A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Viranka hihetelen ,hogy te miket tudsz mondani :wink: de ezek nagyon fontosak, hogy ne lehessen majd csúfolni a kispasit a suliban :wink:

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Csak gyorsan jelentkezem. Annyi dolgom volt, be sem tudtam kapcsolni a gépet. Bercó egyre jobban, pörög ezerrel. Ma reggel f9-kor keltünk, majd du. hn2-kor volt hajlandó aludni másfél órát. De végre a hűtőben van a mézeskalács tésztája. Azt találtam ki, hogy a barátainknak kis csomagban ezt hoz majd a miku bácsi. Holnaptóll meg indulhat a sütögetés.

No, csak ennyi voltam, majd még benézek szerintem.
:oops: :oops:
dmaggie

Akkor most én kicsesztem a gyerekemmel? ZsóFIKA? :lol:

Boldog névnapot Fleur!!!!

Heni! Micsoda pillantása van Péterkének... :oops: Húúú... Nagyon helyes kispasid van! :D

A mai napunk egy kicsit katasztrófa volt.

Zsófi lábán az ágyékánál felfedeztem olyan herpesz-szerű piros foltokat, ez volt két napja. Mára csúnyább lett, és több, anyumat élesítettem, hogy a rendelés kezdetére, du. 5-re megyünk, jöjjön velem.

Na de 2-re 4D.
1,5 óra alatt nem készült értékelhető DVD/CD, semmi, csak 22 kép a zacsijáról! :shock:
Az én drágám felvett egy védekező pózt, az összes keze, és lába a teste, illetve az arca előtt volt, ráadásul arccal a hátam felé, így végig a tarkóját láttuk, az egyik kezéből 4 ujjat, meg a zacsit.
Fordultam jobb, balra, etettek velem csokit, itattak velem kólát, hogy meginduljon a bélmozgásom, az hangos neki, plusz energiát is kap, hátha kifordul arccal. Na de Ő tojt bele mindenbe. A szonográfus rázta a hasam, noszogatta a fejét az UH fejjel, imádkoznom kellett Mekka felé, majd a hátamon fekve, talpakat fel, csípő megemel, és rázzam a hasam jobbra-balra. Na itt már röhögve mondtam, hogy nem kismamatornára jöttem, kipurcanok! Oké, akkor séta. Kaptam csokit, eső zuhog, el az utca végéig, majd vissza, nagy levegővételek, rekeszizomba, meg minden.
Gyerek sz.rik mindenre, összegubózott, befordult, csá.
Megmérni is nagyon nehéz volt.
És ami hal a tortán: Visszafordult félig faros-ba, most az oldalamnál van a feje. :?
Holnaptól nyomom megint a Mekkázást, pénteken megyek terhesgondozásra, megkérdezem mi legyen. Érdekes a helyzet.

Összehasonlító fotókkal nem, csak adatokkal tudok jönni.

Zsozsi 34+5
BPD: 8,83
OFD: 10,87
AC: 31,98
FL: 6,86
Súly: 2734 g
Fenti adatok alapján: 35+4
Terminus: 2007.09.13.
Fenti adatok alapján szülés v. i: 2007.19.06.
Szülés: 2007.08.21.

Gegi 34+5
BPD: 8,80
OFD: 11,20
AC: 32,97
FL: 6,68
Súly: 2850 g
Fenti adatok alapján: 36+1
Terminus: 2009.01.08.
Fenti adatok alapján szülés v. i.: 2008.12.31.
Szülés ?

Papír szerint ferde fekvésben van, a placenta I-II. fokban érett (kezd meszesedni), közel a vége.

No Csajok, lehet fogadásokat kötni, hogy mikor születik. :wink:

Ja igen! 5-re gyerekorvos, 2 órát :!: vártunk, 5 percet voltunk bent. Ezek vírusos hólyagok, vízzel kell lemosni, szárazra törölni, és Sudocreme-vel kenni. SZegénykém, lassan cseng le ez a betegségsorozat.

