Sziasztok!
Igyekeztem visszaolvasni, de már nem emlékszem minden hozzászólásra...
Flóra, remélem, ma már jobban leszel; mitől ilyen sűrű a véred?
Remélem, jól sikerül az a matekdoga Bálintnak...
Benó, tegnap elmaradt, de ma boldog hétfordulót kívánok Neked!
Márti, olyan jó, hogy van köztünk egy profi, akitől meg lehet kérdezni az ilyen "szakszövegeket".
Zsuzsi, nem tudom, Neked mit mondtak, de mi készültünk pénzzel is a lombikra... hiába volt meg rá a pénz, nem kaptunk korábbra időpontot.

Egyébként az orvosnak eszetekbe ne jusson adni, mert egyrészt nem fogadhatja el, ugyanis köti a szerződése, másrészt meg azzal nem lesztek előrébb. Egyetlen dologra érdemes többet áldozni: a hormonstimulációra. Nekem azt mondta a doki, hogy 3 árkategória van: szűk 30 000, 70-80 000 és 150 000 körül. Azt mondta, az első szte nem ér semmit (mondjuk nekem a bivalyerős Marvelon semmit nem használt, ezért csúszott egy hónapot a beültetés időpontja), a második az már egész jó, és a harmadik a legjobb. Mivel volt pénzünk rá, a harmadikat választottuk, de ez még a 100 000-t sem érte el. Összesen, amit költöttünk, (mert közben ilyen-olyan gyógyszereket kellett szednem) a vizsgálatokkal és a hormontablettákkal együtt 170 000 Ft volt kb. De szerencsénkre Mikinek volt egészségpénztári tagsága, így kb 100 000-t visszakaptunk. Tehát annyira nem volt így sok. De ahhoz képest, hogy olvastam itt-ott, hogy mennyire drága, sztem összesen ez a 170 nem volt az. És hát nem egyszerre kellett kiadni.
Persze függ attól is, hogy Neked mit kell szedned előtte, mert nekem az inzulinrezisztencia miatt kellett egy halom pénzt gyógyszerre adni... egyetlenegyszer fizettünk nagyobb összeget, amikor kiváltottuk az 1 hetes hormonstimuláció injekcióit. Akkor fizettünk 97000 Ft-ot a patikában.
Szóval ne keseredj el, légyszi! Nem szeretem, ha szomorú vagy.
Legyetek jók ma is, igyekszem majd jönni még, de még ma fekszem, meg talán holnap is... de ma már sokkal jobban vagyok.
Puszi mindenkinek!