A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kata: már kicsit leálltam a sütögetéssel, de holnap azért csinálok aranygaluskát. Annyira beteg vagyok, hogy új süti sütéséne nem kísérletezek, mert semminek nem érzem az ízét, dehát holnap vendégeket várok :wink:
bluebox

Eyi:nagyon jól néz ki az a torta!És Mirabel gyönyörű!

Megyek,mert elaludt a Mazsolám és még tényleg van pár óra a mai napból... :wink:
Jó éjt mindenkinek!

Kép
melike

Jó reggelt!
Márti, Te is lebetegedtél? :cry: Jobbulást Neked is!

Ma még leszek egy kicsit, mert még jön anyu segíteni, de holnaptól megint kicsit visszafogom magam...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Nem nagyon pörögtök!

Sajna ma sz@r idő van.
Brigi:pihenjél,de azért gyere néha!

Kép
melike

Melike, szerintem ilyen időben még mindenki alszik :lol: Holnaptól már fogok ennyit pihenni, inkább játszom majd jó sokat az aprósággal :lol: :lol: :lol: De azért fogok jönni, csak kicsit kevesebbet. Persze ha nem pörög a topic, észre sem lehet majd venni, hogy kevesebbet vagyok...

kata, csináltam egy új blogot. marci kajáiról fog szólni. Ha nem a saját kajámat kapja, hanem külön főzőcskézek neki, akkor azt is le fogom írni, hogy mit hogyan csináltam. Ide le fogok írni mindent, amit eszik. Még csak egy bemutatkozás van benne, de majd szépen bővülni fog. És akkor én nem itt fogom írogatni, hogy mit is evett aznap :lol: http://marcimenu.freeblog.hu/

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi küldtem képet az e-mail címedre.

Kép
melike

Jó reggelt!

Én ahogy felkeltem, arra döbbentem ,hogy nincs víz!
Ilyenkor fel tudnék robbanni, mert marha idegesítő, hogy még egy kávét sem tudok csinálni. Szénsavas ásványvizet kavargattam vagy 5 percig, hogy kimenjen belőle a szénsav!

Mercim 5-kor kelt, mint tegnap is. Hát én ezt kezdem nem érteni.
Mindenesetre tegnap vettem botmixert, majd főzök neki már én is. Tegnap már a vacsinál adtam. De lehet, hogy bátortalan vagyok. Mennyit lehet adni???? Ha az üveges bébikajcsit nézem, akár egy egész üveggel is??? (Tegnap Hipp-et adtam, hát nem is ette meg azt a bio izét, hogy ne írjam másképp........a múltkori nem bio volt, azt olyan jóízűen ette.........)

Brigi
: pihenj sokat!
6-hós képeket vársz? Mert ha igen, akkor olyat még nem tudok küldeni....... de már csak 3 hét :wink:
Márti: jobbulást!
bszilvi25

Szilvi:én is ideges lettem volna.
Milyen botmixert vettél és mennyiért?Én is most akarok venni.
Máté megeszik egy egész üveg kaját.Most hozott Anya egy pici tököt,megcsinálom neki.

Kép
melike

Tescoban akciós volt 2000 ft, Dyras
2 fokozatú (egy év gari van rajta)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.12.03 09:42-kor.
bszilvi25

VAN VÍZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bszilvi25

ezt látnotok kell!!!!!

Kép
bszilvi25

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:09-kor.
pironya

Sziasztok!!
Hékás! nagyon jo a blog,el is mentettem a kedvencekbe,majd nézegetem.
Szilvi!!! Tuti a botmixer.édes pofika Mercike. Ez művészi foto tisztára, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Piri! mért lesz joval kevesebb ??? na ne idegelj, Én gyáson voltam,most gyed lesz,és 10%-al kevesebb.
Mia,mia,mia,mia,mia, Hol vagy?????

Kata&Milán

oszman777

melike! én a multkor vettem sok tököt,és meg sütöttem,kikapargattam,és kis pohárkákba lefagyasztottam.
Hűha ,még az erkélyen is van egy. Meg kéne sütni.

