Csajok, ma mindenki hülye??? Végre (felírom a kéménybe korommal a napot), meghozták a 3 ajtós szekrényt, úgyhogy mostmár mindene megvan a Kicsikénknek!Mondja a szállító,hogy 3 után ér ide, gondoltam, király, mert akkor lehet még este 6 is...De 3 óra 5 percre itt volt. Először kezdődött azzal, hogy a garázsba rakattam a dobozokat, mielőtt itt leveri a lakásban a falat. Volt ott egy csomó karton,kérdezem, pakoljam-e arrébb, mert nem tudtam, mekkora a csomag...Erre ő: igen,el kéne rakni...És végignézte, ahogy pocakkal hajlongok, taszigálom a dobozokat,majd bepakolt 4 db dobozt, ami simán elfért volna amúgy is...No comment,egy fiatal srác volt

Aztán közli az összeget, mi olyan 95 körülre számoltuk, plusz borravaló, erre benyögi, hogy 105 ezer....Mondom mennyi?? De hogy az árak darabonként fel vannak tüntetve a dobozon, ő nem tud semmit...Mit csinálhattam mást, kifizettem,az kellett volna, hogy elvigye...Aztán rohanok be, hívom a boltot, hogy akkor mi ez a különbség, meg egyáltalán. Persze, nem veszik fel, fél 4-kor...Aztán épp kezdtem gondolkozni, hogy borítom rájuk az asztalt holnap, mikor hív a pasi, hogy hoppá, ő alighanem rossz összeget kért tőlem, mert volt egy gyerekmatrac is a kocsiban, annak is lehúzta a kódját, de az meg egy tök más címre megy. Hogy majd a depóból felhív, hogy akkor mi a helyzet. Most tettem le a telefont, csupán 11 ezer forinttal vitt el többet a kelleténél, de szerencsére ezt vissza is hozza a napokban!!!
Katuska: szép kis karácsonyi előajándék lesz a ctg,de jó!!
Erzsébet: sajnálom ezt a kórházasdit...azért gáz, hogy sehol máshol nem lehet ezt megejteni?
Poszani: mondom én, hogy ma mindenki hülye!

De nyugi, remekül van a babócád, szépen nő és ez a lényeg!! Méhszájat sajnálom, pihizz és vigyázz magatokra!!
Martin valami kegyetlenül hegyeset adott a kezembe az imént, gyanítom egy kis könyök lehetett
Mellesleg a mi topicunk ért el egy olyan stádiumba, hogy a februári illetve a márciusi kismamik azon ámuldoznak, hogy megvan az első topicbabánk, a csodaszép kis Alex Baba! (Mellesleg,én sem térek magamhoz,még mindig!

)
Vasárnap megyünk babanézőbe barátnőm 3 hónapos ikreihez!!!
És holnaphoz 1 hónapra vagyok kiírva