A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Sziasztok,

Baba, nagyon drukkolok holnapra ++++++++++++++++

Rana :cry:

Mamaleszek :cry: (de azért te is tudod, hogy nomen est omen: mama leszel egy nap, szerintem még jövőre.)

Zsófi, Mabe, Brizo +++++++++++++++++++++++

Tényleg, Brizo, mi van veled? :?:

Skrisz, Estike, Lola, babamegtartó és fejlesztő drukkok
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Petne és Hanna, kitartásdrukk a babóknak ++++++++++++++

Szezso,
nem tudtam, hogy van olyan fagyis is, ahol nem kell peteérés, itt Szegeden csak Katicának (aki szintén hova lett :?: ) volt fagyis beültije, és neki figyelték a pé-t.

Amúgy, Rana, szerintem nem hasraütésre emelte az utro-adagodat a doki, hanem azért, mert a múltkor nem sikerült. Nekem is megemelte dokim az utrot a múltkori lombikhoz képest, akkor 3x2-t kaptam, most meg ezen felül 2x1-et szájon át is be kell vennem. (enyém doki folyton visszalapoz, hogy a múltkor mit hogy csináltunk, és ahhoz képest lövi be az újításokat.)

Nyulaszka, Dezsi, Zsu, mindenki: szép napot! (és azért néha gyertek)

Kép
kisbuta

Rana! :cry: :cry: :cry: Azért még én is reménykedem holnapig!
estike66

hijjnye, belaptetőztem! :D

Angolul tudó főzőcsézőknek küldök egy linket:

http://www.youtube.com/watch?v=lfRKecSJqQY

puszi

Kép
kisbuta

Krisz, én megvárom a vérvételt, csak Piri is várja meg! :lol: :wink:

Kisbuta, remélem igazad van, és az én dokim is visszalapoz néha, bár ezt sosem tapasztaltam (sem erre utaló jeleket...) :roll:

Tényleg Brizo, hol vagy???? Megnyugodtál már???? :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

és olyan szép hőm van a sok utrótól, hogy párom azt mondta, ha felmegy a gáz ára, áttérünk progeszteronra :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

Rana, akkor drukkolok holnapra, nem te lennél az első, akinek csont nega tesztek mellett babója van!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

sziasztok!

bocsi, hogy nem voltam... :x

Kisbuta!
lemaradtam :x Mennyi az annyi?
dezsina

Sziasztok!

Megjöttem a tüszőkukucsról. 25 :shock: tüszőm van, van amelyik 18 mm, de van 15-ös is! A mnyh 10 mm (múlt kedden 11 volt, összement? :roll: ), szerdán leszívás, pénteken beülti. A doki már emlegette a túlstimu lehetőségét. :roll: :? És persze ebből a sok tüszőből nem lesz ennyi jó minőségű pete is. Sajnos szerdán nem az én dokim lesz, de biztos a másik is nagyon ügyes!

Most pedig visszaolvasok! :lol: Van mit. :wink:

KépKép
zsófikukac

Dezsina,
kettőőő!!!!!

Képzeld, beülti előtt tudtam meg, hogy a másik is elindult!!!!
Így egy 7 és egy 4 sejteset kaptam vissza. Most vigyázok rájuk, meg ne szökjenek.

Kép
kisbuta

Dezsina,
pedig hiányoztál már te is, meg Nyulasz is. Biztos sok dolgotok van, én meg csak őrzöm a piciket, és kicsit jobban ráérek, ezért nagyon feltűnő...

Zsófi,
ezer drukk a tüszőcskéidnek szerdára!

Kép
kisbuta

Szia Dezsi! :D

zsofi! Én csak pislogok :shock: :roll: , na meg vigyorgok. :lol:
estike66

Kisbuta!
Én meg a kis babykéidnek drukkolok, hoigy jól kapaszkodjanak!!! :lol:

Estike!
Köszi! :lol: Én nem is tudom, sírjak vagy nevessek, kicsit be vagyok sza..va. :oops: :roll:

Baba!
Drukk holnapra!!! Kép

Rana!
Én azért még bízom benne, nagyon is!! +++++++++++++++++++++++++++
Szóval nem nézted ki belőlem a főzést! Kép

Mamaleszek!
Kép
Jövőre Te is Mama leszel!!!

Szezso!
Örülök, hogy tetszett a recept, mi is szeretjük. :lol: Akkor mentek a fagyikért? :lol:

Petné!
Jó mozizást mára, aztán hozz ám képeket! :lol:

KépKép
zsófikukac

Skrisz!
Még Neked akartam: a lényeg, hogy ott lapu(nak) a kis Drága(ák), nem kell semmit érezned!!! :lol:

Dezsi!
Te hogy vagy? Várod a januárt?

