A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk! Nappal Szeli takaróval alszik, olyankor nem forgolódik annyit, mint éjjel.
De én is mindig félek, hogy elindul a hálózsákban... :? Bár már láttam kúszni benne... :lol: szegény, elég bénán mozgott úgy... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Most nagyon happy vagyok, le kell írnom, milyen cuki volt Panka: mentünk Bencéért az iskolába, Panka már majd' elrepült, mikor kiszálltunk a kocsiből, szaladva húzott a suli felé, beértünk a folyosóra, kiabált, hogy: Bence, Bence :D , cipősszekrényről 17 pár cipő közül kiválasztotta Bence cipőjét :shock: , és Bencézve vitte be neki a terembe. Hatalmasat kacagott, mikor meglátta, és spurizott hozzá :D . Aaaannyira jó, hogy így szeretik egymást, remélem, így marad :roll: ...
dettyk

detty, ez tök jó :)

Mi az ágy egész oldalát vettük le, és Zsófi takaróban alszik, mióta fel tud állni, így én ettől nem félek :)
Vendég

Regi tök egyszerű és nagyon gyors kaja.Lerakod a jénaiban a megsózott csirkemellszeleteket, meghinted liszttel, vágsz rá hagymát, majd leöltöd tejszinnel.20 perc alatt készre sül a sütőben. Én nagyon szeretem a tejszines hagyma izét, meg pikk pakk kész :D sokat eszünk ilyesmit.Esetleg sajttal még megbolonditható.

Heni
KépKép
heni81

Dettyk: olyna aranyos lehetett ..köny is szökött a szemembe!

KépKép
kaqk
Debrecen

Közben megsültek a mézeskalácsok!
Meryke mégegyszer köszi! Finom is , puha is sok is!!!
Már évek óta akartam sütni, vadásztam a recepteket de egyiket sem mertem megpróbálni. De ez tuti recept!
köszi

KépKép
kaqk
Debrecen

bocsi sok hibával írok..de gyorsan kelllllllll:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni
:lol:
Dec 5.-i sétában én benne vagyok.
Cicás popó a tuti :lol: meg a sapis :)

Vindo
Rugónak milyen kis zseni feje van :) cuki nagyon.

Mesi
Azéé még várjál kicsit azzal a szüléssel.
Azt hiszem kicsit jobb lenne, ha a földhöz vágást kihagyná

Viranka
Köszi
4 kor :shock:

Amúgy hisztire visszatérve hát jelölhetnénk az Oscárra :) mert rosszul fogalmaztam nem levágja magát a földre, hanem hátracsuklik elengedi a testét és szépen "kifolyik" a kezemből :lol: nehogy má megüsse magát. :)
Vagy lefolyik a kanapéról :lol: aztán üvölt, időnként rövid szüneteket tartva rám pillant, ha éppen mellete vagyok, hogy hogy bírom és már összes hajam az égnek áll vagy csak 10 szál
Amúgy amint közelítek hozzá, hogy megkérdezzem hajlandó e felállni, rögvest újra kezdi még ha kezdett is csitulni. Úgyhogy új taktikaként ha egyedül vagyok addig nem szólok hozzá amíg magától nem jön. Legfeljebb lesz egy jó délelőttöm egyedül :) nem hiszem, hogy órákon keresztül képes lenne sírni.

Már mézest süttök? Én még egy kicsit később gondoltam. Nekem van egy tuti nem keményedős receptem, csak elő kellene kotorni és begépelni, nem tudom ma még lesz e rá energiám, de igyekszem.

Dettyk
Ja persze :evil: én meg Angelina Jolie vagyok :lol:
Cuki szerkó
:lol:

Panndi
No talán valami kezd már dudorodni :)

Regi
Nekem is ez volt az egyetlen menekülő utam, hogy csak a legvégén fürdetem.

Szegény kicsi manó nagyon fogzik, kissé az őrületbe is kerget vele, mert szörnyen nyűgös. Folyamatosan rág. Bal oldalon már érződik a fogak hegye. Jön a rágója.
Azt hiszem lázas is ettől lett, mert semmi baja sincs már.
....remélem nem minden fognál 38 fokos láza lesz. :(

KépKép
KépKép
fleur

Kaqk hol van a recept?

Heni
KépKép
heni81

Na, megint itt vagyok.