Szóval így alakult a mai napunk. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
Szerintem karácsony előtt meg lesz Gegi :D
És nincs kizárva,hogy ugyan úgy mint Zsozsinál
víz el folyással.
Pocak fotót rakhatnál.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

No, csak kivártam. :oops: :lol:

Emesém! Nagyon kivi voltam ám. Hehe, olyan jól írod le, hogy teljesen elképzeltem az egészet. :lol: :lol: A haránt fekvés szerintem nem annyira gázos, mint a faros, innen könnyebben fordulnak. Lásd Bercót. :wink: Emlékszem, engem a 36. héten a szonográfus a 96-os bpd-vel azonnal fel akart zavarni a szülőszobára. :lol: De kivárta az idejét. Jó kis méretei vannak ám kicsi Geginek is!!!!! :lol: :lol: :lol: A szülés várható ideje is tetszik. :wink: Akkor inkább legyen az első újévi baba! :wink:

Szegény kicsi Zsozsi. Mindig látom magam előtt a kis ártatlan, védtelen tekintetét. Jobbulást Neki!

Fleur! Isten éltessen, Drága!!!! Nagyon boldog névnapot kívánok én is!

Henikém! Micsoda tempó!!! :lol: Névben én is Virankának adok igazat. Bár nálunk is van esély a salbertezésre, de mit csináljak, ha így hívják az apukáját is. :oops: Én meg ragaszkodtam hozzá, hogy vigye tovább az ő nevét.

Bocsánat, de szita az agyam, csak ezekre emlékeztem. :oops:
dmaggie

Mesi, ez olyan izgi :lol: Azt kívánom, úgy érkezzen kicsiGegi, hogy karácsonykor már vagy még, de otthon lehess Zsozsival :)

Zsófinak megrándult a karja tegnap játék közben, alig mozgatja, éjjel minden fordulásnál felsírt, mert fáj neki. Nem dagadt, nem duzzadt, csak nem szívesen használja :?
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Mesi: jó zsúfolt napotok volt!Szép nagy fiú lesz Gergő, gratulálok a méretekhez! :D Szerintem is megszületik karácsony előtt, az lenne az igazi, hogy ha négyesben ünnepelnétek otthon!!! 8)
Zsozsó mostmár gyógyulj meg teljesen!!!
Heni: a felsoroltak közül nekem a Dávid tetszik a legjobban. :oops: Vajon miért? :lol:

Panndi: Gyógypuszik mennek Zsófi karjára :wink:

Kép
aniko15

borzaszto ejszaka utan mi is fenn. itt ül az ölemben, alig tudok írni. Ma megyünk vissza a dokibácsihoz.

Szegény kis Zsófi! Nagyon sajnálom.

Na megyek, mert ki-, bekapcsolgatja a laptopot. Nem hiszem, hogy jót tenne neki.
dmaggie

Sziasztok!

Már én is fenn 1 órája.

Zsozsinak és Bercónak gyógy puszika.
Hess-hess minden,legyenek jól.

Sense!
Botinak meg gyógyult már a combija?

Panndi!
Szegény Zsófi puszilgasd meg helyettem a kezét.

Heni!
Jól alakultok hajrá tuti jó lesz.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Mesi Zsozsinak gyógypuszik.
Nem semmi méretekkel rendelkezik már most Gegibaba :lol:
Tippem: december 13 :lol:

Maggie Bercónak is mennek a gyógypuszik
sajnálom a rossz éjszakát(kat)

Sense, Bongyi????

Heni párod extra gyorsan és ügyesen dolgozik :lol:
Nagyon szépek lesztek :lol:
Petike kis huncut :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Nálunk ismét sima volt az éjszaka.
Este 9-től reggel 7-ig aludt.