Kata&Milán

oszman777

Milán kb. 3 hete végig alussza az éjszakát,mindig 7 és 8 között ébred.Kajcsit bébiételt bevág egy üveggel mosmár,desszertet is,gondolok itt a gyümölcsre. tegnap vettem neki neslés cuccokat meg hippet azt hiszem. Egyik gyümi másik joghurt szerü. de danoninot is adtam már neki,pöti danont,és krém turot is. Miota normálisan eszik,mondjuk már rég. Azota rendesen van széklete,hát miota nem szopik,és nem issza a tápszert. Mikor tápszert itta,mindig fel kelt enni,de már igy hogy nem issza már nem.

Kata&Milán

oszman777

Kata: Pironya azért írta amit írt a gyás, gyed dologra, mert neki volt olyan jó a fizuja, hogy a gyás nagyon magas lehetett a gyedhez képest. A max. gyed idén volt adójóváírással 81.000.- ft.
Ha mondjuk volt 200ezer ft-os fizuja, akkor kapott most gyás címen kb 150ezret biztos.
Így már érted?? (próbáltam levezetni)
bszilvi25

Jaj, és még egy!
Ezt már vagy egy hete meg akartam kérdezni!
Tényleg vissza mész dolgozni Piri????
Azt mondtad még nyáron, hogy fél év......
Vagy ahogy a gyeddel kapcsolatban írtál, akkor mégsem??

Merci pedig azért nevet ilyen édesen, mert van víz! :lol: :lol:
bszilvi25

Melike, megkaptam, most raktam fel őket a honlapra.

Szilvi, igen, a következő fotó a kb 6 hónapos. Jó lenne mondjuk dec közepéig megkapni a fotókat, utána már úgyis mindenki a karácsonyi lázban ég. Legfeljebb pár nappal fiatalabb a képen némely baba, szerintem az nem probléma, ha nem a "félszülinapján" készül a kép.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Elég pocsék idő van. :( Manó alszik, hamarosan megyünk mérésre.

Melike, Isten éltessen utólag is! :wink:

Mi még csak kóstolgatunk a szopi mellett, fél üveg kaja volt a legtöbb, de én még csak saját készítésűt adtam, üveges bébiételt nem.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

[quote="hékás"]S írta:hékászilvi, igen, a következő fotó a kb 6 hónapos. Jó lenne mondjuk dec közepéig megkapni a fotókat, utána már úgyis mindenki a karácsonyi lázban ég. Legfeljebb pár nappal fiatalabb a képen némely baba, szerintem az nem probléma, ha nem a "félszülinapján" készül a kép.

én biztos nem, úgyhogy majd küldöm, és felteszed akkor amikor.....
bszilvi25

nem hisyem HOGZ IGZ LENNE. DE MAJD PIRI ELMONDJA.
MEGKATTANT A BIILENTZ\YET :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

sziasztok
vagyok vagyok vagyok vagyunk.... bocsi az eltűnésért. csak ezt az oldalt olvastam (még) vissza, kicsit zsúfoltak lettek a napok. tegnap nekifogtam a nagytakarításnak, lemostam minden ablakot kívül-belül párkányostul, kimostam a függönyöket, vasaltam és vissza is tettem, felraktam a karácsonyi ajtó- és ablakdíszeket. lesz még mit csinálni de a nagyja megvan, így már nem néz ki hülyén a kis mécses a komódon, van hozzá körítés. :D

ma voltunk egészséges tanácsadáson, megvolt a mérés (még mindig nincs 70 centi :lol: ), 2. pneumo, aztán úszás... negyed 12-re értünk haza, azóta úgy alszik Milán mint akit leütöttek. HANYATT! nemtom mikor fordult meg de ha véletlenül hanyatt fordul, egyből reklamál... arra még nem jött rá hogy a kiságyában is vissza tud fordulni, vagymi? na mindegy most nem reklamált, úgy maradt. pedig fél1kor lett volna ebéd. :lol:

amúgy meg lettünk dícsérve hogy milyen szépen fejlődik, már magától felül, stb, villámsebességgel tolat, ilyenek. dokinő el volt ájulva, de az usziban is csak lestek, hogy mit csináltam ezzel a gyerekkel az elmúlt 2 hétben? (merthogy múlt héten nem voltunk úszni). mondom nemtom biztos a fejébe szállt a dicsőség hogy ő a nagytesó. :D

