Hűha, volt termés bőven, nem is jutottam a végére mert papírmunka akad rendesen.
Pulcsi üdv köztünk és gratula a kis kukishoz, szép a pocid. Tegyél fel egy frisset is nagyon kiváncsi vagyok rá! Sajnálom, hogy ilyen kemény volt eddig a terhességed, de ezek után csak is a szép és a jó következhet. Nevetek van már?
Wicca megy a drukk ezerrel, biztosan megmutatja ma magát Bálintbaba rendesen!
Látom már megy a karácsonyi készülődés. Tegnap én is majdnem végeztem a díszítéssel. Katkához hasonlóan én is létráztam, míg Viki babám mamáéknál sziesztázott, Domcsi a mi ágyunkon aludt, apa meg totális betegségben feküdt a kanapén. Az egyik karnist sikerült feldíszítenem, mára maradt a másik, már csak ennyi van vissza. Amúgy a manók is odáig vannak érte. Most én is azt bújom, hogy mit is süssek.
Zazzy, nagyon örülök, hogy anyukádék a lehető legjobbkor tudtak segíteni nektek. Hiába, ezek a szülők megérzik, hogy mikor is kell a segítség. Nálunk anyosómék segítenek rengeteget.
Adryn én még nem is tudtam gratulálni a párod (majdnem férjedet írtam, de egy hét múlva már írhatom is
Én már Vaterán és Tesz-veszen is vásároltam sokmindent és eddig nem volt semmi gond, pedig még ékszert is vettem és vmi gyönyörűség volt. Éppen a múlthéten vettem egy 14 darabos újszülött csomagot, csupa-csupa vagány holmival.
Szombaton voltunk a gyerekekkel a belvárosban sétálni, annyira imádták, csak sajna elkezdett esni az eső. Irány be az Árkádba, na ott aztán volt szájtátás. Annyira tetszett nekik.
Erpé, azért így is ügyes volt Samu, hogy a felét kibírta. Kiváncsi leszek én is a jövő heti bábszínházazásra.
Kukli, meg kell zabálni E.T. Botit, tüneményes!
Holnap megyek lötyire és vizsgálatra, nagyon kiváncsi vagyok a méhszájra és hogy meddig és mennyire bírom majd kaja nélkül.
Rszg, örülök, hogy ilyen jól sikerült a bál. Jó kis mozgalmas ez az időszakod a suliban, de már nincs sok vissza.
Szerintem nálunk is február végén érkezik majd a legényke, ha a bátyjából indulok ki. Az a januári baba pedig nagyon szép súllyal született a 33. hétre. Mi a 36.-on voltunk 2420 és 2370 és az sem volt rossz.

takaró

apu kari ari