Sziasztok!
A mai próbálkozás az uh-n nagyobb sikerrel járt, mint tegnap! Bár Bencus alukált, csak álmában mozgolódott egy picit!

Pedig azt hittem, hogy nagyon élénk lesz, mert a kocsiba, nagyokat rúgott, de aztán visszaaludt!

Még a váróba is járkáltam vele, hátha felébresztem! De legalább nem takarta el magát a kezével, így megláthattuk a tündéri kis arcocskáját!

Hát bizony könnyeket csalt a szemembe, de nem csak az enyémbe, hanem a férjemébe is, pedig nem egy érzékeny ember!
Képet igyekszem felrakni, csak megint videofájlba kaptuk meg, így a férjemnek kell majd kiollózni képeket belőle! Ma már nincs kedve megcsinálni, de holnap addig nem hagyom békén!
Keményedés terén, ma jobban vagyok, miután hazaértünk a férjem azonnal ágyba parancsolt pihenni!
Ma persze kihagytam a kismamatornát is, nem akartam kockáztatni.
Holnap pedig elmegyünk babakocsit nézni, és remélem hogy meg is vesszük!
Zsuzsi: 48 mg van a Magne B6-ba! Hát tegnap este nem nagyon akart használni, amikor lefeküdtem! Mondtam ma az uh-n, így azt mondta a doki, hogy akkor inkább szedjem a Béres Magnézium tablettáját, és szedhetek így elsőre napi 1000 mg-ot is, aztán majd később csökkenthetem, ha elmúlnak teljesen a keményedések! Azt mondta, hogy inkább többet szedjek mint kevesebbet!
Mist: Te is vigyázz nagyon Magatokra! A férjem annyira megkedvelte a dokit, hogy azt mondta, hogy szeretné, ha a másodikat nála szülném! Pedig az én dokim is szimpi neki.
Kíváncsi vagyok, bevált-e az elemlámpa!?

Drukkolok!
Julcsi. Elif: azért vagyok eltiltva a csokitól, mert a szülésznőm szerint nem kéne többet híznom 10 kilónál, így durván 2,5 kilót hízhatok még, Ezért a férjem adagolja a csokit, naponta 2-3 kockát! Persze nálunk is megy a kunyizás, úgy mint nálatok Elif.
Elif: Hát szóhoz se jutottam, amikor mondta a doki a súlyát. Vissza is kérdeztem, hogy mennyi!?

Pont ma agyaltunk a férjemmel, hogy átlagba hetente ilyenkor már 20 dkg-ot híznak, még van kb. 10 hét, így erősen 4 kiló körül lesz Bencus!
Anyukádnak továbbra is jobbulást kívánok! Neked pedig jó kreatívkodást, és várjuk a képet a koszorúról!
Verus: Ez a térképes ötlet nagyon tetszik!
Eszter: Nem is értem, hogy fér el a pocakomba Bencus, hisz nincs is olyan hatalmas pocim! Nagyon vigyázok magamra, mert a háztartás az tényleg megvár, most első Bencus!
Ladmon: Aranyos a vonalzód!
Igen, jól emlékszel, engem zaklatott vele az anyós, szerzett is egy-két álmatlan éjszakát vele!
Drukkolok Nektek péntekre, és hozz majd képeket!
Nicko: Ekkora hó van nálatok!?
Zsufi, Kaandi: Köszönöm!
Zsufi: Holnap megyünk mi is a Minimanóba babakocsi-ügybe!
Kaandi: Örülök, hogy nem olyan vészes ez a bacis dolog!
Erika: Hú, szép nagy baba lett! Gratulálok az ismerősödnek!
Panna: Köszönöm! Pedig mi nem is voltunk olyan óriás babák, én 2800, férjem 3000 g-mal született!
Zümis: Hát annyira tényleg nem lehet hagyatkozni a gépi mérésre, itt kiírta a gép, hogy +-350 g! A barátnőm kisfiát is 3900g-ra becsülték és 3300g-mal született!
Hogy megy a vezetés?
Háfi: Nem semmi hogy megvárakoztattak!
Örülök, hogy jó híreket kaptál!
Gjéti: Szegénykém, nagyon vigyázz Magatokra! Neked is megy a sok-sok pozitív energia!
Örülök, hogy Olival minden ok!