1 üveg kajákat esznek a gyerkőcök? Milán 2 üvegnyiket... :oops: mégis töpörtyű. :D

na összeszedem magam és visszaolvasok.

mia_snow

na szoval először is nagyon boldogat az ünnepelteknek (Melike és félévesek).

pelus kifolyik: nálunk is van ilyen mondjuk Milán eszméletlen sokat iszik, talán ezért.

gyás-gyed-gyes a sorrend. nekem is jóval kevesebb lenne a gyed mint a tgyás volt (35 000 ft-tal!!!) most kiírattam magam táppénzre inkább, az ugyanannyi mint a tgyás. :lol: a munkáltatóm nem örült mert így járulékolhat utánam de hát nekem meg annyit nem ér, mit jópofizzak? havi 35 plussz azért elég sok pénz ahhoz, hogy ne hagyjam veszni.

hordozó-ülés... Milán kezdi kényelmetlenül érezni magát a hordozóban, így beöltöztetve szinte moccanni sem tud benne sajnos. már megvan a gyerekülésünk (ilyen: http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=gyerekules&category=gyerekules2&brandfilter=Concord&empty=1&productid=78515&pageno=1&whid=25), nem túl dizájnos, de kaptuk - igaz használt, de ingyen volt. egyébként is ilyesmit vettünk volna, legfeljebb csak más színben. amennyire én utánajártam, annyit tudok hogy a concord és a römer a legjobbak, de a römer drágább, pedig szinte teljesen ugyanazt tudja mint a concordok, csak nagoybb neve van. azt mondták több helyen is, hogy sok-kategóriás ülést nem érdemes venni, mert az mindig a legkisebb kategóriájában a legjobb, aztán biztonságos ugyan átalakítva is, de kevésbé kényelmes a gyerkőcnek. hát nem tudom. mi még nem cseréljük ki egyébként a hordozót erre mert annyira sokat még nem ücsörög Milán.

cékla megfőzése: én megpucolva felkockáztam és annyi vízben tettem fel főni amennyi épp ellepi. őrölt köményt szórtam rá. kicsit kifakult, de szerintem nem vészesen. ráadásul a főzőléből tettem hozzá amikor pépesítettem. Milán imádja, eddig egyedül a májra fintorgott, semmi másra.

alma-krumpli: én pl egyáltalán nem főzöm meg az almát, mindig nyersen keverem a krumplihoz.

kaják nálunk:
reggeli: anyatej
tízórai: gyümölcs, de besűrítem kukorica vagy rizspéppel (saját magam készíten, 1 deci víz és 1 evőkanál kukorica- vagy rizsliszt, pár perc alatt kész, csak fel kell forralni aztán kicsit állni hagyni).
ebéd: főzelék husival, vagy néha anélkül. ezt majd mindjárt részletezem.
uzsi: tejpép vagy sütőtök.
vacsi: anyatej

szóval a főzelékek: szinte mindent krumplival keverek és szinte mindenhez rakok husit, de nem minden nap adok neki húst. szóval ezeket adom már: sütőtök, cukkini, répa, sóska, zöldbab, paradicsom, brokkoli. ezeket mind krumplival (vagy esetleg a tízórainál leírt rizspéppel vagy kukoricapéppel) sűrítem. heti 3-4szer rakok hozzá csirkehusit is. mindegyikbe teszek 1 kávéskanálnyi étolajat - ezt a dokinő mondta, hogy a zsírban oldódó vitaminok miatt kell. van hogy a húslevesünkből veszek ki zöldségeket (sárga és fehérrépa, krumpli) és azt adom. a zöldbabhoz szoktam répát is tenni, a dokinő mondta hogy az jó ha együtt adom. ha esetleg fintorog (1-2szer volt ilyen) akkor teszek bele egy kiskanál cukrot és egyből megeszi. :)

