A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Zsófi, nem baj. Ha élni akar, akkor marad kétnaposan is. (Sőt, dokim azt mondta, nem is nagyon szeretik az embrikék, ha folyton kiveszik őket az inkubátorból, szóval, lehet, hogy örülni fognak neki, hogy a második nap után nem zaklatják őket, és nyugisan fejlődhetnek)

meg ebben én is reménykedek, mert az egyik picim nekem is kétnaposan érkezett.

Kép
kisbuta

Rana
Én se voltam még terhes... ezért nem is hiszem, hogy létezik csíkos teszt... volt, hogy késett, de mindig negatív volt az a fránya... :cry:
Igen :oops: :wink:
Nem csak nekem veszik le... az ügyeleti panelben benne van a HCG... amit 0-24 óráig lehet kérni... :wink:

Katica
Jó tanulást!
Nekem hiányzik :oops: )

Brizo
Drukk a lemaradóknak!
Találgathatsz :wink:

Kispinty
Én tartom a vállamat... kisírhatod magad...
Vendég

Brizo, jó hogy jelentkeztél, már kezdtem aggódni nagyon (épp azon voltam, hogy írok neked emailt)! A jobb oldal is szuper, de a többi is simán behozhatja a lemaradást! Meg gondolom azokat is leszívja a doki, meg megtermékenyítik, aztán legrosszabb esetben nem osztódnak majd, ugye? Na drukkolok nagyon!

Mabe, ezzel azt akarod mondani, hogy bekopogok arra az osztályra, ahol te dolgozol :wink: és mondom, hogy kérek egy HCG-t, mert terhes vagyok, és szted 0-24 óráig le is veszik a vért??? Ingyen??? Nem tudom elhinni! :shock: Így én is naponta nézetni fogom, nem szarakodok ezekkel a kis papírcsíkokkal! :lol: :lol: :lol: :lol: (Bár rám ott mindig olyan csúnyán néznek a regisztráción)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nincs doktorod?
Vagy ott van a felnőtt ügyelet.... :roll: :wink:
(lehet, hogy terhes vagyok... fáj a hasam... :wink: )
Vendég

Ó, hát miért akarsz lebeszélni, mikor ilyen jó ötletet adtál??? :roll: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, csak egy gyors helyzetjelentés, aztán majd még megpróbálok jönni később.
Szóval Julcsi eléggé elbújt, ezért nem csinálták végig a 4D-t. Amit tudtak, megmértek, az alapján teljesen rendben van a kiscsaj. Már 2246 g a számított súlya, szóval növekszik szépen. A szervei is rendben vannak, és a méhlepény állapota is csodás, még nem indult érésnek. A mozizásra kb. 2 hét múlva megyünk újra, reméljük, akkor úgy fordul, hogy látunk is valamit. Szóval a kép sajnos késik 2 hetet.

Puszilok mindenkit!

Kép
petne

Petne, örülök, hogy minden rendben, az a legfontosabb! A képet meg várjuk 2 hét múlva! :)

Figyeljetek csak lányok, most jutott eszembe, hogy megkérdezzem: ugye a vizeletet lehet tárolni egy-két óra hosszáig, mielőtt belemártjuk a HCG tesztet (gondolom a hcg nem párolog el belőle... :roll: )? Csak mert az LH tesztnél lehet ilyet csinálni. U.is az utóbbi két napban hajnalban felkeltem pisilni, mert már nem tudtam felkelésig tartogatni, és akkor pisiltem a pohárba, majd amikor felkeltem, csak akkor csináltam meg a tesztet (Tudtam, hogy nem tudok majd visszaaludni, akár +, akár - lesz az eredmény). Szóval egy-két órát ott állt a pohárban a pisike, mielőtt felhasználtam. Gondoltam megkérdezem, jó-e ez így is... :oops: De sztem igen. Holnap reggel még tesztelek egyet vv előtt, csak hogy nagyon ne boruljak majd ki a végeredmény hallatán, aztán majd csak 9 körül megyek majd vv-re. Azért egy hangyányit majd drukkoljatok, hátha.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, és még valami! Eddig így állnak a HCG-tesztek:

Puszedli: 20 db
Szezso: 15 db
Zsu: 40 db
Alle: 20 db.

