Én se értettem, de mindegy. Én sok mindent nem értek.
Januárig már nincs egy hónap, Szilzi, és a sok minden (pl. karácsony, tudom, nagyon szereted) miatt hamar el is fog menni.
Éljen a laptető! Ami a legfontosabb, hogyí addig találkozom a Zsuzsival is! Azt már nagyon várom! És nagyon irigy vagyok, amiért Miskolcra nem mehetek! De ami késik...
Van, amit jól csinált, aztán most rájöttünk, hogy egyik példát a felénél elrontotta és még egy másikat is elrontott. A többi talán jó. Hát, ennyi. Szomorú volt,mert azt hitte jobban sikerül neki. De mondta, hogy most már mindent értés most már igyekszik majd összegyűjteni a plussz pontokat, mert 5-ért már kapnak egy 1-est.
Hátez a szószoros értelmében jó. Jobb lenne a2-es vagy az 1-es,de ez van. Most ez nem annyira sikerült,de legalább nem baltázta el tök rosszra. Neked múltkor hányast hozott Döme,amiért kiakadtál rá?
Heni, sz...d le a hülye rokont. Pukkadozzon ő helyetted. Mi közöd hozzá? Semmi. Neki van problémája? Neki.Hát oldja meg ő.Én nem mondtam volna le semmit. írd meg a csajnak,hogy a karácsony családi ünnep és nem baráti. A barát az rá ér 27-én is.
Szilvi, én pont a héten beszéltem az orvosommal, hogy mit tegyek, ha most megint megjön És annyit mondott, hogy hát szedjem csak a Clostit akkor tovább, mert azt 6 hónapig (!) szedhetem folyamatossan. Neked meg azt mondta, hogy 3 hónapig lehet csak? Nem tudom melyik a jó.....jajjjjj.