Sziasztok,
Kicsit hosszú leszek, mert attól kezdve fogok reagálni (bízom benne mindenkire), amióta nem jelentkeztem be…

Kávét, teát, reggelit, ebédet bekészíteni!!!
Háfi, remélem hamarosan jó híreket kaptok a cégtől! De azért tényleg baromi „emberségesek”, hogy még ünnepek előtt tudatják veletek az esetleges rossz hírt (nehogy az ünnep nyugodtan teljen…) Nagyon jó hír, a pici szíve rendben van! Itt laksz te is mellettem

Gondolom, hogy mennyire kiakadtál a nagy várakozásban!
ZetiVera (nem tudom kinél láttam, de megtetszett így a nicked), igen, nálunk is császár volt, és lehet megkövezni, nem nagyon kardoskodom a normál (hüvelyi) szülés mellett. Államvizsgázni fogok februárban, úgyhogy már csak azért kell drukkolnom, hogy előbb vizsgázzak, mint szüljek…

Te hova jársz suliba? Ja, és a vizsgákhoz (nálam bevált): pocak kinyom, néha megsimogat, néha kicsit eltorzult arc

Hidd el, a tanár nem fog piszkálni!
Pmonika, hozzátok kijár a védőnő? Hoppá! Itt csak szülés után jött ki azt hiszem három vagy négy alkalommal. Gratula a kislányhoz!
Zsu, ha maradt még zserbó… gondolhatnál rám is kicsit
Nem lesz pici a kisfiad, azta mindenit! Amikor Bogival mentem anno 3D-re, szó szerint rohantam az utcán, hogy időben odaérjek. Lefeküdtem az asztalra, kennek, lesik a csajszit, majd mondja az UH-s nőci, hogy forgolódjak, hogy felébredjen a gyerkőc. Mondtam neki, hogy futottam az utcán, de ezek szerint ez volt neki a legjobb ringatás…

Nekem a dokim a panangint mondta, meg a magneb6-ot 3x2.
Julcsi, tényleg nem lehet nem észrevenni a férjed! Hűű de magas emberke! De jó hogy kisebb lett a ciszta! Vannak még ilyen jószívű emberek? Mesélj már kicsit, merre jársz???
Andus, Amy: az agyi „leépülésről” csak annyit, hogy a férjem is röhög, amikor egy órán belül ugyanazt megkérdezem tízszer…

Az okosok azt mondják, teljesen normális reakció
Zsufi, nekem gyönyörűen beváltak a kínai hálóingek (vettem vagy 6-ot) és nem sajnáltam kidobni, amikor balesetes lett.
Bjuti, nem próbáltad még a Flóra cukrászdát? Én nagyon szerettem, amíg otthon laktam a szüleimnél! Meg a Horváth cukit is tudom ajánlani, bár az kicsit messzebb van
Ladmon, üdv itt!
Kreiszi, tételtanulás? Most is azt csinálom

Te jó ég, el is hiszem, hogy megijedtél, hogy Mazsola nem reagált!
Lkverus, ne szálljon még le a hasad! Tessék fejenállni kicsit!

Varrni is tudsz? Ügyi
Zümis, ne tessék újra eltűnni! Durva a cserépkályhás eset! Nagy lett a kár?
Mist, drukk a megforduláshoz!
Nicko, küldhetnél ide egy kis havat igazán! Megnéztem a képeket, gyönyörű helyen laktok! És a bababútor is csodaszép! A vásárlást hasonlóképp intéztem, mondjuk én az anyagiak miatt, de szerintem nem szaladtál előre…
Cserkészkolbi, gratula az ismerős kislányához! Szép méretekkel született!
Gjéti, te jó ég! Vigyázz magadra nagyon!
Crocus, vigyázz magadra!
ELif, talán te sem vagy biztos a kissrác nevében?
Yve, Bogi első szülinapjára fisher price-os tanuló kulcsot és tanuló kutyát kapott. Mindegyiket szereti és mindig megölelgeti őket

Nálunk bevált. Most pedig kisasztalt kap 2 kisszékkel (ikeás), kisfotel (ikeás), duplót meg az ágyat hozza az angyalka.
Alvás: másfél óránként kelek, mert pisilnem kell és/vagy Bogi felsír. Pocak alatt kispárna, plusz szopipárna a térdeim között és a fejem alatt. A párna alatt Rennie, éjszakánként 2-3 darab.
Taliról most azt hiszem lemaradok, mert babakocsival és nagypocakkal nehéz már nekem betömegközlekedni Pestre

de képet tényleg csináljatok!
Adventi naptár: Boginak csak mondani kell, rohan a szobájába, megáll a kép előtt, vigyorog és mutogat. De a csoki nem kell neki, úgyhogy az apjával szoktuk kinyalogatni a markából, mert annyira szorongatja, hogy mindig beleolvad
A két Olivér

Nagyon tetszik a név...
Na, holnap alvásidőben jelentkezem

És akkor magunkról is írok kicsit

Jó éjt vagy jó reggelt