A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Azt hittam Flóra, hogy már leléptél!

Kép
szilzi

Hát, több lett, lassan megy ez nekem. :oops:

KépKép
benó

Jó, hogy nem kellett fizetned, Szilzi.
Miből vizsgázik, Flóra? Vezetésből?

KépKép
benó

Kavarok.
Ja, a dicséretet meg mindig elfelejtem, csak a rosszat tudom elmondani, nem szép dolog: tegnap, mire hazaértem, a Gy. elmosogatott, mosott, és ledzsuvázta a tűzhelyet is. Rendes, ugye?
Én meg barna rizst főzök most brokkolival és piros színű paprikával, remélem, jó lesz, így még sose csináltam. Plusz sárgabab (hogy hívják?) levest. Tudom, ebből is főzeléket szoktak. Mindegy, ha sűrű lesz, főzelék lesz. :lol: Ezek kivételesen egészséges kaják. :D

KépKép
benó

Én ma rántott sajtot csináltam. Rendes pasi ez a Gy.! De ezt eddig is tudtuk! :wink:

Kép
szilzi

Ha a Gy. hazajön, megyünk anyukájához. Iparkodnom kell.

KépKép
benó

Na, te magad paníroztad? :x Pont arra gondoltam az előbb, hogy veszek olyan rántott sajtot, amit csak a sütőbe kell bedobni (ilyen húst vettem a Gy.-nak, sül is a sütőben).

KépKép
benó

A múltkor a Heni írt a durumtésztáról. Hol lehet olyat venni? Vagy hülye vagyok, bárhol?

KépKép
benó

Flóra hová lett? Meg akarom tőle kérdezni ezt a rizses dolgot.

KépKép
benó

szeretném, na

KépKép
benó

Nem én paníroztam, múltkor volt a Tescoban 2*500g, 899-ért!

Durumtésztát bárhol lehet venni, de nagy hipermarketekben biztos!

Kép
szilzi

Akkor majd én is figyelem az ilyet. Olajban sütötted?

KépKép
benó

Igen, forró olajban kell, 5-7 percet ír! Finom volt! :D

Érzed a babákat?

Kép
szilzi

HellÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D

Kép
martik77

Még nem. :roll:
Helló Márti! :D

KépKép
benó

Én majd inkább olyat szeretnék venni, amihez nem kell olaj.

KépKép
benó

Na,közben megjött a fiam és beszélgettünk.

Kép
flóra 11

Szia Márti :D

Kép
szilzi

Oké, helló, Flóra! :D
Figyi, kicsit megpirítottam a rizst, tettem hozzá vizet, bele a leveskockát, és ebbe bele ment a brokkoli és a felvágott paprika. El fog főni a leve? :roll:

KépKép
benó

Nehogy azt mondd, hogy te nem szoktál ilyet csinálni, és mondjam el értelmesen, mit is akarok. :lol: :lol: :lol: Dezsávü érzésem lesz. :lol: :lol: (Tudom, hogy nem így kell leírni, csak azt nem tudom, hogy akkor hogy. :lol: )

KépKép
benó

Szia Márti!

Kép
flóra 11

Benó, nyugodt lehetsz, el fog főni a leve. :D És én is szoktam ilyesmit csinálni,....csak másképp... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok.Visszaolvastam :D
Nem vagyok mindig egyedül de ha L.nappalos Döme meg egész nap el van foglalva akkor nagyon unatkozom.
Volt az egyik b.nőm akinek pici babája van,de se a másik se pedig a nővérem nem jött.Úgy hogy lepihentem.Volna!!!Csak rám jött a rókázás.Azután elmentem tusolni kb egy félórán keresztül álltam a víz alatt.Most már jól vagyok. :)

Kép
martik77

deja vu :D

Kép
martik77

Húúú, a hányás az rossz! :( Jó, hogy ennyi barátnődnek éppen most született babája! :D

Kép
szilzi

Én még ilyet sose főztem. :roll: :shock:

Kép
martik77

Csak egynek született a másik már 3 nagy gyerek anyukája.

Kép
martik77

Szerintem tök jó,hogy már A.így gondolkodik a baba dologról.Látszik,hogy érdekli. :wink:

Kép
martik77

Dehát ott van Tancsu, a másik barátnőd akinek festetted a haját... Úgy értettem, hogy jó lesz ha neked is meglesz és együtt csavaroghattok! :D :D

Kép
szilzi

Megjött a Gy., le kell majd zárnom a semennyire se kész kajákat.