Namost az a baj, hogy ez ugye 95 db összesen. Így (mivel a barinőmnek nem kell hcg, csak LH) én vagy 5 db-ot rendelek magamnak, vagy 55 db-ot. Az egyik kevés, a másik sok. Nem tudtok véletlenül még valakit, akinek kell teszt? Vagy azt lehet még, hogy mindenki (vagy nem mindenki, csak egy-két ember) rendel még 5 vagy 7 vagy 10 db-ot azon felül, amit eredetileg akart rendelni. (Én minimum szeretnék 15 db-ot, maximum 27-et, de ezen a határon belül rugalmas vagyok) Ha pl mindenki plusz 7 db-ot rendel, akkor így fog kinézni az ábra: Puszedli: 27, Szezso: 22, Zsu: 47, Alle: 27, én: 27. De ez csak egy példa. Gondoljátok át csajok!! Pussz, jó éjszakát!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mamaleszek, nagyon sajnálom. Legközelebb viszont sikerülnie kell!!

Rana, azért még reménykedek holnapig.

Zsófi, nem semmi eredmény, ebből egy egész hadsereget össze lehet hozni.

Kisbuta, küldöm a babaragacsokat +++++++++++++++++++++++++++++

Hajnoca, jobbulást!

Kispinty, szerintem is várnod kellene még pár napot. Drukkolok, hogy + legyen később is az a teszt. A tüneteket ne figyeld, teljesen félrevezetőek. Nekem is elmúlt a mellfeszülésem, mégis itt mocorog egy kicsi lány a szívem alatt. Nyugi, és higgy!

Krisz, én is örülnék a helyedben, hogy róka koma még nem érkezett meg. Az elején én is vártam, utána meg mit nem adtam volna, ha soha nem is jön. Szépen lassan majd jönnek azok a jelek, nem kell siettetni.

Katica, sok sok kalappal! Várunk szerdán.

Brizó, drukkok mennek csütörtökre.

Baba, holnap ügyesen. Már előre küldöm a babaragacsokat.

Kép
petne

rana: én kérnék 20-25 darab tesztet, ha lehet. köszi.

katica
katica30

Este nagyon hamar bealudtam, most meg már fennt kukorékolok :o

Köszike mindenkinek a jobb oldali tüszőnövelő drukkokat :lol:

Rana:
Te még most biztosan alszol, de ha felkelsz szorítok a pozítiv tesztért és nem csak egy hangyánit, hanem egy egész hangyaboly-nyit :lol: :lol:
Én is kérnék HCG tesztet, kb 25 db-ot és akkor meglesz kb. az 55 db is.
Mikor veszi meg a barátnőd a teszteket, mert én már esetleg használhatnám 2-3 hét múlva is :wink:
Zsófikukac: neked is drukk szerdára :lol: :lol:

Mabe86: te aztán nagyon titokzatos csajszi vagy itt a fórumon.....

Regisztrációnál velem is mindig megjegyzéseket nem kímélve foglalkoznak pedig van orvosunk Ranával, ugyanaz.
Viszont rájöttem (mások tapasztalataiból is), bármelyik doki írja elő a vérvételt, mindig "órolnak" a regisztrációnál
Summa summáron örülhetsz neki, hogy protkod van a női klinikán
Egy kicsit írigykedve írtam ezt, ne vedd sértésnek.
"Inkább írigyei legyenek az embernek, minthogy sanálják"

Kép
brizo

Jó reggelt! Alig aludtam és össze-vissza álmodtam őrültségeket!

babaimádó
Kép
babaimado

Brizó! Te is mindjárt kismami :?: :!: :D Drukkok tüsziknek!
Katicabogárka! Megértelek, tanuéj csak. Akkor most drukk zh-khoz! :wink:
Petné! A kis szégyenlős hölgyike! A lényeg, hogy minden rendben és már szép nagy! :D
baba! Millió drukk mára!!!
Rana! +++++++++++++++++++++, a vérvételhez
Kisbuta! ragacsok+++++++++++++++++++

Rohanok doktorbácsihoz.
estike66

Jó reggelt!
Babácska,nagyon drukkolok mára!!!Mennyi fagyibébid van?Drukk az olvadáshoz,aztán a költözéshez,aztán a beágyazódáshoz :D

Kukackám,tegnap mikor olvastalak,nem tudtam magamhoz térni...25??? :shock: nem semmi vagy.És miért gondolod,hogy
kétnaposan kapod meg őket? :roll: Szerintem tovább viszik.

