gyerkőcös képek gyönyörűek
Banika!
olyan jó, hoyg minden rendben.igaz ritkán irok, de sokat gondoltam rátok!!!!!
[quote]n írta:em Teged tamadjak, Isten ments de szerintem ez a tehentej mizeria mar enyhe tulzas, en azt is hallottam hogy egyaltalan nem jo se gyereknek se felnottnek mert nem tudjuk rendesen megemeszteni de ennyi erovel akkor ne igyunk tejet egyaltalan?
Tonti! a számból vetted ki a szót

mondjuk én tejimádó vagyok.el sem tudnám képzelni, hogy ne igyak tejet. a lányoknak egy éves korig nem adok, de nem hiszem, hogy aztán bajuk lenne tőle.
Binyek
az én nagyiméknak még tehenük is van.és én házi tejet is szoktam inni.én imádom
és valóban nincs köze a bolti tejnek a "tej"hez. A bolti tejből is csak a 2,8-as, vagy a 3,5-ös jöhet szóba nálam.az egyéb reggeli italok és társaitól meg még ahideg is kiráz.brrrr
amúgy én próbálok aygerkőcöknek olyanokat adni, amik egészségesek.pl nem cukrozok , sózok.de már teljesen besokalltam ettől a mit adjunk és mit ne mizériától.meg már a lányok sem olyan kicsik, így szoktam adni sokmindent.már nem érdekel.valamelyik nap vettem nekik HUMANA gyerkjoghurtféleséget.Anna bevágott egy dobozzal
Nem is tudom ki írta , hogy nem tart az allergiától, pedig lehet kellene.na én is eljutottam idáig. már nem bírom nyomon követni a hogyan éljünk még egészségesebben programot, úgyhogy eldöntöttem,nem idétlenkedem.egyenek csak
és amúgy is, hogyan etessem majd őket később biomagokkal, ha én magam is bevágok egy zsíroskenyeret, meg megiszom fél liter tejet stb
Tonti
nekem mind a négy bölcsességfogam megvan.3 simán kijött.negyedik bedagadt.lavágta róla anyósom a z inyt(mert fogorvos)aztán az is jól van.
sajnálom, h neked igy alakult.
hát igen,játékok...én is mindig azt vadászok
most épp használtan találtam szupereket.

Fanni
[quote] írta:n is ki szoktam olykor kapni Apától, ha valamiért elfogy a türelme. Ja és nálunk is az ő alsógatyái fogynak el... Az ugye többnyire sötét színű, a gyerekruhák meg nem azok...
na ilyenkor látom csak a pozitív oldalát annak, hogy apa nincs itthon
(amúgy persze nagyon rossz

)