Mesi : szép kis méretek.
Én egyszer amikor CTG-re mentem befeküdtem és 40 percig meg sem mozdult Ádi. Aztán elkezdték keltegetni, hogy akkor valamit mutasson persze semmi reakció. Aztán közölte a doki, hogy menjek le gyalog aztán fel ( 8. emeleten volt a CTG ) és majd akkor lesz valami. Persze semmi a nyelvem a földet verdeste. Aztán feladtuk.
Ugyna így jártam a 4D is. Ott állandóan a hátát illetve a keresztebe tett lábát mutogatta. És a pláne meg akkor volt amikor egy pillanatra odafordult dobott egy mosolyt és befordult a placentába.
Szóval megértelek.

Tipp : december 18 vagy 19

Drukkolok, hogy a karácsonyt már otthon töltsétek.

Heni : nagyon készülsz nevek ügyben. Nálunk sokáig az Áron és az Ákos volt aztán szülés napja elötti este átnézztük a névkönyvet és kitaláltuk, hogy Ádám legyen.

Mostmár nem is tudom elképzelni, hogy Áron vagy Ákos legyen. Annyira Ádámos. De ezt nem tudom miért.

Mi tutti megyünk a Vasúttörténeti parkba a Minimaxos bulira.
Lányok tessék megfűzni apákat, hogy gyertek.

Megyek sablonokat gyártani mert műhóval fújok majd képeket az ablakra.
A lakást light-osan már feldíszítettem.
Az ázsia centerbe vettem különböző fűzéreket karácsonyfa, csillag, hóember, hópehely, rénszarvasz formákat és azokat lógattam le.
Nagyon kis cuki majd ha sikerül csinálok képet.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Sziasztok, mi is ébren.

Most inkább olvasgatok, mint írogatok :?

Nagyon sok dolgom van, most van a projekt-munka vége, és jövő hét végi határidőm van. Így minden éjszaka fenn vagyok sokáig, ráadásul Rugónak megint elkezdtek jönni a fogai - pár napja a nappali alvásból egyszer felkel sírva, az éjszaka meg legalább tízszer, a hátát pedig több órán keresztül megállás nélkül simogattam :? Borzalmas volt :shock:

Emese - én akkor tippelek a két ünnep közöttre. Szép méretek!

Karrándítós Zsófinak kívánjuk, hogy ne fájjon a keze.

Na, befejezem a reggelit, és aztán átveszem Rugót Gábortól.
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Hú, nem ma van Kaqk szülinapja? Minta azt írta volna...

Szóval ha ma van, akkor boldog szülinapot kívánunk!

Kép
vindolanda

Ha tippelni kell
Mesi!
Dec 17. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Helló!

Benne vagyunk megint a takony kórban :( Alig aludt Domi du. ezért nem jöttem,meg az éjszaka is katasztrófa volt :( .

Tipp dec. 21..

Tyűűűű Heni lemaradtam új konyhát kapsz :roll: Irigyirigy :oops: :oops: Nekem tetszik a Dávid.. :)

Viranka már akartam kérdezni,hogy nálatok Bálint nem beteges? Vagy csak lemaradtam róla.. :oops:

Olyan rossz,hogy nálunk mindig elkap valamit Domi..

Beni egyik kislánycsoporttársa az ovis 2 éve alatt 1volt beteg,hogy csinálják :?: :shock:
varga tünde

Jo reggelt mindenkinek!

Tegnap csak olvasni volt idom, most gyorsan irok is, ha onagysaga engedi.. :D

Velunk minden ok, en teljesen rendbe jottem, kistesoval minden ok! :D

Tegnap meretkeztunk, Rania 13 kg es 83 centi... :shock: Szegeny kis vegetarianus babam!! :lol: A nagymamam riogatott amikor varandos lettem vele, hogy csenevesz lesz a gyerekem!!! :shock: :lol:

Ma mi is keszulunk a varosba, karacsonyi ajandekok, stb...mar nagyon varjuk az utazast haza, pentekhez 2 hetre indulunk. Ja, errol jut eszembe, sokan kerdeztetek anno, hogy miert megyunk kocsival...hat, regota terveztunk egy europai kirandulast...Ugy van betervezve, hogy 1 nap csak max 4 orat autozunk, ugyhogy igy nem olyan sok Ranianak sem. Megallunk Parizsban, Torinoban, Velenceben es valahol Ausztriaban aludni, meg persze utkozben meg sok szep helyen. Aztan szenteste esunk be anyukamekhoz. :D

Fleur, neked utolag kivanok boldog nevnapot!