KépKép
zsófikukac

Kisbuta!
ez igazán szupi hír :D Rettentően drukkolok Nektek :!: :!: :!: A kis négysejtes is belehúz, meglátod!!! :wink:
akkor most visszaszámlálás a tesztig :P
máris zúdítom a pozitiv energiákat?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Zsófi!
ez nem semmit! 25 tüsző! Remélem, fagyibabákkal is bővelkedni fogsz! Szerintem megnyugtató érzés, ha az embernek van tesójelölt is :D Drukkok szerdára!!!

Estike!
még mindig nem tudom felfogni, micsoda öröm ért Téged :D csak vigyorgok, amikor olvaslak... két baba! jaaaaaj de irigykedem :D :P :D
dezsina

Zsófi!
egyre jobban várom. és teázgatok és vitaminbombázok :P
dezsina

Dezsi!
Nagyon helyes! Csak így tovább, hátha befigyel egy kis spontán ajándék!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Dezsina,
és a szülinapodon lesz nagy buli?

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Mamaleszek: sajnálom! :cry:

Baba: holnapra egy kalappal!!! :wink:

Zsófi, Mabe, Brizo, Rana, Kisbuta:++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kati: :?:

Skrissz: :lol:

Musical duett koncerten voltunk tegnap (Szinetár-Bereczki), annyira, de annyira jó volt!!!!!!!!! :D :D :D

Szép napot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Zsófi, én is irigylem a sok kis tüszikét ám! :wink: Az pedig bók volt, hogy nem néztem ki belőled, hogy tudsz főzni! (Ahhoz túl csinos, vékony és fiatal vagy!) :wink: :wink:

Dezsike, készítsd fel tested-lelked a babára! Így helyes!

Krisz, te meg tényleg ne aggódj. Mikor tudod meg, hány baba van????

Petne, kép?

Nyulasz te is nagyon eltűntél.... :roll:

Brizo nincs baj, ugye???? :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszi!
Azt én is láttam a nyáron! Nagyon jó volt, csak szerintem egy kicsit rövid. :roll: :lol:

Rana!
Tudom, tudom, de úgy szeretem ezt a duzzogós szmájlit! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Ja, nekem is nagyon tetszik! :D Alig várod már, hogy megsértődhess valamin, igaz??? :wink: :wink: :wink: :wink:

Puszi, én is hallottam, hogy nagyon jól csinálják!

Ja, a tesztek intézése folyamatban, úgy néz ki, megveszi a barinőm és el is küldi majd nektek, ti meg a pénzt egyenest az ő számlájára utaljátok majd! (Én meg csak a szervezésből veszem ki az oroszlánrészemet) Majd megírom priviben a részleteket!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="zsófikukac"]P írta:zsófikukacuszi!
Azt én is láttam a nyáron! Nagyon jó volt, csak szerintem egy kicsit rövid. :roll: :lol:

Hol? :shock: Azt hittem ez volt az 1. koncertjük! Ja lehet, hogy Te klubkoncerten voltál? Ez az arénában volt, és nem volt rövid.

Kép

Kép

*puszedli*

Zsófi, igyál sok ásványvizet, meg joghurtot egyél! Drukk! Tuti ebből fagyis is lesz.

babaimádó
Kép
babaimado

Zsófi!
Nagy szülinapi ajándék lenne… :D

Kisbuta!
Nem lesz nagy buli, de azért torok nem marad szárazon :lol: (vagy mégis :P ) Minden esetre apától gyereket kértem ajándékba… és ő azt mondta, hogy rajta nem fog múlni… :oops:

Rana!
Muszáj hogy sikerüljön! Lassan vége a tb támogatásomnak! Bele kell húzzak! :?
dezsina

Nyulaszkám,
jogsi? ... fagyasztva illetve még elfekvőben van a téma.
Most sok a vizsgám és nem nagyon akaródzik még ezt is bevonni a szervezésbe.
Így is szombaton megint hányiegig menő fefájásom volt és most este még ki is 'pakoltam." :(
Valami nyavalyát összeszedhettem a suliban.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Puszi!
Igen, én azt láttam. Csak azt elfelejtettem írni. :oops: Gondolom ez sokkal jobb lehetett. :lol:

Baba!
Igyekszem. Csak nem szeretem a húst. :?