mia_snow

ja valaki kérdezte hogy ki-be pattinthatós gyerekülés...
a barátnőméknek ilyen van:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=gyerekules&category=gyerekules1&brandfilter=Concord&empty=1&productid=102122&pageno=1&whid=25

ezt úgy kell bekötni, hogy van egy váza amit bekötsz az üléshez, és magát az ülést menetiránynak háttal is be tudod pattintani és szemben is. valahogy így mutatták. nagyon jónak tűnik, és tökjól dönthető. szóval amikor menetiránynak háttal van a gyerkőc, olyan mintha hordozóban ülne, bár az ő egyévesük már jóideje szemben ül. csak azért vették ezt hogy majd ha lesz kistesó, azt kicsi korától majd ebben akarják utaztatni. a mostani gyerkőcüknek sima hordozó volt, szerintük ez jóval stabilabb azért.

mia_snow

Mia, jó, hogy írtad a zöldbabot. Már napok óta kérdezni akarom, de mindig kimegy a fejemből :oops: Hogy kell nekik megcsinálni a zöldbabot? Mint a borsót, átpasszírozni, vagy simán mint bármi más zöldséget?

Brigi

Kép

Kép
hékás

jóvan mára visszavonulót fújok szerintem aki hiányolt már az is megunta az irományomat. :D

mia_snow

én simán csináltam... kis kaporral megfőztem és úgy adom. nem kell passzírozni, legalábbis a dokinő csak a zöldborsóra mondta. de mindkettőhöz mondta a répát merthogy akkor nem fújja fel vagy nemtom. mindegy azt mondta hogy ezeket répával adjam. és hogy mindenféle tökféleséget lehet adni: tehát cukkini, padlizsán, tök, sütőtök mehet már. a marhapörit nem vallottam be. :oops: :D

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:09-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:10-kor.
pironya

Hát Piri, teljesen egy cipőben járunk... már most szenvedek, hogy hogy fogok spórolni. :oops: még utoljára veszek egy jó sportcipőt magamnak :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

:evil:
Sosem tudok már visszaolvasni és írni....
Elvégeztem a dolgom, leülök, és már hallom is hogy kiabál a nagysága! Jajj! Na de megpróbálok jönni ma még!
:( :( :( :( :(

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Eléggé el vagyok kenődve. :( Dorina 2 hét alatt csak 150-et hízott és már másfél hónapja nem nőtt egy centit sem.

Elkezdek kiváltani étkezést főzelékkel és holnap jön a doki, megbeszéljük m ilegyen. Valszeg kevés már a tej neki.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi ne kenődj el! Milán 4 hóról 5 hóra tehát 1 hónap alatt 60 grammot hízott (mérés előtt ivott meg 1 deci teát de ezt nem mertem mondani...) és 5 mm-t nőtt.... nálunk a védőnő azt mondta hogy van ilyen, a következő hónapban behozza. úgyhogy ne aggódj. biztos másra fordította az energiáját. ;)

mia_snow

Marci is keveset hízott előző hónapban, most meg behozta. A múlt hónapban meg nőtt 4 centit, most meg semennyit... És amikor mondtam a dokinőnek, hogy az étvágy tragédia, hol napokig nem eszik, hol meg zabál, azt mondta, ne is foglalkozzak vele.
Szerintem nyugi, Bogi, ha idegeskedsz, csak csökken a tejed...

Brigi

Kép

Kép
hékás

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:10-kor.
pironya

Köszi a megnyugtatásokat, de az a gond, hogy Dorina már elég régóta ilyen keveseket hízik, de eddig legalább hosszra nőtt.

Jelenleg 66 cm és 6250 gramm, ami egy félévesnek kicsit kevés már.

Kérdés: gyümölcsdesszert adható neki két étkezés között?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi: szerintem se aggódj!
Ilyenkor okosodnak!!!!!!!! (ha nem súlyra és hosszra nőnek)
ezt én is hallottam, ne nevessetek ki!!!!!!