Gyogypuszik beteg babuciknak mennek!!

Errol jut eszembe...Granda nem irt mostanaban, ugye? En utoljara arra emlekszem, amikor irt, hogy Lindus korhazban volt...

Emese: Tipp: December 20. :D

Remelem, vege a betegsegsorozatnak nalatok!!!!!

Majd meg jovok, de most mennem kell, reggelit adok a dragamnak.

Mindenkinek szep napot!!
Vendég

Jó reggelt csajok,

2 napja éjszaka az a menő, hogy átmászik hozzánk Péterke úrfi, eddig csak jelzett, hogy felébredt, de most hang nélkül mászik, csak azt hallom a csappog a kezecskéje a parkettán :shock:

Emese jaj drukkolok, hogy vagy még 18-19 kibújjon, vagy már csak az új évben. Rossz volna az ünnepeket a kórházban tölteni :( unokatesóm szült 26., hát nagyon szörnyű volt számára, mert karácsony és szilveszter, újév is pont bele esett.
Szép méretek!
Zsozsinak jobbulást!!! Egyébként mit mondott a doki, mitől van??? Nálatok nem megy ki házhoz a doki, már csak hogy nem kellene várni. Nálunk sajna nem jön ki :evil: de én általában igyekszem olyankor menni amikor már nincsenek sokan, de vártunk már mi is 2 órát :evil: és mind nagy gyerekek voltak előttünk, egyik sem mondta volna, hogy menjünk be előre a kicsivel.

Vindolanda szegénykém, próbáld majd Rugóval kipihizni magad napközben.

Zsófikának jobbulást!!!

Timi jaj te mindig olyan kis kreativ vagy! Tartok tőle, hogy nálunk is csak az utolsó pillanatban fog eldőlni a név.

Nálunk már megkezdődött a Mikulásozás, egy ilyen FP elefántot már kapott Péterke, nagyon jó játék, hihetetlenül leköti, tegnap este 11 ig szórakozott vele :shock:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=6355
Most egyébként akciósan 4000 ft a tescoban.

Pénteken kivilágitott szánom fog majd érkezni a mikulás a gyerekekhez itt a faluban, ha valaki kéri be is jön a gyerekhez és átadja a szülők által vásárolt ajcsikat. Én arra gondoltam, hogy csak majd kimegyünk várni a Mikulást, nem hivjuk még be, Péterke lehet még nem igazán tudná értékelni, majd inkább jövőre.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Fleur utólag is boldog névnapot!

Nem írok sokat, írtam kisregényt máshová. :roll:

Gremese: nem tippelek napot, de szerintem karácsony hete a tuti befutó. :wink: Szerintem beletrafál és a Jézuska hozza magával.

Zéti valamit megnyomott és felcserélődött a y és z betű. Hogyan kell visszacsinálni??

Heni jók a képek!
:D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna! Akkor szokott felcserélődni, ha a tálca jobb alsó részében találhato HU jelzés helyenn EN van. Bal klikk, és átállítod HU-ra.