KépKép
zsófikukac

Hajnóca,
akartam is neked mondani anno, hogy nem szerencsés decemberben vizsgázni forgalomban, ezerszer nagyobb a megőrülés, mint januártól. A szomszédunk lánya is inkább januárra tette át tavaj és elsőre sikerült is neki.
Rosszulllét pedig monnyon le!!! A vizsgák miatt ne parázz, menni fog az neked, bár tudom, hogy azért nagyon sok van, de úgyis meg tudod csinálni.

Zsófi,
mi az, hogy nem szereted a húst? Csak semmi válogatás! Milyen példát fogsz így mutatni a kicsiknek?!

Kép
kisbuta

Dezsina,
nagyon szorítok neked előre is, hogy 2009 már végre tényleg a te éved legyen! (meg a többieké, és ember ne maradjon közülünk babátlan.)

Kép
kisbuta

Én mondtam lányok hogy MINDANNYIAN szülünk jövőre, és ezt az ígéretemet be is tartom!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak úgy írok a fórumba, de szeretnék kérdezni valamit, mert lehet, hogy tudtok segíteni. 19-én volt a beültetésem, azóta 3x1/2 Ovitrelle-t kaptam, az utolsót péntek este adtam be magamnak.
Szerintetek a mai pozitív teszt még a szuritól van? Félek, hogy igen, persze egy kicsit reménykedem...
kispinty

Szia Kispinty! Reméljük, nem CSAK a szuritól van, hanem van ott baba is! :wink: De az biztos, hogy még van benned abból a hcg-ből is. Ennek a kérdésnek a szakértője itt Vizkrisz, de én úgy tudom, hogy a hcg szuri hatóanyaga 24-72 óránként feleződik, tehát sajnos elég sokára ürül ki a szervezetből. Mikor kell vv-re menned???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szia Pinty!

Először is nagyon drukkolunk neked is!
Sajnos az Ovitrelle-től simán lehet a teszted pozitív, mivel az hcg-szuri, ami nem zárja ki, hogy babó is van. Szerintem mindenképpen menj el vvt-re, esetleg, mivel 19 már elég rég volt, akár uhu-t is megkockáztathatnátok, de beszéld meg a dokiddal!

Kép
kisbuta

A végét visszavontam, kezdek leépülni szellemileg, bocs lányok, szóval csak vérvétel és türelem, és nem szabad feladni.

Mennyi picit kaptál vissza? És hova jársz? És hanyadik lombik volt?

Kép
kisbuta

Atyaúristen, Kisbuta! Leelőztek a hsz-ok számában!! :shock: Igaza van Apának, sürgősen tenni kell valamit.... :|

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszönöm a válaszokat! :)

Én Dévaihoz járok és 3 fagyasztott embriót kaptam vissza. Jó lenne ha most sikerülne, mert ez már az 5-ik beültetésem volt. Nálunk sajnos nincs vérvétel, hanem a beültetés után 3 héttel kell tesztelni egyet és akkor meg is néznek UH-val. Nekem addig még 9 napom van és addig teljesen megőszülök :)!
kispinty

Kispinty!
szerintem kéne várnod még legalább 2-3 napot és újra tesztelnél. De miután én állandóan tesztelős típus vagyok én azt csinálnám a helyedben, hogy minden nap tesztelnék, és ha erősödik a csík, akkor nem a szuritól van :D és ezt kívánom Neked! :!:
dezsina

Kisprinty: beülti után 3 héttel kell tesztelni? :shock: Az iszony sok!
Türelem akkor, és drukkolok én is! +++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
az Kispinty ... hol jár az ezed? a nyomtatáson??? tán?

Kispinty,
az tényleg sok idő. 4 hét!!??? Tutira mennek, mert addigra vagy nagyon babás az ember lánya :D vagy már le is mensizett. :?
Tényleg kellene várnod még 2-3 napot és ha akkor is + akkor lehet a dokinak telefonozni, hogy 'nem tudtad kivárni a 4 hete és ....."! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Az Ovitrelle-nek a legutóbbi lombikomnál olvastam utána. 10 nap a biztos kiürülés!

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Kispinty! Gondolom azért ez a hosszú teszt időszak, mert nem rég volt utsó HCG szuri. Nem? Progiszurit, utrót is kapsz? Drukkolok és majd jelentkezz kérlek!
:wink:

Olyan szép napsütés volt napközben, most meg besötétedett, esik. Majd leesek a székről. :o
estike66

Sziasztok,most rövid leszek,drukkok mennek :wink: bocsi,holnap majd jövök.
Vendég

Kispinty, nagyon drukkolok neked!!!++++++++++++++++++++

skrisz72

Nyulasz, nagyon várunk holnap.

Skrisz kismami, hogy vagy? - csak örülj szépen, hogy rókakoma kerül egyelőre, meglátod hamarosan bejelentkezik, és akkor inkább szeretnél újra tünetmentes-babás lenni. ;)
Te éreztél vmit az ET+kevesedik napon?

