossz a kijelzője ígymmit nem látok rajta.

Nekem az iskola uti lett volna jó mert a pesti uti lakótelepre nem tudok elmenni,mert most 1 kocsi van.este válik el apa itthon van e holnap.

Meg ma egyenlőre 2 re megyek a gyerek dokihoz mert Törpilla úgy szörcsög h nem tud enni miatta mivel nem kap az orrán levegőt.

Pü be elküldenéd a számod?És ha este ha doki azt mondja mehet többi baba közé felhívlak.Az oda utat még megoldom valahogy.csak a dokinak azért látnia kell.

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?