Olyan édik vagytok, hogy tippeltek, fogok is csinálni magamnak egy listát. :)

Panndi! Szegény kicsi Zsófi! Egy-két nap alatt elmúlik! :wink:

Dmaggie! Sokszor keltetek? Szegénykém. Én nagyon drukkolok, hogy legyenek végre átaludt éjszakáitok. Eléggé megviseli az embert - legalábbis engem -, ha nem tudja kialudni magát.
Jobbulást Nektek továbbra is!!!!! +++++++++++++++
ÉS tök ari vagy, hogy megvártad a hsz-emet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Bizony, méretek azok vannak. És képzeld/képzeljétek, a zacsin kívül mit lehetett még látni, a háját. :lol:
Úgy begubózott, hogy az oldalán HURKÁK-at láttunk. :lol:

Heni! Szerintem sem kell behívni még a Mikulást, lehet, hogy Péterke frászt kapna tőle. :)
Nézelődve sokkal jobb lesz!
A lakás pedig remekül alakul, nagyon szépek lesztek! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni, a Bélán nem gondolkoztál még? :lol:
Akkor ő lenne Bertók Béla :idea:

Kép
vindolanda

Vindolnanda :wink: milyen vicces vagy ma :idea:

Mesi én is igy gondoltam, tegnap a 2 hete nem látott nagyapjától is félt :shock: jó szarul is nézett ki a papa, mert beteg most megint nagyon, de akkor is meglepődtünk.

Heni
KépKép
heni81

Amúgy Rugó vezetékneve Bögös, és a rokonságot az Ödönnel riogattuk.

Nem gondoltam ám komolyan :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Édesek vagytok!

Köszönöm a köszöntéseket!

Sürgős közérdekű :lol: információ. Kérlek szavazzatok Lillára, már ha tetszik :)

http://www.mosolyolimpia.hu/site.cgi

Regisztrálni kell. Elvileg képre katt és már szavazhattok is :)

Köszönöm.

Szerintem édes pici bogár :)

Puszi

Majd még jövök.

KépKép
KépKép
fleur

ja dec 7 éjfélig lehet. Most a 160. helyen áll :) nem tudom eddig ki szavazott rá :) de ez jó :)

KépKép
KépKép
fleur

Vindolanda: micsoda emlékező tehetség vagy!! Igen ma van! Köszi!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo nem csodálom, hogy kiakadtak :lol: :lol:

Fleur szavaztam 8)
Jöttök akkor szombaton a vasúttörténeti parkba?

Viranka mikor találkozzunk?

Heni a Bertók Dávid jól cseng de a Bertók Dániel is jól hangzik :lol:
jó játék, Gréti kis barátjának van :lol:
Mi könyveket vettünk neki Mikulásra és egy maga után húzható guruló kutyust :lol:

Mesi hurkák :lol: :lol: :lol:

Niki Micsoda méretek :shock: :lol: :lol:
Szuper, hogy minden oké.
Napi 4 órával én is bevállalnám :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kiscicám 10:15 óta alszik :shock:
Remélem csak túl fáradt volt az éjszakai 3 kelés miatt :roll:
Csinálni meg nem merek semmit mert felébresztem :?
De legalább alszik :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk, Nagyon boldog szuletesnapot kivanok!!!

Fleur, nem tudok szavazni, mert a regisztralasnal be kell irni azt a karaktert, es mindig azt irja, hogy rosszul irom be... :shock: Mar kertem vagy 20-at... :shock:
Vendég

Szavaztam Lillára :wink:

Rugó elaludt 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hú, Csajok, ez az elalvás dolog nálunk nagyon elromlott.
Délelőtt csavarogtunk, mondván, hogy tegnap se aludt itthon délelőtt, csak szenvedtünk. Naná, hogy a babakocsiban elnyomta az álom (gondolom a friss levegő miatt is)... :roll:
Most is már fetrengett a szőnyegen, meg egyfolytában sírt (ezt kivártam, hogy tuti álmos legyen), bementünk, feltettem a rácsot, mert már ki akart jönni játszani, de hiába feküdtem mellette, akkor is felállt, garázdálkodott. Fogtam magam, kijöttem, pár percig hagytam sírni, visszamentem, odafeküdtem, de megint nem akart aludni. Elkezdett úgy is sírni, én meg mondtam neki, hogy „ha sírsz, itthagylak”, sírt tovább, mondtam neki „szia”, integettem és kijöttem. 3-4 percig sírt (nem ordított), most csönd van... :roll:

Persze nem panaszkodom, mert éjjel... (nem írok semmit!)... ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Hali,
Kincs elaludt....de alig evett vmit...:-( a fogai ...folyton a szájában mindkét keze..a pulcsi szegélyét rágja......ami áttört párnapja az is sehol sincs még..csak egy kisebb lyuk látszik :-( azért nem jönne ki mert több iskészül és azokhoz is kell az energia :?: :-(

Vindolanda: Rugó is hasonló cipőben? sok puszi neki ++++++++++++++++
Panndi: gyógy puszik Zsófi karjára is +++++++++++++++++
Maggie: Bercó még mindig nincs jobban? +++++++++++++++++puszikák is mennek

Mesi: nem semmi méretek :!: Gegi baba Karira otthon legyen!! Dec 13 az jó dátum!!:-) huh már nagyon közel a találkozásotok...de izgi!!!!

Niki: szép méretek! De jó nektek...kirándulni fogtok....szupi.! kis tesó is jól van...klassz!

Regi: :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur Hanyadik oldalon van Lilla? Egyfolytában keresem.

Kép
hajagosné szabó éva

Kaqk nagyon boldog szülinapot!!!

Zétus alszik végre, délután megyünk csavarogni és vásárolni. :D Úgy érzem most arra van szükségem. :P

Regi: elalvás nálunk is nagyon érdekes, maximálisan ki kell fárasztanom. Olyankor nagy nehezen elalszik. Mint most is... :roll:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Éva, a keresésnél megadtam, hogy Lilla, és a kb. 12 Lilla között ő is ott van, 14 hónapos.

Remélem, jól láttam, hogy a mi Lillánk az :oops:

Kép
vindolanda

Szelikém azóta alszik... bementem nemrég betakarni! :D
Úgy tűnik, sírni kell hagynom egy kicsit... ??? :roll: Pedig nem akartam sose, de ha erre van szüksége...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Kaqk nagon boldog SZÜLINAPOT!

Mesi: dec.20 sztem is :wink:

Kép

Kép
agica1126

uh látszik hogy Petra belenyomkodott :lol:

nagon= nagyon :lol:

Kép

Kép
agica1126

sztem=szerintem

Kép

Kép
agica1126

Igaz csak két mondatot írtam mi lett volna ha többet.... :roll:

Kép

Kép
agica1126

Helló!

Egy kérdés:

Délben ráesett Domi a bal kezére,ahogy rohant.Fájlaja kicsit ha ránehezkedik,de amúgy használja. Ugyan úgy rohangál most,én meg tök aggódok,hogy nehogy ellegyen törve.De azt monták páran,hogy akkor sírna nagyon,ez nincs,meg nem is használná a kezét.Igaz ez? Nálunk még senkinek nem volt eltörve a keze-lába nem is tudom,hogy mennyi idő míg kijön.Egyből ha törött?Nem dagad sem kék semmi,csak ha ránehezkedik,akkor kicsit nyüszög,meg nem folytatja a mászást.Szerintetek??

köszi..
varga tünde

Fleur szavaztam én is kis tazmán ördögre:-)

Éva Farkas Lilla

Regi nálunk csak a melléfekvős dolog működik :? igaz 3 perc alatt alszik, de akkor is. Szerintem én nem kezdem másra tanitani, mert most örülök, hogy egyáltalán leállt az álomkórosságról és max 2x alszik egy nap.

Heni
KépKép
heni81

REgi lehet hogy fog működni a dolog, nálunk soha nem működött, órákat volt képes sirni, aztán végül annyira behergelte megát, hogy ne vett levegőt :shock: igy marad a mellé fekvés.

Vindo jól láttad :wink:

Tündi kékülne, dagadna ha törés volna.Szerintem csak ütés, vagy rándulás szerű. Meg ha törés volna nem is tudná mozditani, nagyon fájna neki.

Heni
KépKép
heni81

Tünde: én megmutatnám dokinak...Nekem volt rég elrepedve a csuklóm, hasonló tünetekkel. Dagadni csak nagy sokára kezdett.
Lehet csak megrántotta. Az a baj, hogy nem derül ki amíg nem látja orvos. :roll: De biztosan fáj neki ha nem használja.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Köszi Heni.. Megnyugodtam valamennyire.. Annyira kikészültem egy perc alatt..
Amúgy alvás nálunk is két hete katasztrófa..Lefekvés ágyban sikitozás,rajtam lenne csak el stb..
varga tünde

Kaqk! Boldog szülinapot! :)

Heni! Szerintem nem baj, ha BB! Minden nevet és mindenkit lehet csúfolni, ha akarnak...
Nekem mindegyik név tetszik, nehezen választanék fiúnevet, az biztos... bár asszem most már lányt is... :lol: Szelina mellé... :roll:

Viranka! Mi ezen az oldalon találtuk a Szelina nevet! :)

Péterke mosolya továbbra is lenyűgöző! :)

Mesi! :lol: („nem kismama tornára jöttem”)
Jaj, szegény Zsozsinak jól legyengült az immunrendszere, most aztán már minden kijött rajta... :( Jobbulást!!! +++++

Panndi! Szegény Zsófi! :(

Szelike próbálja a töltőt bedugni a telefonba... :shock: (még jó, hogy nincs áram alatt)

:arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! Gratu a méretekhez! :)
A múltkor hallottam a tv-ben, hogy a gyerekeknek naponta szükségük van a húsra a fejlődéshez, de ezt Rania egyértelműen megcáfolta! ;)
Jaj, mi is megyünk majd mérésre még karácsony előtt, Szeli nagyon sokat nőtt (mármint magasságra).
Szupi lesz a körút, az biztos! :)

Már épp elképzeltem Mesi, ahogy jegyzeteled a tippeket! :) És igazam lesz... ! :)
Bakker, azért itt hogy megismerjük egymást!!! :)
Tippem... :roll: mondjuk január 6. (Anyukám akkor született. Meg hogy formabontó legyek, mindenki előbbre tippel ;).)

Vindo! :lol: Papám volt Béla egyébként, de még a családon belül is nevettünk szegénynek a nevén... :oops: Jól viselte! :lol:

Heni! Érzik ám a betegséget. Szeli mindig sírt a Mamánál (anyós, aki ugyebár daganatos volt szegény)... :?

LMóni! Gréti meddig aludt?

Tünde! Nagyon fájna neki, ha eltört volna, nem szaladgálna!
Nálunk is pont két hete van gond az elalvással... :roll:

Heni! Szerintem nálunk is a melléfekvés lesz a megoldás... :? Kivéve, ha akkor is sír, akkor kénytelen vagyok hagyni kicsit sírni... Így jártam, de nem zavar annyira a dolog. Csak hirtelen ért, és meglepődtem, hogy eddig simán elaludt egyedült, most meg... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk!
boldogságos 18-at :)

a nap legszebb része Zsófi volt pocaktesóval és ragyogó Anyájával :) :lol: :oops:
majd holnap leírom mi történt velünk,lelkileg kicsit padlón,agyilag kifacsarva :evil:

KépKép
viranka

Viranka! :oops: De édes vagy!

Igen, taliztunk ma, de csak rövid időre, a naptárak miatt. Bálint gyönyörű kék szemével elvarázsolta Zsozsit, akinek meg egyszer kellett mondani, hogy kézcsók, már dugdosta is az öklét Báló szájához. 8)

Remélem azért mondtak okosat is a gasztrón... :roll:

Regi!
:lol: Kiismertél. :lol:

Kaqk! Boldog szülinapot!!!!!!!

Rendeltem pizzát... :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese most én is megenném :evil:

Heni
KépKép