KépKép
benó

Ezt nem értem :roll: Mármint, hogy az A, hogy gondolkodik? :shock:

Kép
szilzi

Flóra, hogy máshogy? Tessék mesélni.... :D

KépKép
benó

Én olyat szoktam főzni, hogy külön megfőzöm a rizst és külön párolok zöldséget, aztán összekeverem. Ez ilyen vegetariánus rizottó. Szoktam rá sajtot is reszelni. Ha nem vega, akkor mehet bele kis pörköpt husi is. Mégfinomabb tőle. :D

Kép
flóra 11

Ja igen így értem.Az a b.nőm volt akinek festettem a haját.De ő kiköltözött Arnótra.Szóval nem mindig talizunk,meg L.nem nagyon szereti. :?

Kép
martik77

Na, nehogy ti is elkezdjetek értelmeskedni! :lol: :lol:
Márti, nem szép dolog, hogy nem mentek végül. Mi a fenétől hánytál vajon? :wink:

KépKép
benó

Most, hogy kint álldogáltam a konyhában és bámultam a főzést, átfutott az agyamon, hogy esetleg úgy kellett volna.... :lol: :lol:

KépKép
benó

Bocsi azt hittem az A. mondta,hogy ha olyan az eredmény akkor legyen lombik.De ezek szerint a doki mondta? :oops:

Kép
martik77

És sokkal gyorsabb is lett volna, na, mindegy, jó pap is stb....

KépKép
benó

Igen, ezt moind a doki mondta! :wink: De semmi gond! :D

Kép
szilzi

Szilzi, szerintem a Te dokid sem különb az enyémnél. Már amúltkor is ez volt az érzésem, mikor mondtad, hogy téged sem uh-z Closti közben. Most meg meg sem, vizsgált, semmit nem csinál, akkor minek mentél? Múltkor beállította neked a Clostit, most leállítja... Ez meg mi? Vagy csinálsz egy 3 hónapos kúrát,vagy mi? Sztem csak akkor kell leállítani, ha árt, mint nekem. De persze ezt nem tudja a dokid, mert nem nézett meg. Akárcsak engem sem,én meg hiába mondtam neki, hogy érzem, hogy rosszabb. :evil:

Kép
flóra 11

Mártinak itt vagyunk mi, és minket az L. is szeret. Vagy nem? :shock: :lol: Hiszen már tévét is néztem vele! :D

KépKép
benó

Nem baj attól még lehet rendes az A. :wink:

Többet nem várok senkire csak tíz percet és megyek dogomra,ha utána jön majd telefonál,ha nem talál.Ennyi.

Miért rókázok???Nem tudom :roll:
Talán a kis Vuk miatt? :lol:

Kép
martik77

Azért állította le Flóra, mert ha megtudjuk, hogy az A-nál minden ok, akkor én újra elkezdhetem, de ha most még szedem, akkor addigra pont letelt volna a három hónap míg lehet szedni...

Kép
szilzi

Ja, a kis Vuk rókáztat. :lol: :lol: Tök jó. :lol: Sebaj, Tóbiás. Jó az a rókázás. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Én meg nem értettem, hogy miről beszélsz Márti. :lol: Már vissza akartam olvasni, azt hittem, valamit félreolvastam, hogy nem tudok A. véleményéről. :lol:

Kép
flóra 11

Megint megnézem a hülye kajámat.

KépKép
benó

L.mindenkit szeret aki aranyos :wink: Mert ő is az :wink:
Majd ha jösztök én nézek Gy-vel tv-t :wink:

Kép
martik77

Mindegy, mert most már januárig tényleg nem ugrálok, nincs értelme. Addigra meglesz az A. eredménye és akkor majd meglátjuk.... Addig már csak egy hónap van! :roll: Az is k. hosszú :oops:

Kép
szilzi

Roosszul értelmeztem a mondatot Flóra az A.-val kapcsolatban :oops: Ezért nem lettem tanár csak ápoló :wink:

Kép
martik77

Ja, így most értem, Szilzi. De mondjuk sokkal nagyobb az esélyetek, ha szeded,persze, ha használ, nem mint nekem.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?