Ma Merci nem fogadott el a cicin kívül semmit, de magától kakilt, ami nem vol, nem is tudom mi óta. (kb 2 hónapja :shock: :shock: )
Szóval sztem jó a kis szervezetének a más kaja...... (leg. erre)
bszilvi25

[quote="d. bogi"]K írta:d. bogiérdés: gyümölcsdesszert adható neki két étkezés között?

igen, legalábbis én már adtam!! attól baja nem lesz.
bszilvi25

Sziasztok!
Melike, utólag is boldog névnapot!
Brigi, remélem jobb a térded! Az új blogod nagyon jó, innen fogok ötleteket meríteni Boni kajájához :) Már ha nem baj!
Szilvi, Mercike teliszájas vigyora nagyon cuki!
Piri, én is már akartam írni csak nem volt időm a mi autósülésünk Concord Ultimax és az bepattintós :) Boni újszülött kora óta használjuk most már felemeltük ülősbe, de még nem menetirányban ül benne.
Brigi, Bogi, Boni is hullámzóan eszik meg hízik. Most pl. 3 napig folyamatosan ki kellett dobnom a főzelékeket meg a gyümölcspürét mert nem ette meg a kicsikém. De tegnap óta megint jókedvűen jó étvággyal eszik :)
Gyed nekem is katasztrófa :( Az a baj, hogy a hiteleket meg a többi rendszeres kiadást pl biztosítások, stb a munkabérhez méreteztük és nem tudom meddig bírjuk így.
Ma voltam bent a melóhelyen, az már biztos, hogy Boni 1 éves koránál tovább nem tudok itthon maradni vele. A kérdés az, hogy meddig bírjuk anyagilag :( Mindenesetre bent várnak vissza.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella, köszi a kérdésedet, már jobb a térdem. Most olyan állapotban van, mint injekció előtt volt :) Szóval már megint csak akkor fáj, ha rátérdelek :? Nyugodtan meríthetsz kaja-ötletet onnan, bár én elég sokszor már a saját ebédemet osztom meg vele. Többen túl merésznek tartanak, de hát Marci él és virul :wink: :lol: :lol:

Sajnálom, hogy nem maradhatsz itthon Bonival sokáig. De a legszebb pillanatokat azért sikerül átélni még, remélem. Az "elődőm" 6 hónapot volt otthon a gyerekkel, mert különben elvesztette volna a státuszát. Szóval a gyerek első szavait, első lépéseit a nagyszülők élték át. Hát nem is tudom... Ha nekem választanom kellett volna, hogy a gyerekkel itthon lenni 2 évig, vagy elvesztem a pozíciómat, én akkor is a gyerek mellett döntöttem volna. Nincs olyan munka, ami ezt kárpótolhatná...

Brigi

Kép

Kép
hékás

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:11-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:11-kor.
pironya

Na akkor én vagyok az arany középút.
Nekem a max. gyed és a gyás között nincs 10ezer különbség.
Nálunk Apa a nagy pénzkereső.
Viszont ha 3 hónappal késöbb született volna Merci, akkor az eg.pénztár és a biztosító egyben kiegészítette volna a fizum olyanra, mint amikor dolgoztam. Ezt végig akár 3 éves koráig.
De mivel nem igy van, mehetek én is elöbb vissza.
Már most könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy viszem majd a bölcsibe, és sírni fog, ha elmegyek, vagy nem lát.!!!!!!
5 hónaposan mit művel, mi lesz késöbb?!?!?????? Szóval ez nekem már nagy szívfájdalmam, de elkerülhetetlen, és anya ma azt mondta, hogy én is "hamar" megszoktam a bölcsit, mert csak 2-3 napig sírtam...... köszi..........................
Nálunk a T-home-nál mennyi minden változott mióta eljöttem, nem is gondolok bele, mi minden lesz még ehhez képest is más...... pedig még csak 7 hónap telt el, és van még 21!!!!
bszilvi25

:roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.18 12:19-kor.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm az "utólagos" köszöntéseket is!

Elég jól aludtunk.Kajált,de egyből visszaaludt.