Fleur - ez a "lefolyik a kanapéról" jó lehet :lol: Nálunk ennek a finomabb változata van, ha nem akarja, hogy felvegyük, feltartja a kezét, és kicsúszik valahogyan :roll: Mintha gumiból lenne :shock:

Mézeskalács - nálunk mindig nagymamám csinálta, és tojásfehérjéből rajzoltunk az alakokra habbal mintát. Aztán feltettük a fára. Én még nem próbáltam :roll: De hát nem vagyok egy konyhatündér :wink:

Rólunk: Gábor kivett két nap szabadságot. Persze lesz egy csomó dolga (második munkahely), meg el kell mennie egy tervezőirodába érdeklődni a ház bővítésével kapcsolatban. Tavasszal kezdenénk ugye :?

Én is fogok ám majd építkezős-felújítós fotókat mutatni :wink: Két szobát meg egy kis folyosós részt tervezünk pluszban.

Csak már ott tartanánk. Nap közben nem problémás az egy szoba, csak este, ha dolgunk van - ami szinte mindennapos. Az egyik gép nem mozdítható, így valamelyikünk (általában én) itt van a szobában a bazi hangos géppel. Gábor persze kioson a konyhába a note bookkal.

Amúgy ha filmet nézünk, azt két fülhallgatóval tesszük. Három darab van - egy jó, ez a Gáboré valahogyan mindig, én meg választhatok a rövid zsinóros vagy a törött közül :lol:
Gábor osztja be persze, de már szóvá tettem :x

Szerintem most már nyugovóra térek, szép álmokat.
Remélem, reggel nem én leszek az első :D
V

Kép
vindolanda

Dettyk, akartam írni, hogy az óvodás dolog nagyon megható lehetett :!:

Kép
vindolanda

...

KépKép
viranka

írtam s nem másoltam ki :( :evil: :evil: újra nem kezdem ahhoz türelmem nincs most :oops:

Vindo!
megelőztelek :lol:

KépKép
viranka

Hú lányok, én nem bírom mostanában követni a forgatagot :? Ma egész nap vásárolunk, mert áramszünet lesz, legalább lerendezzük a karácsonyt :)

Aztán majd igyekszem érdemben is írni egyszer :roll:
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is, csak a szokásos semmi időm semmire. Hétvégén vizsgázok, úgyhogy azért nem tudok nagyon írogatni.

Újabb átaludt éjszaka 8)

Majd próbálok többet is írni valamikor.

Puszi

Kép
aniko15

Jó reggelt!

Fáj a fejem :(
Kiscica meg ott toporog az ajtóba a csizmájával.
Ma megyünk játszó bölcsibe.

Tegnapra, az utolsó pillanatban elkészültem az adventi naptárral.
Megérte megcsinálni :lol: :lol:
Kacagva, boldogan nézte, tapogatta.
Este pedig boldogan vette ki belőle a kismackót :lol: :lol:
Ma reggel is ott kezdett :lol: :lol:

Panndi jó vásárlást
Háát, egy picit látszik

Anikó nálunk is 8)
hétvégére megy a drukk

Vindolanda Rugó nagyon cuki :lol: :lol:

Dettyk nagyon édes a kicsi lányod
Az iskolai "Bencézésen" meg nekem is kicsordult a könnyem.

Fleur szuper :lol:
Mikor és hol találkozzunk?
Más nem jön?
Hiszti Cicisnál is hasonló.
Olyan óvatosan teszi le a fejét, hogy csak lesek. Aztán meg jön az ordítás :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!

a reggeli elszállt irományomba írtam:)
mi is mennénk sétálni :) de hol iszunk forró csokit és addig gyerekeket hova tesszük :wink:

Heni!
de milyen szép lesz ha elkészül :) már nincs sok hátra :wink:

Detty!
s könny nem futott szemedbe :) annyira aranyos lehetett Panka :) s az overállja :)

Panndi!
jó vásárlást :) olyan jó már csak Papa,Nagyi meg Apa ajándéka hiányzik :) de holnap szerintem v. max a hétvégén azt is letudom :)

adventi naptár vasárnaop de. készült el nálunk is :)
a koszorú meg este :) sikeresen le is sérüéltem készíítése közben .) ragasztópisztolyból forró ragasztó ujjbegyemre én meg lelkesen leszedtem...persze a bőrőm is jött :evil: de KIpp-Kopp figurák ott ülnek a koszorún :)

Tényleg jut eszembe :)
szombaton lesz a avasúttörténeti parkban a Minimax szülinapi bulija :) nyugatiból indulnak a vonatok,belépő ha jól emlékszem egy karácsonyfadísz :)
Ott is lehetene minitali :)

KépKép
viranka

Viranka apával ki is néztük azt a bulit :lol: :lol:
igen, akár ott is lehetne.
Fleur neked hol jó és a szombat is jó?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok!

Erről beszéltek? :)

http://www.mavnosztalgia.hu/hu/menu/5/esemeny/239

Megpróbálom Apát megfűzni, hogy jöjjön, mert én már nem igazán merek egyedül elindulni.
Nem biztos, hogy sikerül, meglátjuk. :)

A szombati minitali hol lenne?

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi igen, erről
Ha Fleurnek és Virankának és Neked jó akkor itt :lol: :lol:
És a forrócsokizás közben az apucik vigyázhatnának a gyerekekre :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na én el.
Valami (másnak is) elviselhető ábrázatot kell öltenem és mindjárt indulunk is.

Puszi

UI: Sense van már eredmény??????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Valami lemaradt:

Zsozsiapu tessék jönni mert szeretnénk Mesit nagy pocakkal látni :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Hú én is mézeskalácsot sütöttem:), Meryke, szuper a recept, nekem is van egy, de most ezt próbáltam ki és tényleg, fini is, sok is, puha is.

Tali, a szombat nekem nem jó, Apa szülinap, péntek du. jó lenne, de ha szombat lesz, akkor nem tudunk menni.

Adventi naptár, mi kint vettünk Milkásat, és imádja, tegnap kinyitottuk, jövőre már csinálok neki, az tuti, de én is elúsztam a lakásdíszítéssel, adventi koszorúval.

Panndi, látszik már az a pocak:)

Fürdővízből ivás, hát az nálunk is nagyon megy, meg a hiszti is, ha nem úgy van valami és ha fáradt, lásd tali.

Na el, sétálni

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok !

Mi is tervezzük a vasúttörténeti mikulás bulit szombatra.
Nálunk Ádi 11-kor eszik és utána megyünk is. Tőlünk kb 10 percre van szóval olyan fél 12-12 között ott vagyunk.

Nálunk a napok nagyon szuperül alakúlnak. Ádinak kell még a kettő alvás így reggel 8-10 és délután 2-4 iga alszik.

Holnap jön a doki néni Ádi megkapja a Prevenár emlékeztetőjét mert mi annak idején beadattuk neki így most csak egy emlékeztető kell.
A 15 hós oltást elcsúsztattuk január elejére mondván karácsonyra ne legyen semmi gond mert 19-én lenne 15 hónapos és akkor már nem akarja a doki néni beadni.

Lányok egy olyan kérdésem lenne, hogy rendes felnőt kajából mekkora adagot adtok a gyerekeknek ?
Néha Ádi épp hogy falatozik de van, hogy lesek.

Na dobok pár képet.

Kép mesét nézz
Kép délutáni ébredés
Kép én irányítok
Kép új funkciója van a harisnyának
Kép huncut
Kép na jó lesz így ?
Kép épp a mamival beszélek

na jó sok lett.

Lépek is mindenkinek szép napot .
Mi megyünk sétálni kaja utána itt szépen süt a nap.
20200310173350

Sziasztok, most nem tudok visszaolvasni, csak jelzem, hogy életben vagyunk.

Negyed tízkor keltünk, kinyomtam az ébresztőt 8)

MOst belemélyedek a házimunkába, közben pedig kipróbálom a tökmagos kenyeret :wink:

Szép napot mindenkinek, majd jövök, és reagálok is!

De Ádi harisnyaviselete még így is szemet szúrt :!: Nagyon aranyos.

V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bekuk..

Micsoda képek.. :)

Miután lerakom Domit visszaolvasok .. :)

Mit olvasok Emese.. Keményedéseid vannak,biztos a sok idegeskedésektől van.No meg készülödik a szervezeted.. De semmi pánik.. Hu de könnyű mondani :oops:

vindolanda:Negyed tízkor ?????? irigyellek!!! :roll:
varga tünde

Sziasztok,

Timi nagyon édes Ádika:-) Nekem az anya fia összebújós a kedvencem:-)
Jó sok játéka van Ádinak :shock:

Talizós csajoknak irigy mirigy, bárcsak közelebb lennénk :cry:

Nálunk tegnap kijött a konyha felőli részből egy ablaknyi,igy a koszos rész megszűnt, most már csak egyre szebb lesz :wink:
Kép

Voltam tegnap a védőnőnél és ajánlotta ezt a gyerekkocsit, vagy minek is nevezzem. Igaz 2 éves kortól van, de nem lehet rossz
http://bobo-car.com/

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Panka nagyon aranyos lehetett! Tényleg, nagyon szeretik egymást, és ez olyan jó lehet egy anyának! :)

Szeli ma az ebédhez kért csemege uborkát is! :) Piciket harapott, aztán az ínyével rágta! Ízlett neki nagyon! :)

KTimi! Én egy kis ikeás tányérba szoktam Szelinek tenni a rendes kajából, van, hogy majdnem mind megeszi, van, hogy csak keveset eszik belőle. Én úgy vagyok vele, hogy egyen, amennyit kíván, ő tudja, mennyire éhes. :)
:lol: Ádi nagyon édes azokkal a hajcsavarókkal! :lol:

Nem igazodok ki Szelin, pár napig kibírta, hogy egyszer aludt, aztán fáradt volt, újra kétszer aludt napközben, most megint nem akar aludni egész délelőtt. Ha ezt tudom, lementünk volna sétálni... :? Pedig ásítozik ám...
Majd olyan 1 óra felé talán le tudom tenni, de jó lenne beállna újra a napirend, mert így elég bizonytalan, semmibe nem merek belekezdeni... :roll:

Heni! Alakul! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó,

tyűha, ide már jó rég nem is raktam táblát, úgyhogy most dobok egy aktuálisat:

Kép

silka
silka

Apropó,

Fleur, boldog névnapot Neked!

Megyek is, felhívom Melinda barátnőmet :)

silka
silka

Nagyon gáz, hogy még mindig nincs nevünk :oops:
5 befutó közül nem birunk válsztani:
Áron, Botond, Balázs, Bálint, Dávid

Lehet a B betüsöket kilövöm a Bertók vezeték név miatt, ne legyen BB, aztán már csak kettő marad :oops:

Heni
KépKép
heni81

Csak gyorsan, mert egész nap rohanok, plusz most megyünk 4D-re.

Silka! Köszi a táblát!!!!

Zsófival a mai dátumnál voltunk utoljára 4D-n (mint most Gegivel, direkt így időzítettem) 8) , és pont két hét múlva született meg. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni!
Áron,Balázs szerintem :)

KépKép
viranka

Áron nem jó :evil: Bertó-Káron

KépKép
viranka

Heni, Rugó is BB. Én az utolsó háromra szavaznék :wink: Ha kérdeznének :lol:

Kép
vindolanda

Heni: nekem a Bertók Bálint a nyerő
:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur: boldog névnapot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur - boldog névnapot kívánunk!

Már megint nincs vonalzóm :evil:

Kép
vindolanda

Mesi: 4D...majd tegyél fel összehasonlítókat!! 2 hétre rá szülni????hm

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Fleur Boldog Névnapot!

Detti!
Nagyon tündéri Panka :D

K.Timi!
Ádi is nagyon aranyos. :D

Heni!
A Bálint nekem is tetszik.

Mesi!
Kérünk fotót Gegiről :D

Mi sajna nem tudunk menni se pénteken se szombaton
pedig jó lett volna.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Fleur! Boldog névnapot!

Mi nem tudunk menni a hétvégi banzájra :lol:

Mesi! Jaj de izgiiiiiii!!!!!! A képes beszámolót várjuk-várjuk!!!!

Heni! Bertók Dávid! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Fleur!

Boldog névnapot :)

Heni!
befutó név :) ?

KépKép
viranka

http://baba.rufftech.hu/calc/calculator_06_query.php

s a legjobb benne mindig mást ad ki 8) :lol: :roll:

KépKép
viranka

Sziasztok

Heni: Bertók Balázs :wink: :D

Nekem Petra BP :lol:

Kép

Kép
agica1126

Fleur Boldog Névnapot!!!!

Kép

Kép
agica1126

Fleur boldog névnapot!!!!

Jaj csajok, olyan édesek vagytok, hogy adjátok a tippeket:-) imádlak érte benneteket!!!

Ma a barátnőm megint újabb névvel jött elő: Bertók Ádám

Na már mondtam neki kész vagyok, megint ugyan azt jáccuk mint annó, csak olyan érdekes, hogy most egyáltalán nem azok a nevek vannak versenyben mint annó.

Heni
KépKép
heni81

még pár kép:
Kép Kép Kép

Ma már bekerült a gerenda is a nyilásba:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni!

pikk-pakk készen lesztek :)
Bertó-KÁD-ám :( bocsika :oops:
esetleg Előd v. Lőrinc v.Bercel-Vendel(ovistárs+tesó és gyönyörűek :) ) esetleg Andor tetszik nekem még az Ábris is de Ti döntésetek lesz :) én/Robi már adtunk nevet gyerekeinknek :) s ne engedjétek magatokat befolyásolni :) :)

szép estét :)

KépKép
viranka

Jaj, tényleg, pedig tegnap még annyira eszembe volt... :oops:

Fleur! Boldog névnapot!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: nagyon gyorsan alakultok!!!:-) klassz lesz!!

Bertól Balázs!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?