Na sziasztok!
Ezek Őszi képek balcsin,amikor még jóvilág volt és nem volt ilyen cidri...
nem csak abban változott a fórum,hogy csomó új arc van,hanem abban is,hogy villámgyorsan betelnek az oldalak.
De nagyon örülök,hogy megvagytok mindahányan!
Minden új anyukának gratulálok a jövevényekhez és minden pocisnak kitartás!:-)
Szerintem minden ikres mama egy hős!
Ide végképp nagyon ritkán jutok,el örülök,ha a mail-jeimet át tudom futni.
Még előző alkalommal kérdeztétek,hogy mit dolgozom,hát egy fodrászüzletem van,én magam mesterfodrász vagyok és egy héten kétszer muszáj ellenőriznem és tevékenykednem benne.
Fél évesek voltak a kis nunisaim amikor újra elkezdtem dolgozni.Ez pont nem az a szakma amit itthonról lehet csinálni és navigálni,úgyhogy ez van.
Mellette persze mosok-főzök,takarítok,stb.amit mindenki más minden nep.
Eléggé el tudok fáradni,meg bezsongani,mert az az idő amit magammal foglalkozhatnék,azt munkával töltöm.
A fenn maradó 5 napból nem engedek azt csak a kis bagázzsal töltöm,úgy érzem egy kisbabaának nagyon fontos a mamája mellett lenni,legalább 3 éves koráig.
Abban a két napban amikor bemegyek a nagymami vigyáz rájuk,akit szerencsére nagyon szeretnek,anyukám ovónő,ugyhogy tiszta kánaán!
Nálunk a kiscsajok mindent esznek tuliképpen.Persze mindent fokozatosan vezettem be.
Bolti kenyeret Ők sem esznek,tönkölybúzából készült házit.
Bár nem túl kenyeresek,inkább husis mindkettő.
Ezenkívül édességet nem kapnak,esetleg tönkölyből sütök gyümölcsös-túrós sütit,tejbegríz,rízs,stb.
Harapnak mindent,husit,krumplit,banánt,almát...nem is szívesen esznek már úgy(kivéve a főziket)amit kanállal adunk,sokkal inkább Ők fogják meg a kis kezükbe,elrágják és jönnek következő körre.
Tejet úgy érdemes bevezetni sztem,hogy fele friss(én a spar-os friss 1.5%-osat használom)tej,fele víz és én még rakok bele egy pici vaniliás cukrot is.Hál Istennek nagyon szeretik.Tápszert már régen nem esznek,egész egyszerűen mert utálják,megkóstoltam,nem csoda...
Azt eszik amit magunknak is főzök.Egyébként sem vagyok a zsíros nehéz kaják híve,úgyhogy kivitelezhető.Kedvencük a resztelt máj...
10 hónapos koruk óta jár ez a két huligán,szavakat már mondanak,apu,autó,vau-vau,cica...sajátos dialektussal...
Most a du-s alvással küzdünk,el akarják hagyni a de-s alvást,de nem mindig bírják ki,valamikor kidőlnek 11-1/2 12 körül azzal meg estig nem bírják és valamikor a dus-5-6 körül van,na ebből van az éjszakázás...amikor még 10-11 kor kukorékolnak!reggel 7-8 körül kelnek,éjszaka megszomjaznak egyszer kétszer,de kiszolgálják magukat az esetek többségében,megtalálják a teás flaskát.
Tontica!
Örülök,hogy emléxel a bábozásra,még szoktunk ilyeneket is játszani,de most a mondokázás és az éneklés a sláger!
Mesében egy kisfiú bújt el,mert mindent "megszerel",kapcsolgat,motorozik(kismotoron),brummog ha autót lát,no és persze az apja autós újságját szereti lapozgatni!:-))
Adél meg igazi kiscsaj,a hajába rak pántokat,csattokat,magára húzza a ruháimat és vonul benne!
Tündéri mindkettő,csak most hiszti korszakunk van,képesek és toporzékolnak,dobognak a lábukkal egy helyben elvörösödött fejjel,ha nem az van amit Ők akarnak.

Na olyankor én is kiborulok...
Ja és segítenek a házimunkában is,kislapáttal+seprűvel beszállnak Ők is délelött a takcsiba és a vizes ruhát is odahozzák nekem,hogy kiteregessem.Szófogadó kislányok alapvetően,csak néha beléjük bújik a kisördög...
Mindenkinek sok szépet és jót,megpróbálok gyakrabban megnézni Titeket!
Leila