Kisbuta,babaragacsok mennek,ennek most sikerülnie kell!!! :D

Rana,én is egy egész hangyabolynyit küldök mára :D mármint drukkot :wink:

Mabe,tüszőnövelők mennek :wink:

Brizo,szerintem nincs lemaradva a többi sem,olyan nincs,hogy pont mindegyik egyforma...nem is értem a dokidat :roll: Csütörtökre :wink: ...akkor ma repesztesz?

Katica,drukk a zh-khoz,aztán várunk,hogy mi volt a dokinál!

Petne,milyen nagy már Julcsi :D és szégyenlős? :lol:

Kispinyt,én is nagyon drukkolok!!!Ha van kedved,maradj köztünk,így is-úgy is :wink:

Bogyimami,jobbulást!!!Szerintem is jobb,ha nem a karácsonyi őrületben vizsgázól forgalomból.

Dezsikém,tuning,tuning :D E vitamint is nyomasd!!!Szerintem 400 mg is mehet,asszem ennyit kúraszerűen lehet.Vasárnap buli?

Vizkrisz,hova tűntél?

Skrisz,Estike,hányós napokat kívánok :lol:
Kép

Vagy nem ti akartátok? :mrgreen:

Rana,nekem jobban tettszett a másik avatarod....az a kis játékos farkú... :lol:
Vendég

sziasztok!

Nyulaszom!
buli... de egész héten :P dolgozómban pénteken, rokonságnál meg szombaton :) de én a vasárnapot várom a legjobban. :D Olyan kár hogy hamar elmúlik :)
dezsina

Dezsi,ne szomorkodj,hogy hamar elmúlik,hipp-hopp és itt a következő :mrgreen: ...na jó,csak vicceltem,tudom elég sz@r vicc volt...de gondolj arra,most még ölelgetheted a vodkásüveget,de a következőn már nem!!! :wink:
Vendég

...ja,és látom megvolt az eisprung :D Jó beágyazódást kívánok!!! :wink: tiszta szívemből :D
Vendég

Nyulasz, 3 van fagyisom van és 22 perc múlva telefonálok.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Nagyon el voltam havazva tegnap, este még gyümölcstortát kellett sütnöm, és ez az egész kellően kiütött ahhoz, hogy fél 9-kor beessek az ágyba :-D
Cserébe már fél 4-kor felpattant a szemem, és totál kipihent voltam :-)

Kisbutakismami: remélem jól vagy :-) babók ágyaznak már :-)
úgy látszik, minden intézetben más a protokoll a fagyis beültetésre…mondjuk nekem szokott spontán is pé-m lenni, gondolom az azért jó, ha lesz sárgatest is az Utro mellé :-)

Babim: drukkhegyek mára! :-D

Brizo: Neked is csütörtökre! :-)

Zsófikám: húúúú, 25 tüsző :shock: tegnap épp néztem, rengeteg a fehérje a Kaukázusi kefírben is, remélem azt szereted :wink: (M-betűs márkákat nézd..)
Holnapra egy kalappal, fájdalomcsillapítóval is készülj, bár nem tuti, hogy fájni fog, de azért 25 tüszőnél már sanszos. Hazafelé óvatosan vezessen a párod :-)
Szeretnénk menni decemberben a fagyibabókért, mensitől függ, mikor.

Rana: nekem is jobban bejött a feketemacskád :-) bár ez a halasmacska kicsit karácsonyi :-)
Tesztekkel kapcsolatban benne vagyok bármiben, de max plussz 10 tesztet vállalok be, ha kell.
A vérvételhez természetesen drukk jár! (Szerintem nem baj, ha áll 1-2 órát a pisike :-)

Petne: oké, azt hiszem, tudunk várni még 2 hetet a rejtvényre :-D

Dezsi: pont 2x18 éves leszel vasárnap! :-D

Skrisz: vészesen fogynak a napok az UH-ig :-D gondolom Te nem így érzed :-D

Estike: milyen dokihoz mész? :roll:

Vkrisz: tényleg, mi a helyzet?

Nyulasz: Te jól vagy?

Kati: szurok a zh-khoz! :-) Várunk!

Mabe: még Decapeptylt nyomatsz csak, ugye? Kb mikor kezded a stimut?

Mennem kell dolgozni :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

30. cn, 15 DPO-n teszt nega. :cry: Ilyenkor már tényleg látszania kéne a második csíknak, akármilyen sz@r teszten. Na mindjárt megyek vv-re, aztán ott majd megtudom a kegyetlen igazságot. Remélem nem borulok ki nagyon.

Zsófi, tényleg felesleges a 2 napos transzferen gondolkodni, blasztosak lesznek azok! :wink:

Jaj, Brizo, már itt tartasz, mindjárt leszívás! :shock: :wink: Amúgy 3-kor keltél???? :shock: Lassan le se feküdj! :lol: :lol:

Katica, Brizo, aranyosak vagytok, jól megoldódott a gond, most ugyanott vagyunk, ahol eddig, hogy mindketten rendeltetek tesztet! :lol: :lol: :lol: Nem baj, visszajövök és meghányom-vetem, hogy hogy legyen. Amúgy a barátnőm azt mondta, hogy ha megvan kinek mennyi kell, onnantól pár napon belül elintézi a dolgot.

Baba, rendben lesz minden, meglásd! Olyan izgi!!!! :lol: :lol: :lol:

Nyulasz, a régi játékos kedvű cica már a múlté! :( :lol: :lol:

Na akkor azért kérem azt a hangyabolyt mára, mert rajtam már csak az és a csoda (no meg a Jóisten) segíthet....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana :(
ha gondolod, az én tesztjeimhez hozzácsaphatsz 5-t és akkor meglesz a 2 doboz.

Baba, itt is drukk +++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok,

Mennek a drukkok mindenkinek!
+++++++++++++++++++++++

Baba,
várom a fejleményeket és nagyon szorítok.

Kati,
Voltál már Fülöp dokinál?
Vendég

Köszi a jobbulást mindenkinek.
A helyzet az, hogy benyaltam egy torok - vagy mandulagyulladásfélét. Igaz a dokinő, mintha azt mondta volna, hogy múlóban lenne.
Ettől függetlenül tegnap sem és ma sem sokat tudtam/tudok enni és inni. :(
Estére már főttkrumplit ettem vajjal, de sajna az sem maradt meg mind túlsokáig bennem. A dokinő szerint vagy a torokfájós verziót 'kapja meg" valaki vagy a 'semmi nem marad meg benne" verziót.
Szerintem én a torokfájósat kaptam és anyós zsíros csirkepörije megülte a gyomrom és attól voltam rosszul. :(

Remélem holnap a mikinappal nem teszek rá egy lapáttal. :?

Sajnos holnap még mennem kell a fősulira is az indexemet elintézni, met ugye nemkaptam meg szombaton.
Az ember lelkiismeretesen befizeti a csekkeket és erre a fősuli vagy a posta elkavaja. Kétlem, hogy a posta ülne rajta 3!!! hetet. Érdekes, hogy más is ígyjárt mint én és ott állt felettük egy félnapot szombaton és meglett a papír. Igaz, hogy így órákra nem ment be, de legalább vizsgázhat. :?

Közben volt egy tanárnő aki osztotta az indexeket és azt mondta, hogy ő bevezetné, hogy részletfizetős lehetőség nelegyen. :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Milyen kedves. Akkor ő miből kapná fizetését? :?: ................. huhhhhhh nyomdafestéket nem tűrő lennék itt most, de ..................... irgumburgum! :evil: :evil: :x

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Rana, drukkolok, hogy a vérvételen egy jó magas hcg legyen!!!
Öööö, ha lehet akkor én is szívesen rendelnék tesztet! :roll: :oops:

Zsófi, 25 tüsző! :shock: :shock: e jószagú málnabokor! Szerintem is ebből blaszto babák lesznek...Drukkolok!!!

Skrisz, Estike kismamik remélem jól vagytok!

Petne örülök, hogy jól van Julcsi (nagyon tecc a neve!;-))

Kisbuta babaragikat küldök neked is sok szeretettel!

Babaimi neked pedig drukkolok a fagyibabákhoz!

Akinek nem írtam külön őket is puszilom! De tényleg!;-) :lol:
Vendég

Rana, drukk a vérvételhez!++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Baba???
Rana,azért még+++++++++++++++++++++
Vendég

Nyulaszom!
A szokásos megnevettetős formádat hoztad… ja, és ágyazok… :lol: .

Babai!
Mi lett a fejlemény? Telefonáltál? Nem írtad… :roll:

Szezsó!
Vicces… 2*18. Hát ezt is megértem. :P
Jó munkát!

Rana!
Azért még drukkolok, hátha a teszt nem mutatta ki. 8)

Tücsi!
:)
dezsina

lányok!!!
aki nem hiszi hogy létezik csíkos teszt:

IGENIS LÉTEZIK CSÍKOS TESZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

higgyétek el!én is évekig elhittem nem létezik.türelem!mivel nekem is összedrukkoltátok a babát,összedrukkoljuk itt mindenkinek.
amúgy az enyém az első 12.nap nagyon halvány lett.aztán volt a vérvétel,és vagy 4 nap múlva direkt vettem és teszteltem egy igazi 2 csíkosat!!!!
mindenkinek sikerülni fog!!!!!!!!!! :D

Kép

Sziasztok,

Rana, akkor küldök neked még néhány kósza alföldi hangyabolyt holnapra! - és tessék vidám cica lenni, mert egy gyerek se akar depressziós anyukát!

Baba +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brizo, Zsófi, Mabe ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estike, Skrisz, Hanna és Petne +++++++++++++++++++++++++

Dezsi: szülinapi ajándékodhoz én is hozzájárulok egy drukkal
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz, mi van veled mostanában?

Mindenkinek szép napot, ma megpróbálok hasznos is lenni... Apa folyton parázik, hogy miért nincsenek még tüneteim. ET+3. napon :shock:

Kép
kisbuta

TÜCSÖK!!!! :D Szia!!!

Kép
kisbuta

Kisbuta, ne hari de most olyan jót mosolyogtam a párodon! Még jó, hogy nem neki ültették be a babákat, mert már biztos hiszti rohamai lennének, hogy hooool vannak a tünetek! :lol: :lol:
Vendég

Szia Kisbuta!;-) :lol: És Dezsikének is Szia! :D
Vendég

Lola, én meg azt nem hiszem, hogy létezik terhesség az 5. héten túl. De a te vonalzód szerint igen. :D

most már tényleg eldugulok, sok dolgom van.

Hajnóca,
amúgy a tanár semmit se kap a te költségtérítésedből, tavaj óta a levelezős kurzusokat ingyen kell megtartani, tiszta lelkesedésből.

Kép
kisbuta

kisbuta!

létezik!!!!!
én se hittem el az elmúlt 4 évben,amin keresztülmentem!!!!!

Kép

Kisbuta,
ezt nem tudtam, de akkor is. Miértne tanulhatnék, akkor tovább ha akarok még akkor is ha csak részletekben tudom befizetni a pénzt. Miét kellene egy sokadik főiskolára /egyetemre mennie valakinek, ha a pontjai alapján felvennék a jobba?? Csak azért, mert 'diszkriminálnak"? Az én akaratom lehet 100x több, mint azé aki csak 'hobbyból" szerez diplomát. Én legalább tényleg akarom.
Van olyan osztálytársam aki endőr!!! Gondolhatod, hogy nem óvodapedagógus akar lenni. :x Kell a diploma ...és ez csak 3 éves. :shock:

Amúgy meg ő vállalta ezt a szakmát. :evil: :roll:

Bocs nem akarok senkit OFFolni .... de dühítő.

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta! Párod egy ari! :lol: Az enyém meg ma: :twisted: :evil:

Bogyimami! Jobbulást!
estike66

Hajnoca,
amúgy nem vitatom, hogy igazad van. Nem a részletfizetéssel van a baj, hanem a trehány irodistákkal, akik elkeverik a papírokat. Itt Szegeden is van az egyetemen olyan bürökrácia, hogy csak pislogunk.
A hányás ellen próbáld ki a rizsnyákot esetleg, nekem egyszer egy olyan vírusnál, aminél még egy pohár víz se marad meg bennem, a rizsnyák segített.

Lola,
és rókakoma jóbarátod már?

Estike,
mit követett el apácska, hogy így megharagudtál rá?

Kép
kisbuta

Halihó,

huh, jó sokáig nem voltam itt köztetek, volt mit visszaolvasni. Örvendezve látom, hogy van egy pár kismami is újra - sok sok simogatás, mese, becézgetés, összesimulás jár a pocaklakónak. Akinek meg még nem költözött a pocijába, annak meg azért.......mármint ,hogy beköltözzön.

Petne - Julcsit vársz???? De jó!!!!!!!!!!!!!!!!! Én nagyon sokáig nem szerettem a nevemet, az hogy Juli az olyan rövid is, lehangoló is. Aztán a tanítványaim Julika néninek kezdtek szólítani, nagyon könyörgő hangon néha Julka néninek, s kezdett tetszeni. Most már nagyon szeretem! Áldja meg az Úr a pocakodban növekvő pici Julcsit!!!!!!!!!!!

Nekem novemberben volt két szájsebészeti műtétem, és most 4 napja kivették a mandulámat. Túl lehet élni, de azért még nem könnyű. Bár apa szerint semmi olyat nem tudnak tenni velem, amitől befognám a szám akár csak pár napra - hörögve, dünnyögve de már az első naptól utasítgatok.....borzalmas lehetek. Itthon persze gyereknap van minden nap: nem kell ebédet enni a kisasszonynak, ha beteríti apát egy kis sárgarépával, rögtön ölben lehet, ha kicsit nyöszörög színészkedve a hölgyemény, apa simizi altatáskor és még az álmát is őrzi.....persze imádom nézni őket, és büszke vagyok apára, csak hát szép lesz mindent visszacsinálni ha vége ennek a büntetés-pihenésnek.

Millió puszi mindenkinek - meghitt, bensőséges első-gyertyagyújtást! A várakozás, a remény kezdődik ma - nemcsak a szívekben! Tessék bizakodni nagyon!!!!!!!!!!

Hajnóca - én is szeretnék tanulni, bár lehet azért van, mert Janka végtelenül nyugodt teremtés, és most úgy gondolom lesz rá időm. Még veszettül gondolkozom, és minden elismerésem azoké akik megteszik.
:lol:

Ha nem bánjátok teszek ide egy képet is.

Kép

Kép

Kép
julika79

Juj, de rossz minőségben sikerült. S mielőtt bárkiben megfordulna a kétely: Igen, Janka kancsal mint az ágyú, de már kezelik. Apja is az volt - mégis ő a legjobb uh-szemű itt a fórumon. :lol:

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!

Mennek ma a drukkok, majd időnként bekukkolok a hírekért.

Kép
petne

Julika, köszönöm a jókívánságokat.
Lehet, hogy Janka kancsal, de olyan gyönyörű szemei vannak, hogy teljesen eltereli a figyelmet a kancsalságról. Hihetetlen, hogy már milyen nagy. Nemrég írtad meg a születéstörténetét, és tessék, már kész hölgy.

Kép
petne

Sziasztok!

Baba: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Rana: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Petne, sajnálom, hogy nincs kép. De az a lényeg, hogy minden rendben van a kiscsajjal. :lol:

Rana, nagyon várlak az eredménnyel.

Baba, sok sikert a két babóhoz! Mindjárt kismami leszel!!! És még jó sokáig.

Brizo, jók azok a tüszők, ne aggódj!!

Kisbuta, micsodaaaa? A 3. napon még nincsenek tüneteid?? Nahát, ki hallott már ilyet?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Mabe, hogy állsz a szurizással??

Estike, Lola, hányingermentes pocaknövesztés kívánok!!

Zsófikám, drukkolok neked is nagyon!!

skrisz72

Julika
Julcsinak még időben 'lekaptátok" a kancsalságot.
De biztos, hgy kancsal? Anno nekem is mondogatta mindenki, hogy befeléhúz az egyik szeme Bogyinak. Elvittük az amúgyis szükséges vizsgálatokra és azon felül is, de szerencsére azt mondta a dokinő, hogy csak nagyon ráhúzódik a bőrredő a szemére és azét tűnik annak. Semmi baja.
Azt mondta, hogy pont!! szemből fényképezzem le és ha a két fénypontocsak a két szemgolyón illetve a pupillán nem ugyanott van akkor forduljunk orvoshoz újra.
Szerencsére nem kellett ... eddig. :D :D :D
Amúgy van egy honlap:
http://www.babaszemesz.hu/index.php
Gondolom nem csak pesten vannak.

Amúgy egy tünemény. Hogy rohan az idő, ugye? maholna szaladgálni fog körülöttetek. :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Köszönjük a dicséreteket!

Hajnoca - köszi az infot, utánanézünk apával. Igazából ma kell elkezdeni a cseppentést, hogy kitáguljon a pupillája, ezt kell péntekig folytatni, akkor nézi meg újra a dr néni. Mivel apa is az volt, így örökölhette ezért is mentünk el már ilyen korán. Reméljük semmi komoly nem lesz nálunk sem, talán ragasztással megússzuk. Igen, nagyon gyorsan megy az idő. És én imádom minden pillanatát!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Bocs, hogy 'le Julcsiztam" Jankát. :oops:
Bezavart, hogy Petne Julcsit vár. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Ha bármi egyéb kérdés lenne nyugodtan kérdezz.

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz!
Hát jó sok, nekem is hihetetlen. Amúgy doki mondta, hogy beülti pénteken lesz. Direkt megkérdeztem, mert akkor lesz a bál is. Végülis mindegy hány naposak lesznek, a lényeg, hogy sikerülni fog!!!

Julika!
Tündéri ez a kislány! :lol:

Baba!
???+++++++++++++++++++++++++

Rana!
Ma nem teszteltél? +++++++++++++++

Nekem ma szörnyű napom volt. Apukám reggel megcsúszott és fejre állt. Mentő vitte be a kórházba, a kocsi totálkár, kész csoda, hogy megúszta egy kis agyrázkódással és zúzódásokkal. :roll: Nem kívánom senkinek azt a fél órát amíg beért vele a mentő a kórházba. És szegény még azon aggódott, hogy ne idegeskedjek, mert baja lesz a petéinek. :shock:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, jobbulást kívánok apukádnak!

skrisz72

Zsófi! Hál Istennek, hogy apukád megúszta. nagyon drága, hogy így aggódik. :roll: Elképzelem, hogy mit állt ki a család. Mennek továbbra is tüszőnövelők és erősítők. :D

Julika! janka tüneményes kiscsaj :lol: :lol:

Skrisz köszi, viszont neked is. :D

Elmentem ma régi dokibácsimhoz, aki még nagyfiammal való terhességem alatt is végig asszisztált. Háááát. Nem repesett az örömtől. :roll: Gykorlatilag öregnek és felelőtlennek tartott, de leginkább a meddőségi intézetet. Aztán meguhuzott. Az egyik babó nagyon szépen látszott és nagyon gyorsan pulzált a szivecskéje :lol: :lol: , a másikat nehezen találta, nem láttuk a szivét verni, de szerinte csak úgy fekszik, hogy nem látszik. Azért még gyorsan hozzátette, jobb lenne , ha nem maradna meg. :cry: :twisted: :evil:
Aztán rámnézett és gondolta szerintem, hogy szépít, elkezdte ecsetelni, hogy milyen veszélyes ez ebben a korban. :oops: :(
estike66

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?