Kép
kisbuta

Mamaleszek
:cry: :cry: :cry:

Rana
Szerintem, a tesztek selejtesek... én még igazi csíkosat nem láttam... :oops: :wink:

Kisbuta
Kényeztessed a picurkáidat!

Zsófikukac
:roll:
Fehérje és sok folyadék!

Hajnoca
A sok tanulástól is megfájdulhat az ember feje :wink:

Kispinty
Drukk!
Nem tudsz esetleg maszekban elmenni egy vv-re? Tudomásom szerint, Pesten több maszek labor is van, ahol kb. 2-3000 Ft-ért csinálnak HCG-s vérvételt!
(én biztos, hogy mennék :oops: még jó, hogy a DOTE-n éjjel-nappal tudnak HCG-t nézni)
Vendég

Mabe, hogy érted, hogy még igazi csíkosat nem láttál??? :roll: Én ezeket az interneten a Babatervezők otthonáról rendeltem. (Mondjuk én se láttam még igazi csíkosat, mert még sose voltam terhes...)
Te a DOTÉn hol dolgozol??? (Ha nem titok)
Hát így könnyű, ha protekcióval leveszik a véredet és megnézik benne a HCG-t! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

nem bírok jönni írni, tegnap jöttünk haza, mától meg nagyon kell tanulnom, szerdán 2 zht írok. remélem, szerda délután/este már tudok írni rendesen.

mindenkinek drukkolok!

katica
katica30

Szép estét!

Ma voltunk 10. napon vérvételen és tüszőlesi ultrahangon.
Méhnyálkahártya 10 mm, jobb oldalon 13-15 mm 4-5 tüsző, bal oldalt 17-18 mm 4-5 tüsző. B.doki szerint a bal oldaliakat lehet "felhasználni" majd. A jobb oldaliak szerinte le vannak maradva :cry: Csütörtökön reggel punkicó.
Barnázásom még nem múlt el teljesen, doki erre azt mondta, hogy az a lényeg, hogy a beülti után ne legyen barnázás, mikor a menszi ideje várható, hanem a babócák tapadjanak meg :wink:
Próbálok nem ideges lenni a jobb oldal miatt, abban bízok, hogy csütörtökig még nőhetnek valamennyit, főleg ha nem stresszelem rajta magam.
Amúgy is elég egyetlen egy darab embrió is a sikeres teherbeeséshez :roll:

Zsófikukac, drukk neked szerdára++++++++++++++++++++++, jó sok tüszid van, te neked nem fájnak még a petefészkeid?
Én már nagyon érzem őket.

Rana holnapi vérvételre drukk neked is ++++++++++++++++++

Mabe te milyen osztályon vagy, aneszt. asszisztens?

Kép
brizo

Sziasztok!

Ha sikerült akkor jelenthezem megint, ha nem akkor majd magamban szomorkodom egy kicsit, aztán jövő év elején megint belevágok. 3 hét tényleg nagyon sok. Csak Utro-t kapok most. Ma még tök jó tüneteim voltak, de most estére mintha kezdenének elmúlni.

Köszönöm a segítségeteket és bíztatásotokat!
kispinty

Kispinty,
ha nem sikerül, inkább oszd meg velünk a bánatod, magadban szomorkodni nagyon rossz, és itt mindenki meg fog érteni. Nekem sokat segítettek a lányok a sikertelen lombik után a nyáron, egyáltalán, a létezésükkel.
De azért nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, és örömhírekkel gyere:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hű, itt micsoda eseménydús hét lesz:
- holnap Baba beültije +++++++++++++++++++++++++++++++
- holnapután Zsófi punkciója +++++++++++++++++++++++++++
- azután Brizó punkciója ++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem eléggé megfájdult a hasam, szerintem a progeszteron kavar ezerrel. Remélem nem lesz baj.

Kép
kisbuta

Kispinty!
Nagyon szorítok Neked!!!!++++++++++++

Brizo!
Szerintem simán behozza a lemaradást a jobb oldal is!!! Drukkolok Neked csütörtökre! :lol:
Már vagy egy hete fáj a hasam. És hatalmas is, főleg estére puffad fel, mintha 3 hónapos terhes lennék.

Mabe!
Akkor minden nap megnézeted majd??? :lol:

Katica!
Drukk a zh-khoz!!!! :lol: +++++++++++++++++++++

Nyulasz!
Holnap várunk! :lol:

Csajok! Következő parám, hogy ha két napos embrikéket kapok vissza az nem baj? :roll:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?