A pénz nálunk is úgy alakul,hogy kb. 15 ezerrel kevesebbet kapok (ha jól számoltam).Elég szar!
A visszamenni vagy maradni kérdésre nem tudok "jó" választ.Leírtátok mindkét oldalát.El nem mulasztanám a gyerekem fontos "lépéseit",de a pénz nagy úr!
Mivel mi jövőre nekilátunk a tesónak,így én nem gondolkodom még ilyeneken. :lol:

Kép
melike

Na Sziasztok!

Kívánok minden kis és nagy ünnepeltnek Boldogat! Minden "rokkantnak" jobbulást! :)

Visszaolvastam mindent! :)
Mindenkire irigy vagyok akik már ennyi mindent esznek! Mi szenvedünk, nem fogad el semmit csak a cicit! :( Na jó már odáig eljutottunk hogy az alma levét lenyeli a kanálból, de a húsát nem! Pedig már fogunk is van!
Szóval a kaja miatt is, de főleg az éjszakák miatt! Levi még mindig 2x kel! Szerintem ez is az miatt van, hogy még nem eszik semmit! Jajj kivagyok tőle. Vikivel nem volt ilyen gond!
Innivalót sem fogad el semmit, se vizet, se teát!
Nem gondoltam volna hogy a két gyerek ennyire ég és föld legyen! De az!
Jövőhéten megyünk szurira, majd konzultálok a dokival. Bár Ő csak azt fújja 6 hóig semmi csak cici. Na de mindjárt 6 hós! Uff nagyon nehéz!
Amúgy jó gyerek, semmi baj vele, eljátszik egész nap, minden kaja között alszik egyet, jól viseli a karácsonyi vásárlásokat is, de ez hogy nem eszik bánt. Nem tudom mivel próbálkozzak. Be sem tudom tenni a kanalat a szájába, mert kidugja a nyelvét, egészen összeszorítja a száját, úgyhogy esélyem sincs!

Hogy álltok a karácsonnyal? Én már nagyon karácsonyi lázban égek! És végre majdnem mindenkinek megvan az ajándéka, csak a gyerekeknek nincs, mert eddig velük voltunk vásárolni. Jövőhéten tesóm itthon lesz, vigyáz rájuk, akkor vesszük meg nekik is!

Van valakinek jó mézeskalács receptje? Keresztlányom 2 éve molesztál hogy csináljunk. Tavalyelőtt olyan volt mint a beton, tavaly egy fokkal jobb, de még mindig beton, szeretnék idén valami ehetőt készíteni! Ha van kipróbált recitek küldjetek, nagyon megköszönöm!

Jó hogy irogattok a gyedről, mert azt is elfelejteném igényelni, mert ugye még mindig az a szokás, hogy kell igaz? Miért nem tudják automatice küldeni a tgyás után. Na neki is esek
Délután fodrász-kozmetika, holnap családlátogatás, este jön a mikulás, szombaton céges vacsi! Szóval állandóan megyek.....

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

......
pironya

Sziasztok!

Az!!!! (mármint az idő)

Kérdés! (mivel én ilyen dolgokat nem tudok :oops: )
Szerintetek vehetek Mercinek tejpépet? Ha igen, akkor milyet? Látom van egy csomó féle. Vegyek neki HA-st hogy nehogy valami baja legyen???
ÉN AZT AKAROM, HOGY ÚGY ALUDJON ÉJJEL MINT EDDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és ne keljen fel, hogy éhes!!!!!
A tejpéptől jól lakna éjszakára egyáltalán???
Írjatok légyszi (aki benne van)
bszilvi25

Szilvi, a lényeg, hogy olyat vegyél, ami kor szerint megfelelő. Nekem nem lakik jól éjszakára tőle, ugyanúgy felébred. Régen leraktam este 7-8 között, és hajnalban 4-5 között kelt. Mostanában meg 9 körül még eszik, aztán éjjel vagy kétszer.
Egyáltalán nem biztos, hogy éhes, és azért ébred fel. lehet, hogy a foga bántja már, és nem éhes. De ha már felébredt, és megkínálod őt, hülye lenne nem elfogadni :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Látom Ti is kínlódtok az éjszakával?!!
Annyi különbséggel hogy Ti már aludtatok át éjszakát, mi még nem! :(

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: